درد بیمار و ناز طبیبان !

گروه اجتماعی الف،   4030828170 ۴۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار
درد بیمار و ناز طبیبان !

علی صمدی_ گروه تعاملی

بر تلخ در گیری همراهان بیمار با کارکنان اورژانس یا بیمارستان به صورت مکرر و با فراوانی نگران کننده در رسانه ها درج می شود و اغلب به اضطراب و عصبانیت همراهان بیمار نسبت داده می شود. در این قبیل حوادث از آنجا که همواره قلم در دست متصدیان بهداشت و درمان است و ایضا شواهد و مدارک نیز در ید اختیار آنهاست مقصر نهایی، همراهان بیمار قلمداد می شوند و موضوع با توصیه به صبر و شکیبایی و لزوم قدردانی از زحمات شبانه روزی کارکنان بهداشت ودرمان و بعضا محکومیت قضایی منسوبان و همراهان بیمار ختم می شود. در این قبیل مسائل کمتر به این قضیه پرداخت می شود که آیا در بروز مشکل، کارکنان اورژا نس یا بیمارستان هم احیانا قصور و تقصیری داشتند یاخیر. پر واضح است که در چنین مسائلی که جان یک انسان در خطر است کوچکترین خطا و  سهل انگاری ضریب پیدا می کند و چیزی نیست که  بتوان به راحتی از آن چشم پوشی کرد. از طرف دیگر معدل فرهنگ و انصاف مردم فهیم و صبور ایران عزیز به اندازه ای است که محدودیت ها و موانع طبیعی در امر امداد و درمان را درک کنند و انتظارات فرا طبیعی از کارکنان اورژانس یا بهداشت و درمان نداشته باشند. کاسه صبر زمانی لبریز می شود که قصور و تقصیر و سهل انگاری برای آنها کاملا محرز و مبرهن به نظر می رسد. به عنوان مثال به مورد تاسف برانگیز قتل پزشک متخصص در یاسوج نگاهی می افکنیم. سابقه ماجرا چنین است:جوان 35 ساله ای که دچار مشکل قلبی شده توسط منسوبان به بیمارستان منتقل می شود، پزشک متخصص که شیفت آنکال داشته دستورهای دارویی می دهد بنا به اعلام معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج« متاسفانه پرستاران به دلیل تعویض شیفت ادامه درمان را به شیفت بعدی واگذار می کنند.» واژه متاسفانه گویای این است که در فاصله تغییر شیفت در حالیکه جان یک انسان در خطر بوده و در آن دقایق طلایی کار امداد و درمان متوقف شده و تا شیفت بعدی بیاید و در جریان امر قرار بگیرد کار از کار گذشته است.

مسئله دیگر به پزشک متخصص آنکال برمی گردد چرا بعد از دادن دستورهای درمانی بلافاصله بر سر بالین بیمار حاضر نشده است؟ معنای شیفت آنکال چیست؟ آیا پزشک محترم موضوع را کم اهمیت تلقی کرده؟ در حالیکه گزارش پزشک اورژانس حاکی از « حمله قلبی گسترده» است. بدون تردید اگر پزشک متخصص در کمترین زمان خودش را به بالین بیمار می رساند اجازه توقف درمان در فاصله تغییر شیفت را هم نمی داد و در چنین صورتی اگر هم بیمار فوت می شد بحران عاطفی در بین  همراهان و منسوبان بیمار  ایجاد نمی شد و چه بسا از پزشک محترم تشکر هم می کردند.

 متاسفانه مسئله حضور پزشک متخصص بر بالین بیمار مشکلی است که همه ایرانیان کمابیش آن را احساس کرده اند. پزشکان متخصص یا در بیمارستان حضور ندارند و یا حضور آنها سرزده، کوتاه و در حد چند دقیقه است. صحبت کردن، ایجاد رابطه عاطفی با بیمار و یا  دادن توضیحات لازم به همراهان بیمار هم  اغلب منتفی است. همراه بیمار که ساعت ها منتظر حضور پزشک متخصص بر بالین بیمار خود است تا به خود بیاید پزشک آمده، دیده و رفته است. دلیل این کار هم مشخص است چون پزشک محترم در عین حالی که کارمند رسمی بیمارستان است استاد دانشگاه و عضو هئیت مدیره چند بیمارستان خصوصی است و در عین حال دارای مطبی است که گاهی از ساعت چهار بعد از ظهر تا چهار صبح دایر است.

