بلینکن: آمریکا از انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در سوریه حمایت می‌کند

  4030919011

وزیر امور خارجه آمریکا با بیان اینکه ایالات متحده از انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در سوریه حمایت می‌کند، تاکید کرد که هیات تحریر الشام را نه فقط با حرف‌هایشان، بلکه از طریق عملکردشان ارزیابی خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه گفت ایالات متحده قویا از انتقال مسالمت‌آمیز قدرت به آنچه او «یک دولت پاسخگو» در سوریه پس از تسلط نیروهای مسلح بر دمشق خواند، حمایت می‌کند.

بلینکن در بیانیه‌ای گفت: «در این دوره انتقالی، مردم سوریه حق کامل دارند که خواستار حفظ نهادهای دولتی، از سرگیری خدمات کلیدی و حفاظت از جوامع آسیب‌پذیر باشند.»

وزیر خارجه آمریکا همچنین گفت ایالات متحده از تلاش‌های بین‌المللی برای پاسخگو کردن نظام اسد و حامیانش در قبال آنچه «جنایات و سوء استفاده‌های» مرتکب شده علیه مردم سوریه خواند، حمایت خواهد کرد و در ادامه به استفاده ادعایی آن از سلاح‌های شیمیایی و بازداشت «آستین تایس» خبرنگار آمریکایی اشاره کرد.

بلینکن افزود، ایالات متحده به اظهارات رهبران ائتلاف نیروهای مسلح هیات تحریر الشام توجه کرده است. او گفت ایالات متحده از همه بازیگران می‌خواهد که به حقوق بشر احترام بگذارند، همه اقدامات احتیاطی را برای محافظت از غیرنظامیان و رعایت قوانین بین‌المللی بشردوستانه انجام دهند.

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، او گفت: «در حالی که آنها مسئولیت بیشتری را بر عهده می‌گیرند، ما نه فقط حرف‌هایشان، بلکه عملکردشان را ارزیابی خواهیم کرد.»

گروه‌های مسلح سوری روز یکشنبه دمشق، پایتخت سوریه را تصرف کردند. در پی آن «محمد غازی الجلالی» نخست‌وزیر سوریه گفت او و ۱۸ وزیر دیگر تصمیم گرفتند در دمشق بمانند. الجلالی همچنین گفت با رهبران گروه‌های مسلح که وارد شهر شدند، تماس گرفته است. وزارت خارجه روسیه هم اعلام کرد بشار اسد پس از مذاکره با برخی از شرکت‌کنندگان در درگیری سوریه، از قدرت کناره‌گیری کرده و سوریه را ترک کرده است.

روز یکشنبه ۸ دسامبر، یک منبع در کرملین به نووستی گفت اسد و اعضای خانواده‌اش به مسکو رسیده‌اند و روسیه به دلایل بشردوستانه به آنها پناهندگی داده است. این منبع همچنین خاطرنشان کرد که مقامات روسیه با نمایندگان مخالفان مسلح سوری که رهبران آنها امنیت پایگاه‌های نظامی و نهادهای دیپلماتیک روسیه در سوریه را تضمین کرده‌اند، در تماس بودند.

انتهای پیام

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. سرقت گردنبند از یک پیرزن در محله پیروزی تهران

  2. نامه مهم نمایندگان مجلس به پزشکیان/ این شرایط، بسترسازی برای آشوب است

  3. اظهارات مهم امنیتی پزشکیان/ روایتی از طرحی که برای ناآرامی ایران تدارک دیده شده

  4. شوک بزرگ به افغان‌های ایران/ ممنوعیت به‌ کارگیری اتباع در این استان کشور که افغانستانی‌های زیادی دارد

  5. تکاپوی دولتی ها برای دفاع از «ژنرال کابینه»

  6. «هر چه زودتر کشورت را به ما بفروش» !

  7. چاقوی غرب، دست داخلی‌ها و گلوی اقتصاد !

  8. دستور پزشکیان در رابطه با نامه پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی مقتول دانشگاه تهران

  9.  اگر پزشکیان رئیس‌جمهور نبود، مقابل قیمت دلار و تعطیلی‌ها سکوت می‌کرد؟/ سبقت رائفی‌پور از پایداری‌ها

  10. قالیباف، ادعای چند روز قبل پزشکیان را رد کرد

  11. بازار ارز را چگونه مدیریت کنیم؟!

  12. آمریکا و یک بحران عجیب!

  13. فرصتی بزرگ برای سیاست خارجی ایران

  14. پاسخی که میتوانست بهتر باشد / انتقاد تند ربیعی از استیضاح‌کنندگان همتی/ راز رونمایی از پهپاد پیشرفته ایران در آمریکا

  15. زیدآبادی: محبوبیت پزشکیان رو به کاهش است/ آسیب ناتمام مکتب روحانی/ همتی چرا استیضاح می‌شود؟

  16. ارزیابی مشاور عالی رهبرانقلاب از بررسی FATF در مجمع تشخیص/ توصیه به اصلاح‌طلبان نزدیک به پزشکیان

  17. زمینه‌چینی برای مذاکره ایران با ترامپ؟/ خاتمی: وضعیت کشور تقصیر پزشکیان نیست/ پیام واضح فرمانده ارشد نظامی ایران به آمریکا و اسرائیل

  18. استیضاح یعنی چه؟ همتی باید محاکمه شود!

  19. به امید آن روز!..

  20. فرزند شهید مقیسه در گفتگو با تابناک: وقتی حمید نوری از سوئد آزاد شد، مسلم دانستیم که منافقین انتقام می گیرند+تصاویر منتشر نشده از قاضی مقیسه

  21. پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

  22. رئیس‌جمهور لبنان در دیدار مقامات ایرانی: از جنگ‌های دیگران خسته شده‌ایم/ لبنان بهای سنگینی برای آرمان فلسطین پرداخت

  23. زور قانون به زورگیران نمی رسد؟

  24. شلم شوربای مدیریت فرهنگی !

  25. پزشکیان: اکنون دغدغه اصلی ما، معیشت مردم است

آخرین عناوین