بهترین کرم های آبرسان ایرانی و خارجی

گزارش بازرگانی،   4010228045

پوست درخشان، شاداب و بدون چروک مهم‌ترین عامل زیبایی چهره است. سایر اجزای صورت هر چقدر هم که زیبا باشند وقتی روی صورتی با پوست کدر، خشک و پر از چروک‌های ریز و درشت قرار بگیرند جذابیت خود را از دست می‌دهند. درست مثل یک صورت آفتاب سوخته و پر از چروک با چشمانی زیبا و نافذ. متاسفانه تصور بسیاری از افراد بر این است که کرم‌های آبرسان فقط مخصوص پوست‌های خشک هستند و افرادی با پوست چرب نیازی به استفاده از انواع کرم‌های مرطوب‌کننده و آبرسان ندارند. این تصور غلط باعث می‌شود که این افراد از پوست خود مراقبت نکنند و در دراز‌مدت دچار مشکل شوند. در این مطلب قصد داریم تفاوت بین کرم‌های آبرسان و مرطوب‌کننده را بررسی کرده و سپس چند کرم آبرسان محبوب در بازار ایران را به شما معرفی کنیم. کرم‌هایی مانند آبرسان الارو و آبرسان ژوت جزو بهترین کرم‌های آبرسان هستند. اخیر برند جدیدی تحت عنوان نیتروژنا وارد بازار شده که توانسته جای خود را در بین مشتریان ایرانی باز کند. آبرسان نیتروژنا و سایر محصولات این برند، را می‌توانید از فروشگاه مو تن رو خریداری کنید.

تفاوت آبرسان‌ها و مرطوب‌کننده‌ها

مرطوب‌کننده: واژه مرطوب‌کننده را می‌توان برای محصولاتی برپایه روغن به کار برد. این نوع محصولات نوعی خاصیت مسدودکنندگی دارند به این شکل که وقتی از مرطوب‌کننده استفاده می‌کنید سطح پوست شما را پوشش داده و منافظ آن را مسدود می‌کند . با این کار مانع از خروج رطوبت پوست و خشک‌شدن آن می‌شود. در کرم‌های مرطوب‌کننده معمولا از روغن‌های پالایشگاهی مانند وازلین، روغن‌های معدنی و گیاهی استفاده می‌شود. یک مرطوب‌کننده خوب می‌تواند لطافت لازم را به پوست شما هدیه کند و مانع از خشک‌شدن و در نتیجه ایجاد چین و چروک شود.

آبرسان: واژه آبرسان هم در مورد موادی به کار می‌رود که خاصیت جذب رطوبت را دارند. این مواد می‌توانند روی سطح پوست قرار بگیرند و با جذب رطوبت هوا، پوست شما را نمدار و مرطوب نگه دارند. اصلی‌ترین ماده کرم‌های آبرسان ماده‌ای به نام هیالورونیک اسید است که می‌تواند تا 1000 برابر وزن خود رطوبت جذب کند. در تولید محصولاتی چون کرم آبرسان آلارو و سایر آبرسان‌های تولیدی شرکت های معتبر از مواردی استفاده می‌شود که بتواند بیشترین مقدار رطوبت را برای پوست تامین کند.

اما سوال مهمی که اینجا مطرح می‌شود این است که چه نوع کرمی مناسب پوست من است؟

عوامل تاثیرگذار بر انتخاب آبرسان مناسب پوست

همان‌طور که می‌دانید پوست را می‌توان به دو دسته پوست خشک و پوست چرب تقسیم کرد که هر کدام از این دو نوع هم درجات مختلفی از خشکی و چربی را دارند و کرم آبرسانی که تهیه می‌کنید باید متناسب با نوع پوست شما باشد.

علاوه بر نوع پوست باید به برندی که خریداری می‌کنید هم توجه کنید. برخی از برندها برای کاهش قیمت محصولات خود از مواد اولیه ارزان قیمت استفاده می‌کنند و یا هزینه‌های زیادی را صرف واحدهای تحقیقاتی و آزمایشگاه‌های خود نمی‌کنند به همین دلیل محصولات تولیدی آن‌ها نه تنها کمکی به حفظ سلامت پوست نمی‌کنند بلکه در برخی از مواقع استفاده از محصولات آن‌ها در طولانی‌مدت پوست را دچار مشکلات جبران‌ناپذیری هم می‌کنند.