مسئله دیگر مدیریت بیمارستان ها و عدم پاسخگویی مناسب به مراجعین است. در بیمارستان‌های ما اتاق های متعدد با تابلوها عجیب غریب و اکثرا با حروف و اصطلاحات لاتین وجود دارد اما اتاق مدیر یا مسئول پاسخگو وجود ندارد و یا اگر وجود دارد در پنهانترین و غیر قابل دسترسترین نقطه بیمارستان است و همیشه هم در آن بسته است و آقای مدیر که خود یک پزشک با مشاغل و مسئولیتهای پیشگفته است حتما در سر یکی از ین مشاغل است و طبعتا وقت پاسخگویی به مردم و رفع مشکلات حیاتی آنها را ندارد و همین مشکلات هستند که هر از گاهی حالت انفجار به خود می گیرند و ما خبر آن را متاسفانه به عنوان یک ناهنجاری در رسانه مشاهده می کنیم. مسئولان محترم دانشگاه علوم پزشکی اولا مدیریت بیمارستانها را به متخصصان علوم مدیریت واگذار کنند که هم باری از بارهای پزشکان محترم کاسته شود هم شغلی برای جوانان مستعد و جویای کار فراهم شود و هم امر خطیر مدیریت و پاسخگویی به مردم که مشکلشان در این مورد نه مشکل نان بلکه مشکل جان عزیزان خود است به نحو شایسته اجرا شود.

توصیه دیگر به مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی این است که مدیریت و پاسخگویی به مردم را از بانک ها یاد بگیرند که میز مدیر هربانک در ورودی  شعبه قرار دارد و مراجعین  هر لحظه و به راحتی به مدیر بانک دسترسی دارند. اتاق مدیر بیمارستان هم باید دقیقا در ورودی بیمارستان طبقه هم کف و با در همیشه باز باشد و امور جلسه و افتتاح و کلنگ وزنی وسایر تشریفات انصافا در این مورد خاص به فرد دیگری واگذار شود

