بحران سربازگیری در ارتش آمریکا

گروه جهان الف،   4010424145 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

پایگاه خبری "مدرن دیپلماسی" به نقل از یکی از مقام های وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) که به شرط ناشناس ماندن سخن گفته، می نویسد: "بحران استخدام نیرو و سرباز گیری در ارتش آمریکا، شبیه به موج مخرب بلندی است که به تدریج به ما نزدیک می شود. ارتش آمریکا در حال کوچکتر شدن است و وقوع بحران هایی نظیر پاندمی ویروس کرونا در سال های اخیر نیز قویا این مساله را تشدید کرده است".

بحران سربازگیری در ارتش آمریکا

 به گزارش الف؛ پایگاه خبری "مدرن دیپلماسی" در گزارشی به واکاوی یک بحران جدی در درون ارتش آمریکا در قالب ضعف قابل توجه این ارتش در سربازگیری و تامین نیروی انسانی خود پرداخته است. مساله ای که به زعم برخی ناظران و تحلیلگران آمریکایی، عملا ارتش آمریکا را با یک بحران اساسی رو به رو کرده و روز به روز آن را از حیث نیروی انسانی، کوچک و کوچکتر می کند. 

مدرن دیپلماسی در این رابطه می نویسد:

«در حالی که اینطور تلقی می شود که ایالات متحده آمریکا قوی ترین و مرگبار ترین نیروی نظامی و ارتش در جهان را دارد، با این حال، این ارتش با چالش ها و بحران های قابل ملاحظه ای در استخدام و به کارگیری نیروهای جدید و پُر کردن صفوف خود رو به رو است.

از زمانی که ارتش آمریکا و روند استخدام نیرو در آن ماهیتی داوطلبانه پیدا کرد، عملا وارد یک بحران تمام عیار شده و دیگر به راحتی نمی تواند اقدام به استخدام نیرو کند. در حالی که آمریکا به نحو سنگین و عمیقی در عراق و قالب جنگِ این کشور درگیر بود، با این حال، در آن برهه هنوز می توانست که از حیث استخدام نیرو، اهداف خود را محقق سازد. با این همه، در برخی سال ها ارتش آمریکا با مشکلاتی در این رابطه رو به رو بوده است(از حیث سرباز‌گیری). در این راستا به طور خاص می توان به سال های 1999، 2005 و 2018 اشاره کرد. با این همه، سال 2022، بدترین سال برای ارتش آمریکا از حیث استخدام نیرو در کل تاریخ ارتش این کشور بوده است. 

در حالی که بخش های مختلف ارتش آمریکا جهت بکارگیری نیروهای تازه نفس با مشکلاتی اساسی رو به رو هستند و از کمبود رنج می برند، این نیرو حقیقتا خود را در شرایط کنونی با یک بحران تمام عیار رو به رو می‌بیند. این بحران به قدری بد و ناگوار است که انتظار می رود ارتش آمریکا مجبور شود در چشم اندازی تعریف شده برای خود جهت سربازگیری، تعدیل هایی را انجام دهد و به کاهش بیشتر در این حوزه نیز رضایت دهد. 

در شرایط فعلی، ارتش آمریکا برای غلبه بر بحران سربازگیری خود، بسیاری از استانداردهایی را که در این حوزه مبنای کار قرار داده را تعدیل کرده است. مثلا شرط حداقل سطح آموزشی را که گذراندن دوره دبیرستان است را به کل کنار گذاشته است. البته که در این چهارچوب، یک مشکل اساسی دیگر نیز برای ارتش آمریکا ایجاد شده است. زیرا سامانه های مدرن تسلیحاتی که توسط ارتش آمریکا استفاده می شوند، سطحی از آموزش و مهارت را نیاز دارند که این موضوع میزان زمانی را که باید برای آموزش و تقویت مهارت های افراد صرف شود را افزایش می دهد. مساله ای که در نوع خود ضربه های سنگینی را به ارتش آمریکا وارد کرده و می کند. 

باید توجه داشت که مجموعه عوامل مختلفی در تضعیف روند سربازگیری ارتش ایالات متحده آمریکا ایفای نقش می کنند. در این رابطه می توان به سطح پایین آمادگی بدنی جوان های آمریکایی اشاره کرد که شمار زیادی از آن ها "چاق" در نظر گرفته می شوند. مشکل اعتیاد و همانطور که پیشتر گفته شد پایین بودن قابل ملاحظه سطح آموزش در میان آن ها نیز از جمله دیگر عواملی هستند که در تضعیف روند سربازگیری ارتش آمریکا نقشی بارز را بازی می کنند. 

در این راستا، یکی از مقام های وزارت دفاع آمریکا(پنتاگون) که به شرط ناشناس ماندن با مدرن دیپلماسی سخن گفته، می گوید: "بحران استخدام نیرو و سرباز گیری در ارتش آمریکا، شبیه موج مخرب بلندی است که به تدریج به ما نزدیک می شود. ارتش آمریکا در حال کوچکتر شدن است و وقوع بحران هایی نظیر پاندمی ویروس کرونا در سال های اخیر نیز شدیدا این مساله را تشدید کرده است". 