خوشبختانه بعد از انتخاب برند، کار انتخاب خود محصول بسیار راحت‌تر است. چون شرکت‌های معتبر محصولات خود را بر حسب پوست‌های مختلف طبقه‌بندی می‌کنند و حتی تمامی موادی که در تولید محصولات به کار می‌روند را هم روی بسته‌بندی قید می‌کنند. این کار به مشتری کمک می‌کند تا با صرف زمان و هزینه کمتری، محصول مناسب پوست خود را تهیه کند.

برای مثال آبرسان ژوت مخصوص پوست چرب با آبرسان مخصوص پوست خشک متفاوت است و شما بر حسب نوع پوست خود اقدام به خرید محصول نهایی می‌کنید.

اما به طور کلی اگر پوست خشکی دارید بهتر است از مرطوب‌کننده‌ استفاده کنید. مرطوب‌کننده با ایجاد لایه محافظتی مانع تبخیر شدن و از بین رطوبت پوست شما می‌شود. چون در مورد پوست خشک قبل از اینکه به فکر آبرسانی آن باشید، باید راهی برای حفظ رطوبت آن پیدا کنید.

کسانی که پوستشان چرب است نباید فکر کنند که نیازی به آبرسان ندارند. یک پوست چرب هم می‌تواند رطوبت خود را از دست بدهد. بخصوص کسانی که ساکن شهرهای مناطق خشک و کویری هستند. این افراد باید از آبرسان‌هایی بر پایه آب استفاده کنند. آبرسان بر خلاف مرطوب‌کننده فاقد چربی است و پوست را چرب نمی‌کند. بهترین انتخاب برای این افراد انواع آبرسان‌های ضد آکنه است چون معمولا پوست‌های چرب مستعد جوش و آکنه هستند. واتر ژل آبرسان نیتروژنا مدلHydro Boost برای این گروه مناسب است.

مواد تشکیل‌دهنده آبرسان‌ها و مرطوب‌کننده‌ها

یک آبرسان خوب معمولا حاوی موادی چون هیالورونیک اسید، گلیسیرین، آلوئه ورا، عسل، کرم حلزون و سرامید و سیتریک اسید است.

در مقابل یک مرطوب‌کننده خوب باید از موادی چون روغن بادام، روغن نارگیل، شی باتر، آسکوآلن، جوجوبا، درخت چای، روغن‌های معدنی و لانولین تشکیل شده باشد.

انواع آبرسان ژوت، الارو، اوریفلیم، ایوروشه، لورآل‌، آبرسان نیتروژنا و اَوِن جزو بهترین برندهای آبرسان بازار هستند و شما می‌توانید با خیال راحت از محصولات این برندها استفاده کنید.

برای خرید این محصولات می‌توانید سری به وب سایت فروشگاه مو تن رو بزنید و با بررسی محصولات مختلف، بهترین آبرسان را برای پوست خود به صورت آنلاین خریداری کرده و در مدت زمان کمی آن را تحویل بگیرید.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. بن‌بست ترامپ در پرونده اتمی ایران

  2. راه نجات

  3. توصیه به ترامپ برای توافق با ایران / مکران؟ شوخی می‌کنید آقای عارف؟!/ یک مشت بنجل خارجی گرانقیمت!

  4. اظهارات عجیب محسن هاشمی درباره فوت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تمامی ندارد

  5. مشاجره خانوادگی دلیل اصلی تنش در فرودگاه مهرآباد

  6. یوتیوب برای این افراد در مسیر رفع فیلتر قرار گرفت

  7. مکران کجاست؟/ با پایتخت جدید ایران آشنا شوید + تصاویر

  8. پیشنهاد جالب یک منبری معروف به کسانی که فکر می‌کنند «لوله نفت در جیب آخوندهاست»!

