قالیباف: باید ارزش پول ملی را حفظ کرد/ با برنامه هفتم توسعه زندگی کردم

  4030322138 ۳۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۵ تکراری یا غیرقابل انتشار

قالیباف،کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در گفت‌وگوی ویژه خبری به سوالات این برنامه پاسخ داد.

قالیباف:  باید ارزش پول ملی را حفظ کرد/  با برنامه هفتم توسعه زندگی کردم

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف سه‌شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری»  در توضیح مراحل تصویب برنامه هفتم توسعه گفت: ابتدای شروع دولت سیزدهم دولت شهید رئیسی با انتهای برنامه هفتم بود که تصمیم گرفته شد برنامه ششم به مدت دو سال تمدید شود.

وی ادامه داد: برای برنامه هفتم در مجلس یازدهم و دولت سیزدهم وقت گذاشته شد و کار کارشناسی دقیق خوبی در تنظیم لایحه شد و هماهنگی بین مجلس و دولت بود.

وی بیان کرد: تمام تلاش ما بود که بر نامه هفتم ضعف‌ها و اشکالات گذشته را نداشته باشد و این برنامه از ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردار است.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری یکی از موضوعات مهم که مردم از آن نگران هستند را موضوع گرانی دانست و ادامه داد: گرانی ریشه در ناترازی بانکی و سیاست‌های پولی و بانکی دارد. برنامه هفتم این نگاه تنظیم شده و این برنامه نتیجه کار مشترک بین دولت و مجلس بود.

وی اضافه کرد: رویکرد ما مساله‌محوری بود که در برنامه‌ریزی جامع ، هرچه آرزو دارند می‌نویسند، بدون توجه که ظرفیت‌های کشور امکان دارد یا خیر؛ ما در برنامه هفتم مساله محوری را مبنای کار قرار دادیم با توجه به محور خانواده.

وی گفت: یکی از نقاط متمایز برنامه هفتم این بود که یا رویکرد مساله‌محوری جلو رفت.

قالیباف با تاکید بر این‌که «باید قانون دقیق و روشن باشد و قابلیت اجرایی داشته باشد و بعد اجرای قانون مهم است»، افزود: در اجرای قانون با دولت این کار را پیش بردیم.

وی درباره نقاط متمایز برنامه هفتم نسبت به سایر برنامه‌ها هم گفت: برنامه هفتم توسعه سندی ۵ ساله است که کار مشترک مجلس و دولت شهید رییسی است. یکی از ضروریاتی که احساس کردم حضور پیدا کرده و عافیت‌طلبی را کنار گذارم، برای اجرای برنامه است.

وی با تاکید بر لزوم اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: در ماده ۱۱۸ برنامه هفتم، تشکیل شورای راهبری پیش بینی شد تا برنامه کنترل پذیر باشد و معطوف به هدف حرکت کند و بازگشت‌پذیری داشته باشد بدان معنا اگر سالانه مشکلاتی دیده شد آن موارد را در بودجه‌های سالانه اصلاح کرد.

* برنامه هفتم میثاق ملی همه ما خواهد بود

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با بیان این‌که «برنامه هفتم رفتار سیستمی و مدیریت قوی می‌خواهد» گفت: برنامه هفتم میثاق ملی همه ما خواهد بود؛ هر کسی که رئیس‌جمهور شود باید برنامه هفتم را برای اجرا دنبال کند.

وی یادآور شد: رشد نقدینگی در دهه نود ۲۶ برابر اما رشد اقتصادی کمتر از یک درصد بود که مشکلاتی ایجاد کرد. آن زمان دولت وقت معتقد بود که ضرورتی برای تصویب برنامه در مجلس نیست و دولت خودش تصویب و اجرا می‌کند؛ لذا ما مصر به اجرای برنامه هفتم هستیم تا از مسابقه پیشرفت در مقایسه با بقیه کشورها عقب نمانده و مسیر را طی کنیم.

