گروه های حقوق بشری، اظهارات ترامپ علیه فلسطینی ها را مصداق بارز نژاد پرستی دانستند

  4030409125

گروه‌های حقوق بشر از اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا درباره فلسطینی‌ها در جریان مناظره ریاست‌جمهوری روز پنجشنبه با جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور انتقاد کرده و آن را نژادپرستانه و توهین‌آمیز دانستند.

گروه های حقوق بشری، اظهارات ترامپ علیه فلسطینی ها را مصداق بارز نژاد پرستی دانستند

به گزارش ایرنا از "العربیه انگلیسی", در یک زمان جنجالی در این مناظره، دو نامزد ریاست‌جمهوری آمریکا به طور مختصر در مورد غزه که در آن رژیم صهیونیستی بیش از ۳۷ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده و یک بحران انسانی وخیم را ایجاد کرده است، گفتگو کردند.

بایدن در اظهارات خود ادعا کرد: «تنها کسی که خواهان ادامه جنگ می باشد حماس است.» ترامپ در پاسخ گفت که رئیس جمهور فعلی «شبیه یک فلسطینی شده است.»

وی ادعا کرد: در واقع، اسرائیل است که می خواهد به راه خود ادامه دهد و بایدن باید آنها را رها کند و بگذارد کار را تمام کنند. [بایدن] نمی خواهد این کار را انجام دهد. او شبیه یک فلسطینی شده است، اما آنها او را دوست ندارند، زیرا بایدن یک فلسطینی بسیار بد است. او یک فرد ضعیف است.

ترامپ روز جمعه در یک سخنرانی در حالی که به چاک شومر، رهبر اکثریت دموکرات سنا که یهودی است، اشاره می کرد استفاده از لفظ "فلسطینی"ا به عنوان توهین را تکرار کرد.

او افزود: چاک شومر به یک فلسطینی تبدیل شده است، زیرا آنها می توانند چند رأی بیشتر بدست آورند.

شورای روابط اسلامی آمریکا (CAIR) در بیانیه‌ای از اظهارات ترامپ و همچنین ادعای بایدن مبنی بر اینکه اسرائیل می‌خواهد جنگ را متوقف کند، انتقاد کرد.

کوری سایلر، مدیر تحقیقات و حمایت این شورا گفت: استفاده ترامپ از عبارت «فلسطینی» به عنوان توهین نژادپرستانه بود. تبلیغات بایدن مبنی بر حمایت نظامی وی از نسل کشی دولت اسرائیل در غزه، بی رحمانه بود.

عفو بین‌الملل نیز به اظهارات رئیس‌جمهور سابق آمریکا توجه کرد.

پل اوبراین، مدیر اجرایی عفو بین الملل در آمریکا، به خبرگزاری رویترز گفت: القای فلسطینی بودن به نوعی بدی، همانطور که ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا خطاب به بایدن به آن اشاره کرد، بوی نژادپرستی و نفرت ضد عرب می دهد.

گروه مسلمانان آمریکایی برای حمایت از فلسطین (AMP) همچنین خواستار پایان دادن به استفاده از زبان نژادپرستانه و غیرانسانی در بحث ها و گفتمان های سیاسی شدند.

این گروه در بیانیه ای گفت: «این لفاظی نشان دهنده تلاشی شرم آور برای تحقیر جمعیتی است که برای پایان دادن به نسل کشی انجام شده توسط همان دولتی که ترامپ به آن اشاره می کند، مبارزه می کند.

اظهارات ترامپ در سرتاسر شبکه های اجتماعی، محکومیت شدید از سوی روزنامه نگاران و فعالان حقوق بشر را به دنبال داشته است.

به گزارش ایرنا، نخستین مناظره بایدن و ترامپ با حضور جیک تپر و دانا بش دو مجری سرشناس سی ان ان و بدون حضور تماشاچیان در استودیوی شبکه تلویزیونی سی ان ان در آتلانتای جورجیا برگزار شد.

این مناظره ۱۰۰ دقیقه طول کشید و شامل دو وقفه همراه با آگهی های بازرگانی بود و در طول برگزاری آن، ستادهای انتخاباتی دو نامزد نتوانستند با آنها تعامل داشته باشند.

بایدن و ترامپ موافقت کرده بودند که در یک تریبون حاضر شوند و جایگاه آنها با سکه یا همان شیر یا خط میان نمایندگان دو نامزد تعیین شده بود و بایدن در تریبونی که در سمت راست تصاویر تلویزیونی دیده می شود، قرار می گیرد و ترامپ در تریبون سمت چپ.

