برگزیدگان ششمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور در بخش صنعت، معدن تجارت معرفی شدند

گزارش بازرگانی، 371558،   4030911029

ششمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور با رویکرد ارتقای سلامت صنایع و معرفی سازمان های پاسخگو و مسئولیت پذیر حوزه سلامت کشور، در بخش صنعت، معدن تجارت برگزار گردید.

 

اختتامیه جشنواره صنعت سلامت محور

ششمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور با رویکرد ارتقای سلامت صنایع و معرفی سازمان های پاسخگو و مسئولیت پذیر حوزه سلامت کشور در بخش صنعت، معدن تجارت با همکاری و همراهی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی، سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان ملی استاندارد ایران، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، دانشگاه علوم پزشکی ایران و سایر جوامع علمی و دانشگاهی کشور با حضور پرشور مدیران ارشد سازمان ها و مسئولین واحدهای ایمنی، بهداشت، سلامت ، درمان و محیط زیست صنایع، مورخ ۵ آذر ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی برگزار گردید.

امروزه سلامت و بهداشت به عنوان مهمترین مؤلفه زندگی انسان به شمار می روند، از این رو کشورها با توجه به ویژگی ها و نیازمندی های خود، برای سنجش سلامت و بهداشت دارای مدل های علمی و ابزارهای گوناگونی هستند، که نقش تعیین کننده ای در پیشبرد برنامه های بهبود سلامت جامعه خود دارند.

در کشور ایران نیز طرح ها و مدل های گوناگونی وجود دارد که یکی از مدل های جامع و کاربردی ارتقای سلامت، طرح بومی سازی شده جشنواره ملی صنعت سلامت محور می باشد، که از سال ۱۳9۵ فعالیت خود را در قالب یک فرآیند علمی و آموزشی، آغاز نموده است.

جشنواره ملی صنعت سلامت محور با نگاهی بنیادی در مسیر ارتقای سلامت جامعه و چشم انداز توسعه شاخص های سلامت محوری در صنایع، توانسته است با تشکیل کارگروه های تخصصی از اساتید و صاحب نظران برجسته حوزه سلامت کشور، با انجام تحقیقات و پژوهش های علمی توسط کمیته های مختلف و انجام تغییرات اساسی و به روز رسانی مدل ارزیابی، پایشی جامع با رویکرد ارتقای سلامت صنایع تولیدی و خدماتی در تمامی بخش های ساختاری سازمان ها، ایجاد نماید.

فرآیند ارزیابی صنعت سلامت محور در ۷ محور اصلی -۱ مدیریت و رهبری سازمان با نگاه سلامت محوری -۲ مدیریت سلامت سرمایه انسانی -۳ مدیریت ایمنی و بهداشت در محیط کار -۴ تامین تولیدات و خدمات سلامت محور -۵ مسئولیت اجتماعی و پاسخگویی به نیاز مشتریان و ذینفعان در حوزه سلامت -۶ مدیریت محیط زیست -۷ پایش و ارزشیابی فرآیندهای سلامت محور سازمانی، در ۲۲ استاندارد و ۱۴۱ سنجه، در این دوره جشنواره صورت گرفته است.

به گزارش دبیرخانه علمی رویداد، انجمن علمی بهداشت کار ایران و دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی جشنواره شرکت تامین توسعه دانش صدرا در پایان ششمین دوره جشنواره، بیش از ۱۲۰ مجموعه منتخب از سراسر کشور آمادگی خود را جهت حضور در این رویداد اعلام نمودند که در پایان ۴۳ واحد از ۱۵ استان کشور، تایید حضور در بخش ارزیابی جشنواره ملی صنعت سلامت محور را دریافت نمودند. همچنین به جهت ارائه راهکارهای آموزشی، همراهی نتیجه بخش در فرآیند ارزیابی و صحه گذاری و راستی آزمایی اظهارنامه ها، از ۳۷ واحد در صنایع مختلف کشور، بازدید میدانی به عمل آمد و به بیش از ۳۵ واحد داوطلب مشاوره های حضوری و کاربردی داده شد که گزارش آن به هیئت داوران، ارائه گردید.

