پیام نوروزی مداخله جویانه بایدن به بهانه حمایت از زنان ایرانی  

  4030101011 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا و همسرش ساعاتی پیش از آغاز سال نو شمسی ۱۴۰۳ در پیامی به مناسبت فرا رسیدن نوروز بار دیگر در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران دخالت کردند و به بهانه حقوق بشر مدعی حمایت از زنان ایرانی شدند.

پیام نوروزی مداخله جویانه بایدن به بهانه حمایت از زنان ایرانی  
 

به گزارش ایرنا، جو بایدن رئیس جمهور امریکا و همسرش جیل بایدن در بیانیه ای که کاخ سفید آن را منتشر کرد، فرا رسیدن نوروز را به کسانی که این عید را جشن می‌گیرند تبریک گفتند و نوروز را «زمانی برای تأمل، تجدید و تولد دوباره» خواندند.

بایدن و همسرش با تبریک فرارسیدن این عید «به میلیونها نفری که آن را جشن می‌گیرند»، با بیان اینکه نسل‌های مختلف مردم آمریکا نوروز را در گوشه و کنار این کشور جشن گرفته‌اند، آن را بخشی شاد از فرهنگ آمریکایی توصیف کرد.

بایدن افزود: « حالا که نسل‌های آمریکایی امید این عید را در سراسر ایالات متحده آمریکا  گسترانده‌اند، این امید را در شیرینی‌ها و هدایایی که بین خانواده و دوستان رد و بدل می‌شود، می‌بینیم. در صدای کوبیدن قابلمه‌های کودکان و در خنده‌های خانواده‌هایی که در کنار سفره هفت ‌سین جمع شده‌اند، می‌شنویم و آن را حس می‌کنیم. نوروز جشنی است که روح ملی ما را منعکس می‌کند و به ما یادآوری می‌کند که امید در پیش است.»

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد: «امسال نوروز برای خیلی‌ها در شرایطی دشوار از راه می‌رسد،  در زمانی که بیش از هر زمان به امید نیاز است و ایالات متحده آمریکا همچنان در کنار زنان شجاع ایران که برای آزادی‌های خود مبارزه می‌کنند می‌ایستد. و ما در کنار شرکای خود، مقامات ایران را به خاطر انکار حقوق بنیادین بشر پاسخگو خواهیم کرد.»

 بایدن بدون اشاره به حمایت همه جانبه خود از رژیم اسرائیل در جنگ علیه مردم غزه در ادامه پیام نوروزی خود گفت: نوروز امسال در حالی فرا رسیده است که جنگ در غزه نیز رنج وحشتناکی را بر مردم فلسطین تحمیل کرده و ما همچنان به رهبری بین‌المللی برای رساندن کمک‌های بشردوستانه بیشتر به آنها از جمله غذا، آب، دارو و سرپناه مورد نیاز فوری ادامه خواهیم داد.»

رئیس جمهور آمریکا گفت: «ما سفره هفت ‌سین خود را در کاخ سفید تزئین کرده‌ایم تا امیدها، ظرفیت و نوید سال نو را منعکس کند و همانطور که شروع بهار را جشن می‌گیریم، به جوامع مهاجر متنوع در سراسر کشورمان که سنت‌های قدیمی را برای روایت داستان مداوم آمریکا دوباره تطبیق داده‌اند، احترام می‌گذاریم .»

بایدن در پایان اضافه کرد: برای همه کسانی که (نوروز را ) جشن می گیرند: عید شما مبارک . سالی پر از آرامش و شادی برای شما آرزومندیم.

پیش از این، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا که در سفری آسیایی به سر می برد، تصویری از خود در کنار سفره هفت ‌سین وزرات امور خارجه آمریکا در شبکه اجتماعی «ایکس» یا همان توییتر سابق منتشر کرد و پیش از آغاز سال جدید شمسی ۱۴۰۳ در پیامی به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز، این عید و سال نو را تبریک گفت و افزود: نوروز بر همه کسانی که آغاز بهار و نو شدن زندگی را جشن می گیرند، مبارک باد. «باشد که قدر پیوندهای خانوادگی را بدانیم و به روزهای روشن ‌تر در آینده امیدوار باشیم.»

