صندوق‌های اخذ رأی در مرز آمریکا-کانادا مستقر می‌شود

  4030407051

مسئول برگزاری انتخابات در خارج از کشور با اشاره به مخالفت کانادا با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران در این کشور، خبر داد «صندوق‌های اخذ رأی در مرز بین آمریکا و کانادا قرار داده خواهند شد».

 به گزارش ایسنا، «علیرضا محمودی» مسئول برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در خارج از کشور، روز پنجشنبه، با بیان این‌که در کشورهایی همانند آلمان، عراق، آمریکا و انگلستان نمایندگی‌های ما دارای چندین شعبه اخذ رأی هستند، اظهار کرد: این شعبه‌ها هم در محله‌های نمایندگی، سفارت‌ها، کنسولگری‌ها و دفاتر حفاظت منافع و هم در مکان‌های دیگر که ایرانیان حضور دارند، برقرار می‌شوند.

محمودی با بیان اینکه تعداد شعبه‌های اخذ رأی در آلمان شامل پنج شعبه در مونیخ، فرانکفورت، هامبورگ، برلین و بن، در آمریکا حدود ۳۰ شعبه اخذ رأی و چند شعبه سیار و در انگلستان ۱۰ شعبه اخذ رأی تعبیه شده است، گفت: در عراق نیز ۲۴ شعبه اخذ رأی در ۶ محل با توجه به حضور تعداد زیاد زوار در نظر گرفته شده است.

این دیپلمات جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مخالفت کانادا برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران در این کشور گفت: بر همین اساس، با هماهنگی دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در واشنگتن و پیگیری‌های همکاران ما در نیویورک، صندوق‌های اخذ رأی در مرز بین آمریکا و کانادا قرار داده خواهند شد.

او با انتقاد از دولت کانادا در عدم موافقت با  برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران در این کشور به‌رغم درخواست ایرانیان مقیم این کشور، اظهار کرد: این حق طبیعی هر فرد است که در انتخابات کشورش شرکت کند. این موضوع کاملاً کنسولی است و نباید با مسائل سیاسی تداخل داشته باشد.

چالش‌های برگزاری انتخابات در چند کشور

مسئول برگزاری انتخابات خارج از کشور در ادامه صحبت‌های رسانه‌ای خود، گفت به غیر از کانادا، «در برخی دیگر از  کشورها نیز با چالش‌هایی برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری مواجه هستیم».

محمودی در این‌باره توضیح داد: در یمن تعداد ایرانیان زیاد نیست و سفارت ما هنوز فعال نشده است. در سودان نیز به‌رغم برقراری روابط دیپلماتیک، همکاران ما هنوز در محل دیگری حضور دارند و ایرانیان نیز در سودان نیستند، چنان‌که همان‌طور که می‌دانید چند ماه پیش با پیگیری شهید امیرعبداللهیان، بیش از ۷۰ نفر از ایرانیان مقیم سودان به خاطر شرایط این کشور به ایران بازگشتند، لذا در کشورهای سودان و یمن انتخابات برگزار نمی‌شود.

او افزود: همکاران ما در لیبی حضور دارند و درخواست تعرفه کرده‌اند و ما تلاش می‌کنیم تعرفه‌ها را به دست آن‌ها برسانیم.

محمودی تصریح کرد: ما تلاش داریم که حتی اگر در هر کجا یک شهروند ایرانی حضور دارد و می‌خواهد رأی بدهد، این امکان را برای او فراهم کنیم.

آمادگی برای احتمال کشیده‌شدن انتخابات به دور دوم

مسئول برگزاری انتخابات خارج از کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره آمادگی‌های لازم برای احتمال برگزاری دور دوم انتخابات گفت: تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات دور دوم در خارج از کشور اندیشیده شده و تعرفه‌های مرحله دوم را نیز به خارج ارسال کرده‌ایم.

محمودی در این ارتباط ادامه داد: با توجه به برخی از احتمالات مبنی بر کشیده‌شدن انتخابات به دور دوم، تمامی تعرفه‌ها و اقلام مورد نیاز برای دور اول و دور دوم ارسال شده است. همکاران ما در سفارت‌ها و سرکنسولگری‌ها آمادگی کامل دارند تا در صورت نیاز، بلافاصله در روز جمعه، پانزدهم تیر ماه، انتخابات دور دوم را برگزار کنند.

اولین نقطه آغاز انتخابات

مسئول برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در خارج از کشور گفت: اولین نقطه آغاز انتخابات ریاست جمهوری ایران در نیوزیلند است و انتخابات  در این کشور در ۱۱:۳۰ شب پنچ شنبه به وقت تهران و هشت صبح به وقت نیوزیلند برگزار می‌شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  2. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  5. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  6. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  7. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  8. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  9. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  10. زنگ هشدار اتباع غیرمجاز/ فعالیت شاخه افغانستانی تروریست‌های تحریرالشام در نزدیکی مرزهای ایران

  11. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  12. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  13. وقتی افسار قیمت ها از دست دولت در می رود!

  14. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  15. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  16. نکنید آقایان، نکنید!

  17. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  18. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  20.  کاسبان تسلیم و شلیک به اصلِ مذاکره در رسانه‌های اصلاح‌طلب

  21. گزافه‌گویی وزیر خارجه جولانی علیه ایران

  22. توجه به زبان بدن در فضای بین المللی/ سقوط آزاد مهدی نصیری/ جهانگیری: اژه‌ای پای کار رفع حصر است

  23. یک ادعا درباره نقش زنگنه در ناترازی انرژی/ برسد به دست خانم سخنگوی دولت/ مذاکره می‌ کنیم اما با عزت

  24. اولین دیدار رسمی مقامات آمریکا با الجولانی

  25. کنایه سنگین ربیعی به مخالفان رفع فیلترینگ

آخرین عناوین