راهنمای سفر به جزیره هنگام از جزیره قشم

گزارش بازرگانی، ۱۵۱۰۸۱،   4011117043

خلیج همیشه فارس، جزایر بسیاری را در خود جای‌داده است؛ اما جزیره هنگام، مثل الماسی گران‌بها خودنمایی می‌کند. این جزیره که در جنوب جزیره بزرگ قشم واقع شده، هرساله مقصد هزاران گردشگر ایرانی و خارجی است. دلفین‌های بازیگوش، رستوران‌های دریایی، آهوهای زیبای ایرانی، سواحل نقره‌ای و روستاهای سنتی، تنها گوشه‌ای از جاذبه‌های دیدنی جزیره هنگام است. بااین‌همه جاهای دیدنی، سفر به جزیره هنگام باید خیلی هیجان‌انگیز باشد. اگر علاقه‌مند هستید که در این جزیره، خاطرات خوشی را تجربه کنید؛ خواندن این مقاله را به شما توصیه می‌کنیم. قرار است به طور کامل به نحوه سفر به جزیره هنگام از جزیره قشم بپردازیم؛ زیرا جزیره قشم تنها راه ارتباطی به جزیره هنگام است. برای این کار، بهتر است پس از اقامت در مناسب‌ترین هتل قشم، خود را برای سفری پرخاطره به جزیره هنگام آماده کنید.

برای سفر به جزیره هنگام از کجا شروع کنیم؟

اگر آماده هستید؛ بیایید سفر به این جزیره رؤیایی را شروع کنیم. در همین ابتدای راه، بهتر است این نکته را بدانید که سفر به جزیره هنگام، بدون رفتن به جزیره قشم امکان‌پذیر نیست؛ زیرا این جزیره بزرگ، تنها مسیر ارتباطی به جزیره هنگام است. پس ابتدا راهی برای رفتن به قشم پیدا کنید. برای این کار، باید مشخص کنید که قصد دارید با چه وسیله‌ای به قشم سفر کنید؟ بسیاری از ما از خودرو شخصی استفاده می‌کنیم (در ادامه نحوه رفتن به قشم با خودرو شخصی را توضیح می‌دهیم)؛ اما افرادی هم هستند که ترجیح می‌دهند از تورهای مسافرتی، قطار، هواپیما و اتوبوس استفاده کنند. هرچند سفر با هرکدام از این وسایل، جذابیت خود را دارد؛ اما انتخاب هرکدام از آنها، زمان رسیدن به مقصد، هزینه و ملزومات متفاوتی خواهد داشت. در ادامه، سعی کرده‌ایم به طور کامل چگونگی سفر به جزیره قشم و سپس جزیره هنگام را با هر وسیله‌ای را توضیح دهیم.

 

راه‌های ارتباطی به جزیره قشم

جزیره زیبای قشم که بزرگ‌ترین جزیره خلیج‌فارس نیز هست؛ مقصد اولیه مسافران جزیره هنگام است. برای اینکه به جزیره قشم سفر کنید؛ ابتدا باید به بندرعباس (مرکز استان هرمزگان) بروید. شما می‌توانید از شهر مبدأ خود، از طریق هواپیما، قطار، اتوبوس یا وسیله شخصی به بندرعباس سفر کنید. پس از ورود به بندرعباس، برای اینکه به جزیره قشم بروید، باید به سمت بندر پل یا اسکله شهید حقانی حرکت کنید. برای این کار، می‌توانید از تاکسی‌های موجود در شهر استفاده کنید. اگر با تور مسافرتی هستید، معمولاً با اتوبوس به این مکان‌ها خواهید رفت. پس از ورود به هرکدام از دو مقصد بندر پل و اسکله شهید حقانی، از آنجا می‌توانید با کمک قایق‌های مستقر، به سمت اسکله لافت یا اسکله شهید ذاکری در جزیره قشم بروید.

سفر با قایق

قایق‌ها و کشتی‌های مسافرتی، محبوب‌ترین وسایل نقلیه برای رفتن از بندرعباس به جزیره قشم هستند. سفر با قایق خاطرات زیادی را در ذهن شما ثبت خواهد کرد که هرگز فراموش نمی‌شوند. مسیر بندرعباس تا جزیره قشم با کمک قایق، حدوداً یک ساعت و نیم زمان می‌برد. شما باید یک مسیر دریایی ۲۴ کیلومتری را تجربه کنید تا به قشم برسید. به‌غیراز قایق‌ها، اتوبوس‌های دریایی نیز هستند که سفر با آنها خصوصاً با خانواده، بسیار لذت‌بخش است.

