درخواست بررسی افزایش تعرفه جایگاه‌داران سوخت در دولت

  4030815009

در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، جایگاه‌داران سوخت با اشاره به زیان انباشته و عدم همخوانی هزینه‌ها با درآمدهای خود از دولت درخواست کردند تا به مساله افزایش تعرفه رسیدگی کند که وزیر اقتصاد نیز قول داد پیشنهاد آنها در هیات دولت بررسی شود.

درخواست بررسی افزایش تعرفه جایگاه‌داران سوخت در دولت

به گزارش ایسنا، عصر دوشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به موضوعاتی همچون رفع تعهد ارزی صادرکنندگان قیر، مشکلات تعیین حل‌العمل جایگاههای سوخت و تعهدات ارزی صادرکنندگان پرداخته شد که عبدالناصر همتی ـ وزیر اقتصاد قول داد پیشنهاد جایگاهداران مبنی بر افزایش تعرفه در هیات دولت مطرح شود.

همچنین مقرر شد وزارت صمت در یک کارگروه به موضوع اختلاف نظر صادرکنندگان قیر با بانک مرکزی درخصوص تامین ارز رسیدگی و مساله در هیات وزیران مطرح شود.

عدم ترخیص کالاها از گمرک نیز یکی دیگر از مشکلاتی بود که واردکنندگان به آن اشاره کردند. در این خصوص نیز قرار شد اگر گمرک دلایل واردکنندگان را بپذیرد همکاری لازم را با آنها انجام دهد.

در این نشست همایون صالحی ـ رییس کانون جایگاه‌داران، یکی از مشکلات جایگاهداران بخش مایع و سی‌ان‌جی را عدم تطابق هزینه‌ها با درآمد آنها دانست و گفت: مقدار افزایش حق‌الزحمه اندک است و باعث شده بسیاری از مجاری عرضه ورشکست و تعطیل شوند.

به گفته وی میزان افزایش حق‌الزحمه در سال جاری توسط کارگروه ۵۵ درصد تعیین شده بود اما ۴۰ درصد پرداخت کردند. ما با مطالبات انباشته مواجهیم. درخواست ما این است که تعرفه ما متناسب با هزینه‌های ما در کارگروه متشکل از سازمان برنامه و بودجه، سازمان حمایت و وزارت نفت، واقعی شود.

موضوع مورد درخواست جایگاه‌داران این بود که با توجه به کمبود منابع دولتی، هزینه جایگاه‌داران از مصرف کننده نهایی دریافت شود.

همچنین صادرکنندگان قیر درخصوص رفع تعهد ارزی بیان کردند: با توجه به آنکه ارزش گمرکی مندرج در پروانه‌های صادراتی قیر بیش از ارزش واقعی فروش تعیین و نرخ کشف شده در بورس به گمرک داده می‌شود، این قیمت ریالی کشف شده به اضافه هزینه‌ها و حاشیه سود تقسیم بر ارز نیمایی و نرخ برای رفع تعهد ارزی مشخص می‌شود. اما نرخ به دست آمده فاصله زیادی با نرخ ارز بازار آزاد دارد و به دلیل کوچک شدن مخرج کسر،‌ اضافه تعهد ارزی برای صادرکنندگان قیر در بازگشت ارز حاصل از صادرات ایجاد می‌کند و تعهد بازگشت ارز صادرکنندگان حدود ۲۵ تا ۴۰ درصد بالاتر از ارزش واقعی به فروش می‌رسد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه این نشست درباره اصلاحات احتمالی طرح مالیات بر عایدی سرمایه توسط دولت بیان کرد: کمیسیون اقتصادی مجلس در این زمینه طرحی را در دست بررسی دارد اما دولت در این خصوص چیزی به مجلس ارسال نمی‌کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  21. یارانه‌ها واریز شد

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  25. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

آخرین عناوین