چقدر با خواص سوهان آشنا هستید؟

گزارش بازرگانی،   3991116052

وقتی صحبت از سوهان و خواص آن می شود اکثرا در مورد مغزهای بکار رفته در آن مانند پسته و بادام صحبت می شود.اما ما در این مقاله می خواهیم در مورد خواص دیگر موادی که در سوهان بکار رفته است صحبت کنیم. این مواد عبارتند از آردگندم،هل و زعفران.امیدواریم از خواندن این مطالب استفاده کافی ببرید. این مقاله به کوشش سایت www.dardashtigaz.ir به رشته تحریر درآمده است امیدواریم از خواندن آن لذت ببرید و برای شما مفید باشد.

خواص آرد گندم

گندم از رایج ترین محصولات کشاورزی در جهان می باشد و از آنجا که مواد زیادی از آن تهیه می شوند، روزبروز بر تقاضای آن افزوده می شود. براساس تحقیقات، گندم برای زندگی سالم بسیار مفید می باشد. خواص گندم حتی پس از تبدیل شدن به آرد نیز باقی می مانند. پس خواص آردگندم درواقع همان خواص گندم است. گندم غنی از نمک‌های معدنی، کلسیم، منیزیم، پتاسیم، گوگرد، منگنز، روی، ید، مس، ویتامین B و ویتامین E است .

از جمله خواص آرد گندم عبارتند از:

بهبود سوخت و ساز بدن

چربی های اشباع و ترانس باعث ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی می شوند. از جهت دیگر امگا۳ باعث کاهش این خطر می شود. آردگندم سرشار از فیبر است و فیبر به گوارش و بهبود سوخت و ساز بدن کمک کند.اینکه یک رژیم کامل غذایی با گندم داشته باشید بسیار کمک می کند تا به سندروم متابولیک مبتلا نشوید. اما سندروم متابولیک چیست؟ تری گلیسیرید بالا،سطح پایین کلسترول خوب و فشار خون از جمله انواع سندروم متابولیک هستند.

 

پیشگیری از دیابت نوع دو

گندم منیزیم زیادی دارد و این ماده به عنوان یک عامل مشترک برای بیش از ۳۰۰ آنزیم عمل می‌کند. مصرف درست و به اندازه گندم باعث کنترل قند خون می شود. اگر افراد مبتلا به دیابت گندم را جایگزین برنج کنند کمک زیادی به کنترل قند خون خود می کنند. مصرف گندم افزایش حساسیت به انسولین را کاهش می دهد.

 

جلوگیری کردن از تولید سنگ صفرا

تحقیقات ثابت کرده است که گندم از ابتلا به سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند. گندم باعث کاهش ترشح اسیدهای صفراوی می شود. اسیدهای صفراوی یکی از علل عمده تشکیل سنگ کیسه صفرا هستند.

گندم: عامل جلوگیری از سرطان

گندم عامل ضد سرطان بخصوص در زنان است زیرا تولید استروژن را کنترل می کند. گندم  ترشح اسید صفرا و آنزیم‌های باکتریایی در مدفوع را کاهش می‌دهد و بدین ترتیب جلوی سرطان روده بزرگ را می گیرد. بنابراین سعی کنید گندم را در رژیم غذایی خود قرار دهید تا خطر ابتلا به سرطان ها را کاهش دهید.

 

گندم بعنوان محافظ قلب در برابر حمله قلبی

گفته می شود نارسایی علت اصلی مرگ بیماران مسن است. مصرف گندم فشار خون را کاهش می دهد و در نتیجه باعث می شود که قلب در مقابل حمله قلبی محافظت شود.

 

گندم بعنوان جلوگیری کننده از التهاب مزمن

 

بتائین گندم، کمک چشمگیری در پیشگیری از التهاب مزمن می‌کند.  بتائینی که در گندم موجود است کمک می کند تا التهاب مزمن بوجود نیاید. التهاب معمولا از انواع بیماری های روماتیسمی است.

 

 

سایر خواص گندم

گندم باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری های دیگر مانند پوکی استخوان، آلزایمر و زوال شناختی می شود.

 

 

خواص هل

هل ادویه ی بومی کشورهای هند و اندونزی است. هل سومین ادویه ی گران جهان است. هل به دو نوع سبز و سیاه وجود دارد. هل دارای ویتامین ها و مواد معدنی زیادی است. از جمله خواص هل عبارتند از:

 

بهبود دستگاه گوارش

هل در غذا برای افزایش هضم غذا استفاده می شود. چون هل خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد، می تواند متابولیسم را تحریک کند. این ادویه مانع از ابتلا به رفلاکس،سوزش معده و اسهال می شود.

