10 ترند برتر دنیای فناوری از دید هوآوی در سال 2025

گزارش بازرگانی،   3980527130

با ترسیم دنیای آینده فناوری بر اساس داده‌هایی که شرکت هوآوی با حضور خود در حوزه‌های مختلف صنعت و فناوری به دست آورده است، این شرکت گزارشی را تحت عنوان Global Industry Vision (GIV)  منتشر کرده که در آن 10 مورد از ترندهای برتری که دنیای آینده، زندگی و محیط کار ما را شکل می‌دهند، پیش‌بینی شده‌اند.

همچنین در گزارش GIV به این مورد نیز اشاره شده که تا سال 2025 حوزه‌های مختلف فناوری مانند پوشش شبکه‌های 5G، ربات‌های خانگی و دستیارهای هوش مصنوعی به چه جایگاهی می‌رسند.

10 ترند برتری که هوآوی پیش‌بینی می‌کند در سال 2025 در زندگی ما نقش کلیدی خواهند داشت، عبارت است از:

  1. زندگی با ربات‌ها: پیشرفت در علوم ماده، هوش مصنوعی ادراکی و فناوری‌های مبتنی بر شبکه‌، به علم رباتیک کمک خواهد کرد بتواند در همه زمینه‌های زندگی بشر وارد شود. GIV این‌طور پیش‌بینی کرده که ضریب نفوذ جهانی ربات‌های خانگی به 14 درصد برسد.
  2. بینش برتر: همگرایی هر چه بیشتر 5G و فناوری‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، یادگیری ماشین و ترکیب آنها با دیگر فناوری‌ها ساختاری را ایجاد خواهد کرد که به افراد اجازه می‌دهد دیدی بسیار گسترده‌تر داشته باشند؛ بتوانند پدیده‌ها را فارغ از فاصله، وجود موانع و سابقه تاریخی و هر آنچه تا پیش از این ممکن نبوده ببینند و افق روشنی از تجارت و فرهنگ را پیش روی آنها قرار دهند. GIV پیش‌بینی می‌کند میزان نفوذ شرکت‌هایی که از فناوری‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می‌کنند در زندگی ما به 10 درصد افزایش پیدا کند.
  3. جستجوی صفر: از آنجا که دستگاه‌های وابسته به اطلاعات و ادراک حسگرها از محیط شروع به پیش‌بینی نیازهای ما در آینده می‌کنند، به جای اینکه ما به دنبال پاسخ سوالات خود بگردیم، اطلاعات به سراغ ما می‌آیند. جستجوهای آینده می‌تواند بدون حتی نیاز به فشردن یک دکمه باشد؛ شبکه‌های اجتماعی شخصی بدون هیچ دردسری خلق شده و صنعت از پدیده «جستجوی صفر نگهداری» بهره خواهد برد. GIV پیش‌بینی کرده که 90 درصد از کاربران در آینده از دستیارهای هوشمند موجود در دستگاه‌های همراه خود استفاده خواهند کرد.
  4. خیابان‌هایی که سراسر خط و نگار هستند: سیستم‌های حمل و نقل هوشمند، افراد، دستگاه‌ها، زیرساخت‌ها و کلیه پدیده‌های بشری را به هم متصل خواهند کرد و آن‌گاه است که سطح ترافیک به صفر رسیده و پاسخگویی به درخواست‌های اضطراری و دیگر عملکردهایی که می‌توانند زندگی را آسان‌تر کنند، در سریع‌ترین حالت ممکن صورت می‌پذیرد. GIV پیش‌بینی می‌کند که فناوری‌هایی که امکان برقرار ارتباط سلولی در دستگاه‌های هوشمند را فراهم می‌کنند در 15 درصد وسایل نقلیه ما نفوذ داشته باشند.
  5. کار کردن همراه با ربات‌ها: ربات‌ها همین حالا نیز عملکرد بسیاری از صنایع ما را تغییر داده‌اند. سیستم‌های هوشمند اتوماسیون بسیاری از خطرات زندگی ما را کاهش داده و وظایف دقیق و سنگینی را برعهده دارند. GIV پیش‌بینی می‌کند که تا سال 2025 به ازای هر 10 هزار کارگر، 103 ربات در کارخانه‌ها مشغول به کار خواهند بود.
  6. خلاقیت افزوده: هوش مصنوعی بر پایه رایانش ابری، هزینه و زمان دسترسی به بسیاری از نیازها، آزمایش‌های علمی، نوآوری و هنر را ممکن کرده و معدنی طلایی از فرصت‌ها را پیش روی افراد می‌گذارند که برای همگان قابل دسترس خواهد بود. GIVتوسعه هر چه بیشتر در این زمینه و رسیدن به جایگاهی که 97 درصد شرکت‌ها از هوش مصنوعی استفاده کنند را نوید می‌دهند.
  7. ارتباطات بدون اصطکاک: هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های عظیم (Big Data) می‌‎تواند موجب خلق بستری یکپارچه و عظیم از ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریان شده و شکاف‌های زبانی میان آنها را از بین ببرد. صحت، درک و اطمینان می‌تواند پایه گذار عملکرد ارتباطات فردا باشد. GIV پیش‌بینی می‌کند که شرکت ها از 86 درصد از داده‌هایی که تولید می‌کنند کاملاً استفاده می‌کنند.
  8. اقتصاد هم‌زیستی: شرکت‌های سراسر کره زمین به توسعه فناوری دیجیتال و کاربردهای هوشمند برای رسیدن به پلتفرم‌هایی با دسترسی یکپارچه ادامه خواهند داد. این بدان معناست که همکاری بزرگتری در زمنیه‌های اشتراک‌گذاری منابع، اکوسیستم‌های عمومی قدرتمندتر و بهره‌‎وری بیشتر میسر خواهد شد. GIV پیش‌بینی می‌کند که هر شرکتی در هر جای دنیا می‌تواند به فناوری رایانش ابری دسترسی داشته باشد و 85 درصد از صنایع بر پایه همین اصل استوار خواهند بود.
  9. حرکت سریع 5G: نسل پنجم ارتباطات همین حالا نیز در کنار ما قرار دارد و در آینده می‌تواند گستردگی بسیار بیشتری پیدا کرده و در همه صنایع، جوامع و زمینه‌های بشری نفوذ کند. GIV پیش‌بینی می‌کند تا سال 2025 در حدود 58 درصد از مردم دنیا بتوانند از 5G به صورت کامل استفاده کنند.
  10. حکومت جهانی دیجیتال: پیشرفت‌های صنعت دیجیتال باید به تعادلی در اشتراک‌گذاری اطلاعات بر اساس استانداردها و اصول استفاده از داده‌ها برسد. GIV پیش‌بینی می‌کند حجم سالیانه اطلاعات جهانی به عدد باورنکردنی 180 زتابایت (هر زتابایت معادل یک هزار میلیارد گیگابایت) برسد.

