برنامه‌ریزی سعودی‌ها برای عمره رمضانیه ۱۰۰ روز قبل از رمضان

  4020913002

با توجه به اینکه ۱۰۰ روز تا آغاز ماه رمضان باقی مانده است، سعودی‌ها برنامه‌ریزی درباره نحوه پذیرش زائران برای انجام عمره رمضانیه را آغاز کردند.

برنامه‌ریزی سعودی‌ها برای عمره رمضانیه ۱۰۰ روز قبل از رمضان

به گزارش فارس، تشرف به خانه خدا در ماه رمضان بدون ثبت‌نام قبلی نه تنها برای زائران خارجی بلکه برای زائران سعودی هم امکان‌پذیر نیست. همه افراد برای زیارت عمره رمضانیه باید در سامانه «نسک» که مخصوص اعزام به خانه خداست، ثبت‌نام کنند.

در حالی که ۱۰۰ روز تا ماه رمضان باقی مانده است، سعودی‌ها برنامه‌ریزی برای نحوه پذیرش زائران خانه خدا را در این ماه آغاز کردند. در جلسات اخیر متولیان خانه خدا، به افزایش تعداد زائران اشاره شده و آنها در تلاش هستند برای رمضان امسال سفرهای انفرادی به مکه مکرمه را توسعه دهند. هنوز ثبت‌نام برای عمره رمضانیه آغاز نشده است، اما عربستان قصد کاهش هزینه این سفر را دارد.

سال گذشته ثبت‌نام عمره رمضانیه از بیش از ۲ ماه قبل از رمضان آغاز شد و عربستان هزینه سفر را نسبت به گذشته کاهش داد. در این یک ماه بیش از ۲۰ میلیون نفر به زیارت خانه خدا مشرف شدند و رکورد تعداد زائران مسجدالحرام شکسته شد. با توجه به افزایش تعداد زائران در ماه رمضان، طبقه سوم مسجدالحرام پس از سه سال بازگشایی شد. این طبقه در ایام کرونا به دلیل کاهش تعداد زائران بسته بود.

عمره رمضانیه هر ساله برای سعودی‌ها تمرینی به منظور برپایی حج تمتع است. بر همین اساس پس از کرونا برگزاری مراسم عمره در رمضان مورد توجه زیادی قرار گرفت.

امسال هنوز عربستان ظرفیت پذیرش زائران در ماه رمضان را اعلام نکرده است، اما با توجه به چشم انداز ۲۰۳۰ تعداد زائران خانه خدا نسبت به گذشته افزایش می‌یابد. با توجه به اینکه هنوز سفر عمره برای ایرانیان برقرار نشده است، وضعیت اعزام زائران به عمره رمضانیه هم مشخص نیست. البته وزیر ارشاد گفته بود که عمره برای ایرانیان از اواخر آذر ازسرگرفته خواهد شد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  12. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  13. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  14. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  15. درد بیمار و ناز طبیبان !

  16. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  18. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  19. یارانه‌ها واریز شد

  20. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  21. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  22. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  24. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  25. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

آخرین عناوین