مرگ یک نوجوان در پی شرکت در «چالش چیپس تند» در ایالات متحده

  4020615058

یک نوجوان ۱۴ ساله اهل ماساچوست، روز جمعه ساعاتی پس از شرکت در «چالش چیپس تند» درگذشت. به اعتقاد خانواده این نوجوان، این چالش شبکه‌های اجتماعی باعث مرگ فرزند آنها شده است.

مرگ یک نوجوان در پی شرکت در «چالش چیپس تند» در ایالات متحده

به گزارش الف به نقل از یورونیوز، هریس ولوبا، دانش‌آموز سال دوم دبیرستان در مدرسه یک چیپس بسیار تند برند «پاکوی» را خورد و به سرعت دچار معده درد شدید شد. این نوجوان به بیمارستانی در همان نزدیکی منتقل شد اما درنهایت جان باخت. 

علت مرگ او هنوز تایید نشده و نتایج کالبد شکافی اعلام نشده است. با این وجود مادر هریس در مصاحبه با رسانه‌ها گفت که معتقد است پسرش به دلیل عوارض ناشی از خوردن این چیپس تند، جان خود را از دست داده است. 

تولیدکننده این چیپس، در وب‌سایت خود هشدار داده که خوردن این میان‌وعده می‌تواند اثرات پزشکی نامطلوبی داشته باشد. 

در بخشی از چالش خوردن این چیپس تند، مشخص می‌شود فردی که آن را می‌خورد چقدر دوام می‌آورد و چند لحظه بعد برای تسکین تندی، نوشیدنی یا خوراکی دیگری خواهد خورد. 

برند «پاکوی» در سایت خود گفته است که این چیپس تنها برای بزرگسالان است و تنها آنها می‌توانند آن را بخورند. این سایت همچنین به افراد توصیه کرده در صورت مشکلات تنفسی، غش کردن یا تهوع طولانی‌مدت به دنبال کمک پزشکی باشند. 

به گفته این سایت، حتی پس از دست زدن به این چیپس، باید دست‌ها را با صابون شست و از دست زدن به چشم‌ها و سایر نقاط حساس بدن جلوگیری کرد. این شرکت هشدار داده است که افراد باردار نباید آن را مصرف کنند. 

به گفته این شرکت، چیپس‌ها به فلفل «کارولینا ریپر» معروف به «فلفل دم عقربی» و فلفل «ناگا وایپر» آغشته شده است. 

چیپس پاکوی را می‌توان در پمپ بنزین‌ها، داروخانه‌ها و حتی برخی از خرده فروشان مواد غذایی در ایالات متحده خریداری کرد. 

چالش یک چیپس چیست؟

در سال‌های اخیر، برند پاکوی یک مدل چیپس ذرت تولید کرده که در پاکت آن، تنها یک عدد ترتیلای مثلثی به رنگ مشکی آغشته شده به فلفل قرار دارد. این برند با هشتگ «OneChipChallenge» سعی می‌کند مصرف کنندگان را به چالش بکشد. 

ویدئوهای ارسال شده در تیک‌تاک نشان می‌دهد که جوانان و بزرگسالان این چیپس را می‌خورند و برخی ویدئوها بیش از ۲۰۰ هزار لایک می‌خورد.

در ویدئویی دیگر، دختر جوانی با شرط ۵۰ دلاری این چیپس را می‌خورد. او بعد از خوردن چیپس، پاهایش را به زمین می‌کوبد و شکمش را می‌گیرد. این ویدئو ۱۰.۷ میلیون بار دیده شد. البته چند دقیقه بعد به بیمارستان منتقل می‌شود و داروهای مختلفی به او داده می‌شود تا درد معده‌اش تسکین پیدا کند. 

چالش‌های شبکه‌های اجتماعی قربانی می‌گیرد

برخی از چالش‌های تیک‌تاک در سال‌های اخیر مرگبار بوده است. برخی از این چالش‌ها، کارهایی مانند خوردن اقلامی که اصولا خوردنی نیستند یا باعث توقف فعالیت‌ بدن می‌شود، بوده است. 

سال ۲۰۲۱ میلادی نیز کودکان پس از شرکت در چالش‌ «بلک‌اوت» (blackout) تیک‌تاک با از دست دادن هوشیاری به دلیل کمبود اکسیژن، جان خود را از دست دادند. یک سال بعد، والدین آنها از این پلتفرم شبکه‌ اجتماعی به دلیل مرگ فرزندانشان شکایت کردند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. تکاپوی دولتی ها برای دفاع از «ژنرال کابینه»

  2. فرصتی بزرگ برای سیاست خارجی ایران

  3. به امید آن روز!..

