به گزارش الف؛ جهان غرب و متحدان بین المللی آن از همان نخستین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی در کشورمان تا به امروز، کارزار رسانه ای و تبلیغاتی گسترده ای را علیه ایران به راه انداخته و مدیریت می کنند. در چهارچوب این کارزار رسانه ای و تبلیغاتی سعی شده به هر نحو ممکن، پیام های متعالی و چهره حقیقی انقلاب اسلامی به افکار عمومی بین المللی عرضه نشود و در نقطه مقابل، آن روایت ها و تفاسیری از کشورمان به جهانیان ارائه شود که مطلوبِ جهان غرب است.
دلیل این مساله نیز روشن است: زیرا گفتمان انقلاب اسلامی از جهات مختلف، حامل پیام هایی در محیط منطقهای و بین المللی است که قدرت های غربی به هیچ عنوان آن ها را در راستای منافع و مصالح خود ارزیابی نمی کنند. معادلهای که سبب شده تا روایت سازی علیه انقلاب اسلامی، به یک دستورکار ثابت جریان های سیاسی و رسانهای غربی و متحدان بین المللی آن ها علیه کشورمان تبدیل شود موضوعی که نمودهای عینی خود را در مورد مسائلی نظیر نفوذ منطقه ای ایران، پرونده اتمی کشورمان، همکاریهای بین المللی ایران، موضوع حقوق بشر در ایران و غیره نیز به عینه به نمایش گذاشته است.
با این حال، در ماه های اخیر و در بحبوحه جنگ غزه، شاهد تشدید اقدامات تبلیغاتی و رسانه ای غرب علیه ایران بوده ایم. دلیل این مساله نیز روشن است: زیرا قدرت های غربی و لابی های صهیونیستی، ایران را به مثابه چهره ای محوری و مهم در چهارچوب تحرکات جاری منطقه ای ارزیابی می کنند و معتقدند که می توانند با تشدید فشارها علیه تهران، روند جنگ غزه و مواجهه با محور مقاومت در منطقه را به سمتی هدایت کنند که به بهترین نحو، در راستای اهدف و منافعشان است.
این دستورکار آن ها تاکنون به دلایل مختلف نظیر ابراز مخالفت گسترده ملت های مختلف در اقصی نقاط جهان با جنایات صهیونیست ها و مشروع شدن هر اقدامی در نظرِ آن ها که زمینه را برای برقراری آتشبس در جنگ غزه و متوقف شدن جنایات صهیونیست ها فراهم کند، با بن بست رو به رو شده است. با این همه، جریانهای سیاسی و رسانه ای غربی و صهیونیستی، هنوز ناامید نشده و روایت ها و جریان سازی های تازه ای علیه کشورمان را در دستورکار دارند.
در این راستا، به تازگی شاهد ۲ پرده جدید از این قبیل اقدامات تبلیغاتیِ غرب علیه ایران بوده ایم.
در نخستین رویداد، خبرگزاری رویترز در ادعایی بی پایه و اساس مدعی شده که ایران ده ها موشک بالستیک را برای روسیه فرستاده است. جالب اینکه کاخ سفید در موضع گیری تاکید کرده که هیچ سندی دال بر ارسال موشک های بالستیک از سوی ایران برای روسیه نیافته است با این حال، جوسازی های تبلیغاتی در این رابطه ادامه دارد و حتی مقام های ارشد دولت آمریکا در این رابطه به ایران هشدار داده اند.
به بیان ساده تر، قدرت های غربی بر پایه گزارش های یک رسانه غربی، موضع گیریهای تهاجمی علیه ایران را افزایش داده اند.
در قالب دومین رویداد نیز واشنگتنپُست در گزارشی عجیب مدعی شده که احتمالا ایران در وضعیت کنونی 5 بمب اتمی در اختیار دارد و امکان دارد تا ماه مِی آتی(خردادماه)، شمار آن ها را به 12 عدد افزایش دهد! موضوعی که از نگاه آنچه واشنگتن پست در گزارش خود به آن اشاره کرده، یک شکست بزرگ برای دولت بایدن به حساب می آید.
طرح ادعاهایی از این دست در مدت اخیر علیه ایران، حامل ۲ پیام مهم و محوری است. اول اینکه به نظر می رسد با توجه به افزایش زمزمه های مختلف مبنی بر قریب الوضوع بودن توافق آتش بس در قالب جنگ غزه، جریان های سیاسی و رسانه ای غربی به نوعی سعی دارند سطح فشارها علیه ایران را تا جای ممکن افزایش دهند تا به نوعی از این طریق هم موضع کشورمان و هم کلیت محور مقاومت را در بحبوحه مذاکرات آتشبس غزه تا جای ممکن تضعیف کنند و به دستاوردهای مد نظر خود برسند.
دوم اینکه تشدید طرح ادعاهای ضدایرانی علیه کشورمان در مدت اخیر به نوعی سعی دارد تا جو منفی که علیه صهیونیست ها و دولت آمریکا در بحبوحه جنگ غزه شکل گرفته و گسترش قابل توجهی را نیز پیدا کرده، معکوس سازد و بار دیگر گزاره ساختگیِ "تهدید ایران" را به یک موضوع برجسته در محیط بین المللی تبدیل کند. معادله ای که به زعم غربی ها می تواند رویِ جنایات صهیونیست ها و دولت آمریکا در بحبوحه جنگ غزه سرپوش بگذارد و تا حدی برای آن ها مجاری تنفسی تازه ای را ایجاد کند.