به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری استان مازندران، عباس پوریانی روز چهارشنبه اظهار کرد: نوار ساحلی ظرفیت بی نظیری را برای توسعه اقتصاد دریامحور در کشور فراهم می کند اما تصرفات غیرقانونی حریم دریا در کنار دیگر مشکلات باعث شده تاکنون آن طور که باید و شاید این ظرفیت مورد توجه قرار نگیرد و از آن بهره برداری نشود.
رئیس شورای حفظ حقوق بیت المال استان افزود: در راستای حفظ حقوق عامه و برخورد با متصرفان، اراضی ساحلی متصرف شده رفع تصرف و آزادسازی شد.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته با همکاری تمام دستگاه های مرتبط، طرح آزاد سازی سواحل از شمال تا جنوب کشور انجام شد تا مردم دسترسی راحت تری به سواحل داشته باشند.
مازندران دارای ۱۵ شهرستان ساحلی است که در این میان شهرستانهای محمود آباد با ۳۰ کیلومتر ساحل آزاد و بیش از ۱۲۰ راه دسترسی دارای ۱۶ طرح، بابلسر با ۲۷ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۳ کیلومتر نوار ساحلی قابل شنا، از شاخصترین شهرستان های مرکزی استان به شمار می روند.
استان مازندران حدود ۲ میلیون و چهار هزار هکتار مساحت دارد و برای حفاظت و مدیریت عرصه های طبیعی مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در ساری و نوشهر فعالیت دارند که منطقه ساری حدود ۷۱ درصد و نوشهر حدود ۲۹ درصد این عرصه ها را مدیریت می کند و در مجموع حدود ۵۴ درصد از عرصه های جنگلی شمال کشور را در اختیار دارد و همچنین نیمی از جنگل های هیرکانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو در جغرافیای مازندران واقع است.
مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی دارد که در آنها سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول تولید می شود. این استان در تولید ۱۵ نوع از محصولات کشاورزی و باغی هم رتبه اول تا سوم کشور را دارد.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.