ضرب المثلی هست که می گوید:« نخوردیم نان گندم دیدیم که دست مردم.» مردم ماهم حداقل در سریال های خارجی دیده اند که وقتی یک بیمار بدحال وارد یک مرکز درمانی می شود چندین پرستار با برانکار با حالت دو خوشان را به بیمار رسانده و با سرعت بیشتر اورا به محل درمان می رسانند و تا پایان درمان مثل پروانه به دور او می چرخند. انصافا آیا در مراکز درمانی ما چنین حالت و روحیه ای وجود دارد؟ شاید مسئولان ما بفرمایند بله وجود دارد. اما ما مردم عادی؟ چه عرض کنم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۶۶۰۷۱۰۰:۲۰:۲۵ ۱۴۰۳/۸/۲۹
احسنت .شیوا و بلیغ و پرمحتوا. کارمند فقط وفقط برای دولت مردان، کادر درمان و معلمان ! بقیه از نظر اینها علیرغم عهده دار بودن وظایف گاها ۴ نفر بدلیل بازنشستگی و عدم جذب نیرو ،
ناشناس۳۶۶۶۲۲۷۰۸:۰۴:۵۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
با سلام و احترام عجالتا قلم مدتی است از کف پزشکان خارج شده و حتی قتل پزشک متخصص نخبه باسابقه بعلت کم کاری وی تعبیر میکنید میدونید ویزیت پزشک متخصص در بیمارستان 100 هزارتومانه که 1 سال بعد بیمه انرا میپردازد؟ شما اگر پنچرگیری داری بقالی سوپری هستی ارایشگری چرا کشیک ندارید؟ ایا برای 100 تومن 1 سال دیگه ساعت 2 نیمه شب میای کار مردم انجام بدهی .کمی انصافم خوبه .
ناشناس۳۶۶۶۳۰۱۰۹:۱۶:۲۱ ۱۴۰۳/۸/۲۹
پس قبول دارید پزشکان به خاطر حقوق کمی که می گیرند بر بالین بیمار حاضر نشده و سبب بروز مشکل در بیمار می شوند
1۳۶۶۶۳۸۰۱۰:۳۴:۰۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
قرار نیست همه ی افراد شاغل در یک مهارت درآمد نجومی داشته باشند . برخی از پزشکان و متاسفانه مدیران بهداشت و درمان اینطور جا انداخته اند که هر کس پزشک شد باید درآمد نجومی داشته باشد! اینطور باشد روحیه و انگیزه پیشرفت چه می شود ؟!!!!!
ناشناس۳۶۶۶۴۱۹۱۱:۰۰:۰۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
دوست عزیز ! واقعا تعجب آوره که جان انسان‌ها را با پنچرگیری مقایسه میکنی! البته پنچرگیری در جای خود ارزش بالایی دارد.
ناشناس۳۶۶۷۰۵۷۲۱:۳۸:۳۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
درسته قابل مقایسه نیست ولی از نظر مالی هم بایستی قابل مقایسه نباشد. چرا اون فردی که پزشکی رو انتخاب میکنه برای خدمت به هم نوع همین پزشک هم بایستی بیشترین بی انصافی رو از طرف هم نوع خودش تحمل کنه
ناشناس۳۶۶۶۷۷۰۱۵:۴۵:۴۹ ۱۴۰۳/۸/۲۹
پزشک محترم قبول نکنه آنکال بیمارستان و هیچ حقوقی هم نگیره ! وقتی قبول کرده بره بیمارستان آنکال شیفت شب باشه باید به تعهدش عمل کنه ! اگه نمی تونه و یا انگیزه نداره استعفا بده!
ناشناس۳۶۶۶۲۶۲۰۸:۳۶:۰۸ ۱۴۰۳/۸/۲۹
شما به پزشکی که می بیند فردی از بیماری شدیدا رنج می کشد و اطرافیانش هم در اضطراب هستند و بضاعت مالی کافی هم ندارد، اما برای درمانش زیر میزی و یا دستمزد بالا درخواست می کند، چه نامی می دهید؟ شما به پزشکی که علت بیماری را نمی تواند تشخیص دهد و شهامت آن را ندارد که بگوید نمی دانم چه نامی می دهید؟ شما به پزشکی که با سهمیه پزشک شده و با سهمیه وارد دوره تخصصی می شده و به علت دانش و مهارت پایین باعث مرگ مریض و داغدار شدن خانواده ای می شود چه نامی می دهید؟ شما به پزشکی که به برای گوش کردن به صحبت بیمار و بررسی مورد او بجای گذاشتن وقت کافی با چند سوال و پرسش مختصر و در یکی دو دقیقه نسخه ای برای او می نویسد ،چه نامی می دهید؟ شما به پزشکی که با افاده تمام و از روی تکبر و غرور از نگاه بالا به مریض نظر می اندازد و حتی این برخورد را با پرستاران و دیگر پرسنل بیمارستان دارد، چه نامی می دهید؟ شما به پزشکی که تمام فکرش به پول درآوردن و نگاهی مادی به حرفه اش است تا نگاهی انسانی به حرفه اش، چه نامی می دهید؟ آن پزشک خود روزی بیمار و یا دچار سانحه ای خواهد شد که حیاتش در خطر خواهد افتاد. آن روز چه زود و چه دیر اتفاق خواهد افتاد. مطمئن باشید که در آن روز به دردی که برای دیگران سالها دامن می زد، خودش گرفتار خواهد شد.
ناشناس۳۶۶۶۲۹۴۰۹:۰۶:۰۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
این مواردی که فرمودید در هر شغل و منصب حتی سیاسی هم ممکن است دیده شود . روی صحبت با نویسنده است که قتل همکار ما را که در دادگاههای مختلف تبرئه شده است موشکافی منصفانه نمیکند . باشد تا بقیه نخبگان از شهرستانها بروند
ناشناس۳۶۶۶۰۸۱۰۰:۳۷:۱۹ ۱۴۰۳/۸/۲۹
اون بخش متن که به مراجعه چند دقیقه ای متخصص و‌ ویزیت نکردن پرداخته، در کنار مسئله تعویض شیفت و عدم رسیدگی به بیمار در اون زمان، حقا تجربه همه ما در مراکز درمانی هست. کادر درمان با کمال طلب کاری همیشه توقع تشکر دارن. بدون اینکه‌ذره ای خودشون رو در غم‌بیماری مراجعین شریک بدونند!
ناشناس۳۶۶۶۲۶۶۰۸:۳۷:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۲۹
اصولا برخی ازپزشکان دنبال پول هستند. و به این منظور کارهای زیر را انجام می دهند: پزشکان عمومی و گاها متخصص در مناطق محروم از نا آگاهی مردم سو استفاده کرده و بر روی تابلوی مطبشان چندین حوزه پزشکی را درج می کنند. مانند: داخلی - اطفال - پوست - روماتیسم و اینجور القا می کنند که آچار فرانسه هستند! بعضی از پزشکان عمومی بر روی تا بلوی مطب خود فقط یک حوزه را درج می کنند و اینجور وانمود می کنند که متخصص آن رشته هستند. مانند: پوست یا داخلی بسیاری از پزشکان بر روی سر برگ نسخه خود عنوان می کنند که عضو انجمن تخصصی در آمریکا و اروپا هستند و به این صورت القا می نمایند که از سطح دانش بالایی برخوردار هستند. مانند : عضو انجمن رادیولوژیستهای آمریکا پزشکی شغلی مقدس است. پزشک محرم انسان است. پزشک با آرایشگر، مکانیک، نقاش، مشاور املاک و... فرق دارد. اگر تبلیغات یک پزشک طوری باشد که باعث به اشتباه انداختن افراد گردد، این امر به عدم صداقت آن پزشک بر می گردد. و این در شان یک پزشک نبوده و پذیرفته نیست. کلیه موارد بالا نکوهیده و با شان یک فرد تحصیکرده به نام پزشک هیچ سنخیتی ندارد. در همینجا باید از کلیه پزشکانی که با نیت خیر و با تبحر بالا و البته رعایت انصاف به مریض ها خدمت می کنند تشکر کرده و دستشان را بوسید.
ناشناس۳۶۶۶۴۲۶۱۱:۰۸:۱۳ ۱۴۰۳/۸/۲۹
وعجیب اینکه بعضی از پزشکان با دریافت نقدی حق ویزیت فرار مالیاتی میکنند.
محسن۳۶۶۶۰۹۰۰۰:۵۴:۳۳ ۱۴۰۳/۸/۲۹
مقاله بسیار عالی و منطبق بر واقعیت است
ناشناس۳۶۶۶۱۸۷۰۷:۰۴:۰۹ ۱۴۰۳/۸/۲۹
هیچ هم بر مبنای واقعیت نیست !
ناشناس۳۶۶۶۱۳۳۰۲:۵۱:۳۳ ۱۴۰۳/۸/۲۹
موضوع را بسیار جانبدارانه نوشته اید با این حجم از مراجعه به اور انس ها و کمبود شدید پرستار. مگر چند پرستار و پرسنل در اورژانس هستند که توقع دارین چندین پرستار بمحض ورود بیمار تا اخر دوان ودوان باشند و دور سرش مثل پروانه بچرخند
ناشناس۳۶۶۶۴۵۱۱۱:۲۳:۲۸ ۱۴۰۳/۸/۲۹
متاسفانه این شدت طلبکاری در تمام نفرات بیمارستان مسری است ! علتش هم عدم نظارت و عدم نیاز به پاسخگویی در قبال وظیفه است! حقوق کم است ولی وی برای آن مبلغ کم تعهد داده و قرارداد بسته، قرار نیست تاوان بگیرد!
