آهنگ انتقام در ارکستر مقاومت

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4030711146 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

«در جریان عملیات وعده صادق ۲، محور مقاومت دقیقا شبیه به یک گروه ارکستر هماهنگ بود و دشمن را زیر حمله برق آسای ضربات خود گرفت.»

آهنگ انتقام در ارکستر مقاومت

شامگاه سه شنبه 10 مهرماه، اراضی اشغالی با سیلی از موشک های بالستیک ایرانی هدف قرار گرفت. ایران در خونخواهی از اقدام جنایتکارانه چند وقت قبل رژیم اشغالگر قدس در به شهادت رساندن "اسماعیل هنیه" رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران و البته دیگر تحرکات تروریستی صهیونیست ها در روزهای اخیر نظیر ترور شهید سید حسن نصرالله و شهید عباس نیلفروشان، با 200 موشک بالستیک پیشرفته، سایت های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد. رویدادی که با بازتاب های بین المللی گسترده ای مواجه شد و ایران تاکید کرده هرگونه ماجراجویی جدید اشغالگران اسرائیل با واکنشی به مراتب سخت تر و شدیدتر رو به رو خواهد شد و ایران آمادگی های لازم را نیز در این رابطه ایجاد کرده است.

با این همه، در بحبوحه عملیات موشکی اخیر ایران در فلسطین اشغالی با عنوان وعده صادق 2، شاهد وقوع دو تحول معنادار بودیم که در نوع خود حائز اهمیت هستند. 

اول اینکه در جریان حمله موشکی ایران، به عینه می شد هماهنگی کامل جبهه مقاومت را با یکدیگر مشاهده کرد. در این راستا، ابتدا شاهد وقوع یک عملیات استشهادی از سوی نیروهای مقاومت فلسطینی در تل آویو و به هلاکت رسیدن دست کم 8 صهیونیست و زخمی شده چندین تن دیگر بودیم. این واقعه توجهات زیادی را در فلسطین اشغالی به خود جلب کرد. تنها اندکی بعد، حزب الله لبنان با سیلی از راکت ها، فلسطین اشغالی را زیر آتش گرفت و سپس، ایران ابتدا یک عملیات سایبری موثر را علیه سامانه های پدافندی رژیم صهیونیستی انجام داد و پس از آن، موشک های بالستیک ایرانی سایت های نظامی و امنیتی صهیونیست ها را شخم زدند. 

در عین حال، پس از پایان عملیات ایران نیز، انصاراالله یمن و گروه های مقاومت عراقی، با موشک و پهپاد، به شهرهای مختلف اراضی اشغالی حمله کردند. در بحبوحه عملیات وعده صادق 2، ایران تانک های صهیونیست ها در محور نتساریم را هدف قرار داد. اقدامی که حمایت صریح و آشکار ایران از ملت و مقاومت غزه بود و در عین حال، مقاومت عراق نیز به صراحت هشدار داد که هر اقدامی از سوی آمریکایی ها با استفاده از خاک عراق علیه ایران، منجر به حمله گسترده به کلیه پایگاه های آمریکایی در این کشور خواهد شد. البته که عراقی ها نسبت به استفاده از حریم هوایی کشورشان جهت انجام حمله به ایران نیز هشدار داده اند. 

از این رو، در جریان اجرای عملیات وعده صادق 2، محور مقاومت دقیقا شبیه به یک گروه ارکستر هماهنگ بود و دشمن را زیر حمله برق آسای ضربات خود گرفت.

نکته دوم اینکه از زمان آغاز عملیات وعده صادق 2 شاهد بودیم که رسانه های کشورمان، مرجعیت رسانه ای را در رابطه با رویداد مذکور به دست گرفتند و دیدیم که تحولات مرتبط، لحظه به لحظه از سوی رسانه های کشورمان بازتاب پیدا می کردند. عرصه مرجعیت رسانه ای و برخورداری از صدای مستقل رسانه ای در بحبوحه عملیات هایی نظیر وعده صادق، از جمله مسائل مهمی است که می تواند از منظر راهبردی نیز برای کشورمان دستاوردهای قابل توجهی را به دنبال داشته باشد. 

