ماجرای دستور شورای عالی امنیت ملی به ظریف

گروه سیاسی الف،   3971215175 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

انفعال مشکوک وزارت امور خارجه در قبال دشمنی‌های اروپا، موجب ورود نهادهای مسوول شد.

ماجرای دستور شورای عالی امنیت ملی به ظریف

وطن امروز نوشت: بعدازظهر دوشنبه 13 اسفند برخی خبرگزاری‌های داخلی به نقل از پورتال خبری وزارت خارجه هلند گزارش دادند ایران 2 دیپلمات سفارت هلند در تهران را از کشور اخراج کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، دولت هلند نیز در واکنش به این اقدام ایران، سفیر خود در تهران را احضار کرده است. پیگیری‌ها نشان داد این 2 مامور سفارت هلند، اسفندماه از ایران اخراج شدند و خبر آن 12 روز بعد توسط هلندی‌ها منتشر شد. انتشار خبر اخراج 2 نفر از عوامل سفارت هلند در تهران از سوی خبرگزاری‌ها این سوال را مطرح کرد که چرا وزارت امور خارجه ایران ماجرای اخراج 2 نفر از عوامل سفارت هلند را اعلان نکرده بود و این خبر پس از حدود 2 هفته تاخیر توسط هلندی‌ها اعلام شد. البته وزارت امور خارجه پس از انتشار این خبر ناچار به واکنش شد. پس از انتشار خبر اخراج 2 مامور سفارت هلند از ایران، شامگاه دوشنبه بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه این خبر را تایید کرد. جالب اینکه قاسمی مدعی شد این 2 نفر، «دیپلمات» بوده‌اند. قاسمی در این باره گفت: 2 دیپلمات هلندی به عنوان «عنصر نامطلوب» در چارچوب عمل متقابل از ایران اخراج شدند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی ضمن تایید اخراج 2 دیپلمات هلندی از جمهوری اسلامی ایران افزود: 2 دیپلمات سفارت هلند در تهران در چارچوب عمل متقابل عنصر نامطلوب شناخته شده و از آنها خواسته شد در تاریخ‌های ۱۲ و ۱۳ اسفند خاک کشورمان را ترک کنند. 

قاسمی گفت: در پی اتهامات بی‌اساس دولت هلند به 2 دیپلمات ایرانی و اخراج ایشان از آن کشور، موضوع عمل متقابل در دستور کار مراجع ذی‌ربط قرار گرفته و پس از بررسی‌های همه‌جانبه در شورای عالی امنیت ملی، در نهایت تصمیم به اخراج 2 تن از دیپلمات‌های‌ هلندی از تهران گرفته شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه از اینکه حتی با وجود اذعان دادستان کل و وزرای خارجه و کشور هلند به عدم مداخله دیپلمات‌های کشورمان در حوادث اتفاق افتاده در خاک آن کشور، دولت هلند حاضر به تجدیدنظر در تصمیم خود نشد، ابراز تاسف کرده و افزود: جمهوری اسلامی ایران انتظار دارد مسوولان هلندی با درک درست از شرایط حساس منطقه‌ای و بین‌المللی در جهت امیال مخالفان و بدخواهان روابط دو کشور حرکت نکنند. وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان تنش در روابط خود با کشورهای اروپایی نیست اما هر حرکتی علیه منافع ملی‌اش را با عمل متقابل در زمان و مکان خود و متناسب با حفظ مصالح عالی کشور پاسخ خواهد داد.

کد ظریف به هلندی‌ها!

