کتاب آمادگی دفاعی، مطالعات اجتماعی، دین و زندگی، تاریخ معاصر، استان شناسی و ... بخشی از کتابهای درسی هستند که تصاویر و محتوای مربوط به " سردار شهید قاسم سلیمانی" در آنها لحاظ شده است.
در همین رابطه، علی محبی؛ سرپرست برنامهریزی درسی سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی میگوید: سعی شده است به نوعی در بیشتر کتابهای درسی درباره سردار سلیمانی و شهدای شاخص مطالبی لحاظ شود اما بیشترین محتوا در کتابهای درسی مطالعات اجتماعی دانشآموزان است.
در کتاب آمادگی دفاعی پایه نهم درس هفتم به نام " سرباز اسلام؛ سردار دلها" نامگذاری شده است که از ابتدای تولد "سردار قاسم سلیمانی" در یکی از روستاهای کرمان تا حضور او در جبهه، عراق و سوریه و مبارزه با داعش و در نهایت شهادتش به دست آمریکا را روایت میکند.
در کتاب آمادگی دفاعی پایه دهم، درس ششم به نام "الگوها و اسوههای پایداری و مقاومت" اختصاص دارد که بخشی از آن به معرفی شهدای نوجوان، شهدای مدافع حرم و "سردار شهید قاسم سلیمانی" و مبارزه او با داعش میپردازد.
در کتاب تاریخ معاصر پایه یازدهم، درس "مکتب حاج قاسم سلیمانی، مکتب مقاومت" لحاظ شده است که به تلاش او برای شکلگیری و تقویت هستههای مقاومت در منطقه از جمله حشدالشعبی عراق، فاطمیون افغانستان، زینبیون پاکستان و ... اشاره میکند.
در کتاب استان شناسی استان کرمانشاه به معرفی "سردار شهید قاسم سلیمانی" و پیام رهبر انقلاب پس از شهادت او پرداخته شده است.
در کتاب دین و زندگی 1 پایه دهم تصویر و بخشی از وصیت نامه "سردار شهید قاسم سلیمانی" در ابتدای کتاب درسی آمده است.
در کتاب تاریخ اسلام 1 پایه دهم در ابتدای کتاب تصویر و بخشی از صحبتهای رهبر انقلاب درباره "سردار شهید قاسم سلیمانی" ذکر شده است.