رهبر انقلاب: مردم پاسخ قاطعی به توطئه تحریم انتخابات دادند/ جابجایی آرام دولت‌ها نشانه وجود عقلانیت و طمأنینه در کشور است

  4000512043 ۳۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

رهبر معظم انقلاب با تاکید بر اینکه جابجایی آرام دولت‌ها نشانه وجود عقلانیت و طمأنینه در کشور است، خاطرنشان کردند: خوشبختانه در بیانات رئیس‌جمهور محترم جناب آقای رئیسی در تبلیغات انتخابات تکیه بر روی ارزش‌های اساسی انقلاب مکرر انجام گرفت، این مسیر درستی است و توصیه مؤکد ما این است که همین مسیر را ادامه دهند.

رهبر انقلاب: مردم پاسخ قاطعی به توطئه تحریم انتخابات دادند/ جابجایی آرام دولت‌ها نشانه وجود عقلانیت و طمأنینه در کشور است

به گزارش الف، سخنرانی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظّم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم رئیس‌جمهور منتخب، از لحظاتی قبل آغاز شد.

محورهای سخنرانی رهبر معظم انقلاب در این مراسم به شرح زیر است:

- از خداوند متعال متضرعانه مسئلت می‌کنیم که این سرآغاز را برای مردم و کشور مبارک بفرماید. به خصوص که ما در روزهایی هستیم که متعلق به اهلبیت علیهم‌السلام است. چند روز پیش عید غدیر بود،‌فردا روز مباهله است،‌ روز نزول آیه ولایت است.

- اولاً بایستی از خداوند متعال تشکر کنیم که این توفیق را به ملت ایران عنایت کرد، توانستند یک بار دیگر این حرکت کاملاً پرمعنای انتخابات را که نشانه مردمسالاری دینی است با موفقیت انجام بدهند. از مردم تشکر کنیم. باید از دولت دوازدهم، رئیس‌جمهور محترم دوازدهم و همکارانشان خسته نباشید بگوییم و برای جناب آقای رئیسی و دولت و همکاران‌شان از خداوند متعال طلب توفیق و کمک و عنایت ویژه بکنیم.

- این مراسم که متکی است به قانون اساسی و رسمی که امام بزرگوار بنا نهادند، بارها تکرار شده است.

- معمولاً در بسیاری از کشورها این جابجایی با کشمکش انجام می‌شود. اینجا الحمدلله با آرامش و امنیت انجام می‌شود. این دوره هم به فضل الهی همینطور بود. هم نشانه عقلانیت و آرامش و طمأنینه عمومی حاکم بر کشور و مسئولین و مردم است و هم نشانه تنوع سیاسی است. دولت‌هایی که دست به دست کرده‌اند قدرت را، گرایش‌های مختلف سیاسی داشته‌آند. طبعاً این تنوع نشانه آزادی انتخابات و سلامت آن است.

- این مضامین را در این حوادث باید انسان ببیند. بحمدلله انتخابات در سلامت و امنیت کامل برگزار شد. بنده تشکر می‌کنم هم از برگزارکنندگان انتخابات در بخش‌های مختلف هم از تأمین کنندگان امنیت انتخابات که کار بسیار مهمی بود و هم بخصوص از حضور مردم.

- یک توطئه تحریم انتخاباتی طراحی شده بود از مدتی پیش در محافل سیاستگذاری دشمنان. در داخل هم برخی از روی غفلت بعضی هم شاید از روی غرض این سیاست را دنبال می‌کردند. مردم پاسخ قاطعی دادند و شرکت کردند. شرکت مردم هم خوب بود. با توجه به اوضاع و احوالی که وجود داشت شرکت خوبی بود و نشان دهنده حضور مردم در عرصه بود.

- یک نکته این است که این جابجایی قدرت امیدآفرین است. چون افراد جدیدی وارد میدان می‌شوند و اراده‌های تازه‌ای وارد میدان می‌شوند. این برای همه کسانی که انگیزه خدمت دارند امیدواری ایجاد می‌کند بخصوص برای جوانان.

