دهکردی و نصیریان به رئیس جمهور چه گفتند؟

  4021226073 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل خانه سینما در دیدار اهالی فرهنگ و هنر با رییس جمهور از تحقیر هنرمندان با واژه سلبریتی و مشکلات بیکاری، تورم و مالیات جامعه هنری صحبت کرد.

دهکردی و نصیریان به رئیس جمهور چه گفتند؟

به گزارش روابط عمومی خانه سینما، عصر روز جمعه ۲۵اسفند ماه به دعوت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار رئیس جمهور و هنرمندان در محل اجلاس سران برگزار شد که در آن پس از سخنان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی- علی دهکردی -مدیر عامل خانه سینما - هم سخنرانی کرد.

دهکردی با بیان اینکه "من به عنوان علی دهکردی بازیگر اینجا نیستم بلکه به نمایندگی از هفت‌هزار نفر عضو خانه سینما اینجا هستم،" در ادامه گفت: هفت هزار نفری که در سال‌های گذشته مورد کم‌لطفی‌های زیادی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به شرایط بسیار سخت مردم به دلیل تورم و گرانی گفت: سینماگران هم جدا نیستند و با این مشکلات دست‌به گریبانند، این در حالی‌ است که حتی عنوان شغلی سینماگران در فهرست مشاغل رسمی کشور نیست.

او در ادامه با اشاره به شرایط دشوار مراحل مختلف تولید و عدم تمایل بخش خصوصی به سرمایه‌گذاری، از موج سهمگین بیکاری و سایه آن بر زندگی سینماگران سخن گفت.  

وی شرایط دشوار اعضایی را که دچار بیماری‌های خاص هستند بازگو کرد و در ادامه به نگرانی‌هایی که سینماگران و هنرمندان در مورد مالیات دارند اشاره کرد و با گله از این‌که از عبارت سلبریتی برای تحقیر هنرمندان استفاده می‌کنند، گفت: سلبریتی‌های ما در برابر کسانی که خون مردم و پول بیت‌المال را در فنجان‌های چای دبش می‌نوشند شرف دارند.

وی همچنین فراهم ساختن بستر مناسب و برخورد آزاداندیشانه با سلیقه‌های گوناگون را ضروری دانسته و با بیان مواردی همچون عدم توجه قانون‌گذار به امور سینماگران، نبودن بودجه اختصاصی برای خانه سینما، ناچیز بودن بودجه فرهنگ و هنر ادامه سخن داد.

دهکردی تعامل با سازمان سینمایی و صندوق اعتباری را مثبت خواند و راه اندازی صندوق بیکاری سینماگران را از مطالبات خانه سینما دانست.

در پایان از این که اهالی سینما، تئاتر، موسیقی، هنرهای تجسمی و به طور کلی هنرمندان هنوز یک بیمارستان اختصاصی برای خود ندارند ابراز ناخشنودی کرد و افزود: اینها بخشی از مشکلات سینماگران هستند و امیدواریم شرایط برای شنیدن حرف‌های بیشتر هم فراهم شود.

در بخشی دیگر از این مراسم از علی نصیریان دعوت شد و این بازیگر در بخشی از صحبت‌های خود خطاب به رئیس جمهور و مسئولان دولتی و قانون‌گذران، به اهمیت توجه به خلاقیت‌های سینماگران و حذف دستورالعمل‌های باز دارنده و موانع رشد خلاقیت هنری در آثار سینمایی اشاره کرد و گفت: هنرمندان قواعد رامی‌شناسند و آن‌ها را در حد عرف رعایت می‌کنند اما عده‌ای با مانع تراشی سد راه خلاقیت سینماگران خصوصا نسل جوان می‌شوند و این شایسته سینما وفرهنگ و هنر ما نیست.

در این مراسم هنرمندان دیگری نیز به بیان مشکلات و مسائل جاری در حوزه‌های تخصصی خود و عرصه فرهنگ و هنر اشاره کردند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۲۵۵۲۶۰۱:۲۶:۰۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
آقاي عباس قادري هم گفت من هميشه منتظر چنين روز و لحظه اي بودم
ناشناس۳۴۲۵۶۳۰۰۶:۵۴:۴۴ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
عباس قادری ۴۵ سال منتظر این لحظه بوده .
ناشناس۳۴۲۵۶۴۴۰۷:۳۱:۴۷ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
بیمارستان اختصاصی برای بازیگران و هنرمندان؟؟؟ بیماری هاشون با بقیه مردم فرق داره؟ به نظر میاد سطح درد و رنج اهالی سینما با مردم عادی خیلی فرق داره.ما دنبال یه لقمه نونیم اینا بیمارستان اختصاصی. ضمنا خروجی هنرمندان برای مردم تو این سالهای اخیر چی بوده؟ کدوم اثر فاخر سینمایی تولید شده؟ لطفا خودتون رو تافته جدا بافته به حساب نیارید. کارگر بدبخت با ماهی 8 میلیون داره زندگی میکنه تو این مملکت
ناشناس۳۴۲۵۶۸۹۰۸:۵۴:۰۵ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
اینکه چه گفتند واقعا اهمیتی ندارد قصد گرفتن عکس بود و تمام
ناشناس۳۴۲۵۷۱۷۰۹:۳۷:۵۰ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
من با سخنان دهکردی مخالف نیستم اما ذکر چند نکته هم ضروری است: الف- عموم بازیگران سطح درامد بالایی دارند. درست است که درآمد همه یکسان نیست اما متوسط آن خیلی بیشتر ازحقوق بگیران دولت (از جمله دارندگان مدارک دکتری و هیات علمی دانشگاه هست). همین چند سال پیش و با دلار نزدیک چهار هزار تومن، یکی از بازیگران که الان آمریکاست خودش بیان کرد که برای بازی در پروژه ای 3 میلیارد تومن نقد پیش از شروع بازی دریافت کرده . ب- مسئولین کشور توضیح دهند بر چه اساس قانونی در سال های پیش وضع شده که بر اساس آن هنرمندان در همه عرصه ها از پرداخت مالیات معاف شدند! شما بازیگران کشورهای اروپایی و آمریکا را نگاه کنید. آیا آنها هم از این رانت ها استفاده می کنند؟ ج- وضعیت اقتصادی فعلی بیشتر جامعه ایران را به زیر خط فقر کشانده، مسئولین برای همه ملت فکری بکنند.
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  21. یارانه‌ها واریز شد

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  25. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

آخرین عناوین