  9. چند نکته درباره رفتار غیراخلاقی با عباس عراقچی/ دادستان کجاست؟

  10. هشدار جمهوری اسلامی درباره تهدیدهای جدی در مرزهای کشور: مسئولین هوشیار باشید!

  11. ماجرای اهانت به یک روحانی در فرودگاه مهرآباد چه بود؟

  12. بلندپروازی‌های اردوغان/ ترکیه موشک ۲ هزار کیلومتری می‌خواهد!

  13. اقدام عجیب راننده تیبا حین خروج از پارکینگ با درب بسته!

  14. علیرضا دبیر و فوتبال؛ این خبر را خیلی جدی بگیرید

  15. یک واکنش به ادعای داوری در خصوص قیمت خانه شهید رئیسی

  16. مگه ایران چشه؟

  17. قیمت دارو سرسام‌آور شد/ اعلام نرخ‌های جدید توسط شرکت‌های داروسازی + عکس

  18. نشست خبری سخنگوی دولت؛ از پشت‌پرده افزایش قیمت دلار تا قانون حجاب و مسئله FATF

  19. واکنش مهاجرانی درباره به تعویق افتادن قانون حجاب و عفاف

  20. نقشه جامع علمی کشور؛ متناسب با پیشرفت‌های جهانی ، دور از ذهنیت‌های سنتی

  21. چطور می‌توان افغانستان را وادار به تامین حقابه ایران از هیرمند و هریرود کرد؟

  22. انهدام بمب سنگرشکن توسط سامانه ۹ دی/ سپاه تمام ۳۰ هدف رادارگریز را منهدم کرد

پربحث‌های هفته

  1. چرا به «وعده»، هنوز وفا نشده؟!

  2. این یک قیاس مع‌الفارق است!

  3. چراغ استیضاح وزرا روشن شد/ خداحافظی زودهنگام دو وزیر؟

  4. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

  5. بهشت زمان شاه !

  6. توضیح درباره همسر عراقچی

  7. بن‌بست ترامپ در پرونده اتمی ایران

  8. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

  9. زینب سلیمانی: حاج قاسم فلسفه دفاع از فلسطین را تبیین کرد

  10. نماینده مجلس : ۷ میلیون تبعه خارجی در ایران هستند؛ لااقل نیمی از این‌ها به دلیل نداشتن ظرفیت، مازاد هستند/ اگر همه اتباع بروند، بسیاری از تولیدی‌ها تعطیل می‌شوند

  11. اذعانی دوباره به ماهیت صلح آمیز برنامه اتمی ایران

  12. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

  13. به نرگس محمدی جایزه اسکار بدهند!/ چرا رئیس‌جمهور باید سخن خود را اصلاح کند؟/ از توانایی ساخت سلاح اتمی عبور کرده‌ایم

  14. سردار نقدی: باید آماده باشیم و خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم

  15. طلا، دلار و دیگر هیچ!

  16. تشکیل پرونده برای مداح هتاک

  17. هراس اسرائیل از قدرت نفوذ ایران

  18. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: همتی خودش دولت قبل را برای گرانی دلار سرزنش می کرد / جوانان عربستانی غبطه ایران را میخورند/ حمایت از یمنی‌ها به نفع ماست

  19. پس‌لرزه‌ اظهارات جبرائیلی/ استیضاح وزرای نفت و اقتصاد از منظر حامیان دولت/ برنامه ای برای تبیین وفاق

  20. راه نجات

  21. میرسلیم: مردم با FATF چه کار دارند؟!

  22. رسانه‌های غربی و تفکر نقاد ما

  23. گلوریا هاردی: ایران به کشور خودم تبدیل شده است

  24. ادعای مدیر دولت احمدی نژاد: از مرحله ساخت سلاح اتمی گذشته ایم/ در موشک هایمان از مواد منفجره ساخت ایران استفاده می کنیم

  25. مذاکره با ترامپ پیشنهاد ساده‌لوحانه یا خیانت به منافع ملی؟!

آخرین عناوین