* با برنامه هفتم توسعه زندگی کردم

وی با بیان این‌که با برنامه هفتم توسعه زندگی کرده است، گفت: قریب به ۱۲۰ ساعت در صحن مجلس و چندین هفته در کمیسیون تلفیق بحث شده و صدها جلسه بین دولت و مجلس بود؛ لذا امیدواریم با اجرای دقیق برنامه هفتم بتوان مشکلات حل و فصل کرد.

قالیباف ادامه داد: بودجه و برنامه مرتبط با زندگی مردم است؛ لذا باید برنامه هفتم توسعه تغییری در زندگی مردم و معیشت آن‌ها و رشد و توسعه ایجاد کند؛ لذا باید این برنامه چشم‌انداز داده و قابل پیش‌بینی باشد تا سرمایه‌گذار و مردم کارمند بتوانند برای زندگی خود برنامه‌ریزی کنند. لذا برنامه هفتم نقشه راه ماست و گام به گام با قدرت برنامه را اجرا می‌کنیم. مردم مطمئن باشند که پایان برنامه ثبات اقتصادی و مهار تورم در کشور است.

وی درباره راهکارش برای افزایش بهره‌وری در کشور هم گفت: ما شاخص‌ها را براساس سیاست‌های کلان اعلامی مقام  معظم رهبری دنبال کردیم که در طول اجرای برنامه هفتم به  متوسط ۸ درصد برسیم با این توضیح که در دهه گذشته متوسط رشد کمتر از یک درصد بوده است.

وی با بیان این‌که «برای رشد اقتصادی به بهره‌وری و سرمایه‌گذاری نیاز است»، گفت: موضوع بهره‌وری مهمتر از سرمایه‌گذاری است چون در بهره‌وری فرصت‌هایی داریم که از آن فرصت‌ها سرمایه‌گذاری شکل می‌گیرد؛ در همین راستا ماده ۱۱۱ قانون برنامه متمرکز بر بهره‌وری است.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری بیان کرد: در برنامه هفتم شاخص‌های بهره‌وری را در تمام بخش‌ها دنبال کرده و نقش ملی و استانی روشن شده است. همچنین تفکیک کار بین ملی و استانی یعنی تمرکز زدایی صورت گرفته است در نهایت فرقی بین تولی‌گری و تصدی گری قائل شده است.

وی با بیان این‌که «انگیزه نیروها در سیستم بخش دولتی و رفتار و انگیزه برای کار مهم است»، افزود: در یک اتاق دو فرد کار می‌کنند شاید یک نفر تحصیلات و تخصصش بالاتر باشد، اما به دلیل قردادای و پیمانی بودن دریافتی کمتر دارد و امینت شفلی ندارد و کسی که رسمی شده با داشتن امنیت شغلی شاید انگیزه کار نداشته باشد؛ البته درباره همه این موارد در برنامه هفتم چاره اندیشی شده است.

* دولت با ۷ درصد سهم در ایران خودرو هیات مدیره و مدیرعامل عوض می‌کند

قالیباف نحوه مدیریت و مداخلات دولت را در بهره وری مهم دانست و گفت: مثلا در بازار خودرو، سهم دولت در ایران خودرو حدود ۷ درصد است اما با این میزان سهم، دولت صدرصد در سیاست گذاری و تصمیم گیری و قیمت‌گذاری است، نتیجه آن را می‌توان در دیون باقی مانده دید بعد دولت مجبور به دخالت در قیمت گذاری و دادن رانت و جبران هزینه‌ها می شود. دولت با ۷ درصد سهم هیات مدیره و مدیرعامل عوض می‌کند. برای اینکار از پول بخش دولت و منافع عمومی در خودرو می‌گذارد بعد خودرو تولید می‌کند و بعد دولت و بخش خصوص و تولیدکننده و مردم ناراضی هستند.