در این دوره از جشنواره با توجه به استقبال شرکت های صاحب نام از صنایع بالادستی و استراتژیک کشور در مجموع ۱۶ شرکت در بخش پتروشیمی ۴ شرکت در بخش پالایشگاه های نفتی، ۱۵ شرکت در بخش معادن و صنایع آهن و فولاد،۱۰ شرکت در گروه صنایع تولیدی و ۳ شرکت در گروه خدماتی و بازرگانی، حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی جشنواره:

در مراسم افتتاحیه ششمین دوره جشنواره ملی صنعت سلامت محور که با استقبال مدیران ارشد شرکت های حاضر در جشنواره کار خود را آغاز نمود، جناب آقای دکتر محمدرضا منظم (ریاست محترم انجمن علمی بهداشت کار ایران و دبیر علمی جشنواره) ضمن خیر مقدم به مدعوین، گزارشی از فرآیند کاری ششمین دوره جشنواره در بخش های اجرایی، علمی و آموزشی در طول یک سال گذشته، بیان کردند.

در ادامه مراسم دو پانل علمی در قالب یک نشست هم اندیشی برگزار شد که سخنرانی ها در بخش اول با موضوع کاربرد هوش مصنوعی در بهداشت حرفه ای و ایمنی کار و در بخش دوم با موضوع ارائه تجارب موفق ملی صنایع در حوزه ایمنی، بهداشت و محیط زیست انجام شد. سخنرانان پانل اول: خانم دکتر سمیه فرهنگ ریاست پانل(دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) آقای دکتر مصطفی پویاکیان (دانشیار گروه مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی) خانم مهندس فاطمه فصیح (دانشجوی دکتری مهندسی بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران)، آقای دکتر مهرداد دهداری (مدیر HSE و پدافند غیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس)، با ارائه مستندات علمی و گزارشی کاربردی، به سخنرانی پرداختند.

سخنرانان پانل دوم: آقای دکتر یاسر اسمعیل لو ریاست پانل (رییس کمیته داوری و ارزیابی جشنواره) آقای دکتر محمد توکلی (مدیر مرکز شرکت سلامت الکترونیک نسیم) آقای مهندس جابر گنجی (مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت آهن و فولاد ارفع) و آقای مهندس حامد فتاحی بافقی (مدیر ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت سنگ آهن مرکزی ایران) بودند که تجارب موفق خود را در جهت بهبود عملکرد سلامت و ارتقای زیرساخت های آن در رشد فرآیندهای سازمانی صنایع، در قالب یک ارائه علمی، بیان نمودند.

در پایان پانل نیز جناب آقای دکتر یاسر اسمعیل لو، تشریح کاملی از روند داوری جشنواره، نحوه پایش و امتیازبندی شرکت ها و برنامه های آتی جشنواره در بخش های علمی و آموزشی با نگاه سلامت محوری بیان نمودند و تاکید فرمودند که هدف اصلی جشنواره این است که صنایع، محورهای هفت گانه ارزیابی صنعت سلامت محور را به عنوان یک اصل اساسی، انسانی و محوری در فرآیندهای سازمانی خود پیاده سازی و نهادینه نمایند.

در ادامه مراسم و بعد از بازدید از نمایشگاه جانبی جشنواره و ایجاد فضایی جهت تعامل و ارتباط بین شرکت ها و مدیران بخش سلامت، مراسم اختتامیه با سخنرانی مقامات عالی کشوری جناب آقای دکتر بابک نگاهداری (رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی) جناب آقای دکتر حسینی کیا (نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی) جناب آقای دکتر آریایی نژاد (عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی) پیرامون راه حل های بنیادی برای رشد سازمان ها و توسعه پایدار در صنایع کشور با ارائه گزارشی جامع، به پایان رسید.