علی۳۶۶۶۱۳۴۰۲:۵۵:۵۱ ۱۴۰۳/۸/۲۹
اینکه قسمتی از حقیقت را بگوییدوعلل وضع موجود را سانسور کنید فقط به قطبی شدن جامعه کمک میکنید .
رضا۳۶۶۶۱۳۵۰۲:۵۸:۰۴ ۱۴۰۳/۸/۲۹
من الان دقیقا در همین شرایط گرفتارم. برای بیماری یکی از افراد خانواده ام که به گفته پزشکان نیاز به جراحی دارد بین ساختمانها و راهروهای شلوغ و سرگیجه آور بیمارستانها ماه هاست در رفت و آمدم. بی حاصل و سردرگم و درمانده. بدون هیچ راهنمایی درست.
ناشناس۳۶۶۶۱۳۶۰۲:۵۹:۱۴ ۱۴۰۳/۸/۲۹
چند پزشک می شناسید که هم کارمند رسمی بیمارستان باشد و هم هییت علمی دانشگاه و هم همزمان هییت مدیره چند بیمارستان خصوصی ! و هم از ۴ عصر تا ۴ شب مطب باشد به نظرم نویسنده در نوشتن این مطلب از حالت تعادل و بیطرفی خارج شده و سعی کرده مطالب نادرستی را با شیوه اغراق گونه به مخاطب القاکند
ناشناس۳۶۶۶۲۸۲۰۸:۵۸:۴۳ ۱۴۰۳/۸/۲۹
اکثر پزشکان مسن تر همینطور هستند.
ناشناس۳۶۶۶۱۳۹۰۳:۱۷:۳۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
هروقت مسئولین اصلی و ارشد ما هم با تاسی به امام علی در مسجدی که مردم حضور دارند حاضر باشند و حرف و اعتراض مردم رو بشنوند می توانید چنین خواسته هایی از رییس بیمارستان داشته باشید.
سلیمی۳۶۶۶۱۵۲۰۴:۵۹:۳۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
آقای صمدی بسیار رسا و جامع مشکلات را بیان کرده اند. واقعا نظام درمانی ما مشکل دارد و مشکل نرم افزاری آن بیشتر از سخت افزاری اش است. برخوردها با بیمار تبدیل به یک‌ نوع فرهنگ کوچک انگاری و از بالا نگاه کردن و کم اهمیت شمردن شده است. بیشتر مواقع همراه بیمار حتی جرات ندارد به پرستار بگوید سری به بیمار بزند که دارد درد می کشد. چنان نگاه عاقل اندر سفیهی می کند که انگار ارث پدریش را طلب کرده ای! این مسائل البته کار فرهنگی بسیار می طلبد که وظیفه اصلی آن بر دوش صدا و سیماست. به هر حال باید دعا کرد کار هیچ کس در این زمانه به بیمارستان نکشد که عذاب برخوردها از عذاب بیماری بیشتر است.
ناشناس۳۶۶۶۱۷۴۰۶:۳۶:۳۵ ۱۴۰۳/۸/۲۹
مانند بسیاری از کشورهای پیشرفته پزشکان و سایر کادر درمان میبایستی بصورت تمام وقت ( البته با حقوق و مزایای مکفی ) فقط در یکی از بخش های دولتی و یا خصوصی مشغول به کار باشند و اینگونه چون دیگر به هیچ وجه تعارض منافعی وجود نخواهد داشت قسمت اعظمی از مشکلات درمان حل خواهد شد و البته در بخش درمان شرکت ملی نفت ایران پیش از سال ۵۷ اینگونه بود
ناشناس۳۶۶۶۱۸۵۰۶:۵۶:۵۶ ۱۴۰۳/۸/۲۹
البته موضوع از دید افراد خارج از کادر درمان نوشته شده برای قضاوت باید نظر کادر درمان هم درج میشد. کاش از دیدگاه آنها هم قضیه مشخص و نوشته میشد. تفاوت رفتار اورژانس بین کشور ما و بعضی از کشورهای خارجی البته از فیلم های سینمایی قابل استناد نیست. من در برخورد با کادر اورژانس ایشان را بسیار دلسوز و پیگیر یافتم. امیدوارم که این مقالات که صرفا ایجاد تقابل میکنند برچیده شود. در کشور ما در بسیاری از شغلها رفتار عمومی مردم چندان مناسب نیست که عمدتا به مشکلات اداری و تبعیض‌ها برمیگردد حتی در مشاغل آزاد
ناشناس۳۶۶۶۲۲۶۰۸:۰۴:۲۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
شما که فیلمهای خارجی را دیدی هیچ وقت امکانات کشورهای دیگر را با کمبود امکانات و پرسنل درمانی در ایران مقایسه نکنید
ناشناس۳۶۶۶۲۳۴۰۸:۱۰:۴۳ ۱۴۰۳/۸/۲۹