آنچه شرایط را حتی بدتر می کند این است که اکنون جوانان آمریکایی با فرصت های به مراتب بهتر و پُرسودتری جهت کسب درآمد در مقایسه با خدمت در ارتش آمریکا رو به رو هستند. اکنون شرکت های بزرگ آمریکایی نظیر Starbucks و آمازون، به کارمندان تازه کارِ خود درآمد هر ساعت 15 دلار را ارائه می کنند. این موضوع نوید دهنده یک درآمد سالانه 31 هزار و 200 دلاری برای افراد است. این در حالی است که اگر یک جوان آمریکایی وارد ارتش آمریکا شود به عنوان یک فرد تازه کار، ماهانه 1833 دلار درآمد خواهد داشت که این میزان به معنای درآمد 10.5 دلاری در هر ساعت و همچنین درآمد کلیِ 21 هزار و 996 دلاری در یک سال است. 

پیوستنِ خارجی ها به ارتش ایالات متحده آمریکا 

در حالی که افرادِ غیرآمریکایی نیز می توانند به ارتش آمریکا ملحق شوند، با این حال آن ها باید به صورت قانونی و مجاز در این کشور زندگی کرده باشند. بر اساس قوانین کنونی آمریکا، افراد غیرآمریکایی که حق زندگی مجاز در آمریکا را ندارند، بالطبع نمی توانند به ارتش آمریکا نیز در شرایط فعلی ملحق شوند. 

باید توجه داشت که چندین کشور وجود دارند که اجازه عضویت اتباع خارجی را در ارتش های کشورشان می‌دهند. به عنوان مثال می توان به استرالیا، فرانسه، هند، نیوزیلند و روسیه اشاره کرد که به افراد با صلاحیتِ خارجی که از کیفیت کاری نیز برخوردار هستند اجازه می دهند تا به عضویت ارتش هایشان در بیایند. 

البته که در این میان یک استثنا بر این قاعده که شهروندان غیرآمریکایی حق عضویت در ارتش آمریکا را ندارند وجود دارد. در شرایط فعلی، نیروی دریایی آمریکا سالانه به دو هزار فیلیپینی اجازه می دهد تا به عضویت این نیرو در بیایند. البته که عضویت نیروهای فیلیپینی در ارتش آمریکا مشروط به موافقت دولت فیلیپین نیز است. از این رو، آمریکا عملا به اتباع خارجی نیز به مثابه یک حربه جهت پُر کردن شکاف های ناشی از مشکل سربازگیری خود می نگرد. 
یک روایت تاریخی در مورد یک ارتش با ساختار نیروگیریِ داوطلبانه
تاریخ به ما این نکته را می آموزد که یک ارتش حرفه ای که از عموم مردم منزوی و دور می شود، می تواند به مساله ای خطرناک برای ساختار دموکراتیکِ دولت تبدیل شود. در این رابطه می توان به سقوط دموکراسی یونان باستان و پایانِ حکومت بر مبنای نمایندگی مستقیمِ مردم در جمهوری رُم اشاره کرد. 

در زمانی که مردم یک کشور و جامعه عمیقا دچار شکاف و جدایی هستند و ارتش یک کشور نیز از مردم خود و جمعیت غیرنظامی آن(به ویژه در حوزه عضوگیری) دور شده، شرایط مناسبی برای پایان یافتنِ حکومتِ توام با نمایندگیِ مردم(حکومتِ نمایندگی) به وجود می آید. مساله ای که به طور خاص آمریکا آن را در قالب شورش ششم ژانویه و حمله حامیان افراطی ترامپ به کنگره آمریکا مشاهده کرد. 

از این رو، آمریکای فعلی با بحران های جدی در داخل خود دست و پنجه نرم می کند و به طور خاص اگر اوباش توانسته بودند در قالب حادثه ششم ژانویه آمریکا را به هم بریزند، کاملا قابل تصور است که ارتش آمریکا نیز جهت جلوگیری از هرج و مرج و حراست از سیاست رسمی این کشور در برابر رقبای بین المللی آن، وارد عمل می شد و یک حکومت نظامی را که در نقطه مقابل دموکراسیِ ادعایی در این کشور است، ایجاد می کرد. مساله‌ای که هنوز هم تهدید وقوعِ آن پابرجاست». 

