به گزارش تسنیم، سردار وحید مجید اظهار کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی، عملیاتی و رصدهای تخصصی، بیش از 570 نشانگاه مجرمانه شناسایی و 158 نفر از مدیران آن تحت اقدام عملیاتی قرار گرفتند.
وی ادامه داد: 114 نفر از مدیران و گردانندگان اصلی صفحات، کانالها و اکانتهای مرتبط با فروش و واگذاری سؤالات کنکور شناسایی و دستگیر شدند و جهت رسیدگی پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.
رییس پلیس فتا فراجا بیان کرد: تعداد 46 تارنما که اقدام به فروش تجهیزات تقلب در آزمون را میکردند نیز مورد رصد قرار گرفتند که تاکنون 33 نفر در این رابطه دستگیر شدند.
وی افزود: با بررسی پروندههای به دست آمده مشخص شد بسترهای ارتباطی مجرمان در شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای خارجی بوده است که با تبلیغ در کانالها و صفحات و اعلام وعده کاذب در ارائه سؤالات کنکور سعی در ایجاد اعتماد میکردند.
رییس پلیس سایبری کشور با اشاره به اینکه تا کنون هیچگونه نمونه سؤال مرتبط با کنکور سراسری سال جاری از متهمان کشف نشده است، گفت: یکی از شگردهای کلاهبرداری این مجرمان واگذاری نمونه سؤالات کنکور سالهای گذشته است.
این مقام مسئول تصریح کرد: هموطنان باید هوشیار باشند و فریب این صفحات و کانالها را که به قصد فریب داوطلبان کنکور فعالیت میکنند را نخورند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، برای حفظ امنیت و شفافیت آزمون کنکور سراسری سال جاری، ضمن تماس با شماره تلفن 096380 مرکز امداد و فوریتهای سایبری، موضوع را جهت رسیدگی هر چه سریع تر با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.
سردار مجید اضافه کرد: در رسیدگی به باندهای سازمان یافته، 3 باند کلاهبرداری در این زمینه شناسائی و متلاشی شدند و بالغ بر 106 هزار و 974 تتر(معادل بیش از 80 میلیارد ریال)، 20 قطعه سکه تمام بهار آزادی، 8 قطعه سکه نیم بهار آزادی، 10 قطعه سکه ربع بهار آزادی، دو قطعه سکه 200 صوت، یک قطعه سکه 50 صوت و غیره مسدود و تعدادی سلاح شکاری غیرمجاز و 12 عدد فشنگ از آنان کشف و ضبط شده است.