وی با اشاره به موضوع  انرژی گفت: امروز قریب به ۵۰ درصد انرژی ما قبل از ورود به مصرف، هدر می‌شود. یعنی بخشی اتلاف در نیروگاه‌ها شده و بخشی در گازهای مشعل سوخته رفته و بخشی قاچاق می‌شود. وضعیت مثل خانه‌ای است که کنتور آب نشتی دارد و بعد به دنبال کمبود مصرف آب در خانه هستیم حال این‌که باید چاره‌ای برای لوله نشتی پیدا شود.

وی با بیان این‌که «این مشکل در معدن و حوزه پتروشیمی وجود دارد»، افزود: از حجم ۹.۵ میلیون بشکه مجموعه نفت و گاز تولید در کشور فقط ۷.۵ درصد در پتروشیمی‌ها می‌آید که قریب به ۲۰ میلیارد است؛ وقتی از بهره‌وری حرف می‌زنیم یک بخش چابکی دولت و بخشی روندهایی است که باید اصلاح شود.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اضافه کرد: سهم دولت در معادن با تلاش دو سال گذشته مجلس یازدهم  ۴۴ همت شده ولی ۴۴ همت یارانه گازوئیل به معادن داده می‌شود؛ لذا دولت عملا بهره‌وری از معادن ندارد.

* سازمان ملی زمین و مسکن یک میلیون هکتار زمین در اختیار دارد

وی درباره وضعیت مسکن نیز گفت: قوانین جهش تولید مسکن مربوط به اجاره‌بها و مالیات  و در میان مدت قانون اجاره بها و مالیات بر خانه‌های خالی تصویب شده است، اما سهم قابل توجهی از هزینه مسکن  مربوط به قیمت زمین است.

وی توضیح داد: سازمان ملی زمین و مسکن یک میلیون هکتار زمین در اختیار دارد؛ کل مسکن ۹ هزار هکتار زمین داشته و اینجا حرف از یک میلیون هکتار زمین است. در برنامه هفتم مصوب شد که دو صدم درصد از مساحت کل کشور یعنی ۳۳۰ هکتار به زمین اختصاص داده شود که این به معنای بهره‌وری است؛ برای رسیدن به ۸ درصد رشداقتصادی باید سه درصد از ۸ درصد را با بهره‌وری دنبال کنیم.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره برنامه اش برای تحقق برنامه هفتم درباره مسکن گفت: باید یه سمتی رفت که یک اگر یک کارمند و کارگر تمام درآمدش را برای مسکن بگذارد، باید بتواند بعد از ۷.۵ سال مسکن تهیه کند. اکنون این شاخص در کشور حدود ۱۴ سال است که باید آن را به نصف کاهش داد لذا باید مسکن را ارزان تر تمام کرد و استفاده درست از زمین ها داشت.

 وی یادآور شد: بخش قابل توجهی از یک میلیون همتار زمین در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن مربوط یه زمین هایی است که در داخل محدوده شهر و روستا است و استفاده بهینه‌ از آن نمی شود. در برنامه هفتم پیش بینی شده که حداقل ۱۵ درصد در حوزه صنعتی شدن رشد داشته باشیم.

وی درباره اقدامت لارم در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: در برنامه هفتم به اصلاح نظام بانکی توجه شد؛ بعد از ۵۰ سال قانون جدید بانک مرکزی ابلاغ شد و اکنون قانون جدیدی در بانک مرکزی حاکم است.

* ناترازی بانک ها یکی از موضوعات ما در کشور است

قالیباف با بیان این‌که «ناترازی بانک ها یکی از موضوعات ما در کشور است»، افزود: خساراتی که موسسات بانکی به کشور و مردم وارد کردند به دلیل ناترازی بانک‌ها است که بانک مرکزی باید این ناترازی را کنترل می‌کرد. امروز بانک مرکزی برای این موضوع قدرت لازم دارد. همه دادگاه‌های قضایی در حوزه بدوی و تجدید نظر و شوراهای اختصاصی حتی در شهرستان‌های بزرگ و مرکز فقط پرونده‌های بانکی را رسیدگی می‌کند تا جلوی ناترازی و در نهایت رشد نقدینگی را بگیرد.