محمدجواد ظریف نیز که این روزها به خاطر ماجرای آن استعفای جالب، بشدت مورد انتقاد دیپلمات‌های باسابقه کشورمان قرار گرفته، خبر اخراج 2 دیپلمات هلندی را به گونه‌ای قابل تامل تایید کرد. او گفت که این تصمیم او نبوده است و این دستور به او ابلاغ شده است! ظریف درباره اقدام هلند در فراخواندن سفیرش از تهران و پشت صحنه این قضیه گفت: این موضوع در دستور کار دستگاه‌های کشور بوده و بر اساس تصمیمی که به وزارت امور خارجه ابلاغ شد ما 2 نفر از دیپلمات‌های هلند را در واکنش به اخراج غیرقانونی دیپلمات‌های‌مان اخراج کردیم. وی افزود: اینکه اخراج غیرقانونی گفتم به این علت است که مقامات هلندی هم اعلام کردند اقدام‌شان درباره اخراج دیپلمات‌های ما مستند به هیچ شواهد یا سندی نبوده و صرفا اقدامی سیاسی صورت گرفته است. وی گفت: آنها نیز سفیرشان را برای مشورت فراخواندند و ما هم اقدامات لازم را انجام می‌دهیم تا ببینیم نتیجه کار چه می‌شود.

ماجرا چیست؟

خبر اخراج 2 مامور هلندی از ایران را نه وزارت امور خارجه ایران، بلکه وزارت خارجه هلند آن هم 2 هفته پس از اخراج، اعلام کرد. بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه آن را تایید کرد و محمدجواد ظریف هم گفت این اخراج تصمیمی بود که از سوی نهادهای مسوول به او ابلاغ شد. در واقع ظریف خواسته است این را بگوید که او در ماجرای اخراج هلندی‌ها اصطلاحا «کاره‌ای» نبوده است. اما ماجرا چیست؟

بر اساس گزارش «وطن‌امروز»، دستور اخراج 2 مامور سفارت هلند در ایران توسط «شورای عالی امنیت ملی» گرفته  و برای اجرا به محمدجواد ظریف ابلاغ شد. یعنی همانگونه که خود ظریف نیز گفته است؛ او صرفا این دستور را اجرا کرده. نکته دوم که بسیار قابل توجه نیز هست این است که اگر چه سفارت هلند مدعی است این 2 اخراجی دیپلمات بوده‌اند و بهرام قاسمی نیز آن را تایید کرده است اما بررسی‌های «وطن امروز» نشان داده است برخلاف خبر اولیه، این 2 نفر، دیپلمات نبوده‌اند و «ماموران» سفارت هلند در تهران بوده‌اند. این ماجرا یعنی شفاف شدن ماجرای اخراج 2 مامور سفارت هلند در تهران، باز هم نشان می‌دهد وزارت امور خارجه دولت حسن روحانی به یک دستگاه منفعل در قبال اقدامات ضدایرانی اروپایی‌ها تبدیل و اصطلاحا فلج شده است.  طی ماه‌های اخیر کارشناسان امنیتی نسبت به تبعات این سکوت عجیب و انفعال توجیه نشدنی وزارت امور خارجه در قبال اروپایی‌ها هشدارهای فراوانی داده‌اند. طرح ادعاهای بدون پشتوانه از سوی اروپا علیه ایران و به دنبال آن افزایش ضریب‌های حمایتی از تروریست‌های ضدایرانی مستقر در اروپا باعث شده اقدامات ضدامنیتی مقطعی علیه کشور افزایش یابد.

پیش از گزارشی با عنوان «برجام ماردوش» که 29 بهمن منتشر شد؛ به تبعات امنیتی سیاست خارجی فعلی برای کشور در 6 سال گذشته اشاره کرد.  شاید همین افزایش تبعات امنیتی انفعال دستگاه دیپلماسی دولت باعث شده دستگاه‌های مربوط مانند شورای عالی امنیت ملی به صورت موردی، اقدام به مقابله امنیتی با کشورهای اروپایی کرده و دستور به اخراج ماموران آنها می‌دهند. تصمیمی که می‌تواند این پیام را به اروپایی‌ها بدهد که انفعال وزارت امور خارجه، سیاست ایران در قبال دشمنی‌ها و اقدامات ضدامنیتی اروپایی‌ها نیست و دستگاه‌های مسوول در مواقع لازم دست به کار شده و عمل متقابل انجام می‌دهند.

هوای دیپلمات‌ها را ندارد!