*لینک: 
https://moderndiplomacy.eu/2022/07/13/the-united-states-military-crisis-in-personnel-strength/

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۵۸۵۲۸۴۰۰:۲۵:۳۱ ۱۴۰۱/۴/۲۵
بله امریکاییا صبح که از خواب پا میشن پرده رو میکشن به جای خورشید در آسمون بحران میبینن.
ناشناس۲۵۸۵۶۰۱۱۰:۲۸:۲۸ ۱۴۰۱/۴/۲۵
سردار مهری، رییس سازمان وظیفه عمومی : در سطح کشور دست کم ۲۱ میلیون مشمول غایب سربازی داریم.
ناشناس۲۵۸۵۶۰۴۱۰:۳۱:۰۰ ۱۴۰۱/۴/۲۵
بر طبق آمار منتشر شده، در ایران از هر 3 نفر پسری که به سن مشمولیت سربازی می رسد، تنها یک نفر خودش را برای خدمت اجباری معرف می کند.
ناشناس۲۵۸۵۶۰۸۱۰:۳۲:۱۷ ۱۴۰۱/۴/۲۵
سربازی در آمریکا زوری و اجباری نیست. بلکه شغل است.
ناشناس۲۵۸۵۸۲۲۱۴:۰۱:۵۷ ۱۴۰۱/۴/۲۵
با شکست‌های متعدد جهانی یک روزی اجباری می شود
تبریزی۲۵۸۵۷۵۴۱۳:۰۶:۴۹ ۱۴۰۱/۴/۲۵
من می خواستم عضو ارتش آمریکا بشم تا ازشون جاسوسی کنم ولی وقتی اسم و دلیل عضویتم رو پرسیدن یادم رفت اسم خودم رو گفتم و گقتم هدفم جاسوسی از شماست برای همین دیپورتم کردن. :(
ناشناس۲۵۸۵۵۰۶۰۸:۵۵:۳۸ ۱۴۰۱/۴/۲۵
اجباری کنید موهاشونم با شماره صفر بتراشید تحقیرشونم بکنید مثل اینکه خیلی پرو شدن
ناشناس۲۵۸۵۵۵۰۰۹:۳۶:۲۵ ۱۴۰۱/۴/۲۵
تا زودتر به کشور عادی تبدیل نشده اید سربازانتان را برگردانید به سرزمین غصبی سرخپوستان
ناشناس۲۵۸۵۷۱۸۱۲:۳۴:۵۳ ۱۴۰۱/۴/۲۵
اصلا بحران که همه امریکا رو گرفته ... شما بیا بگو کجاش خوبه .. کاش یکم مواد غذایی براشون بفرستیم نمیرن
ناشناس۲۵۸۵۸۰۸۱۳:۵۰:۳۵ ۱۴۰۱/۴/۲۵
بدبختا. هر روزم جنگلاشون میسوزه. آب و نون هم گیر نمیاد. دم در دفتر نمایندگی ایران صف کشیدن پناهنده بشن.
علی۲۵۸۵۸۷۷۱۴:۵۶:۳۸ ۱۴۰۱/۴/۲۵
در هر صورت ؛ وأنّ الأرض يرثها عبادي الصالحون
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  2. رئیس مجلس خواستار پیگیری انتصابات غیرقانونی در دولت شد

  3. همه نفوذی اند غیر از ما !

  4. فرصت ترامپ برای ایران !

  5. شکایت محمد خاتمی از کیهان / حسین شریعتمداری احضار شد

  6. تجمعاتی که سراسر ضرر است/ حمله آخوندی به قرارداد راهبردی ایران و روسیه/ لزوم همگرایی میانه‌روها

  7. شائبه‌ مذاکرات پنهانی؟/ آتش‌بیار معرکه نباشیم!/ مسئولیت پرونده کرسنت با خاتمی، زنگنه و روحانی است

  8. پزشکیان یک پست دیگر به ظریف داد

  9. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: هاشمی رابطه با آمریکا را ضروری می‌دانست/ همکاری ایران و روسیه به نفع مردم دو کشور است/ مقابله به مثل با اسرائیل، عاقلانه‌ترین کار است

  10. روایتی از نقش پخشان عزیزی در پژاک علیه ایران

  11. پزشکیان پوپولیست نیست/ ظریف نباید با جلیلی وارد چالش می‌شد/ بازگشت بابک زنجانی؟!

  12. سخنانی که فقط به نگرانی مردم دامن می‌زند

  13. رئیس‌الوزرای افغانستان: دستور داده‌ایم آب هیرمند به سوی ایران روانه شود/ برادران ایرانی‌مان را از آب محروم نمی‌کنیم

  14. ادعای تازه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره غنی‌سازی در ایران

  15. دکتر زرشناس: آقایان مسئول، آقایان اقتصاددان، چرا انقدر صبح تا شب دروغ می‌گویید؟

  16. تذکر قالیباف به ظریف؛ کارگزاران نظام مراقب حرف‌های خود باشند

  17. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  18. توصیف تند کیهان از سخنان ظریف در داووس؛ آفتابه نداره!

  19. معمای ارز در ایران و ۲ سوال راهبردی

  20. چرا صهیونیست‌ها سرانجام به آتش‌بس تن دادند؟

  21. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  22. دو طرف پرونده کرسنت آقایان زنگنه و جلیلی نیستند/ بازی‌های رسانه‌ای برای کم کردن فشار از روی متهم اصلی است

  23. علی مطهری‌: برقرای روابط با آمریکا به نفع آرمان‌های انقلاب است!

  24. پزشکیان دور بعد کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری نخواهد شد

  25. همتی:‌ نمی‌توانیم حقوق بیشتری به کارمندان پرداخت کنیم

آخرین عناوین