در همین رابطه، مدیر ارشد بازاریابی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت هوآوی، کوین ژانگ، می‌گوید «کاوش‌های بشر هیچ‌گاه به پایان نخواهد رسید. ما تغییرات سریعی را در زندگی، کار و جامعه آینده خواهیم دید که می‌تواند همه صنایع را با هوش مصنوعی، 5G، پردازش ابری و دیگر فناوری‌ها وفق دهد. هوآوی نیز به دنبال ساخت پلتفرم‌های دیجیتال، تجربه‌های کاربری بهتر و بسترهایی برای ارتقای توان عملیاتی ارتباطات هوشمند خواهد بود. این رسالت ما برای ارائه آینده هوشمند و آماده‌سازی بستر بهره‌گیری از آن، برای همه انسان‌ها خواهد بود تا بتوانیم شانس رشد و ترقی را برای همگان افزایش دهیم».

با ارائه اولین گزارش GIV که در سال 2018 منتشر شد، GIV @2025 به نحوی تنظیم شده تا با تحلیل ترندهای توسعه صنایع بتواند راهنمایی استراتژیک برای مطالعات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.

برای اطلاعات بیشتر در خصوص گزارش GIV@2025 می توانید به نشانی زیر مراجعه کنید:

www.huawei.com/minisite/giv/en

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. لطفا جوگیر نشوید!

  2. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  3. پزشکیان: کسی که می جنگد یک جایی در مغز او مشکل دارد/ ما از هر جنگ و خشونتی متنفر هستیم  

  4. پیروزی بزرگِ فلسطین

  5. واکنش نماینده نزدیک به جلیلی به تسلیت دستیار پزشکیان برای مرگ خودخواسته ابراهیم نبوی/ اگر دوربین مخفی است به ما هم بگویید

  6. ابراهیم نبوی خودکشی کرد

  7. قالیباف: اتیوپی از طریق بریکس فرصت بزرگی برای توسعه اقتصادی ماست  

  8. واکنش جواد خیابانی به حواشی هدیه به هادی عامل  

  9. وزیر ارتباطات پاسخ داد؛ تلگرام رفع فیلتر می‌شود؟  

  10.  سرلشکر باقری: دشمن جرأت نگاه چپ به ایران ندارد

  11.  روایتی از پشت‌پرده گرانی برنج/ بازی دلالان برای افزایش قیمت!

  12. منبع عبری: حماس بعد از آتش‌بس هم با قدرت در غزه می‌ماند

  13. دو برابر شدن مصرف سیگار در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ ساله کشور/ ممنوعیت فروش سیگار در حریم ۱۰۰ متری مدارس رعایت نمی‌شود

  14. بازی قدرت روسیه و ایران؛ اتحاد استراتژیک در حال شکل‌گیری

  15. الشیبانی: سوریه هرگز تهدیدی برای هیچ طرفی از جمله اسرائیل نخواهد بود  

  16. فردا راهپیمایی جمعه نصر در سراسر کشور برگزار می‌شود

  17. سفر پزشکیان به تاجیکستان؛ رویدادی تاریخی در قلمروی ایران فرهنگی

پربحث‌های هفته

  1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  4. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  5. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  6. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  7. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  8. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  9. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  10. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  11. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  12. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  13. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

  14. پادگان شهری به نام اسرائیل

  15. لطفا جوگیر نشوید!

  16. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  17. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  18. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  19. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  20. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

  21. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  22. یمن: ناوهواپیمابر آمریکا و تل‌آویو را هدف قرار دادیم

  23. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  24. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  25. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

آخرین عناوین