7 ژوئن/ 17 خرداد سخنگوی سازمان اطلاعات و امنیت هلند (aivd)  خبر اخراج 2 دیپلمات سفارت هلند را اعلام کرد. سازمان اطلاعات و امنیت هلند هیچ توضیحی برای دلایل اخراج این 2 دیپلمات ایرانی ارائه نکرد. با این حال اما رسانه‌های این کشور مدعی شدند دلیل اخراج 2 دیپلمات ایرانی، ماجرای مرگ 2 تروریست ضدایرانی مستقر در هلند بوده است. محمدرضا کلاهی‌صمدی، از اعضای گروهک تروریستی منافقین و عامل انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و احمد نیسی، سرکرده گروهک تروریستی الاحوازیه در هلند کشته شدند. کلاهی آذر 1394/ دسامبر 2015 و نیسی نیز آبان 96/ نوامبر 2017 به هلاکت رسیدند. رسانه‌های هلندی مدعی بودند دیپلمات‌های اخراج‌شده ایرانی به خاطر دست داشتن در این عملیات‌ها از هلند اخراج شدند.

با این حال اما پس از چند ماه طرح اتهامات یکسویه و انفعال وزارت امور خارجه ایران، سرانجام خود هلندی‌ها ناچار شدند اعتراف کنند اتهامات آنها هیچ پایه و اساسی نداشته و ایران در ماجرای قتل این تروریست‌ها نقشی نداشته است.

18 دی‌ماه امسال / 8 ژانویه 2019 وزرای خارجه و کشور هلند در نامه‌ای به پارلمان این کشور رسما اعلام کردند 2 دیپلمات اخراجی ایرانی از هلند هیچ ارتباطی به صورت هدایت یا مشارکت در قتل نداشته‌اند. چند روز پس از این نامه، دادستان هلند نیز اعلام کرد هیچ ارتباطی میان قتل محمدرضا کلاهی با ایران یافت نشده است.

این موارد نشان داد دولت هلند و سیستم قضایی این کشور صراحتا اعلام کرده‌اند دیپلمات‌های اخراجی ایران نقشی در این اتهامات نداشته‌اند و آنها هیچ سندی نیز مبنی بر دست داشتن ایران در این قتل‌ها ندارند.

اگر تا قبل از این اعترافات مهم هلندی‌ها، انفعال وزارت امور خارجه ناشی از نگرانی آنها نسبت به پشتوانه‌های قانونی ادعاهای هلندی تلقی می‌شد اما حالا پس از اعتراف هلندی‌ها به بی‌گناهی ایران و آشکار شدن دست‌های خالی هلندی‌ها، چرا باز هم ظریف و تیم او در وزارت امور خارجه نسبت به اعاده حقوق و حیثیت دیپلمات‌های اخراجی کشورمان اقدامی نمی‌کنند. نه‌تنها دیپلمات‌های اخراج‌شده از هلند؛ بلکه دیپلمات مظلوم ایرانی اسیر در اروپا یعنی اسدالله اسدی نیز وضعیت نامشخصی دارند. نه‌تنها نشانه‌ای مبنی بر اراده تیم ظریف در وزارت امور خارجه برای حمایت از این دیپلمات‌های مظلوم و بی‌گناه مشاهده نشده، بلکه بعضا برخی دیپلمات‌های حامی وزیر امور خارجه دست به اقداماتی زده‌اند که سرنوشت این دیپلمات‌های ایرانی را در هاله‌ای از ابهام قرار داده و آینده آنها را بسیار نگران‌کننده می‌کند. علی ماجدی، سفیر سابق ایران در آلمان و از حامیان وزیر امور خارجه، اخیرا با خبرگزاری دولتی ایسنا که روابط بسیار نزدیکی با وزیر امور خارجه دارد؛ گفت‌وگویی انجام داده و در اظهاراتی خلاف امنیت ملی، ادعاهای اروپایی‌ها علیه ایران را تایید کرده و گفته است نیروهای خودسر در اروپا اقداماتی انجام داده‌اند و اروپایی‌ها اسناد جدی در این باره دارند. اظهارات ماجدی نشان داد در وزارت امور خارجه اراده‌ای وجود دارد که در اهداف سیاسی آنها، حقوق و آینده دیپلمات‌های ایرانی گنجانده نشده است.

