نشریه آمریکایی اقدامات «بایدن» را احمقانه توصیف کرد

  4031024142

نشریه آمریکایی در گزارشی درباره عملکرد رئیس جمهور ایلات متحده در طول چهار سال گذشته، اغلب تصمیمات جو بایدن را «احمقانه» توصیف کرد که نه سودی برای خود او داشته است و نه برای کشور و سایرین.

نشریه آمریکایی اقدامات «بایدن» را احمقانه توصیف کرد

به گزارش ایسنا، روزنامه وال استریت در گزارش خود با اشاره به مقاله چندی پیش «کارلو سیپولا» مورخ و اقتصاددان ایتالیایی حوزه توسعه  درباره قوانین حاکم بر حماقت و افراد احمق در جوامع، نوشت: نکته اصلی در مورد تصور سیپولا از حماقت، این است که مترادف با آن چیزی نیست که افراد باهوش و سرشناس فکر می‌کنند نابخردانه یا احمقانه است. در واقع، او اصرار دارد که افراد احمق به‌طور مساوی در سراسر جامعه توزیع شده‌اند و به همان اندازه که افراد احمق در میان عام مردم وجود دارند، در میان اقتصاددانان و روشنفکران صاحب امتیاز نیز وجود دارند.

سیپولا افراد را به چهار دسته تقسیم می‌کند؛ درمانده، استثمارگر، باهوش و احمق. او معتقد است که در هر تعامل عادی بین ۲ نفر، فرد درمانده ضرر می‌کند، در حالی‌که دیگری سود می‌برد. استثمارگر سودی را به دست می‌آورد اما به دیگری ضرر می‌زند. فرد باهوش سود می‌برد و فرد دیگر را قادر می‌سازد که چیزی به دست آورد. و در این تقسیم‌بندی، خصیصه فرد احمق این است که هیچ چیزی به دست نمی‌آورد در حالی‌که دیگری را هم دچار ضرر و خسران می‌کند.

روزنامه آمریکایی در ادامه «جو بایدن» رئیس جمهور ایالات متحده را نمونه کاملی از ایده «حماقت» سیپولا توصیف کرد و نوشت: بایدن به مدت چهار سال تصمیماتی گرفته و سیاست‌هایی را دنبال کرده است که وضعیت حامیان، حزب، کشور و متحدان خارجی‌اش را بدتر کرده و تقریباً در همه موارد چیزی به دست نیاورده و اغلب متحمل ضررهای سیاسی هم شده است.

در همین حال می‌توان این‌طور استدلال کرد که بایدن در دسته افراد «درمانده» هم قرار دارد، بنابراین تصمیمات او اغلب به نفع مخالفان سیاسی‌اش، عمدتاً «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکاست و نه خودش. اشتباهات او، از جمله اصرار بر اینکه می‌تواند دوباره در انتخابات شرکت کند، هزینه‌های هنگفتی را به بقیه کشور تحمیل کرده است.

وال استریت ژورنال با اشاره به چند مورد از تصمیمات جو بایدن در دوران فعالیت خود افزود: بایدن در این سال‌ها سیاست خود مبنی بر «کاری نکردن» در مرز جنوبی کشور را پیش برد و تنها دستورات اجرایی ترامپ در این رابطه را لغو کرد. او از این غفلت چه عایدی به دست آورد؟ پاسخ واضح نیست. بایدن همچنین حرف مشاوران نظامی خود را زیر پا گذاشت و بر خروج کامل و فوری از افغانستان، بدون هیچ برنامه روشنی برای خارج کردن متحدان افغان، شهروندان ایالات متحده و یا تجهیزات نظامی آمریکایی پافشاری کرد. به‌طور حتم این، یک باخت برای ایالات متحده است اما منفعت بایدن یا دولت او کجا بود؟!

بایدن به‌علاوه، به‌طور آشکار از حکم دادگاه عالی درخصوص طرح لغو بدهی دانشجویی سرپیچی کرد. بنابراین، او توانست در میان آمریکایی‌هایی که بدهی‌هایشان را نبخشید، خشم ایجاد کند، نسلی را تشویق کند که به وام‌گیری احمقانه بپردازند و خود را شبیه به مرد بی‌قانونی جلوه دهد که او ترامپ را به آن متهم می‌کند.

بایدن در هر یک از این موارد و موارد بسیار دیگر، نه تنها برای کسانی که برای او آرزوی سلامتی داشتند، ویرانی، اختلاف و شرم ایجاد کرد، او این کار را بدون کسب هیچ مزیتی برای خود انجام داد.

