نخبه مازندرانی با تولید ادوات کشاورزی مانع خروج ارز از کشور می‌شود

گروه اقتصادی الف،   3980526091 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

یکی از نخبگان مازندرانی توانسته ادوات کشاورزی مورد نیاز را تولید کند. تولید ۱۷۰ دستگاه کشاورزی در سال، بومی‌سازی بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌ها، تولید انواع دستگاه‌های دروگر برنج با قابلیت برداشت ۱۳ محصول، دستگاه علف‌تراش، روتاری، انواع دیسک، فرغون برقی، بیل‌گردان برقی و اشتغالزایی مستقیم برای ۷ نفر، بخشی از رزومه کاری وی را نشان می‌دهد.

نخبه مازندرانی با تولید ادوات کشاورزی مانع خروج ارز از کشور می‌شود

به گزارش الف به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی؛ علی یوسف زاده ۳۷ ساله یکی از نخبگان مازندرانی است که توانسته ادوات کشاورزی مورد نیاز را تولید کند. تولید ۱۷۰ دستگاه کشاورزی در سال، بومی‌سازی بیش از ۹۰ درصد دستگاه‌ها، تولید انواع دستگاه‌های دروگر برنج با قابلیت برداشت ۱۳ محصول، دستگاه علف‌تراش، روتاری، انواع دیسک، فرغون برقی، بیل‌گردان برقی و اشتغالزایی مستقیم برای ۷ نفر، بخشی از رزومه کاری وی را نشان می‌دهد.

لازم به ذکر است که اغلب دستگاه‌های کشاورزی، وارداتی هستند و برای واردات آنها سالانه میزان زیادی ارز خارج می‌شود اما این نخبه مازندرانی توانسته با بومی‌سازی دستگاه‌های کشاورزی نه تنها مانع خروج ارز از کشور شود بلکه   چندین نفر را شاغل کند.

یوسف‌زاده درباره نحوه فعالیت خود  توضیح می‌دهد: حدود ۱۵ سال پیش تصمیم گرفتم وارد حوزه تولید ادوات کشاورزی شوم و برخی از دوستان پیشنهاد کردند که واردات این محصولات می‌تواند سود بهتری داشته باشد اما می‌خواستم برای کشور و شهرم مفید باشم به همین دلیل روی دستگاه‌های کشاورزی کار کردم تا نحوه و چگونگی تولید آنها را به دست آورم.

وی می‌افزاید: مدتی طول کشید تا توانستم به صورت کامل یک دستگاه را بسازم اما بالاخره با پشتکاری که داشتم توانستم آن را تولید کنم. برای اولین بار در یک مزرعه آن را امتحان کردم  که متوجه شدم در برخی موارد دارای ایراد و اشکال است. به همین منظور دوباره دست به کار شدم و توانستم همه ایراد و اشکالات دستگاه را برطرف کنم.

اختراع بیل برقی

این فعال اقتصاد مقاومتی تاکید می‌کند: پس از اینکه توانستم یک دستگاه کامل را تهیه و تولید کنم به فکر تولید محصولات تازه افتادم که البته ایده آنها بسیار ساده اما روند تولید بسیار مشکل بود. ۸ سال پیش   دستگاهی به نام بیل برقی پشت تراکتوری را اختراع و تولید کردم که مورد استفاده کشاورزان قرار گرفت. این بیل می‌توانست پس از اینکه تراکتور به منظور شخم زدن از زمین عبور می‌کند بدون اینکه به ساقه گیاهان آسیب بزند دوباره خاک‌ها را به دور گیاه بازگرداند و همه این مراحل بدون دخالت دست کشاورز صورت بگیرد.

به گفته وی، این طرح را در همان زمان به بسیج سازندگی ارائه دادم که مورد استقبال آنها واقع شد و مبلغ دو میلیون تومان کمک بلاعوض پرداخت کردند تا بتوانم بخشی از هزینه تحقیقاتم را بپردازم. همین موضوع باعث شد تا بتوانم روی محصولات دیگر کار کنم و محصولات دیگری را در مسیر تولید قرار دهم.