وی با تاکید بر لزوم تعیین نرخ بهره گفت:  تولید با نرخ بهره بانکی ۳۰ درصد - که در واقعیت ۳۷ درصد است - شکل نمی‌گیرد. این شامل بازار سرمایه هم می‌شود.

وی با بیان این‌که «در حوزه پرداخت تسهیلات به خصوص تولید مشکلات داریم»، گفت: اگر رشد نقدینگی به سمت تولید و هدفمند باشد در نقدینگی دچار مشکل نمی‌شویم.

 کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اهرم کردن منابع در اختیار تولید را مهم خواند و با یادآوری زمان شهرداریش در تهران گفت: آن زمان دولت به هر دلیلی همکاری با شهرداری نداشت اما من از اهرم کردن ظرفیت‌های شهرداری سرمایه تامین کردم و شاهد ساخت  ۲۰۰ کیلومتر ریل مترو و حفاری مترو و ایستگاه تهران بودیم.  ظرفیت دولت با شهرداری قابل قیاس نیست.

*زنجیر به پای تولید بسته‌ایم

قالیباف با بیان این‌که «زنجیر به پای تولید بسته‌ایم» گفت: در حوزه مربوط به بیمه نهاد مستقل برای حوزه دادرسی بیمه پیش بینی شده است ودر حوزه مالیات هم دستگاه بخش دولتی تعیین تکلیف می‌کند؛ لذا تلاش شده تا از این مسیر زمینه را برای امنیت سرمایه‌گذاری ایجاد کنیم. اگر این موارد در تولید و زیرساخت‌ها اجرایی شود دیگر لازم نیست قیمت‌ها دستوری کنترل شود.

وی ادامه داد: مداخله دولت باید جایی باشد که قیمت تمام شده را در چرخه تولید کنترل کند نه این‌که در حوزه بانکی سود ۳۰ درصد دهد اما تولید کننده حتی ۱۰ درصد سود نمی‌برد. این یعنی چرخه دچار اشکال است.

* باید زنجیره تولید و بازار سرمایه را درست کنیم

وی اظهار کرد: باید زنجیره تولید و بازار سرمایه را درست کنیم؛ وقتی دولت در بازار سرمایه دست می‌برد و دستوری از شرکت‌های بزرگ پول برمی‌دارد، چطور بازار سرمایه خواهد از سرمایه‌های خرد جذب سرمایه کند. در نتیجه بخش خصوصی و صندوق‌های سرمایه و پروژه‌ها شکل نمی‌گیرد؛ این ها در برنامه هفتم به طور دقیق برنامه‌ریزی شده و قابلیت اجرایی دارد.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت در صورتی که توفیق خدمت پیدا کنم، به فضل الهی ثبات اقتصادی را در کشور و برای بازار کار و اشتغال و تولید و بازار سرمایه و اصلاح نظام پولی و بانکی انجام داده و پاسخگوی روند پیشرفت برنامه در هر فصل خواهیم بود.

این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری درباره مالیات گفت: تمام تلاش ما در حوزه مالیات سامانه محوری است که پیگیر اجرای قانون بودیم؛بیش از یک دهه عقب ماندگی در مالیات داریم.

* فرار مالیاتی زیادی داریم

وی با بیان این‌که «فرار مالیاتی زیادی داریم»، گفت: تقریبا ۱۲ میلیون نفر مورد مالیاتی داریم که حدود ۹ میلیون نفر پوشه‌ها را ارائه کرده‌اند و قریب  ۵ میلیون نفر مالیات شامل آن ها نمی‌شود و سقف معافیت مالیاتی برای آن ها گذاشته شده که نمونه آن معافیت مالیاتی به تولیدکننده و برخی افراد است.