  4. زیدآبادی: محبوبیت پزشکیان رو به کاهش است/ آسیب ناتمام مکتب روحانی/ همتی چرا استیضاح می‌شود؟

  5. نامه مهم نمایندگان مجلس به پزشکیان/ این شرایط، بسترسازی برای آشوب است

  6. فرمانده کل سپاه: ایران می‌تواند جهان را تکان دهد

  7. حسن روحانی: مخالفت مطلق با مذاکره وجود ندارد/ کمک به نظام برای تقویت امنیت ملی

  8. دفاع سفت و سخت پزشکیان از همتی:‌ سعی می‌کنند تقصیرات را گردن وزیر اقتصاد بیاندازند/ آیا مشکلات با استیضاح حل خواهد شد؟

  9. فاطمه معتمد‌آریا "آمریکا" رفت

  10. زلنسکی سرانجام کوتاه آمد؛ معادن اوکراین نصیب آمریکا می‌شود

  11. عارف: با احتکار و گران‌فروشی برخورد می‌شود

  12. بزرگترین تجاوز تل‌آویو به سوریه از زمان براندازی نظام بشار اسد تاکنون

  13. وزیر آموزش و پرورش: درباره وضعیت معیشتی معلمان صحبت نمی‌کنم/مثل همه همکارانم پی‌گیرم

  14. حکم سارق خشن و بی‌رحم تهران اجرا شد

  15. عراقچی :مذاکرات با اروپا ادامه خواهد داشت

  16. آیا با استیضاح وزیر اقتصاد مشکلی حل خواهد شد؟

  17. استیضاح یعنی چه؟ همتی باید محاکمه شود!

پربحث‌های هفته

  1. سرقت گردنبند از یک پیرزن در محله پیروزی تهران

  2. اظهارات مهم امنیتی پزشکیان/ روایتی از طرحی که برای ناآرامی ایران تدارک دیده شده

  3. شوک بزرگ به افغان‌های ایران/ ممنوعیت به‌ کارگیری اتباع در این استان کشور که افغانستانی‌های زیادی دارد

  4. تکاپوی دولتی ها برای دفاع از «ژنرال کابینه»

  5. چاقوی غرب، دست داخلی‌ها و گلوی اقتصاد !

  6. دستور پزشکیان در رابطه با نامه پدر «امیرمحمد خالقی»، دانشجوی مقتول دانشگاه تهران

  7.  اگر پزشکیان رئیس‌جمهور نبود، مقابل قیمت دلار و تعطیلی‌ها سکوت می‌کرد؟/ سبقت رائفی‌پور از پایداری‌ها

  8. قالیباف، ادعای چند روز قبل پزشکیان را رد کرد

  9. یک قتل و دو تحریف از یک سخنرانی

  10. بازار ارز را چگونه مدیریت کنیم؟!

  11. آمریکا و یک بحران عجیب!

  12. فرصتی بزرگ برای سیاست خارجی ایران

  13. پاسخی که میتوانست بهتر باشد / انتقاد تند ربیعی از استیضاح‌کنندگان همتی/ راز رونمایی از پهپاد پیشرفته ایران در آمریکا

  14. ارزیابی مشاور عالی رهبرانقلاب از بررسی FATF در مجمع تشخیص/ توصیه به اصلاح‌طلبان نزدیک به پزشکیان

  15. زمینه‌چینی برای مذاکره ایران با ترامپ؟/ خاتمی: وضعیت کشور تقصیر پزشکیان نیست/ پیام واضح فرمانده ارشد نظامی ایران به آمریکا و اسرائیل

  16. به امید آن روز!..

  17. فرزند شهید مقیسه در گفتگو با تابناک: وقتی حمید نوری از سوئد آزاد شد، مسلم دانستیم که منافقین انتقام می گیرند+تصاویر منتشر نشده از قاضی مقیسه

  18. پاسخ یک مقام بلندپایه سیاسی به رژیم صهیونیستی / عبدی همچنان با اعدام مخالفت می‌کند/ طلبکاری به سبک خانم بازیگر

  19. روایت پسر سید حسن نصرالله از نخستین لحظات شهادت سید مقاومت

  20. رئیس‌جمهور لبنان در دیدار مقامات ایرانی: از جنگ‌های دیگران خسته شده‌ایم/ لبنان بهای سنگینی برای آرمان فلسطین پرداخت

  21. زور قانون به زورگیران نمی رسد؟

  22. شلم شوربای مدیریت فرهنگی !

  23. پزشکیان: اکنون دغدغه اصلی ما، معیشت مردم است

  24. ۱۰۰ سال عمر کنید، بعدش خانه دار می شوید!

  25. رجانیوز: خاتمی باید پاسخگوی وضع فعلی باشد

آخرین عناوین