یوسف زاده به تولید انواع ادوات کشاورزی اشاره کرد و گفت: یکی از دستگاه‌هایی که توانستیم به مرحله تولید برسانیم دستگاه علف‌تراش بود. این دستگاه قابلیت تراشیدن علف به صورت یکدست را دارد که دیسک‌های آن قابل تعویض است. این دیسک‌ها تعیین‌کننده میزان علف در زمان برش است و می‌توان با ارائه یک برنامه ساده به رایانه این دستگاه، به راحتی علف‌ها را به صورت یک اندازه چید. دستگاه دیگری که در این بخش مورد بهره‌برداری قرار گرفت دستگاه جمع‌آوری علف بود که این دستگاه نیز مورد استقبال کشاورزان قرار گرفت. این دستگاه بیشتر در زمین‌های بزرگ   مورد استفاده قرار می‌گیرد تا زمین‌های کوچک.

دستگاه شخم‌زن صنعتی

این فعال اقتصاد مقاومتی می‌گوید: دستگاه دیگری که توانستیم تولید کنیم دستگاه شخم‌زن صنعتی است که بدون آسیب زدن به گیاه می‌تواند به راحتی مورد استفاده قرار بگیرد. یک دیسک روی این دستگاه تعبیه شده تا کشاورز بتواند با نشستن روی آن احاطه کامل برای بررسی شخم زدن داشته باشد. این دستگاه بیشتر در شالیزارهای شمال مورد استفاده قرار می‌گیرد به این دلیل که ساقه گیاه برنج بسیار حساس است، اما با به‌کارگیری این دستگاه هیچ آسیبی متوجه آنها نمی‌شود.

اشتغال ۷ نفره

وی میزان اشتغال ایجاد شده توسط طرح‌های تولیدی خود را ۷ نفر بیان می‌کند و معتقد است: با وجود مشکلات بسیار زیادی که در اقتصاد کشور وجود دارد، توانستم   ۷ نفر را به صورت مستقیم شاغل کنم. این افراد مشغول تولید ادوات کشاورزی هستند و به صورت ثابت فعالیت دارند. البته در فصل درو به دلیل نیاز به کارگر از افراد به صورت غیرمستقیم استفاده می‌شود که اشتغال فصلی آنها را تضمین می‌کند اما باید توجه داشت که این افراد بیمه‌شده در شرکت ما نیستند و به صورت حق‌العمل‌کاری مشغول به کار هستند. وی می‌افزاید: این شاغلان، به غیر از افرادی است که به صورت غیرمستقیم در بخش عاملیت فروش و حمل  محصولات ما فعالیت دارند و با احتساب این افراد حدود ۲۰ نفر مشغول به کار هستند و ما می‌خواهیم تعداد همه آنها ۱۰ برابر شود اما متاسفانه مشکلات و عدم حمایت‌ دولتی اجازه این کار را نمی‌دهد.

مهترین مشکل!

