محسن رضایی: برای خون‌خواهی اسماعیل هنیه در کمین هستیم

  4030703116

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ما را در جنگ تحریم کردند، اما خودمان صنایع نظامی‌مان را راه انداختیم، گفت: امروز ما به یک مکتب دفاعی و الگو‌های جدیدی از نبرد‌ها دسترسی پیدا کردیم و به کشور‌های دیگر همچون عراق، لبنان، فلسطین و یمن صادر کردیم؛ ما در آنجا نیستیم و نیروی انسانی نداریم، اما اندیشه، تفکر، نوع جنگ و مکتب دفاعی ما همانند اندیشه دفاع انقلاب صادر شده است.

محسن رضایی: برای خون‌خواهی اسماعیل هنیه در کمین هستیم

به گزارش میزان،‌ محسن رضایی در برنامه حماسه خوان که به مناسبت ایام هفته دفاع مقدس از شبکه یک سیما پخش می‌شود، گفت: دفاع مقدس یک انقلاب دفاعی بود، زیرا برای اولین بار ایران توانست در این جنگ تحمیلی به سریال شکست‌های پی در پی تاریخی خود پایان دهد و برای اولین بار یک پیروزی بزرگ تاریخی را برای ملت ایران به ارمغان بیاورد.

وی ادامه داد: ما در این جنگ تحمیلی توانستیم یک ائتلاف بزرگ بین‌المللی از قدرت‌های بزرگ مثل آمریکا و شوروی تا ۲۵، ۲۶ کشور که متحد آن‌ها بودند را سرجای خود بنشانیم و سرزمین‌هایمان را از دست آن‌ها آزاد کنیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: از طرف دیگر ما در دفاع مقدس سرپای خود ایستادیم؛ تربیت افسران، درجه‌داران و فرماندهان را خودمان انجام می‌دادیم، نوع طراحی و انجام عملیات ما بدون استفاده از کارشناسان و مستشاران بین‌المللی بوده، در دفاع مقدس صنعت نظامی مان را متحول کردیم؛ خودمان مهمات و جنگ افزار می‌ساختیم در حالیکه در قبل از انقلاب، ایران متکی به واردات صنایع نظامی از کشور‌های مختلف جهان بود. ما را در جنگ تحریم کردند، اما ما خودمان صنایع نظامی‌مان را راه انداختیم؛ با این مجموعه از دستاوردها، امروز ما به یک مکتب دفاعی و الگو‌های جدیدی از نبرد‌ها دسترسی پیدا کردیم و به کشور‌های دیگر همچون عراق، لبنان، فلسطین و یمن صادر کردیم؛ ما در آنجا نیستیم و نیروی انسانی نداریم، اما اندیشه، تفکر، نوع جنگ ما و مکتب دفاعی ما همانند اندیشه دفاع انقلاب صادر شده است.

وی با طرح این سوال که امروز در دفاع و امنیت کجا ایستاده‌ایم و چه جایگاهی در دفاع و امنیت بین المللی داریم، بیان کرد: چه کسی فکر می‌کرد ما با قدرت، سربازان انگلیسی و آمریکایی را در خلیج فارس به دلیل تجاوز از مرز‌های بین المللی و دریایی دستگیر کنیم و آن‌ها با خواهش و التماس این‌ها را از ما بخواهند و ما بعد از چند روز نگهداری و آن هم با رفتار انسانی که با آن‌ها داشتیم و با عزت و اقتدار و با دادن هدایایی، پیش پدران و مادران خود برگرداندیم و از آن‌ها خواستیم پیام ما را به ملت آمریکا و انگلیس برسانند که دست از این تجاوزکاری‌ها علیه ملت ما بردارند، در کجای تاریخ ایران چنین قدرت‌نمایی وجود داشته است؟

رضایی ادامه داد: در جایی ایستاده‌ایم که برای اولین بار قدرت‌های بین‌المللی، ارتش، سپاه و نیرو‌های مسلح ما را به حساب می‌آورند و نگران این هستند که اگر بخواهند تجاوزی کنند پاسخ‌های قاطع خواهند گرفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اذعان داشت: همین جا به برادران عزیزم در نیرو‌های مسلح عرض می‌کنم که ما نباید دچار غرور شویم و دشمن را دست کم بگیریم. دفاع مقدس به ما نشان داد که هر زمان دچار غرور چه فردی و چه گروهی شدیم دچار آسیب شدیم.

وی با بیان اینکه ما می‌توانیم از دستاورد‌های دفاع مقدس در حوزه‌های دیگر هم استفاده کنیم، گفت: ما چرا نباید از دستاورد‌های صنایع نظامی در خودروسازی استفاده کنیم. چرا نباید از درس‌هایی که در حوزه‌های دفاعی گرفتیم در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی هم استفاده کنیم؟ زندگی دانشگاه تجربی انسان هاست و از هر حوزه‌ای، دانایی می‌تواند به حوزه‌های دیگر منتقل شود.