اسدالله را فراموش نکن!

مستند 2 قسمتی «ایستگاه پایانی دروغ» که اخیرا از تلویزیون پخش شد، نشان می‌دهد سرویس امنیتی فرانسه تمهیدات گسترده‌ای برای حفاظت از یکی از عوامل رسانه‌ای ضد انقلاب در این کشور ایجاد کرده و ماهانه 12 هزار یورو نیز به این عنصر رسانه‌ای پرداخت می‌کند. کانال مورد نظر (آمدنیوز) تنها یک کانال تلگرامی ضدانقلاب نیست. این کانال در جریان اعتراضات دی‌ماه سال 1396 دستور ساخت ابزارآلات جنگی و کوکتل مولوتف می‌داد و عملا تبدیل به یک پایگاه میلیشیایی شده بود. اکنون در مستند یادشده و بر اساس فیلم‌‌‌هایی که مسوول این کانال منتشر کرده و البته اظهارات خود این فرد، سرویس امنیتی فرانسه او را تحت پوشش حمایتی خود قرار داده و ماهانه 12 هزار یورو نیز به او پرداخت می‌کند.
این اسناد آشکار و متقن درباره حمایت فرانسه از یک تروریست رسانه‌ای است که در ناآرامی‌‌های دی‌ماه 1396 نقش ویژه‌ای ایفا کرده است.

در کنار این اسناد مهم، حضور سرکرده منافقین در پارلمان فرانسه و اذعان او به داشتن کانون‌‌های شورشی در ایران در جریان اعتراضات دی‌ماه 1396، یک سند دیگر درباره حمایت فرانسه از عمال مسوول ایجاد ناآرامی و اقدامات ضدامنیتی در ایران است.

اکنون سوال اینجاست: آقای ظریف در قبال این حمایت‌‌های صریح فرانسه از تروریست‌ها و عوامل ایجاد ناامنی در ایران چه کرده است؟ چه اقدام دیپلماتیکی علیه دولت فرانسه از سوی تیم آقای ظریف در وزارت امور خارجه صورت گرفته است؟ دولت فرانسه طی ماه‌‌های گذشته به بهانه اتهامات ثابت نشده، یک دیپلمات ایرانی را از کشورش اخراج و زمینه‌ساز دستگیری اسدالله اسدی، دیپلمات برجسته کشورمان در خاک اروپا شد. اتهامی که می‌گوید ایران می‌خواست علیه منافقین در پاریس اقدام کند اما برای این ادعا چه اسنادی ارائه شده است؟!

اکنون در مقابل این ادعای فرانسوی‌ها، ایران هم با استناد به فیلم‌‌های پخش شده در مستند «ایستگاه پایانی دروغ» که توسط مدیر کانال آمدنیوز گرفته شده، براحتی می‌تواند فرانسه را متهم به حمایت از تروریست‌ها و عوامل ناامنی در ایران کند. اظهارات سرکرده منافقین در پارلمان فرانسه و اذعان وی به اینکه او کانون‌‌های شورشی در ایران به راه انداخته و این کانون‌‌های شورشی در ناآرامی‌‌های دی‌ماه 1396 نقش داشته‌اند؛ آیا یک سند موجه درباره حمایت فرانسه از عوامل ایجاد ناامنی و ترور در ایران نیست؟