میکروفون‌ها نیز در طول مناظره به جز نامزدی که نوبت سخنرانی است، خاموش می شد چرا که آخرین مناظره آنها در سال ۲۰۲۰ با تنش فراوان همراه بود و ترامپ اجازه نمی داد بایدن سخنانش را کامل کند که این رفتار، بایدن را مجبور به واکنش کرد و گفت: "نمی توانی خفه شوی مرد؟ "

همچنین مقرر شده بود رئیس جمهور آمریکا، آخرین فردی باشد که در این مناظره صحبت می کند. هر دو نامزد بصورت سرپا مناظره را انجام خواهند داد. هیچ وسیله یا یادداشتی روی صحنه مجاز نخواهد بود و به نامزدها فقط یک خودکار، کاغذ و یک بطری آب داده می شود.

تیم بایدن که برخی از آنها به آماده‌سازی باراک اوباما رئیس جمهور پیشین دموکرات آمریکا برای مناظره‌هایش کمک کرده بودند، امیدوارند که امشب از نحسی مناظره های نخست نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا عبور کنند.

مناظره‌های تلویزیونی مدت‌هاست که بخش مهمی از مبارزات انتخاباتی ریاست‌جمهوری در آمریکا بود و لحظات تاریخی را برای نامزدها رقم زده است. روسای جمهور فعلی و قبلی آمریکا امشب (پنجشنبه شب به وقت محلی) خارج از محیط امن دفتر خود در کاخ سفید، با یکدیگر مواجه شدند و میلیون ها آمریکایی و نیز افکار عمومی جهان شاهد این مناظره تاریخی بودند.

ترامپ از سال ۲۰۱۶ که برای اولین بار به ریاست جمهوری آمریکا رسید، یکی از چهره‌های برجسته حزب جمهوری‌ خواه است که در انتخابات سال ۲۰۲۰ از رقیب دموکرات خود جو بایدن شکست خورد.

آمریکایی‌ها روز سه شنبه ۵ نوامبر ۲۰۲۴ (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) برای انتخاب رئیس جمهور بعدی آمریکا به پای صندوق‌های رای می‌روند. برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. زمزمه‌های استیضاح همتی/ سیاست‌ ارزی، کار دست وزیر اقتصاد داد؟

  2. بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی

  3. آداب باخت

  4. این یک قیاس مع‌الفارق است!

  5. صفرای دلار و سرکنگبین مسوولان اقتصادی !

  6. بازی جدید طالبان با ایران

  7. ۲ نکته در مورد جنجالِ ۱۰۰ همتی!

  8. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

  9. «بن بست» فرزین؟!

  10. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

  11. رئیس کل بانک مرکزی: نرخ دلار بازار ایران را یک سایت آمریکایی تعیین می‌کند

  12. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

  13. یک آمار تکان‌دهنده درباره وضعیت مستاجران ایرانی

  14. طرح عجیب مجلس/ همه‌پرسی از مردم برای یارانه ۱۰ میلیونی و آزادسازی قیمت‌ها!

  15. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: همتی خودش دولت قبل را برای گرانی دلار سرزنش می کرد / جوانان عربستانی غبطه ایران را میخورند/ حمایت از یمنی‌ها به نفع ماست

  16. میرسلیم: مردم با FATF چه کار دارند؟!

  17. دو روایت از یک ماجرای عجیب نفتی!

  18. رکوردزنی مدینه‌ فاضله غربی در بی‌خانمان‌سازی

  19. پزشکیان در تنگنای چاپلوسان دستپاچه ودوستان عجول/ اشتباه راهبردی و دلار ۸۰ هزار تومانی/ عملکرد دولت به روایت یک اصولگرا

  20. دو كلمه با آقاي خاتمي!

  21. هدف از پخش شایعه استعفای رئیس‌جمهور چه بود؟/ تلاش رادیکال‌ها برای ایجاد تنش در سطوح بالای حاکمیت/ رمزگشایی از اعتراف بلینکن درباره ایران

  22. قدرت دفاعی ایران را با یک سلسله رزمایش نشان می‌دهیم

  23. سازنده ورزشگاه «آزادی» کیست؟

  24. ادعاهای نادرست جهانگیری! / مجادله قالیباف و رسایی در مجلس/ وقتی برخی چهره ترامپ را غلط‌انداز به تصویر می‌کشند! 

  25. ادعای همتی درباره موافقت رهبری با طرح مجدد دو لایحه جنجالی

آخرین عناوین