سفر با هواپیما

آیا کسی هست از سفر با هواپیما لذت نبرد؟ استفاده از هواپیما برای سفر به جزیره هنگام و قشم، زمان رسیدن شما را به مقصد کاهش می‌دهد. علاوه بر این، می‌توانید از پنجره هواپیما، زیبایی جزیره‌های قشم و هنگام را از آسمان مشاهده کنید. خوشبختانه جزیره قشم، دارای یک فرودگاه مجهز است و شما می‌توانید با خرید بلیت هواپیما از مبدأ خود، به شهر قشم سفر کنید. لازم به ذکر است که معمولاً هواپیماهای ماهان و ایران‌ایر، قیمت بالاتری نسبت به دیگر هواپیماها دارند؛ اگر بودجه شما به‌اندازه کافی نیست، می‌توانید از هواپیماهای اقتصادی‌تر استفاده کنید.

سفر با خودرو شخصی

یکی از روش‌های محبوب برای سفر به جزیره قشم از بندرعباس، استفاده از خودرو شخصی است؛ اما چگونه؟ در واقع اگر قصد دارید برای دیدن زیبایی‌های قشم و لذت‌بردن بیشتر از سفر، با ماشین شخصی خود باشید؛ لندینگ کرافت‌ها در اسکله منتظر شما هستند. لندینگ کرافت‌ها، در حقیقت کشتی‌های حمل خودرو هستند و شما می‌توانید در ازای پرداخت مقداری هزینه، از آن برای انتقال خودرو به جزیره قشم کمک بگیرید. استفاده از این کشتی‌ها، واقعاً خاطره‌انگیز است؛ زیرا در طی مسیر حدوداً ۱۵۵ کیلومتری (تقریباً سه ساعت)، می‌توانید نهایت لذت را از تماشای خلیج نیلگون فارس، ببرید.

روش‌های رفتن به جزیره هنگام از جزیره قشم

زمانی که به جزیره قشم رسیدید؛ می‌توانید به سمت جزیره هنگام حرکت کنید. البته هیچ مسافری نیست که به جزیره قشم برود؛ اما بدون توجه از آن‌همه زیبایی و جاذبه‌های فراوان، از آنجا عبور کند. پس بهتر است کمی در این جزیره مستقر شوید و از آرامش وصف‌ناپذیر آن استفاده کنید. خبر خوب اینکه قشم، دارای ده‌ها مجموعه و هتل اقامتی است؛ بنابراین با خیال آسوده می‌توانید در یکی از هتل‌های باکیفیت آن اقامت کنید. از جمله هتل‌های بسیار خوب جزیره قشم می‌توان به هتل دیاموند قشم اشاره کرد که دسترسی آسانی به دریا و قلعه پرتغالی‌ها دارد. پس از آنکه به‌اندازه کافی در قشم اقامت کردید؛ وقت آن رسیده است که بار خود را ببندید و آماده سفر به جزیره هنگام شوید.

 

برای سفر به جزیره هنگام از جزیره قشم، دو مسیر زمینی به شما پیشنهاد می‌شود. هر دوی این مسیرها (مسیر جاده ساحلی جنوبی و مسیر درگهان)، شما را از شهر قشم به اسکله شیب دراز یا اسکله کندالو می‌رساند. در واقع زمانی که به شهر قشم رسیدید، می‌توانید با کمک تاکسی‌، اتوبوس یا خودرو شخصی، از این دو مسیر، به اسکله‌های یاد شده بروید. در این اسکله‌ها که در جنوب جزیره قشم واقع شدند، قایق‌هایی منتظر شما هستند که می‌توانید با کمک آنها به جزیره هنگام بروید. اسکله‌های شیب دراز و کندالو، نه‌تنها محلی برای انتقال مسافرین به جزیره هنگام هستند، بلکه هر دوی آنها جزو جاذبه‌های توریستی جزیره قشم هستند. در این اسکله‌ها، قایق‌های مخصوصی برای رفتن به دریا و تماشای دلفین‌های بازیگوش جزیره هنگام وجود دارد. اگر از آن دسته آدم‌های خوش‌شانس باشید، می‌توانید در مسیر رفتن به جزیره هنگام، بالا و پایین پریدن دلفین‌ها را تماشا کنید و لذت ببرید.

هزینه سفر به جزیره هنگام از جزیره قشم چقدر است؟

نوبتی هم که باشد، نوبت محاسبه دخل‌وخرج سفر است. البته زیاد نگران نباشید؛ سفر به جزیره هنگام آن‌طور که شاید فکر کنید، پرهزینه نیست. اولین هزینه، مربوط به تهیه بلیت اتوبوس، قطار یا هواپیما است. اگر با خودرو شخصی سفر کنید، هزینه خاصی جز بنزین نخواهید داشت. زمانی که به بندرعباس رسیدید، می‌توانید با تاکسی به بندر پل و اسکله شهید حقانی بروید؛ بنابراین هزینه تاکسی را باید لحاظ کنید. پس از پرداخت هزینه قایق‌ها، به قشم خواهید رسید. اگر از لندینگ کرافت برای حمل خودرو شخصی خود استفاده کنید؛ باید تقریباً ۲۰۰ هزار تومان (در زمستان ۱۴۰۱) پرداخت نمایید تا به قشم برسید. در قشم، اگر از تاکسی استفاده کنید، می‌توانید با پرداخت هزینه حدوداً ۱۵۰ هزار تومان به اسکله شیب دراز بروید و از آنجا با قایق به سمت جزیره هنگام حرکت کنید.