پس چرا وزارت امور خارجه و شخص ظریف در قبال این موارد متقن و قابل استفاده سکوت کرده و به آنها توجه نمی‌کنند؟ تا پیش از این‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌، بهانه برجام و SPV را به عنوان دلیل سکوت و انفعال وزارت امور خارجه در قبال دشمنی‌‌های اروپایی‌ها مطرح می‌کردند. اکنون که برجام و SPV به ماجرای توهین‌آمیز INSTEX تبدیل شده، دیگر چه توجیهی وجود دارد که همچنان تیم ظریف در وزارت امور خارجه را نسبت به استفاده از این اسناد مردد کرده است؟ آقای ظریف دیگر چه چشمداشتی از اروپایی‌ها و فرانسوی‌ها دارد که حاضر نیست اسناد حمایت فرانسه از منافقین و ضد انقلاب را در دست بگیرد و با استفاده از آنها برای آزادی اسد‌الله اسدی، دیپلمات مظلوم کشورمان اقدام کند؟

دیدگاه کاربران

ناشناس۸۰۸۹۴۰۱۶:۴۹:۳۲ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
من جای ظریف باشم یکبار برای همیشه تمامی مسایل پشت پرده دولت سایه را بروز میدادم تا بدانند که قاعده بازی را باید رعایت کنند چون همیشه در این 20 سال اخیر با منتخبین مردم همینگونه رفتار شده.
شلمانی۸۰۸۹۶۶۱۶:۵۸:۲۶ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
وطن امروز،بذرباش به فکر منافع وامنیت ملی نیست،رشد دردوران محمود،لطفا با تدبیر عمل کن،تفرقه نینداز
سهیلا۸۰۹۲۴۴۱۹:۴۳:۴۰ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
چرا آقای ظریف بخاطر دعوت نشدن به دیدار اسد استعفا داد اما بخاطر افتضاحات توزیع دلار و سکه و گوشت و گرانی وحشتناک توییت نمیزند و استعفا نمیدهد؟
ناشناس۸۰۹۴۳۲۲۲:۱۰:۵۷ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
از کی تا حالا انفعال در برابر حامیان تروریستها شده امنیت ملی؟!
ناشناس۸۰۸۹۸۰۱۷:۰۶:۰۳ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
من این شخص رو به عنوان وزیر خارجه ایران به رسمیت نمی شناسم
ناشناس۸۰۹۰۳۶۱۷:۴۰:۱۳ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
جنابعالی؟؟؟
ناشناس۸۰۹۱۰۰۱۸:۲۴:۱۱ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
بیجا می کنی اخوی
پرویز۸۰۹۲۰۶۱۹:۲۶:۴۹ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
متاسفانه این دیدگاه در کشور در حال رشد است. به رسمیت نشناختن جمهوریت. و عمل بدون پذیرش مسئولیت.
ناشناس۸۰۹۳۹۵۲۱:۴۹:۴۵ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
درست می فرمایی کسی که مدام دم از امریکا و اروپا بزرگ کردن دشمن و تضعیف نیروهای داخلی به درد نمی خورد این اقا شاید می خواهد که چندین سال در امریکا بوده استازشان قدردانی کند
ناشناس۸۰۹۰۰۳۱۷:۱۸:۴۸ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
مردم هلند نیستند که حقوق 10 سالشان به اندازه خودرو 32 سال پیش کره جنوبی می ارزد، حقوق یک ماه خانواده کارگری 8 کیلو گوشت یا 4 کیلو پسته ارزش دارد، برای 60 متر سقف باید 102 سال پس انداز کند و هزار مورد دیگر!! دنیا با ما رابطه خصمانه ندارد، کلا کنار گذاشته شده ایم!
ناشناس۸۰۹۰۲۸۱۷:۳۶:۲۵ ۱۳۹۷/۱۲/۱۵
خدا پدرت رو بیامرزه اینقد دلسوزای انقلاب فریاد زدن گلوشون پاره ش
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. دستاورد‌سازی برای دولت با قطع برق !

    2. یک یادآوری مهم به ظریف

    3. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

    4. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

    5. شگرد جدید تاکسی‌های اینترنتی برای افزایش هزینه سفر

    6. مازوت سوزی ، قطع برق و باقی قضایا !

    7. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

    8. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

    9. سندورم ALS اپوزیسیون

    10. باتلاق «بی بی»

    11. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

    12. محمود عباس: غزه در معرض نکبت دیگری قرار دارد

    13. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

    14. افتتاح کلینیک ترک بی‌حجابی؟!