 

تقویت کننده قلب

آنتی اکسیدان برای قلب بسیارخوب است و چون هل غنی ازین ماده است پس ماده مناسبی برای قلب است. هل همچنین فیبر و مواد مغذی دارد که کلسترول بد خون و فشار خون را کاهش می دهد. براساس تحقیقات گفته می شود که بهتراست هل همراه با شام برای بیماران قلبی مصرف شود.

 

هل پیشگیری کننده از سرطان

هل باعث  جلوگیری و به تاخیر انداختن ابتلا به سرطان می شود. هل بخصوص برای جلوگیری از ابتلا به سرطان کلیه مفید است.

 

کمک به درمان دیابت

هل غنی از منگنز است که خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. هم اکنون این موضوع در دست تحقیقات بیشتری است.

 

هل مبارزه گر با آسم

هل گردش خون را افزایش می دهد، بنابراین تنفس را بهبود می بخشد. هل سبز می تواند برای درمان آسم و برونشیت مورد استفاده قرار بگیرد.

 

سایر خواص هل

هل دارای خواص ادرارآور است و افسردگی را بهبود می بخشد.

 

 

خواص زعفران

 

زعفران به خاطر رنگ زردی که دارد و همچنین بخاطر قیمت بالایش به ادویه طلایی معروف است. هزاران سال است که از زعفران بعنوان طعم دهنده غذا استفاده می شود. در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد زعفران جهان در ایران تولید می شود.

زعفران ترکیبات شیمیایی زیادی دارد که در واقع دلیل طعم و رنگ و خواص آن است. زعفران خواص زیادی دارد. از جمله این خواص عبارتند از:

تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

 

اگر بطور منظم از زعفران استفاده کنید ، گلبول های خون افزایش پیدا می کند. همچنین از فعالیت های ویروسی در بدن جلوگیری می کند.

 

زعفران ماده انرژی بخش

در زعفران کاروتنوئید وجود دارد که باعث می شود قدرت عضلانی بدن افزایش یابد. همچنین تنظیم بین ذهن و چشم افزایش پیدا می کند.

 

کمک به عملکرد قلب

زعفران پمپاژ قلب را افزایش می دهد و بدین ترتیب خطر سکته قلبی را کاهش می دهد. تحقیقات بسیاری این موضوع را ثابت کرده است.

 

کمک به درمان آلزایمر

مصرف زعفران فعالیت مغز را افزایش می دهد و از زوال عقل جلوگیری می کند. براساس تحقیقات انجام شده، زعفران ازابتلا به  آلزایمر جلوگیری می کند.

 

در این مقاله در مورد خواص آرد گندم،هل و زعفران صحبت کردیم. این سه مورد از مواد تشکیل سوهان هستند بنابراین خواص آنها در واقع خواص سوهان هم می باشد. اکنون شما به سوهان نه تنها بعنوان یک شیرینی بلکه بعنوان یک ماده مغذی نگاه می کنید. در صورتی که تمایل به خرید سوهان داشتید می توانید از فروشگاه اینترنتی گز و سوهان دردشتی اقدام به خرید اینترنتی سوهان دردشتی و همچنین گز و پولکی نمایید.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  2. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  3. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  4. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  5. ۲ قاضی در دیوان عالی کل کشور مورد سو قصد قرار گرفتند/ ضارب خودکشی کرد

  6. پنج اصل برای موفقیت مذاکرات آمریکا با ایران

  7. ظریف: شب قبل از ملاقات دولت با رهبر انقلاب، تماس گرفتند و گفتند بیا، گفتم من نمی‌آیم، تکلیف من را معلوم کنید!/ گفتند با استعفای تو مخالفت می‌شود

  8. ستادکل اظهارات اخیر پیرامون سقوط بالگرد شهید رئیسی را رد کرد

  9. نامه مهم ربیعی به رییس جمهور: ما به اصلاحات سخت اقتصادی نیاز داریم

  10. پزشکیان: باید باور کنیم که می‌توانیم

  11. مجری شبکه من‌وتو: تعطیلی این شبکه برای ایرانیان پشیزی ارزش نداشت | جواد خیابانی را به مزدک میرزایی ترجیح می‌دهم

  12. پزشکیان برای حداد عادل حکم زد

  13. واکنش احمد زیدآبادی به ترور «مقیسه» و «رازینی»

  14. رفیقدوست: خیلی از نفوذی ها دستگیر شدند/ اگر به سوریه نمی رفتیم باید در زعفرانیه با داعش می‌جنگیدیم

  15. محسنی‌اژه‌ای: شهیدان رازینی و مقیسه از خدمتگزاران حقیقی مردم بودند

پربحث‌های هفته

  1. تمرین کشت بادمجان !

  2. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  3. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  4. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  5. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  8. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  12. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  13. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  14. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

  15. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  16. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  17. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  18. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  19. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  20. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  21. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  22. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  23. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  24. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  25. «فلاکت مسکن» را پایانی هست؟

آخرین عناوین