سیستم درمان نیز مثل بقیه سیستم های کشور (حمل و نقل، شهرداری ، آموزش، بانک و ....)است. متاسفانه بسیار کند، پرهزینه ، زمانبر و گاهی فاقد احساس مسئولیت نسبت به شهروند....
ناشناس۳۶۶۶۲۵۹۰۸:۳۵:۲۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
اگر شما پرستار یا پزشک در خانواده داشته باشید متوجه میشوید که. پرداخت حقوق و دستمزد ها به چه مقدار و با چه تاخیرهایی در حد یکسال انجام میشه و عملا جز خستگی و بی انگیزگی حاصل دیگری ندارد پرستارها و پزشکان این مملکت در زمان کرونا شهید دادند چون عاشق بودند و کاسب نبودند
ناشناس۳۶۶۶۴۹۰۱۱:۵۴:۴۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
لطفا پرستاران سخت کوش و زحمتکش با درآمد ناچیز را با پزشکان متخصص در یک گروه قرار ندهید. اینها از نظر زحمت و درآمد با هم قابل مقایسه نیستند!!
علی۳۶۶۶۲۷۳۰۸:۴۵:۰۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
مسئولین ما بهتر است بگویند چه کرده اند که ما به این روز افتاده ایم
ناشناس۳۶۶۶۲۷۹۰۸:۵۵:۳۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
مقاله بسیار خوبی نوشتید. اکثر پزشکان متخصص به مرفهین بدون درد تبدیل شده اند که در سال های اخیر نیز تعداد زیادی از انها برای درامد و آسایش بیشتر مهاجرت کرده اند، گویا از این غافلند که در این آب و خاک و از اعتبارات این کشور برای آموزش استفاده کرده اند. چه تفاوتی در درس خواندن یک پژشک متخصص با مثلاً یک .pH.D ریاضی محض وجود دارد که اگر شانس آورده باشد و هیات علمی باشد کمتر از 10 درصد یک پزشک متخصص درامد دارد؟؟؟
یک پزشک متخصص۳۶۶۶۲۹۱۰۹:۰۴:۴۵ ۱۴۰۳/۸/۲۹
بزرگترین اضطراب رو همه ما انسانها وقتی دچارش میشیم که یکی از عزیزانمون در خطر باشه. در مواقع اضطراب ضریب عقلانیت پایین میاد و پس زمینه ذهنی قبلی باعث خیلی تصمیمات میشه. شما به چه حقی جای قاضی مینشینید و میگید اگر اون پزشک بر سر بالین بیمار حاضر میشد ، میتونست جلوی مرگ مریض رو بگیره؟ و حتی اشتباه پرستار هم بخاطر نیومدن پرشک هست. درحالی که مراجع قانونی چندین بار پزشک رو تبرئه کردن؟؟؟ باز اگر یک درصد قصور در پزشکی قانونی متوجه پزشک معالج بود آدم دلش نمیسوخت! قطعا مردم ما لایق سیستم بهداشت و درمان بسیار بهتری هستند، قطعا ایرادات زیاد هست.
ناشناس۳۶۶۶۳۳۵۰۹:۴۳:۵۹ ۱۴۰۳/۸/۲۹
فیلم که سند نیست ما هم در فیلم هایمان بیمارستانمان هیچ اشکالی ندارد. ما از خارج رفته ها در مورد ایرادات پزشکی آنجا چیزی غیر از آنچه گفتید شنیده ایم
ناشناس۳۶۶۶۳۵۸۱۰:۱۵:۲۶ ۱۴۰۳/۸/۲۹
پزشک هندی و بنگالی وارد کنید به صرفه تر است. ادا اطوار ندارن. تمام وقت در بیمارستان هستند . هیات علمی نیستند . مطب و کلینیک ندارن و خیلی چیزهای دیگه.در نهایت نفعش به مردم می رسد.
ناشناس۳۶۶۶۳۹۰۱۰:۴۱:۵۵ ۱۴۰۳/۸/۲۹
متاسفانه نگارنده مقاله ، به جای پرداختن به علل اصلی ، عمدا یا سهوا، فقط بیماران و پزشکان و پرستاران را به صورت احساسی مقابل هم قرار داده است .
ناشناس۳۶۶۶۴۶۱۱۱:۳۷:۳۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
تو بیمارستان های دولتی و آموزشی و بخصوص تو شهرستان ها با آن فرهنگ خاص خودش به شخصه دیدم که این دخترهای پزشک و پرستار چطور با مردم برخورد میکنن. اساتید و مدیرانشون که بالاسرشون نیستند و تو بخش خصوصی دنبال پول درآوردن خودشون هستند.
ناشناس۳۶۶۶۴۹۸۱۲:۰۲:۱۵ ۱۴۰۳/۸/۲۹