شاید این توضیح دهد که چرا او از زمان شکست در انتخابات در نوامبر تا این حد فعال بوده است. رئیس‌جمهور در این ماه‌ها کارهایی را می‌تواند انجام دهد که می‌داند احمقانه یا غیرسازنده هستند و هیچ آسیبی برای آن متحمل نمی‌شود.

او در ماه دسامبر، ۱۴۹۹ مجرم را عفو کرد که بسیاری از آنها مرتکب جرایم شنیع شدند و هیچ نشانه‌ای از پشیمانی نشان ندادند. این، چه فایده‌ای جز جلب ستایش گروه کوچکی از فعالان و تحقیر عادلانه دیگران داشت؟ رئیس جمهور سپس ۳۷ مورد از ۴۰ حکم اعدام را تعدیل کرد. او در یک اقدام موفق شد خانواده‌های قربانیانی را آزرده کند که بعضی از آنها کودک بودند، قانون و دادگاه را تحقیر کند و نشان دهد که هیچ اعتراض اصولی به مجازات اعدام ندارد. او از سه قاتل بدنام گذشت و با همه اینها، چیزی برای میراث یا حزب خود به دست نیاورد.

وال استریت ژورنال عفو هانتر بایدن، پسر جو بایدن از سه اتهام مربوط به خرید سلاح در سال ۲۰۱۸ را مورد دیگری از حماقت‌های بایدن دانست که از نظر این روزنامه می‌تواند اقدامی در راستای استثمارگری باشد که طی آن، رئیس جمهور سود می‌برد و در عین حال باعث رسوایی جایگاه ریاست جمهوری می‌شود.

رئیس جمهور بایدن در سوم ژانویه نیز یک شرکت ژاپنی را از خرید فولاد ایالات متحده به دلایل «امنیت ملی» تنها یک روز پس از تایید فروش موشک‌های زمین به هوا به ژاپن منع کرد.

رسانه آمریکایی در پایان خاطرنشان کرد: همان‌طور که برتراند راسل (فیلسوف و نویسنده انگلیسی) می‌گوید «اگرچه آدم‌های پر مدعا همیشه احمق نیستند، اما احمق‌ها قطعاً پر مدعا هستند».

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

    2. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

    3. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

    4. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

    5. «فلاکت مسکن» را پایانی هست؟

    6. افزایش امضاهای استیضاح همتی

    7. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

    8. جزئیات بزرگ‌ترین سرقت سوخت در جنوب کشور

    9. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

    10. افشاگری کرباسچی از رای آیت‌الله هاشمی در دوم خرداد

    11. جزئیات موافقت‌نامه جامع بلندمدت ایران و روسیه

    12. اظهارات عجیب معاون پزشکیان، فضای مجازی را به هم ریخت!

    13. رئیس هلال‌احمر: آمریکا تنها خواستار کمک مالی است/ این درخواست، ضعف و خفت آن‌ها را نشان می‌دهد

    14. پاسخ محسن هاشمی به سوال همیشگی مردم:‌ ثروت خاندان هاشمی چقدر است؟

    15. شما نظر بدهید/ چه میزان افزایش حداقل دستمزد در سال آینده شرایط را بهبود می‌دهد؟

    16. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

    پربحث‌های هفته

    1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

    2. تمرین کشت بادمجان !

    3. هشدار جمهوری اسلامی درباره تهدیدهای جدی در مرزهای کشور: مسئولین هوشیار باشید!

    4. بیانیه دفتر «عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح

    5. لایحه عفاف و حجاب در مجلس حاشیه ساز شد

    6. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

    7. بن‌بست ترامپ در پرونده اتمی ایران

    8. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

    9. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

    10. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

    11. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

    12. توصیه به ترامپ برای توافق با ایران / مکران؟ شوخی می‌کنید آقای عارف؟!/ یک مشت بنجل خارجی گرانقیمت!

    13. راه نجات

    14. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

    15. پادگان شهری به نام اسرائیل

    16. کجا با این عجله؟!

    17. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

    18. رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها درباره ایران غالبا دچار خطای محاسباتی شدند

    19. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

    20. همتی: عده‌ای نمی‌خواهند قیمت ارز پایین آید/ فرزین: نرخ ارز کانال‌ها غیرواقعی است

    21. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

    22. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

    23. اظهارات عجیب محسن هاشمی درباره فوت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تمامی ندارد

    24. یمن: ناوهواپیمابر آمریکا و تل‌آویو را هدف قرار دادیم

    25. ۵۰ ورزشگاهی که بعد از انقلاب اسلامی ساخته شد

    آخرین عناوین