تشخیص زودهنگام سرطان ریه از طریق آزمایش خون

  4021022065

با همکاری دو شرکت و ادغام فناوری‌ها، زیست‌حسگر نانویی ساخته شده که امکان تشخیص سرطان ریه را از طریق آزمایش خون فراهم می‌کند.

به گزارش ایسنا، شرکت هیدروگراف کلین پاور اعلام کرده است که محصول گرافن پرچمدار آنها موسوم به FGA-1 با موفقیت در زیست‌حسگرهای پزشکی شرکت هاوکی بیو (Hawkeye Bio) مورد استفاده قرار گرفته است. هدف از ساخت این حسگرها، تشخیص زودهنگام سرطان ریه است.

دلیل استفاده از گرافن شرکت هیدروگراف کلین پاور توسط هاوکی بیو، خلوص و کیفیت گرافن این شرکت است. هاوکی‌بیو، یک شرکت فناوری پزشکی مستقر در لس‌آنجلس است که حسگری ساخته که فعالیت آنزیم‌ها را تشخیص داده و با این کار امکان تشخیص بهتر بیماری‌های التهابی مزمن مانند سرطان یا خود ایمنی را امکان‌پذیر می‌کند. این حسگر همچنین با استفاده از نمونه زیستی که به صورت غیر تهاجمی از بدن گرفته می‌شوند، مانند خون، ادرار، بزاق یا بازدم، از آنها برای انجام آزمایش سرطان ریه در مراحل اولیه، استفاده می‌کند.

به گفته مدیرعامل شرکت هاوکی‌بیو، از گرافن هیدروگراف کلی پاور برای تولید زیست‌حسگرها به منظور تشخیص سرطان ریه استفاده می‌شود. فرآیند تولید هیدروگراف کلین پاور به طور تکرار شونده امکان تولید محصول با خلوص ۹۹٫۸ درصد را فراهم کرده که از نظر شکل هندسی نیز به گونه‌ای است که می‌توان از آن برای تشخیص بیماری استفاده کرد. عملکرد بهینه سیگنال به نویز گرافن در این زیست‌حسگر به آن اجازه می‌دهد تا آزمایش خون در مراحل بسیار اولیه سرطان ریه بتواند فرآیند تشخیص را انجام دهد.

این حسگر تغییرات پیچیده‌ای در آنزیم‌ها را ردیابی می‌کند و با این کار حساسیت از واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) نیز بیشتر می‌شود و همچنین از نظر سهولت کاربرد از ایمونوسوربنت مرتبط با آنزیم ELISA مطلوب‌تر است. از نظر عملکرد نیز این حسگر نانویی بهتر از توالی‌یابی نسل بعدی (NGS) بوده و هزینه آن بسیار کمتر است.

به نقل از ستاد نانو، هیدروگراف کلین پاور، گرافن و مواد دیگر را با استفاده از فناوری خود یعنی سیستم انفجار هایپریون، تولید می‌کند. این فناوری برای مقیاس تجاری ایده‌آل است. شرکت هیدروگراف کلین پاور به‌طور فعال فرآیند اختصاصی و انحصاری خود را برای تولید گرافن، هیدروژن و سایر مواد راهبردی با قیمتی رقابتی و اثرات منفی زیست‌محیطی اندک تجاری‌سازی کرده است.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  5. بدهکاران، طلبکار شدند!

  6. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  7. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  8. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  9. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  12. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  17. یارانه‌ها واریز شد

  18. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  20. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  21. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  22. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  23. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  24. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  25. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

آخرین عناوین