دکتر امیررضا باقریان دبیراجرایی و ریاست دفتر برنامه ریزی و نظارت جشنواره در خصوص نتایج فرآیند ارزیابی گزارش مبسوطی بدین شرح اعلام نمودند: در پایان این مراسم از ۴۸ شرکت تقدیر بعمل آمد؛ ۱۵ شرکت در بخش تندیس زرین، ۱۱ شرکت در بخش تندیس سیمین،۱۰ شرکت در بخش تندیس بلورین، ۴ شرکت در بخش لوح و نشان اشتهار، ۲ شرکت در بخش اهتمام و ۵ شرکت در بخش تقدیرنامه معرفی و تجلیل شدند و جشنواره صنعت سلامت محور در بخش ارزیابی، برگزیدگان خود را معرفی کرد.

در گروه صنایع خدماتی و بازرگانی بانک پاسارگاد رتبه اول را کسب نمود و شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) در رتبه دوم ایستاد و هر دو شرکت حائز دریافت تندیس زرین صنعت سلامت محور شدند، همچنین در محور پنجم ارزیابی، جایزه شرکت برتر را دریافت نمودند. در این بخش از شرکت سلامت الکترونیک نسیم به پاس خدمات شایسته در حوزه پیشگیری و ارتقای سلامت جامعه، تقدیر ویژه به عمل آمد.

در گروه معادن و صنایع آهن و فولاد شرکت سنگ آهن مرکزی ایران رتبه اول را کسب نمود و شرکت صنعتی و معدنی گل گهر در رتبه دوم و شرکت آلومینای ایران در رتبه سوم ایستاد و هر سه شرکت حائز دریافت تندیس زرین صنعت سلامت محور شدند. همچنین سنگ آهن مرکزی ایران در محور اول و ششم ارزیابی، صنعتی و معدنی گل گهر در محور سوم ارزیابی، آلومینای ایران در محور دوم ارزیابی جایزه شرکت برتر را دریافت نمودند.

شرکت های فولاد آلیاژی ایران، توسعه آهن و فولاد گل گهر، جهان فولاد سیرجان، آهن و فولاد ارفع، فولاد فراب کویر در رتبه های بعدی قرار گرفتند، همچنین فولاد آلیاژی ایران در محور چهارم ارزیابی، جایزه شرکت برتر را دریافت نمودند و پنج شرکت حائز دریافت تندیس زرین صنعت سلامت محور شدند.

در گروه نفت، گاز و پتروشیمی شرکت پتروشیمی زاگرس رتبه اول را کسب نمود و شرکت پتروشیمی نوری در رتبه دوم و شرکت پتروشیمی تبریز در رتبه سوم و شرکت پتروشیمی مرجان در رتبه چهارم ایستاد و هر چهار شرکت حائز دریافت تندیس زرین صنعت سلامت محور شدند. همچنین پتروشیمی زاگرس در محور هفتم ارزیابی و پتروشیمی نوری در محور چهارم ارزیابی، جایزه شرکت برتر را دریافت نمودند.

در گروه صنایع تولیدی شرکت لیمون چینی رتبه نخست را دریافت کرد و حائز دریافت تندیس زرین صنعت سلامت محور شد.

امید است این جشنواره آغازگر راهی به سوی ترویج و اعتلای رویکرد سلامت محوری در میان بنگاه های اقتصادی و جریان ساز در اولویت دادن به سلامت آحاد جامعه، در کشور عزیزمان ایران باشد.

ششمین جشنواره ملی صنعت سلامت محور

پنجم آذر ماه ۱۴۰۳

تهران - مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی

منبع: تامین توسعه دانش صدرا (دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی جشنواره)

www.healthindustryfestival.ir

تلگرامفیس‌بوکتوییترلینکدیننسخه‌ی متنی
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. این یک قیاس مع‌الفارق است!