آیا می‌شود در جزیره هنگام اقامت کرد؟

باید اعتراف کرد که اگر به جزیره هنگام برسید، آن‌قدر محو زیبایی‌های آن می‌شوید که دوست دارید برای همیشه در آن زندگی کنید. برای تجربه زندگی در این جزیره آرامش‌بخش، اقامتگاه‌های سنتی و کمپ‌های مجهزی در انتظار حضور گرم شما هستند. در این اقامتگاه‌ها، انواع غذاها بومی و دریایی سرو می‌شوند. امکاناتی از جمله، قایق‌سواری، تماشای دلفین‌ها، سه‌چرخه و ... در هتل‌های جزیره هنگام وجود دارد. همچنین تمام وسایل رفاهی همچون سیستم‌های گرمایش و سرمایش به‌صورت مجهز در آنها طراحی و تعبیه شده است. همه اینها را به کنار، حضور در این اقامتگاه‌ها، حس زندگی در یک فضای کاملاً سنتی و آرامش‌بخش را به شما هدیه خواهد داد.

بهترین محل برای چادرزدن در جزیره هنگام کجاست؟

شما می‌توانید در هرجایی از جزیره هنگام و سواحل آن چادر بزنید؛ اما معمولاً ساحل، بهترین جا برای چادرزدن است. برخی از مردم، تا پاسی از شب در چادرهای خود می‌مانند تا لذت تماشای ساحل آبی‌رنگ هنگام در شب را از دست ندهند. چادرزدن به شما کمک می‌کند تا زمان بیشتری را بتوانید به تماشای ساحل اختصاص دهید و همچنین هزینه کمتری برای اقامت در هتل صرف کنید؛ اما در اغلب اوقات، اقامت طولانی در چادر به علت شرایط جوی امکان‌پذیر نیست و بهتر است حتماً برای اقامت، به یکی از هتل‌های جزیره هنگام بروید.

آشنایی با جزیره هنگام

تا اینجا درباره نحوه سفر به جزیره هنگام صحبت کردیم؛ اکنون وقت آن رسیده است تا کمی درباره شگفتی‌های این جزیره صحبت کنیم و با آن آشنا شویم. نام باستانی جزیره هنگام، هنیام بوده است که برخی از مردم محلی نیز از آن استفاده می‌کنند. این جزیره، زیرمجموعه شهرستان قشم محسوب می‌شود و جمعیت آن به حدود ۶۰۰ نفر می‌رسد. روستاهای کوچکی در این جزیره هستند که می‌توانید به‌عنوان یک مقصد گردشگری جذاب به آنها نگاه کنید. یکی از شغل‌های رایج در هنگام، علاوه بر ماهیگیری، صنایع‌دستی است. این محصولات را می‌توانید به‌عنوان سوغات بخرید و به شهر خود ببرید؛ با این کار هم از اقتصاد مردمان جزیره حمایت کرده‌اید و هم خاطرات خوش جزیره را به خانه خود می‌برید.

در ادامه بیشتر درباره این جزیره خواهید خواند.

تاریخچه جزیره هنگام

جزیره هنگام، در طی سالیان طولانی، طعمه کشورهای بیگانه و تجاوزگر قرار گرفته است. البته باتوجه‌به موقعیت ژئوپلیتیک و بسیار ویژه آن، خیلی عجیب نیست که هدف اشغالگران قرار بگیرد. کشورهایی همچون انگلیس و پرتغال، در دوران صفویه و پس از آن بارها جزیره هنگام را اشغال کرده‌اند. آخرین بار، در سال ۱۳۰۷، به دستور رضاشاه، ایران کشتی‌های نظامی خود را به جزیره هنگام فرستاد تا اشغالگری انگلیسی‌ها برای همیشه پایان پیدا کند. پس از آن تا امروز، این جزیره همچون نگینی تحت حاکمیت ایران است.

جاذبه‌های توریستی هنگام

همان‌طور که اشاره کردیم، هنگام پر از جاذبه‌های توریستی است. این جزیره، آن‌قدر مقصد گردشگری دارد که اگر یک روز تمام را به گشت‌وگذار اختصاص دهید، باز هم نخواهید توانست تمام آنها را بازدید کنید. پس بهتر است با بهترین جاذبه‌های توریستی هنگام آشنا شوید تا بتوانید در سفر به جزیره هنگام، از زمان خود بیشترین استفاده را ببرید.

