به گزارش ایسنا، بر اساس این نظرسنجی که توسط آژانس تحقیق بینالمللی Glocalities انجام شد، از شرکت کنندگان پرسیده شد تا موقعیت آنها را در مقیاسی از خوش بینی بین «امید» و «ناامیدی» و در مقیاس دیگر بین «کنترل» و «آزادی» یا به عبارت دیگر بین محافظه کاری و لیبرالیسم تعیین کند.
به نقل از خبرگزاری رویترز، بر اساس بیش از ۳۰۰ هزار نظرسنجی در ۲۰ کشور که تقریبا ۶۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند، بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۳ جهان اگرچه لیبرالتر شده اما بدبینانهتر هم شده است.
«مارتین لمپرت»، سرپرست تحقیقات در موسسه Glocalities، گفت که جوانان در سراسر جهان به ویژه از جامعه ناامید شدهاند و افزود: افزایش ناامیدی در میان جوانان در ایالات متحده بسیار بیشتر از افزایش ناامیدی در بین جوانان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است.
جالبترین نکته این است که مردان جوان آمریکایی تنها گروه جمعیتی در ایالات متحده یا هفت کشور عضو اتحادیه اروپا بودند که از سال ۲۰۱۴ محافظهکارتر شدهاند یا به تعبیر این نظرسنجی، از کنترل بیشتر به جای آزادی حمایت میکردند.
در مجموع، ۱۴ هزار و ۵۲۶ آمریکایی در این نظرسنجی بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۳ شامل ۲۲۴۲ مرد در بازه سنی ۱۸ تا ۳۴ شرکت داشتند.
لمپرت با اشاره به انتخابات در چندین کشور اروپایی گفت: در سراسر جهان، احساس ناامیدی، سرخوردگی اجتماعی و شورش علیه ارزشهای جهان وطنی تا حدی ظهور احزاب راست افراطی ضد احزاب را توضیح میدهد.
الگوریتمهای رسانههای اجتماعی با جلب «مردان جوان نسبتا محافظهکار به سمت الگوهای مردانه محافظهکار افراطی و افراطیتر» این روند را بزرگتر میکردند.
در این تحقیق همچنین به تفاوت چشمگیر بین زنان و مردان جوان در جهان اشاره شده است.
بر اساس این نظرسنجی، هر دو نگران آینده شغلی، امنیت مالی و تحصیل بودند، اما در حالی که مردان ۱۸ تا ۲۴ ساله به عنوان محافظهکارترین گروه از مردان ۵۵ تا ۷۰ ساله پیشی گرفتند، زنان ۱۸ تا ۲۴ ساله لیبرالتر و ضد مردسالارتر شدهاند.
این نظرسنجی در استرالیا، بلژیک، برزیل، کانادا، چین، فرانسه، آلمان، هند، ایتالیا، ژاپن، مکزیک، هلند، لهستان، روسیه، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، اسپانیا، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده انجام شد.