- به کسانی که صاحب‌نظر و صاحب فکر هستند فرصت می‌دهد که دقت کنند در گذشته و خطاهای گذشته را پیدا کنند و تصحیح کنند و تذکر بدهند.

- خوشبختانه در بیانات رئیس‌جمهور محترم جناب آقای رئیسی در تبلیغات انتخابات تکیه بر روی ارزش‌های اساسی انقلاب مکرر انجام گرفت. ارزش، عدالت،‌ مبارزه با فساد و امثال اینها. این مسیر درستی است. توصیه مؤکد ما این است که همین مسیر را ادامه دهند.

- مسیری که کشور و ملت را به حقوق اساسی خودش می‌رساند و کشور را در جایگاه اساسی خود قرار می‌دهد تمسک به ارزش‌های اساسی انقلاب است. این ارزش‌ها هم چیزهای موهومی نیست. در بیانات امام کاملاً‌واضح و روشن است. این‌ها را باید ملاک قرار دهند و دنبال کنند و نفس پیگیری این اهداف موجب این می‌شود که مردم هم همت کنند و وارد میدان شوند و کلید اصلی اینجاست. حضور مردم در همه مسائل حل کننده مشکلات است.

- آن چیزی که حضور مردم را تأمین کند و مردم را تشویق به حضور در میدان کند مغتنم است و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد. هنر اصلی انقلاب هم همین است. هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و توده منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی تبدیل کرد به مجموعه‌ای پرانگیزه، علاقه مند، آرمانخواه و وارد میدان کرد.

- ما قبل از انقلاب زندگی کرده‌ایم. ملت مجموعه‌ای از هم گسیخته‌ای بود که هر کس به فکر خودش بود. امر ملی و مسئله عمومی در کشور مطرح نبود. گوشه و کنار ممکن بود کسانی حرفی بزنند امّا مورد توجه مردم نبود. امام بزرگوار با حرکت الهی خود این توده متفرق را به مجموعه واحد و متحد تبدیل کرد و وارد میدان کرد و این کار عظیم تاریخی یعنی ریشه‌کن کردن نظام مستبد پادشاهی را انجام کرد.

- هر چیزی که ملت را به مجموعه‌ای متحد تبدیل کند چیز مغتنم و مهمی است. حرکت بر اساس ارزش‌ها این خاصیت را دارد.

- در شعارهای رئیس‌جمهور، مسئله مردمی بودن و از مردم بودن تکرار شد. این را از دست ندهید. این چیز بسیار مهمی است. دولت مردم که شعار ایشان بود به معنای واقعی کلمه محقق کنند و در میان مردم باشند. مردم یعنی همه مردم بدون امتیازات طبقاتی و گروهی. البته حضور در میان مردم که سابقه این کار را ایشان دارند نباید افراد را غافل کند از ارتباط با نخبگان. این هم در جای خود لازم و مفید است. تبادل نظر با نخبگان و استفاده از نظرات آن‌ها.

- دولت باید مظهر وفاق باشد. برخی از این تغایرهای موهومی که در بین مردم وجود دارد بایستی با نگاه وفاق‌آمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم باید این توهمات را تضعیف کرد. حالا ممکن است این نگاه‌ها به کلی از بین نرود لکن از تأثیرگذاری آن‌ها باید جلوگیری کرد.

- گفت‌وگوی صادقانه با مردم هم کمک کننده است. حرف زدن از روی صداقت با مردم با قطع نظر از پیرایه‌های سیاسی. صادقانه حرف بزنند راه‌حل‌ها را بگویند، توقعات را ابزار کنند. این یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی متعهد باشد.

- توصیه دیگر نگاه به ظرفیت‌هاست. امروزه در اظهارات و مقالات و گفته‌ها مدام از کمبودها و مشکلات گفته می‌شود. بله مشکلات زیاد است، امّا ظرفیت‌ها از مشکلات بیشتر است.