وی با اشاره به تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه گفت: مالیات بر عایدی سرمایه شامل یک درصد مردم می‌شود یعنی کسانی که سفته‌بازی کرده و خرید و فروش زیاد ماشین کرده و به عبارت دقیق‌تر بدون زحمت و با رانت پول بدست می‌آورند که کنترل روی آن‌هاست تا فشار به تولید کننده و مردم عادی نیاید.

قالیباف درباره ثبات در قیمت ها و بحث مربوط به نرخ ارز هم گفت: در برنامه هفتم حفظ قدرت خرید خانوار مورد توجه قرار گرفته است. پیش‌بینی شده که افراد حداقل حقوق بگیر میزان حقوق شان در طول برنامه به اندازه تورم زیاد شود چون بعضا آن‌ها به زیرخط فقر و فقر مطلق می‌روند.

* باید ارزش پول ملی را حفظ کرد

وی بیان کرد: هر چه قدر تورم کشور با تورم جهانی زیاد شود، ارزش پول ملی کاهش پیدا می‌کند. در این شرایط مردم به دنبال خرید ارز می‌روند که بازار را دچار مشکل می‌کند. همچنین ارز از کشور خارج می‌شود که باید به این نکات دقت شود. باید ارزش پول ملی را حفظ کرد.

وی درباره تحول در نظام اداری و اصلاح ساختار هم گفت: درباره هوشمندسازی سابقه راه‌اندازی سکوی ۱۱۰ در  نیروی انتظامی و  در شهرداری تهران و راه‌اندازی بیش از ۲۰۰ سامانه را داشتیم و در مجلس هم دنبال کردیم چون معتقدیم هوشمندسازی باعث صرفه‌جویی و ارتقای بهره‌وری و سرمایه‌گذاری می‌شود.

کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری درباره بحث مربوط به اتباع بیگانه گفت: در ماده ۸۶ برنامه هفتم پیش‌بینی برای اختصاص بودجه به مرزهای شرقی شده و این‌که در طول برنامه انسداد کامل رخ دهد. دریاره افراد غیرمجاز که در داخل کشور هستند نیز پیش‌بینی شده که طرد کامل صورت گیرد. افرادی که مجاز هستند می‌توانند بمانند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۵۱۶۱۱۴۰۰:۱۱:۳۷ ۱۴۰۳/۳/۲۳
واقعا چه کسی به او رای میدهد
ناشناس۳۵۱۶۳۸۱۱۰:۱۱:۱۸ ۱۴۰۳/۳/۲۳
این بنده خدا انگار نه انگار رییس مجلس بوده
ناشناس۳۵۱۶۹۶۵۲۱:۴۵:۱۳ ۱۴۰۳/۳/۲۳
فقط مقام ریاست جمهوری را کم دارد.
ناشناس۳۵۱۶۱۳۰۰۰:۲۰:۵۸ ۱۴۰۳/۳/۲۳
چندتا کار مثبتی که این چند سال حضور شما در مجلس داشته بفرمایید ! افزایش سن بازنشستگی ؟
ناشناس۳۵۱۶۱۳۶۰۰:۳۰:۵۷ ۱۴۰۳/۳/۲۳
اصلی‌ترین کار صداقت داشتن است.
ناشناس۳۵۱۶۱۴۳۰۰:۳۹:۲۱ ۱۴۰۳/۳/۲۳
فقط دکتر پزشکیان . هر کس دیگری اوضاع کشور را بدتر و تحریم ها رو بیشتر میکنه
ناشناس۳۵۱۶۱۵۱۰۰:۴۵:۱۲ ۱۴۰۳/۳/۲۳
مگر ارزشی را برای پول ملی گذاشته اید!؟
ناشناس۳۵۱۶۱۶۱۰۰:۵۴:۳۶ ۱۴۰۳/۳/۲۳
جناب قالیباف نه برنامه داره نه کارنامه
ناشناس۳۵۱۶۳۲۶۰۹:۲۲:۵۱ ۱۴۰۳/۳/۲۳
ایشان از 10 سال قبل برنامه داشت همان برنامه رئیسی که اصلاح ساختار اقتصادی هست
علی۳۵۱۶۱۶۹۰۱:۱۸:۴۸ ۱۴۰۳/۳/۲۳
تا حالا چند نفر این شعارو دادن ؟ احمدی نژاد روحانی تونستن ؟ نه
ناشناس۳۵۱۶۱۷۸۰۱:۵۵:۲۸ ۱۴۰۳/۳/۲۳
ایشون اگه توانایی داشت تو این چهار سال مجلس نشون میداد
ناشناس۳۵۱۶۳۲۷۰۹:۲۳:۲۵ ۱۴۰۳/۳/۲۳
ربطی ندارد قوه مجریه باید عمل کند
ربط۳۵۱۶۳۷۵۱۰:۰۳:۱۳ ۱۴۰۳/۳/۲۳
اتفاقا ربط داشت شاهکار های مجلس در زمان ایشان طرح تغییر ساعت که اصولی اصلا نبود و الان میبینیم اخرش مجبورن ساعت کار کارمندها را شش صبح بکنن و ارباب رجوع معمولا تا هشت صبح اصلا بیرون خانه نمیان چه برسه برن ادارات عملا ساعت مفید کار ادارات شده دو سه ساعت در روز باز طرح مثلا جراحی اقتصادی که از بیخ مشکل داشت طرح شفاف سازی ارا هم که نشد طرح شفاف سازی اموال مقامات هم که پا در هوا شد طرح افزایش سن بازنشستگی که اونم نفعی برای مردم نداره
ناشناس۳۵۱۶۵۱۱۱۲:۲۶:۰۳ ۱۴۰۳/۳/۲۳
حرف های نادرست و غلط قاطی هم کردی!! در ضمن ایشان ریاست و مدیریت مجلس بر عهده دارد و نه این که جلوی طرح ها و مصوبات را بگیرد
ناشناس۳۵۱۶۱۸۲۰۲:۰۵:۱۶ ۱۴۰۳/۳/۲۳
آقایان ، اگر شماها به شعارهایی که در تمام این سال ها داده اید عمل کرده بودید بی تردید امروز مملکت و ملت به چنین وضعیتی دچار نشده بودند .
ناشناس۳۵۱۶۱۸۶۰۳:۲۴:۰۵ ۱۴۰۳/۳/۲۳
خلاصه تمام مشکلات کشوررا این کاندیداها چندروزه حل کردن رفت .
جعفر۳۵۱۶۲۰۰۰۵:۱۸:۰۹ ۱۴۰۳/۳/۲۳
برنامه ششم،برنامه هفتم و صدها برنامه دیگر تابه حال به چه درد مردم خورده.
ناشناس۳۵۱۶۲۱۹۰۶:۲۴:۵۹ ۱۴۰۳/۳/۲۳
قالیباف میگه من با برنامه هفتم توسعه زندگی کردم اون وقت پزشکیان نماینده مجلس میگه من از برنامه هفتم اطلاع ندارم !
ناشناس۳۵۱۶۲۲۰۰۶:۲۶:۱۳ ۱۴۰۳/۳/۲۳
قالیباف اصلح است جمع زیادی از نخبگان المپیادی کشور از ایشان حمایت کردند.
جواد۳۵۱۶۳۱۲۰۸:۵۷:۵۹ ۱۴۰۳/۳/۲۳
اصلحی که انگار تا به امروز کاره ای نبوده و تمام مشکلات فعلی کار دیگران بوده !!!
علی۳۵۱۶۲۳۲۰۷:۰۲:۰۷ ۱۴۰۳/۳/۲۳