بنده با مدرک دکتری تخصصی و 29 سال سابقه کار و عضویت در کادر هیات علمی یکی از مراکز معتبر پژوهشی کشور ماهانه حدود 50 میلیون تومان درآمد دارم. هفته گذشته برای ترمیم دندانم به یک دندانپزشک جوان با سابقه یکی دو سال مراجعه کردم هزینه عصب کشی، پرکردن و روکش دندان من در زمانی حدود یکساعت 9 میلیون و 800 هزار تومان شد که معادل حقوق یک هفته بنده است. بنده دو مقطع تحصیلی و حدود 7 سال بیش از ایشان دانشگاه رفته ام. 29 سال سابقه دارم، و تازه شانس آوردم هیات علمی شده ام وگرنه که حقوق من زیر 20 میلیون بود. این چه نظام هماهنگ پرداختی است؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس۳۶۶۶۶۸۷۱۴:۱۸:۰۲ ۱۴۰۳/۸/۲۹
شما اگر عضو هیات علمی باشید با مدرک دکتری و 30 سال سابقه پس استاد تمام هستید، و دانشجوی دکتر می پذیرید و درآمدتان در سال بیش از یک میلیارد تومان است! جدای از آن شما بابت فرصت مطالعاتی ها دلار دریافت می کنید و مستقل تر از آن شما امکان دریافت وام های چند صد میلیونی قرض الحسنه دارید. بابت سمت های دانشگاهی نیز حقوق های چند ده میلیونی دارید (مثل معاونت یا مسئول گروه یا غیره).
ناشناس۳۶۶۶۵۲۰۱۲:۲۱:۲۱ ۱۴۰۳/۸/۲۹
مشکل از سیستم ناکارآمد است.
ناشناس۳۶۶۶۵۷۱۱۲:۵۳:۲۹ ۱۴۰۳/۸/۲۹
باعث و بانی مرگ مردم ما بی سوادی و بی مسئولیتی برخی پزشکان است آنها علاوه بر پول زیاد از مردم طلبکار هستند و همه مردم را بی سواد میشمارند. با رانت دستگاه وارد میکنند و به امر زیبایی وارد میشوند تا پول پارو کنند و از بی اطلاعی و چشم و همچشمی مردم ما کلاهی برای خود ببافند
ناشناس۳۶۶۶۶۶۶۱۳:۴۹:۵۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
سلام‌ با احترام به کادر درمان بیمارستان خاتم الا نبیاء و بیمارستان نیکان حکیمیه و اقدسیه را بارها بارها ،خودم و خانواده‌ام مراجعه کردیم عالی عالی عالی اجرشان باخدا ،با اینکه من پیر هستم چنان عزت و احترامی می گذارند که واقعا شرمنده همگی شان هستم‌،از اعماق وجودم دعاگویتان هستم عزیزان
باهر۳۶۶۶۸۶۹۱۷:۱۱:۱۷ ۱۴۰۳/۸/۲۹
اصلا زبان خوشی ندارند و بقول خودشان مردن مردم برای انها یک حالت عادی هست و هیچ عطوفت و همدردی ندارند و برخورد انها بسیار بد و توهین امیز می باشدو بسیار خونسرد و بی تفاوت و سهل انگار می باشند.حال چه مشکلی دارند به مردم مربوط نیست.به هرحال این وظایف را پذیرفته اند و بابد توجیه شوند و دوره های اموزشی مردم شناسی و جامعه شناسی و روانشناسی و مدیریت و اخلاق و رفتار انسانی بصورت دو ه های ضمن خدمت بصورت مختصر و مفید به انها اموزش داده شود و به انها گواهی نامه داده شود و در ارتقا رتبه و شغل و حقوق و دستمزد انها لحاظ گردد بصورت دوره های عمومی و پیش نیاز شغل پزشکی و پرستاری .لذا باید بنحواحسن انجام وظیفه کنند و در ضمن دنبال گرفتن حق و حقوق خود هم باشند.
ناشناس۳۶۶۷۰۰۶۲۰:۱۲:۵۰ ۱۴۰۳/۸/۲۹
یکی از مشکلات موبایل است ، بیمار در کما است به هوش می آید پرستار کم تجربه مشغول حرف زدن با گوشی و یا چت کردن است ، بیمار دو باره به کما رفته و فاتحه ، شاید خدا نکرده برای همگان پیش آمده باشد .
ناشناس۳۶۶۷۶۲۷۱۱:۳۲:۲۶ ۱۴۰۳/۸/۳۰
پرونده کیارستمی و رسیدگی نظام پزشکی به ان گویای وضعیت درمان است که در این سالها بسیار بدتر شده.
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  2. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  3. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  4. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  5. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  6. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  7. ژاله علو درگذشت