ساحل نقره‌ای

ساحل نقره‌ای، چیزی شبیه خیال است. باید از نزدیک آن را ببینید و شن‌های درخشنده و نقره‌ای آن را در روز لمس کنید، تا لذت واقعی را ببرید. ساحل جزیره هنگام، در طول روز به دلیل وجود نوع خاصی از کانی‌های معدنی در شن‌ها، خاصیت انعکاس نور دارد. اگر شن ساحل را زیر نور آفتاب ببینید، درخشش رؤیایی ساحل را مشاهده می‌کنید. زیبایی سواحل هنگام به اینجا ختم نمی‌شود. اگر صبر کنید و شب را در ساحل باشید؛ باز هم شگفت‌زده می‌شوید. در شب، به دلیل وجود فیتوپلانگتون‌ها و موجودات ریز تک‌سلولی، رنگ ساحل کاملاً آبی می‌شود. هرچقدر امواج شدیدتر شوند، رنگ آبی نیز بیشتر می‌شود. قدم‌زدن کنار این ساحل آبی‌رنگ در شب، فوق‌العاده آرامش‌بخش است. متأسفانه برخی از مردم، با برداشت بی‌رویه شن‌های این ساحل، باعث آسیب جدی به آن شده‌اند.

دلفین‌ها

دلفین‌ها را که می‌شناسید؟! این موجودات دریایی فوق‌العاده بانمک و بسیار بازیگوش هستند. حتماً حرکات نمایشی آنها را در یک سیرک یا مجموعه آبی تفریحی دیده‌اید. اما در جزیره هنگام، نیازی به پرداخت هزینه خاصی برای تماشای آنها نیست. کافی است با قایق به اطراف جزیره هنگام بروید و دلفین‌ها را تماشا کنید. حرکت دلفین‌ها منظره جذابی را خلق می‌کند. شما می‌توانید در مسیر رفت یا برگشت به جزیره هنگام نیز دلفین‌ها را مشاهده کنید؛ البته برای آن باید صبر کنید.

ماهی‌های آکواریومی هنگام

اگر با قایق به آب‌های نزدیک و اطراف جزیره هنگام سر بزنید و کمی به دریا نگاه کنید، شاید حرکت ماهی‌های رنگارنگ و زیبا توجه شما را به خود جلب کند. این ماهی‌های آکواریومی آن‌قدر در هنگام زیاد هستند که آب‌های اطراف جزیره را شبیه یک آکواریوم بسیار بزرگ اقیانوسی کرده است.

سؤالات متداول

برای سفر به جزیره هنگام از جزیره قشم، چه وسایلی لازم است؟

برای سفر به جزیره هنگام، بهتر است عینک‌آفتابی، کلاه نقاب‌دار، لباس گرم، دارو، آب آشامیدنی و دوربین عکاسی داشته باشید.

بهترین فصل برای سفر به جزیره هنگام چیست؟

بهترین فصل برای سفر به این جزیره، فصل‌های پاییز و زمستان است.

چند روز می‌توان در جزیره هنگام اقامت کرد؟

شما می‌توانید تا هر موقع که علاقه دارید از خدمات هتل‌های جزیره هنگام برای اقامت استفاده کنید.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. «کیا» جان روحت شاد !

  2. تردید یا قاطعیت؟! یک قانون و هزار حرف

  3. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

  4. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

  5. چهارنعل رفتن اسب تورم !

  6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

  7. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

  8. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

  9. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

  10. فواد ایزدی: سختگیری حجاب نشود، جوانان جلوی تیر نمی‌روند!

  11. وصله پینه کردن تا کی؟!

  12. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

  13. اظهارات بهزاد نبوی درباره مسئله مذاکره / روایت انفعال روحانی/ گلایه از گلایه‌های رئیس‌جمهور

  14. سرخوشی ترک‌ها در سوریه

  15. بزک کردن تروریست ها !

  16. دیگ جوشان و گربه دست آموز!

  17.  معامله بزرگ بر سر سوریه

  18. انتقاد از تخریب جلیلی و رویکرد سخنگوی دولت/ هشدارهای پیاپی به پزشکیان/ سقوط اسد از منظر باهنر

  19. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

  20. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

  21. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

  22. عضو هیات رئیسه مجلس توقف ابلاغ قانون عفاف و حجاب را تایید کرد

  23. چرا درباره تحریر‌الشام باید نگران بود؟

  24. پزشکیان: اختلافات را کنار بگذاریم/«ما می‌توانیم» مملکت را درست کنیم

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: مشکلات اقتصادی مردم سوریه، انگیزه‌های آنان را برای نبرد تضعیف کرد/ آقای «همتی» چه‌ دستاوردی جز گرانی داشته؟!

آخرین عناوین