فقط یک کلمه : جناب آقای قالیباف بفرمائید در تمام مدتی که شما بعنوان رئیس مجلس در آن حضور داشتید چه کاری مجلس برای حفظ ارزش پول ملی انجام داد؟ ارز 4200 جهانگیری تبدیل به ارز مبادله ای 44 هزار تومانی شد و بخشی از کالاهای اساسی از سبد ارز نیمائی در سال جدید با مصوبه مجلس در سال گذشته خارج گردید ایا این بمنزله حفظ ارزش پول ملی است ؟ اگر چه یکی از دلایل کاهش ارزش پول ملی تورم بالا و خلق پول توسط بانکها هست ولی افزایش شدید هزینه های جاری کشور وفرار مالیاتی سنگین و عدم انضباط مالی در کاهش هزینه های غیر ضرور یکی دیگر از مواردی است که دولت را مجبور به کاهش ارزش پول ملی از طریق افزایش نرخ ارز میکند بفرمائید شما در صورت انتخاب بعنوان رئیس جمهور چه راه حل علمی و عملی برای ارتقاء ارزش پول ملی و کاهش تورم دارید ؟
ناشناس۳۵۱۶۲۳۷۰۷:۰۹:۳۴ ۱۴۰۳/۳/۲۳
شعارهای بسیار جالبی میدهید ، حتما به شما رای خواهم داد .
ناشناس۳۵۱۶۲۳۹۰۷:۱۳:۱۸ ۱۴۰۳/۳/۲۳
هر کس اومده گفته باید ارزش ریال رو حفظ کرد،بعدش دیده بهتره بودجه رو از بالا بردن قیمت دلار دربیاره .
ناشناس۳۵۱۶۳۲۸۰۹:۲۴:۱۹ ۱۴۰۳/۳/۲۳
هر وقت اصلاح ساختار صورت گرفت و سهم نفت در بودجه کم شد دیگر بالا نمی رود و ایشان همین برنامه را دارد
ناشناس۳۵۱۶۲۴۳۰۷:۲۰:۱۶ ۱۴۰۳/۳/۲۳
قالیباف مدیر اجرایی است و کار اجرایی کرده و تقریبا در تمام جاهایی که حضور داشته موفق بوده لذا سپردن هدایت اجرایی کشور به وی معقول است
ناشناس۳۵۱۶۲۵۵۰۷:۴۲:۳۵ ۱۴۰۳/۳/۲۳
باید ارزش پول ملی را حفظ کرد؟ حفظ کرد؟ الان ارزش آون چقدره که باید حفظش کرد؟ درستش این است: باید ارزش پول ملی را بالا برد یا تقویت کرد و الا در حال حاضر که 600000 واحد پول ملی برابر 1 دلار است
ناشناس۳۵۱۶۲۷۶۰۸:۰۳:۵۷ ۱۴۰۳/۳/۲۳
شما در قوه مقننه در سیاست گذاری دستتان از قوه مجریه باز تر بوه اگر اهل حل مشکلی بودی در آنجا راحتر این کار را میکردی یک جور صحبت میکنید که انگار هیچ سمتی نداشته اید.
ناشناس۳۵۱۶۲۷۷۰۸:۰۴:۰۹ ۱۴۰۳/۳/۲۳
پول ملی ارزشی ندارد که بخواهی حفظش کنی
ناشناس۳۵۱۶۲۸۵۰۸:۲۲:۳۶ ۱۴۰۳/۳/۲۳
شما همونقدر میتونی در ریاست جمهوری کارانجام بدی که در ریاست مجلس کردی.
ناشناس۳۵۱۶۲۹۹۰۸:۳۶:۰۰ ۱۴۰۳/۳/۲۳
اگه باید ارزش پول ملی را حفظ کرد پس چرا شما در تمام این سالها که پست و مقام و تریبون و امکانات داشتید این کار را نکردید ؟
ناشناس۳۵۱۶۳۰۵۰۸:۴۵:۲۱ ۱۴۰۳/۳/۲۳
ایشان اگر دغدغه خدمت به مردم را داشته باشد در همان جایگاه ریاست مجلس بهتر میتواند خدمت کند .
ناشناس۳۵۱۶۴۲۰۱۱:۱۱:۵۰ ۱۴۰۳/۳/۲۳
خوب راهکارتون برای ارزش پول ملی چیه؟ از این ادعاها همه قبل انتخابات کرده و میکنن بعد هر انتخابات ارزش ریال ظرف مدت کوتاهی کلی کاهش پیدا می‌کنه. مگه دولت روحانی ارزش دلار رو از ۳۰۰۰ به سی هزار نرسوند مگر دولت رئیسی از سی به شصت نرسوند؟ مگه همه اینها و قبلی‌ها همین شعار حفظ ارزش پول ملی و کاهش تورم، بیکاری و ... را ندادند؟ هیچ کس نپرسید راهکار رسیدن به اون اهداف چیه ؟
ناشناس۳۵۱۶۴۴۵۱۱:۳۹:۲۲ ۱۴۰۳/۳/۲۳
دکتر عزیز بگو چگونه؟ دوپهلو صحبت نفرمایید .
ناشناس۳۵۱۶۴۸۹۱۲:۱۰:۳۷ ۱۴۰۳/۳/۲۳
در چهار سال ریاست شما بر مجلس ، ارزش پول ملی چقدر حفظ شده که حالا بعد از این میخواهی حفظ کنی ؟
ناشناس۳۵۱۶۴۹۰۱۲:۱۲:۵۴ ۱۴۰۳/۳/۲۳
حفظ ارزش و اعتلای ارزش پول ملی، گره گشای بسیاری از مشکلات اقتصادی است. برای تحقق این موضوع، چه برنامه ای دارید؟
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  2. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  3. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  4. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  5. کشوری که بازیچه رقابت های حزبی آمریکا شد

