محمدرضا کدخدازاده شامگاه ۱۴ آذرماه در جلسه شورای برنامه ریزی استانداری مازندران که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: طی جلسه گذشته مقرر شد به تفکیک هر محور میزان اعتبار لازم مشخص شود تا تخصیص اعتبارات صورت گیرد.
کدخدازاده با بیان اینکه زمین در مازندران تهدید و فرصت است، افزود: در محور سوادکوه تلاش کردیم چهارخطه اجرا شود. برای تکمیل پلسفید ۲ هزار میلیارد اعتبار لازم بود و در کنار ان مباحث زیرگذرها، میدان بالازیراب و ... وجود دارد، که برای این بخش روی مولدسازی حساب کردیم که با تحقق آن دست ما بازتر میشود.
معاون وزارت راه و شهر سازی تصریح کرد: اعتبار مصوب امسال ما به هزار میلیارد هم نمیرسد اما استفاده از اوراق برای تکمیل پروژه در حال انجام است.
این مسئول به پروژه محور ساری- تاکام اشاره کرد و گفت: این محور در هر کیلومتر به ۲۵۰ میلیارد بودجه نیاز دارد.
کدخدازاده با بیان اینکه در بحث کمربندیها بحث ارزیابی و تملک مطرح است، خاطرنشان کرد: محور هراز ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان نیازمند اعتبار است.
رضا اکبری رییس سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور نیز در این جلسه تصریح کرد: اعتبار دو برابر شاخص راه به استان مازندران اختصاص داده شد که ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی امسال احداث و نزدیک به ۱۲ تا ۱۳ هزار تن قیر استفاده شد.
وی با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ پروژه تحتعنوان نقاط حادثهخیز در استان مازندران در حال اجرا است، یادآور شد: ۱۰۰ شرکت حملونقل بین المللی داریم که حوزه جغرافیایی ندارند، اکنون شرایط برای فعالیت شرکتهای بینالمللی بهتر است و مسائل و مشکلات قابل بررسی است امار تلفات استان کاهشی بود.
علی نبیان معاون وزیر و رئیس سازمان ملی زمین و مسکن راه و شهرسازی نیز در این جلسه به پروژههای عمرانی استان مازندران اشاره کرد و گفت: بیمارستان آیتالله طبرسی با پیشرفت بالای ۹۰ درصد داریم و براساس برنامهریزی تا پایان سال به اتمام میرسد. بالغ بر دویست میلیارد تومان تامین منابع شدهاست.
وی افزود: فاز یک بیمارستان نور این ماه به اتمام میرسد و وارد فاز دوم خواهیم شد. تلاش میکنیم در بحث شهرکها به دلیل راه برونرفت از مشکلات استان در اولویت قرار گیرند.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.