- ما در بخش آب، نفت، معادن، بازار گسترده داخلی، همسایگان، در استعداد و آمادگی‌های حیرت‌آور جوانان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای داریم. بدون تردید این ظرفیت‌ها می‌‌تواند غلبه کند بر مشکلات به شرط اینکه به کار گرفته شود. تلاش شبانه‌روزی و خستگی ناپذیر نیاز دارد.

- جنبه دیگر مردمی بودن مبارزه با فساد است. اگر به معنای واقعی کلمه می‌خواهیم در کنار مردم باشیم باید با فساد و مفسد بی‌امان مبارزه کنیم که خب ایشان در مسئولیت قبلی حرکت مبارزه با فساد را شروع کردند، لکن اصل قضیه اینجاست. بسترهای فساد در قوه مجریه شکل می‌گیرد. اینجا باید با فساد مبارزه کرد. قاچاق، سوءاستفاده از ارز و... فسادهایی است که باید با آنها مواجه شد. با برنامه و پیگیری.

- تجربه ما در این سال‌ها نشان می‌دهد کاری را با شوق و انگیزه شروع می‌کنیم امّا در قدم دوم آن انگیزه قدم اول وجود ندارد. این فایده ندارد. باید آن انگیزه ادامه پیدا کند تا به نتیجه برسد. مبارزه با فساد اینطور است.

- در مسئله مهم اقتصاد کشور باید با برنامه پیش رفت. هر حرکتی که انجام می‌دهید جزئی از برنامه‌ای باشد که از قبل طراحی کرده‌اید. کارهای روزمره و پیش‌بینی نشده نمی‌تواند موثر باشد. گاهی البته پیش می‌آید، امّا به طور کلی هر حرکت اقتصادی باید متکی باشد به برنامه کلی که تنظیم شده است.

- البته حل مشکلات اقتصادی زمان‌بر است. این را مردم عزیز ما می‌دانند و بدانند که مشکلات را یک شبه و در مدت کوتاه نمی‌توان حل کرد. این زمان‌بر است و باید همت کرد که این زمان را کوتاه کرد. با کمک خدای متعال و هدایت الهی و دعای مستجاب ولی‌الله الاعظم این امر محقق شود.

- یک توصیه لازم اینجا وجود دارد و آن این است که در تشکیل دولت ان‌شاءالله سرعت عمل به خرج داده شود. شرایط کشور اقتضا نمی‌کند که تأخیر شود. رئیس‌جمهور محترم در معرفی وزرا و هم مجلس محترم در اظهارنظر درباره وزرا شتاب به خرج دهند و ان‌شاءالله زودتر دولت تشکیل بشود و مشغول به کار شود.

- یک نکته هم جنگ تبلیغاتی دشمن است. امروز بیشترین تحرکات دشمن علیه ما تحرک جنگ نرم و رسانه‌ای است. برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلط بشوند مبالغ هنگفت هزینه می‌کنند. فکرهای بسیاری را در مجموعه‌های فکری برای این کار استخدام می‌کنند تا بتوانند با تبلیغات گوناگون افکار عمومی کشورها بخصوص کشور ما را قبضه کنند و در اختیار بگیرند. وقتی افکار عمومی یک ملت در اختیار بیگانه قرار گرفت حرکت آن کشور هم طبق میلی آن‌ها پیش خواهد رفت.

- در موضوع تبلیغات ضعف داریم، حالا بگذریم از کسانی که به نفع دشمن حرکت می‌کنند اما کسانی هم که قصد خیر دارند در این زمینه کم‌کاری دارند. بایستی در عرصه تبلیغات قوی‌تر و هوشمندانه تر عمل کنیم.