  2. چراغ استیضاح وزرا روشن شد/ خداحافظی زودهنگام دو وزیر؟

  3. ادعای مدیر دولت احمدی نژاد: از مرحله ساخت سلاح اتمی گذشته ایم/ در موشک هایمان از مواد منفجره ساخت ایران استفاده می کنیم

  4. درخواست الجولانی از آمریکا در رابطه با رژیم صهیونیستی

  5. پزشکیان برای وزیر اقتصاد احمدی‌نژاد حکم زد

  6. احمدی: خط لوله گوره –جاسک به کاهش ناترازی انرژی کمک می کند

  7. گلوریا هاردی: ایران به کشور خودم تبدیل شده است

  8. طعنه سنگین ضرغامی به جهل فراگیر استادیومی

  9. ناترازی قدیمی فراموش شده

  10. توصیه دختر عموی شهید حججی در شبکه سلطنت طلب به اپوزیسیون

  11. به نرگس محمدی جایزه اسکار بدهند!/ چرا رئیس‌جمهور باید سخن خود را اصلاح کند؟/ از توانایی ساخت سلاح اتمی عبور کرده‌ایم

  12. ۲۳۶۷ بدهکار مهریه و نفقه در زندان‌های کشور داریم

  13. حجاب برای جامعه یهودی، نسخه برهنگی برای دیگران !

  14. شکنجه یک شهروند سوری توسط عناصر جولانی

  15. تشکیل پرونده برای مداح هتاک

  16. مقایسه نگاه کارگردان ایرانی به خانواده با نگاه رونالدو

  17. چرا درگاه ورودی ریالی صرافی‌های رمزارز بسته شد؟

پربحث‌های هفته

  1. زمزمه‌های استیضاح همتی/ سیاست‌ ارزی، کار دست وزیر اقتصاد داد؟

  2. بنویسید تابوشکنی بخوانید وطن‌فروشی

  3. آداب باخت

  4. این یک قیاس مع‌الفارق است!

  5. بازی جدید طالبان با ایران

  6. اعتراف سلطنت‌طلب‌ها به وابستگی شاه!

  7. «بن بست» فرزین؟!

  8. چراغ استیضاح وزرا روشن شد/ خداحافظی زودهنگام دو وزیر؟

  9. طرح عجیب مجلس برای پرداخت یارانه ۱۰ میلیونی/ فاجعه تورمی دوباره یا گشایش بزرگ؟!

  10. زینب سلیمانی: حاج قاسم فلسفه دفاع از فلسطین را تبیین کرد

  11. رئیس کل بانک مرکزی: نرخ دلار بازار ایران را یک سایت آمریکایی تعیین می‌کند

  12. ایده «تیر چراغ‌برق» رهایشان نمی‌کند/ آقای خاکپور! چشم‌هایت را باز کن/ چند سوال از رسایی

  13. یک آمار تکان‌دهنده درباره وضعیت مستاجران ایرانی

  14. طرح عجیب مجلس/ همه‌پرسی از مردم برای یارانه ۱۰ میلیونی و آزادسازی قیمت‌ها!

  15. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: همتی خودش دولت قبل را برای گرانی دلار سرزنش می کرد / جوانان عربستانی غبطه ایران را میخورند/ حمایت از یمنی‌ها به نفع ماست

  16. میرسلیم: مردم با FATF چه کار دارند؟!

  17. دو روایت از یک ماجرای عجیب نفتی!

  18. رکوردزنی مدینه‌ فاضله غربی در بی‌خانمان‌سازی

  19. دو كلمه با آقاي خاتمي!

  20. هدف از پخش شایعه استعفای رئیس‌جمهور چه بود؟/ تلاش رادیکال‌ها برای ایجاد تنش در سطوح بالای حاکمیت/ رمزگشایی از اعتراف بلینکن درباره ایران

  21. سازنده ورزشگاه «آزادی» کیست؟

  22. ادعاهای نادرست جهانگیری! / مجادله قالیباف و رسایی در مجلس/ وقتی برخی چهره ترامپ را غلط‌انداز به تصویر می‌کشند! 

  23. ادعای مدیر دولت احمدی نژاد: از مرحله ساخت سلاح اتمی گذشته ایم/ در موشک هایمان از مواد منفجره ساخت ایران استفاده می کنیم

  24. ادعای همتی درباره موافقت رهبری با طرح مجدد دو لایحه جنجالی

  25. کاش اینجا ایران بود!

آخرین عناوین