رضایی افزود: بنابراین توصیه ما به جوانان این است که تاریخ دفاع مقدس را با دو دید مطالعه کنند؛ یکی از بعد دستاورد‌های نظامی و دیگری از بعد استفاده از درس‌های دفاع مقدس برای زندگی خودشان.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: به عنوان مثال ما در دفاع مقدس مطمئن شدیم که اعتماد به نفس در سازندگی نیرو‌های ما و در تربیت ژنرال‌های بزرگ جوان می‌تواند موثر باشد، در شروع جنگ اکثر ژنرال‌های ما زیر ۳۰ سال داشتند؛ بنابراین یکی از مهمترین درس‌هایی که ما می‌توانیم از دفاع مقدس برای سایر حوزه‌ها بگیریم این است که خدای متعال در وجود هرکدام از جوانان ما گنج‌های فراوانی قرار داده که اگر اعتماد به نفس صورت بگیرد ما به این گنج‌ها دسترسی پیدا خواهیم کرد.

وی در مورد سوال‌هایی پیرامون جنگ که یکی از مهمترین آن‌ها این است که چرا جنگ شروع شد و آیا جنگ اجتناب ناپذیر بود و زمان دقیق آغاز جنگ چه زمانی بوده است، گفت: هر جنگی یک فرآیند سه مرحله‌ای را طی می‌کند؛ مرحله اول، خصومت است یعنی عبور از حالت مسالمت آمیز به حالت اختلاف و خصومت؛ معمولا خصومت در اثر رقابت، سوء تفاهم و یا احساس پیروزی و ضعف در طرف مقابل صورت می‌گیرد، اگر در این مرحله خصومت برطرف نشود و کشوری که مورد خصومت قرار گرفته نتواند به شرایط قبل از خصومت برگردد ممکن است این خصومت طولانی و کم‌کم وارد مرحله دوم یعنی منازعه شود.

رضایی ادامه داد: منازعه شدیدتر از خصومت است و معمولا در این مرحله مسئله پیچیده‌تر می‌شود، چون ممکن است طرفی که خصومت را شروع کرده به پیروزی امیدوار شده باشد، اگر منازعه برطرف نشود و طول بکشد تبدیل به عبور نیرو‌های مسلح از مرز‌های رسمی می‌شود و جنگ خود را نشان می‌دهد، بنابراین عبور از مرز‌ها نمایش جنگ و تابلو نهایی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح این سوال که حسن این مدل مفهومی چیست، گفت: این مدل مفهومی حسنش این است که من می‌خواهم مقایسه‌ای را با شرایط امروز کشورمان مان انجام دهم؛ ما الان دو چالش داریم که با صبر و حوصله آن‌ها را مدیریت می‌کنیم؛ یکی در رابطه با همسایه شمالی ما و در مساله دالان زنگزور و دیگری در رابطه با همسایه جنوبی ما در موضوع جزایر سه‌گانه است.

وی در مورد چالش با امارات اذعان داشت: در رابطه با کشور امارات همه می‌دانند و خود اماراتی‌ها هم می‌دانند که آن‌ها را کشور دوست و همسایه خود می‌دانیم اصلا سرمایه‌های مالی ایرانیان امارات را آبادان کرد و در تمام طول این مدت هم حتی کار‌های خلافی که آن‌ها کردند را ما تحمل کردیم؛ به عنوان مثال کنسولگری اسرائیل را در ابوظبی افتتاح کردند و ما تحمل کردیم خب دشمن ما نزدیک مرز ما شده و ما حق داشتیم برخورد کنیم، اما از این حق خود به خاطر همسایگی گذشتیم.

رضایی افزود: موضوع دوم این است که آمدند جزایر مصنوعی بسیاری را در خلیج فارس درست کردند که منجر به تخریب محیط زیست شده است، اما باز هم سکوت کردیم، اما چرا در هر کنفرانس و در هر جلسه اتحادیه اعراب که می‌شود یک مرتبه بحث جزایر سه‌گانه را طرح می‌کنند و مرتب بر این طبل می‌کوبند یا رئیس جمهور چین را می‌برند آنجا امضا می‌گیرند، روسیه را می‌برند یک امضا می‌گیرند، اعضای شورای امنیت را می‌برند‌ یک امضا می‌گیرند. همه این‌ها را تحمل می‌کنیم و مرتب هم می‌گوییم که این کار‌ها را نکنید، اما تجربه دفاع مقدس به ما می‌گوید که نباید از این مسائل ساده بگذریم، باید بنشینیم فکر کنیم، دیپلماسی ما فعال‌تر شود. از خود کشور امارات می‌خواهیم که این کار‌ها را نکنند و برادری بهتر از خصومت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با موضوع دالان زنگزو هم گفت: خب ما الان داریم جاده می‌کشیم، اتوبان خیلی خوبی می‌کشیم که آذربایجان را به نخجوان وصل می‌کند؛ تعهدمان بوده، صحبت کردیم، قرارداد دادیم و با تمام سرعت قرارگاه سازندگی سپاه دارد این کار را انجام می‌دهد، خب چرا یک عده بیرون از ایران و آذربایجان مرتب اختلاف افکنی می‌کنند. این‌ها می‌خواهند خصومت، منازعه و درگیری درست کنند، ولی به فضل پرودگار متعال ما تلاش خواهیم کرد جلوی تبدیل این مخاصمات به منازعات را بگیریم. البته تجربه ما تا کنون نشان داده که همیشه بی‌طرفی و خنثی بودن از جنگ جلوگیری نمی‌کند، این استراتژی در شرایط خاصی می‌تواند موثر باشد، ولی در خیلی از شرایط دیگر این استراتژی غلط است.