  6. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  7. مساله دهک‌بندی برای ارائه خدمات به ایثارگران از بودجه حذف می‌شود

  8. متن کامل پیش نویس قطعنامه ضد ایرانی ارائه شده به شورای حکام؛ به ایران تا بهار ۱۴۰۴ مهلت داده شد  

  9. شیطان بزرگ باز هم پیش نویس قطعنامه آتش بس غزه را وتو کرد

  10. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  11. ادعای گروسی: ایران توقف افزایش ذخایر اورانیوم با غلظت ۶۰ درصد را پذیرفت

  12. غریب آبادی: گروسی دست خالی از ایران نرفت/درصورت تصویب قطعنامه پاسخ قاطع و فوری می‌ دهیم

  13. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  14. رسایی: یک جریانی که ۸ سال کشور را به قهقرا برد امروز کنار گوش رئیس جمهور ایستاده است

  15. قتل شوهر با همدستی پسرعمه

  16. خودروسازی ایران؛ از دست ایلان ماسک هم کاری ساخته نیست !

  17. حزب‌الله: اگر قدرت مقاومت نبود، آمریکا به دنبال راه حل نمی‌آمد

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. چطور ترازش کنیم؟!

  14. درد بیمار و ناز طبیبان !

  15. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  21.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  22. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  23. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  24. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  25. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    5. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    7. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    8. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    9. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

    11. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    12. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    13. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

    14. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

    15. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

    16. اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد

    17. مرکز «بازی‌ جنگ سپاه» افتتاح شد

    18. یهودیت در نظر بنیانگذار روانکاوی

    19. واکنش صداوسیما به موضوع سانسور یک دیدار پزشکیان

    20. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    21. نماینده مجلس: اهداف فیلترینگ محقق نشد/ سود سرشار در جیب مافیای فیلترشکن‌

    22. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

    23. شمخانی: آمریکایی‌ها کشور ما را عقب نگه داشتند و باید خسارت بدهند

    24. عراقچی: اگر قدرت نباشد دیپلماسی ابتر خواهد ماند

    25. مهاجرانی افزایش ۴۰ درصدی قیمت بنزین را تکذیب کرد

    آخرین عناوین