به بیان ساده تر، رسانه ها در جهان کنونی خود بخشی از اتاق فکر و اجرای عملیات نظامی هستند. موضوعی که نمود عینی و فعال خود را در بحبوحه اجرای عملیات وعده صادق 2 به نمایش گذاشت و یک امتیاز مثبت برای کشورمان در مدیریت صحنه نبرد بود. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۲۱۸۲۰۱۰:۰۲:۵۰ ۱۴۰۳/۷/۱۲
بازدارندگی هسته‌ای نظریه‌ای است که از سوی کنت والتز در سال ۱۹۸۱ مطرح شد. در این نظریه، ابزار بازدارنده در حد سلاح‌های اتمی و امکانات رساندن آنها به دشمن است. والتز با ارائه این نظریه بیان کرد که هراس از خرابی‌های سلاح هسته‌ای پایدارترین ویژگی نظم بین‌المللی است و بنابراین هیچ دلیلی برای نگرانی در مورد گسترش این سلاح‌ها در نظام بین‌الملل وجود ندارد. همان گونه که در طول جنگ سرد بازدارندگی هسته‌ای به جای خلع سلاح به ویژگی مسلط روابط قدرت‌های بزرگ تبدیل شد و ثبات را پدید آورد، بعد از جنگ و در شرایط بحرانی نیز می‌تواند ثبات‌بخشروابط میان دولت‌ها باشد. به نظر والتز در محیط آنارشیک بین‌المللی که امکان همکاری میان دولت‌ها محدود است و آنها را به خودیاری برای تأمین بقا و امنیت وامی‌دارد، سلاح‌های هسته‌ای هم به دلیل قدرت بازدارندگی که در مقابل تهدیدات بیرونی دولت‌ها ایجاد می‌کنند و هم به دلیل افزایش هزینه جنگ، باعث کاهش وقوع آن شده و امنیت فیزیکی و سرزمینی دولت‌ها را حفظ می‌کنند؛ بنابراین قدرت بازدارندگی این سلاح‌ها باعث ایجاد امنیت برای دولت و کاهش فشارهای رقابتی میان آنها و رقبای منطقه‌ای و ایجاد ثبات استراتژیک برای نظام بین‌الملل می‌شود.از نظر والتز افزون بر کشورهای هسته‌ای موجود اگر کشور دیگری نیز به سلاح هسته‌ای دست یابد، نباید چندان نگران بود. برعکس؛ آن چه نگران کننده و باعث احتمال وقوع جنگ می‌شود گسترش سلاح‌های متعارف است؛ زیرا امکان استفاده از آنها توسط دولت‌ها زیاد است. به نظر او در جهان با سلاح‌های متعارف، دولت‌ها در مورد برد و باخت خود نگران‌اند؛ حال آن که در جهان با سلاح‌های هسته‌ای نگرانی دولت‌ها، بقا و یا نابودی آنها است. در مجموع بازدارندگی هسته‌ای والتز بر سه پیش‌فرض استوار است: ۱- احتمال وقوع جنگ عمده میان دو دولت دارای سلاح هسته‌ای، کم است؛ ۲- احتمال جنگ، بحران و استفاده محدود از نیرو بین دو دولت بی‌بهره از تقارن هسته‌ای در یک منطقه زیاد است؛ ۳- احتمال جنگ و بحران دو دولتی که دارای سلاح هسته‌ای نباشند، بسیار زیاد است.
ناشناس۳۶۲۱۸۳۰۱۰:۰۵:۳۰ ۱۴۰۳/۷/۱۲
فواد ایزدی، استاد دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در شبکه خبر گفت: «زمانی که صهیونیست‌های مسلح به سلاح هسته‌ای بدون محدودیت درحال نسل کشی هستند و همزمان می‌گویند دشمن اصلی ما ایران هست، آیا نباید در این دکترین هسته‌ای تغییری ایجاد شود؟ اکنون در جهان سلاح هسته‌ای داشتن ایران مقبولیت دارد چرا که جهان می‌بیند طرف ایران یک رژیم نسل‌کش دارای سلاح هسته‌ای است.»
ناشناس۳۶۲۱۸۴۷۱۱:۰۹:۱۴ ۱۴۰۳/۷/۱۲
مردم غیور ایران هم هماهنگ با ارکستر مقاومت در شهرها به خیابانها اومدند و از حملات ایران به رژیم جعلی صهیونیستی حمایت جانانه کردند.