- خداوند توفیق دهد که رئیس‌جمهور جدید و همکاران‌شان کارهای لازم را به نفع کشور انجام دهند و خدای متعال هدایت و کمک کند و همه کنند؛ صاحبان نفوذ و فکر کمک کنند که کارها پیش برود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۱۲۶۲۵۷۱۱:۴۷:۴۷ ۱۴۰۰/۵/۱۲
امیدواریم با استقرار دولت سیزدهم جامعه به آرامش و امنیت برسد و حوادث طبیعی و غیرطبیعی به ویژه کرونا از جامعه جهانی و به ویژه ایران ریشه‌کن و مشکلات سیاسی و اقتصادی و فرهنگی به دست جدید حل شود.
ناشناس۲۱۲۶۵۳۹۱۴:۲۲:۰۲ ۱۴۰۰/۵/۱۲
هم مرجعی هم رهبری حزب فقط حزب علی رهبر یکی سید علی
ناشناس۲۱۲۶۶۸۹۱۶:۰۰:۵۴ ۱۴۰۰/۵/۱۲
اینهایی که منفی دادن امیدوارند کشور به آرامش نرسه و مردم در کرونا بمیرن؟
ناشناس۲۱۲۶۲۵۸۱۱:۴۸:۳۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
اگر دولتی فعالیت خود را برپایه سیاسی‌کاری بگذارد، جایی برای عدالت باقی نمی‌ماند.
ناشناس۲۱۲۶۳۷۷۱۲:۴۰:۳۹ ۱۴۰۰/۵/۱۲
طرح دادگاه ویژه برای کسانی که با فسادهای اقتصادی خود ملت را به خاک سیاه نشانده اند باید اجرا شود
ناشناس۲۱۲۶۲۶۶۱۱:۵۰:۳۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
امید است که آقای رییسی مذاکرات برجام را به ثمر برسانند. بدون تعامل سازنده با دنیا نمی توان مشکلات را حل و فصل کرد.
ناشناس۲۱۲۶۳۱۱۱۲:۱۰:۰۷ ۱۴۰۰/۵/۱۲
تعامل دنیای شما که چند کشور محدود است که اتفاقا دشمن هم هست بر گواه تاریخ به هیچ جا نمی رسید
چند کشور۲۱۲۶۵۱۴۱۴:۰۲:۵۵ ۱۴۰۰/۵/۱۲
به چند کشور محدوده؟؟؟میشه بگی چرا بانکهای روسیه و چین مو به مو تحریم های امریکا را اجرا میکنن
ناشناس۲۱۲۶۹۳۸۱۸:۳۴:۴۲ ۱۴۰۰/۵/۱۲
نترس بانک های محدود کار می کنند شما درون را درست کنید تحریم خود به خود کنار می رود
ناشناس۲۱۲۶۶۴۱۱۵:۲۳:۲۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
نازنین آخه ۶کشور مسئله ما نیست مهم اینه که ۱۰۰کشور دنیا دنباله رو اونان به خاطر همین باید باهاشون رابطه داشت
ناشناس۲۱۲۶۶۶۲۱۵:۴۲:۲۱ ۱۴۰۰/۵/۱۲
البته همونطور که شما گفتی تعامل باید سازنده باشه، چون دولت ما ۸سال فقط دنبال تعامل بود، براش مهم نبود سازنده باشه یا نه!!! نتیجه تعامل غیر سازنده میشه «تقریبا هیچ»
ناشناس۲۱۲۶۲۷۰۱۱:۵۲:۵۲ ۱۴۰۰/۵/۱۲
روحانی رفت!
ناشناس۲۱۲۶۷۳۱۱۶:۲۰:۵۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
همه یک روزی می روند. نباید برای آمدن و رفتن افراد حساب باز کرد.
ناشناس۲۱۲۷۱۲۲۲۰:۳۹:۲۷ ۱۴۰۰/۵/۱۲