    15. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

    16. سردار موسوی: پایگاه‌ها‌ی ‌موشکی را در عمق کشور توسعه دادیم

    17. نقاب هایی که وزارت بهداشت بر صورتش می زند!

    18. حد و مرز شفاف‌سازی اخبار تا کجاست؟

    19. میلیونها اتباع از یارانه استفاده می کنند/هیچ کمک بین المللی انجام نمی شود

    20. آیا ترامپ واقعا سر عقل آمده؟!

    21. چطور ترازش کنیم؟!

    22. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

    23. ۳ نکته در مورد رویکرد احتمالی دولت ترامپ نسبت به ایران

    24. پنتاگون: کشتی‌های جنگی ما به شدت مورد حمله قرار گرفتند

    25. «بی‌بی» در مخمصه

    پربحث‌های اخیر

      پربحث‌های هفته

      1. یک یادآوری مهم به ظریف

      2. روحانی، مقصر کمبود برق و گاز است/ قطعی‌بودن شوک تورمی با سیاست‌های همتی/ واکنش سعید مرتضوی به ادعاهای پالیزدار

      3. دوران ترامپ و گام های کليدی در بازدارندگی هسته‌ ای ایران

      4. معاون رئيس جمهور: قانون عفاف و حجاب جزو اولویت‌های دولت نیست

      5. ترس و ناامیدی در پیام اخیر نتانیاهو

      6. سندورم ALS اپوزیسیون

      7. باتلاق «بی بی»

      8. پزشکیان می‌داند که با چه کسی دیدار کرده؟/ زمزمه‌هایی درباره ممنوعیت دوباره واردات آیفون/ سایه تهدید رسایی بالای سر یک وزیر دولت

      9. آزمایش موشک قاره‌پیما توسط ایران؟/ گلایه‌های تند و تیز هاشمی از دولت پزشکیان/ ارتباط قطعی برق و برجام به‌ روایت یک نماینده مجلس

      10. عیان‌شدن ماهیت انقلاب ژینا توسط نتانیاهو/ افشاگری قاضی پرونده عباس پالیزدار/ مگر میزی برای مذاکره با آمریکا وجود دارد؟

      11. سردار موسوی: پایگاه‌ها‌ی ‌موشکی را در عمق کشور توسعه دادیم

      12. حد و مرز شفاف‌سازی اخبار تا کجاست؟

      13. پزشکیان در جلسه شورای عالی فضای مجازی: ادامه فیلترینگ قابل قبول نیست  

      14. انتقاد شدید کیهان از معاون حسن روحانی

      15. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تشویق‌های ناآگاهانه «شروین حاجی‌پور» را به باتلاق توهم سوق می‌دهد/ امکان ندارد اسرائیل به‌ خاطر کاهش شدت پاسخ ایران آتش‌بس کند

      16. با تبریک به ترامپ مشکلاتمان حل می شود؟! / ماجرای بگم بگم پس از ۱۵ سال!/ سهمیه‌های کنکور بالاخره بازنگری می شود

      17. آملی لاریجانی: ۴۰ بند FATF در کشور در حال اجراست

      18. مردی که وقتی نیست هم هست !

      19. واکنش کیهان به نظر واعظی درباره ترامپ

      20. معرفی پهپاد انتحاری آرش؛ نسخه قدرتمندتر شاهد ۱۳۶

      21. شریعتی: اعلام خاموشی به بهانه حذف مازوت آدرس غلط دولت است

      22. سخنگوی دولت: هیچ مافیایی توان ایستادگی مقابل وفاق مردم ایران را ندارد

      23. مهاجرانی: واردات بنزین سوپر آزاد شد/ تاکید دولت بر اولویت سلامت مردم

      24. اطمینان می‌دهم تاکنون هیچ‌گاه دروغ نگفته‌ایم

      25. توضیح قوه قضاییه درباره رد شکایت از تصمیم به انتصاب ظریف در دولت

      آخرین عناوین