ناشناس۳۶۲۱۸۶۵۱۱:۵۵:۴۰ ۱۴۰۳/۷/۱۲
ایران باید کل پایگاه انان را منهدم می کرد
ناشناس۳۶۲۲۰۳۲۱۸:۳۲:۱۵ ۱۴۰۳/۷/۱۲
نباید اجازه جنگ روانی به اسرائیل بدهیم که آنها تهدید به تخریب زیر ساخت های سامانه های گاز و نفت بکنند باید کاملا آماده باشیم با چند هزار موشک تمام زیر ساخت های اسرائیل را نابود کنیم و جنگ زمینی و رو در رو در جنوب لبنان و سوریه روحیه سربازان محدود آنها را تضعیف می کند بهتر هست با نیروهای داوطلب در آنجا زمینی بجنگیم لحظه ای نباید در بستن تنگه هرمز تردید بکنیم متاسفانه اگر در جنگ با دشمنان خونخوار و بی همه‌چیز لحظه ای به اصول اخلاقی بیندیشیم بازنده خواهیم بود باید با تمام قدرت به هر چیزی که دشمنان را زمین‌گیر می کند ضربه بزنیم اگر تهدید به خون ریزی کرد خونهایشان را بریزیم اگر تهدید به تخریب زیر ساخت هایمان کرد همه ی خاک زمین هایشان را توبره بکشیم ترس برادر مرگ هست با شجاعت خواهیم جنگید
ناشناس۳۶۲۲۰۴۱۱۹:۱۳:۴۴ ۱۴۰۳/۷/۱۲
داشتن سلاح هسته‌ای یک امکان را ایجاد میکند. داشتن آن به معنی آن نیست که حتماً مورد استفاده قرار گیرد.این یک فرصت است و یک دانش و تکنولوژی. کشورهای دیگر از جمله همسایه ایران از این امکان بهره میبرند ما چرا نه!
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. چهارنعل رفتن اسب تورم !

  2. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  3. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  4. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  5. توصیه‌های زیباکلام به پزشکیان/ تصور مردم از فساد مسئولان به روایت باهنر/ بانکی‌پور: فروکنندگان پونز، منتقد قانون حجاب شده‌اند!

  6. فواد ایزدی: سختگیری حجاب نشود، جوانان جلوی تیر نمی‌روند!

  7. وصله پینه کردن تا کی؟!

  8. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  9. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  10.  معامله بزرگ بر سر سوریه

  11. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  12. دیگ جوشان و گربه دست آموز!

  13. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  14. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  15. امان از این یاغی!..

  16. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  18. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  19. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  20. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  21. پزشکیان: اختلافات را کنار بگذاریم/«ما می‌توانیم» مملکت را درست کنیم

  22. اولین دیدار رسمی مقامات آمریکا با الجولانی

  23. میرسلیم از FATF و قانون حجاب می‌گوید/ یک توصیه برای بوسیدن دست پزشکیان!/ ارسال پیام‌های مرموز از تهران به آمریکا

  24. فرزین: گروهی تلاش می کنند با پخش شایعه دل مردم را خالی کنند

  25. ابوعبیده، ارتش یمن را به تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی فراخواند  

آخرین عناوین