 «آبرام پیلی» معاون نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با انتشار پیامی ویدئویی در حساب کاربری ایکس خود که همزمان به زبان فارسی نیز ترجمه شده است، بصورت آشکارا در امور داخلی ایران مداخله کرد و گفت: « امروز به نمایندگی از دولت ایالات متحده آمریکا می خواهم نوروز را به شما تبریک بگویم. نوروز باید زمان شادی و سرور، گرفتن جشن سال نو، تامل در سالی که گذشت و افتخار به فرهنگ و تاریخ ایرانی باشد.»

آبرام پیلی با تعریف و تمجید از ایرانیان به جمهوری اسلامی ایران تاخت و گفت: « و در واقع، مردم ایران، افتخارات بسیار و استعدادهای بی شماری دارند. ایران کشوری است دارای منابع عظیم طبیعی و استعدادهای شگرف انسانی، جوانان تحصیلکرده، بلند پرواز و باهوش که متاسفانه حکومت ایران همچنان همچنان از طریق فساد و سوء مدیریت، این موهبت ها را به هدر می دهد.»

این مقام وزارت خارجه آمریکا با مداخله آشکار در امور ایران مدعی شد: « در حالیکه شما نوروز و آمدن بهار را جشن می گیرید، ما مشتاقانه در انتظار روزی هستیم که مردم ایران، حکومتی داشته باشند که برای آنها کار و تلاش می کند. در این میان، ایالات متحده آمریکا به حمایت شما و آرمان های شما برای یک ایران آزاد و دموکراتیک ادامه خواهد داد. نوروز فرخنده باد.»

دولت جو بایدن و متحدان غربی آن، به رغم ادعای رویکرد دیپلماسی از زمان وقوع ناآرامی ها در ایران در ۲۳ آذر ماه ۱۴۰۱ برابر با ۱۴ دسامبر ۲۰۲۲ به بهانه حمایت از مردم ایران، با حمایت از مخالفان جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر اظهار نظر درباره امور داخلی ایران، تحریم هایی را نیز علیه تهران وضع کرده اند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۲۹۸۸۷۰۸:۱۹:۱۷ ۱۴۰۳/۱/۱
هیچکس در ایران از امریکا خوشش نمیاد
ناشناس۳۴۳۰۰۲۲۱۱:۳۰:۰۰ ۱۴۰۳/۱/۱
به جز درصدی از جمعیت مردم که میل به مهاجرت به آمریکا دارند هیچکس از آمریکا خوشش نمی آید.
ناشناس۳۴۳۰۰۹۰۱۳:۰۴:۱۳ ۱۴۰۳/۱/۱
برای همین بچه های برخی مسئولین آمریکا هستند!!
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  2. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  5. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  6. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  7. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  8. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  9. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  10. زنگ هشدار اتباع غیرمجاز/ فعالیت شاخه افغانستانی تروریست‌های تحریرالشام در نزدیکی مرزهای ایران

  11. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  12. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  13. وقتی افسار قیمت ها از دست دولت در می رود!

  14. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  15. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  16. نکنید آقایان، نکنید!

  17. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  18. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  20.  کاسبان تسلیم و شلیک به اصلِ مذاکره در رسانه‌های اصلاح‌طلب

  21. گزافه‌گویی وزیر خارجه جولانی علیه ایران

  22. توجه به زبان بدن در فضای بین المللی/ سقوط آزاد مهدی نصیری/ جهانگیری: اژه‌ای پای کار رفع حصر است

  23. یک ادعا درباره نقش زنگنه در ناترازی انرژی/ برسد به دست خانم سخنگوی دولت/ مذاکره می‌ کنیم اما با عزت

  24. اولین دیدار رسمی مقامات آمریکا با الجولانی

  25. کنایه سنگین ربیعی به مخالفان رفع فیلترینگ

آخرین عناوین