  8. هیچ قدرتی در زمین، دریا و هوا یارای غلبه بر سپاه را ندارد

  9. سرلشکر سلامی: هیچ قدرتی در عالم، یارای غلبه بر سپاه را ندارد

  10. تندروها از دولت انتقاد نمی‌کنند، انتقام می‌گیرند

  11. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  12. خشم سلطنت طلبان از مقایسه فرح پهلوی و اسماء اسد در بی بی سی فارسی به روایت رسانه اصولگرا/ موج فحاشی به راه افتاده است

  13. گزافه گویی نتانیاهو درباره ایران

  14. تازه‌ترين تأملات نظامي

  15. عارف: مچ گیری هنر نیست/ حق نداریم در زندگی مردم تجسس کنیم

  16. هشدار عباس عبدی: پزشکیان آخرین فرصت است/ مقاومت مقابل رفع فیلترینگ و اصرار بر اجرای مصوبه حجاب چیزی جز نقض پیمان است؟

  17. وکالتی نمی‌جنگیم، مستقیم می زنیم؛ آیا ایران به تنهایی از پس کار خود برمی‌آید؟

  18. افشای اسرار پیجرها ؛ مواد منفجره دقیقا کجا جاسازی شده بود؟ | مأمور موساد: ۱۰ سال آن‌ها را غیرفعال نگه داشتیم

پربحث‌های هفته

  1. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  2. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  5. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  6. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  7. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  8. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  9. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  10. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  11. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  12. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  13. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  14. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  15. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  16. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  17. امان از این یاغی!..

  18. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  20. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  21. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  22. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  23.  کاسبان تسلیم و شلیک به اصلِ مذاکره در رسانه‌های اصلاح‌طلب

  24. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  25. توجه به زبان بدن در فضای بین المللی/ سقوط آزاد مهدی نصیری/ جهانگیری: اژه‌ای پای کار رفع حصر است

آخرین عناوین