یوسف زاده می‌گوید: علاوه بر ادوات کشاورزی تولیدشده، ایده‌ها و طرح‌های جدیدی نیز در ذهن داریم اما به دلیل نداشتن نقدینگی توانایی این کار را نداریم. ما سعی می‌کنیم مواد اولیه خود را از داخل تأمین کنیم اما هر روز باید با قیمت‌های جدید خریداری شود. این در حالی است که کشاورزان درآمد زیادی ندارند و در صورت افزایش قیمت آنها دوباره به کشت سنتی رو می‌آوردند. اگر واقعاً می‌خواهیم مشکل بیکاری حل شود باید بخشی از نقدینگی موجود در کشور را به سمت واحدهای تولیدی ببریم در غیر این صورت هر روز شاهد رشد غول بیکاری خواهیم بود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۰۵۲۸۹۴۱۴:۰۱:۳۵ ۱۳۹۸/۵/۲۶
هرکس یک چیزی درست میکند وادعا میکند مانع خروج ارز از کشور شده . ایکاش میشد جمع کنیم ببینیم اینهائی که مدعی جلو گیری از خروج ارز هستند تا کنون چند نفر بوده اند وجمع مبالغ مورد ادعا چقدر است ؟ البته اینطور که ذهن ما بیاد میاره ما سالیانه اندازه 10برابر بودجه کل کشورهای دنیا صرفه جوئی ارزی از محل ساخت دستگاهائی را که از خروج ارز جلو گیری میکنند ویا دارو ووو. داریم . البته اینکه یک صنعتگر یا متفکر ویا مخترع چیزی ابداع کند ویا به روشی دسترسی پیداکند که باعث صرفه اقتصادی شود بسیار خوب است ولی نهایتا باید دید مزیت رقابت با کالاهای مشابه خارجی را دارد یا نه ؟ همه این تفکرات وابداعات واختراعات موقعی میتواند پولساز شود که به تولید انبوه برسد ونیاز به سرمایه گذاری وحمایت دارد . چیزی که تو این همه سال اصلا تو این کشور دیده نشده .
ناشناس۱۰۵۳۲۰۹۱۶:۳۶:۴۰ ۱۳۹۸/۵/۲۶
عزیز من اینها مانع خروج ارز از کشور میشن ولی آنقدر رانت خوار و اختلاسگر ووو زیادن که به چشم نمیاد.
ناشناس۱۰۵۳۲۱۳۱۶:۳۸:۰۵ ۱۳۹۸/۵/۲۶
خب حالا مقادیر ارز بیشتری برای دزدی در اختیار دزدان و اختلاسگران و رانت خواران و آقازاده ها قرار خواهد گرفت..
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  2. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  3. نکنید آقایان، نکنید!

  4. یک ادعا درباره نقش زنگنه در ناترازی انرژی/ برسد به دست خانم سخنگوی دولت/ مذاکره می‌ کنیم اما با عزت

  5. کنایه سنگین ربیعی به مخالفان رفع فیلترینگ

  6. نیامده، جنجال را شروع کرد!

  7. مرزبانی در سرمای زیر صفر درجه

  8. واتساپ و گوگل‌پلی رفع فیلتر شد

  9. اسامی مسؤلان ارشد محکوم شده دولت حسن روحانی اعلام شد

  10. وزیر ارتباطات: گام اول رفع محدودیت از اینترنت برداشته شد

  11. سکوت مسئولان نسبت به هنجارشکنی در دانشگاه علامه نشانه رضایت است؟!

  12. فرآیند تبدیل جولانی به احمد شرعِ کراواتی

  13. زمان پخش «گاندو۳» مشخص شد

  14. بوي كباب در مشام سيا!

  15. رژیم صهیونیستی مسئولیت ترور هنیه در تهران را بر عهده گرفت

  16. پزشکیان: تمام دعواها بر سر منیّت‌هاست/ بر سر مسائل بیهوده دعوا نکنیم

  17. حکم اعدام برای کفتار کثیف

  18. هماهنگی خوب امروز دولت و مجلس برای ایجاد ثبات نسبی در بازار ارز

  19. پزشکیان: اگر مردم را همراه خودمان کنیم، هیچ قدرتی نمی‌تواند ما را زمین‌گیر کند

  20. رفع فیلتر گوگل‌پلی و واتساپ حاصل همراهی اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی فضای مجازی بود

  21. درخواست مضحک وزیر خارجه صهیونیست‌ها از شورای امنیت سازمان ملل

پربحث‌های هفته

  1. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  2. وعده های الجولانی تو خالی بود؛ آتش‌ زدن نمادهای مذهبی در سوریه

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  5. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  6. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  7. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  8. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  9. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  10. دفاع همتی از گران‌شدن دلار/ چراغ سبز آقای وزیر به تورم؟

  11. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  12. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  13. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  14. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  15. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  16. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  17. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  18. نکنید آقایان، نکنید!

  19. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  20. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  21. امان از این یاغی!..

  22. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  24. وقتی افسار قیمت ها از دست دولت در می رود!

  25. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

آخرین عناوین