سردار رضایی خاطر نشان کرد: بعضی وقت‌ها لازم است که ما نرمش قهرمانانه داشته باشیم که این هم خود یک استراتژی است کما اینکه در رابطه با مسئله هسته‌ای رهبر بزرگوار انقلاب حکیمانه دستور دادند که در اینجا ما باید نرمش قهرمانانه داشته باشیم.

وی اضافه کرد: یک جا بالعکس به کنسولگری ما در سوریه حمله می‌شود و بلافاصله و با تمام قدرت ما باید مقابله کنیم که جنگ نشود، چون نتانیاهو دنبال این بود که بین ما و آمریکا یک جنگ انجام شود. ما با قدرت جلوی جنگ را گرفتیم.

برای خون‌خواهی اسماعیل هنیه در کمین هستیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: بعضی وقت‌ها ما باید در کمین باشیم؛ مثلا برای خون‌خواهی مهمان عزیزمان الان در کمین هستیم، بنابراین برای پرهیز از جنگ استراتژی‌های مختلفی وجود دارد، ما از درون جنگ به این نتیجه رسیدیم و تجربه جنگ به یاد داد که متناسب با هر پدیده‌ای باید استراتژی متناسب با آن را پیش بگیریم، یک زمان آمریکا است، یک زمان اسرائیل و یک زمان حزب بعث است، رهبران، فرماندهان و توانمندی‌های این نوع مخاصمات فرق می‌کنند، متناسب با هر کشوری به نتیجه رسیدیم که بایستی بتوانیم استراتژی متناسب را به کار بگیریم تا از ایجاد جنگ جلوگیری کنیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  2. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  3. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  4. فضائلی: رهبری مخالف اصلاح قانون تابعیت‌های غیرقهری هستند

  5.   مهاجرت ۲۵درصد اساتید/ تلاش برای رفع مشکلات اقتصادی اساتید  

  6. توضیحات اتابک درباره افزایش قیمت خودروهای ایران خودرو و سایپا  

  7. گرانی‌ها به کشور ضربه می‌زند مسئولان باید به داد مردم برسند

  8. جنایت هولناک در پارک قیطریه/پیاده‌روی بامدادی رنگ خون گرفت!

  9. حسین شریعتمداری عذرخواهی کرد /انتشار یک مطلب اشتباه و تکذیب آن از سوی عضو دفتر رهبری

  10. پزشکیان:حل مشکل ناترازی‌ها با روند‌های اداری امکان‌پذیر نیست

  11.  یارانه نقدی ۱۴۰۴ با افزایش ۳۵درصدی ارز ترجیحی زیاد می‌شود؟

  12. واکنش عضو شورای شهر تهران به طرح شهرداری برای جداسازی بزرگراه‌ها برای خودروهای پرسرنشین  

  13. راه اندازی بوستان کودکان اتیسم در منطقه ۲/ پیگیری مناسب سازی بخشی از بوستانهای تهران برای معلولان  

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  8. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  9. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  10. بدهکاران، طلبکار شدند!

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  16. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  17. یارانه‌ها واریز شد

  18. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  21. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  22. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  23. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  24. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  25. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  6. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  7. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  8. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  9. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  10. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  11. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  12. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  13. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  14. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  15. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  17. تشکیل اسرائیل، ادامه ایده هیتلر !

  18. نامه مجلس به رهبری درباره ساماندهی کارکنان

  19. گستاخ؛ اما کوچک و آسیب پذیر !

  20. فضائلی: رهبری مخالف اصلاح قانون تابعیت‌های غیرقهری هستند

  21. حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط لاهه صادر شد

  22. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  23. اتحادیه اروپا کشتیرانی ایران را تحریم کرد

  24. تحلیل معاون پزشکیان از «کلینیک ترک بی حجابی»

  25. مرکز «بازی‌ جنگ سپاه» افتتاح شد

آخرین عناوین