آنکه دنبال توافق به هر قیمتی بود رفت!!
ناشناس۲۱۲۶۲۷۳۱۱:۵۵:۱۳ ۱۴۰۰/۵/۱۲
ژاپن در عرض یک هفته، 3 میلیون واکسن کرونا به ایران هدیه کرد که وارد کشور شد. اما روسیه با خلف وعده، در مدت 6 ماه کمتر از 2 میلیون واکسن به ایران فروخته است! ایران باید با همه کشورهای جهان رابطه داشته باشد و از این روابط استفاده بهینه نماید.
ناشناس۲۱۲۶۵۳۱۱۴:۱۸:۳۴ ۱۴۰۰/۵/۱۲
در روسیه وضع کرونا خیلی بدتر از ایرانه ما هم بودیم واکسن رو برای خودمون نگه می داشتیم ژاپن انچنان مشکلی نداره
ناشناس۲۱۲۶۶۹۳۱۶:۰۴:۰۳ ۱۴۰۰/۵/۱۲
همون کاری که ترامپ کرد و اجازه فروش واکسن به دیگران رو نداد
ناشناس۲۱۲۶۷۰۷۱۶:۱۱:۴۲ ۱۴۰۰/۵/۱۲
روسیه از اردیبهشت ماه واکسنش را در طرح گردشگری به مبلغ 1200 یورو ارائه میکند. فعلا که صیانت نشده ای، کمی رسانه های معتبر بین المللی (نه زردنامه هایشان را) مطالعه کن، اخبار به موقع بدستت برسد.
ناشناس۲۱۲۶۷۲۴۱۶:۱۸:۴۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
دوست آن است که در موقع گرفتاری به تو کمک کند.
ناشناس۲۱۲۶۷۳۹۱۶:۲۲:۴۴ ۱۴۰۰/۵/۱۲
مگر روسیه اولین کشوری نبود که واکسن کرونا را ساخت؟ پس چرا وضعیت کرونا در روسیه وخیم است؟
ناشناس۲۱۲۶۶۶۸۱۵:۴۶:۰۹ ۱۴۰۰/۵/۱۲
البته جمعیت ژاپن و روسیه رو یه مقایسه بکنی بد نیست!! کسی هم مخالف رابطه با دنیا نیست، رابطه با هر کشوری که دنبال از بین بردن ما نباشه و به استقلال ما کاری نداشته باشه خوبه!!!
ناشناس۲۱۲۶۹۶۵۱۸:۵۷:۲۶ ۱۴۰۰/۵/۱۲
ژاپن 126 و روسیه 144میلیون جمعیتشه
ناشناس۲۱۲۷۱۱۰۲۰:۳۵:۲۱ ۱۴۰۰/۵/۱۲
ژاپن 126 میلیون..... روسیه 144 میلیون نفر. خیلی به هم نزدیکن تازه تراکم جمعیت ژاپن خیلی خیلی بیشتره
ناشناس۲۱۲۷۴۹۶۰۱:۳۹:۵۷ ۱۴۰۰/۵/۱۳
تقریبا برابره!
ناشناس۲۱۲۶۹۸۸۱۹:۱۳:۲۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
خدا پدر ژاپن را بيامرزه !!
ناشناس۲۱۲۶۲۸۴۱۱:۵۷:۳۹ ۱۴۰۰/۵/۱۲
آقای رییسی باید برای نظرها و سلیقه های متفاوت مردم احترام قایل شود. دوران دادن شعار و حرفهای زیبا گذشته است. مردم تنها به عملکرد مسئولان نگاه می کنند.
ناشناس۲۱۲۶۶۷۵۱۵:۵۱:۰۳ ۱۴۰۰/۵/۱۲
همین که گفتی هم شعار بود که!!!! اتفاقا چقدر زیبا بود!!!!
ناشناس۲۱۲۷۰۲۳۱۹:۳۶:۱۱ ۱۴۰۰/۵/۱۲
این گفته یک حقیقت عینی است. شعار یعنی چیزی که امکان آن نیست را تو بوق و کرنا کرد.
ناشناس۲۱۲۶۳۲۴۱۲:۱۶:۲۳ ۱۴۰۰/۵/۱۲
در صحبت آقای رئیسی به استفاده از کارشناسان خبره بدون در نظر گرفتن گروه و جناح اشاره شد. برای اثبات این ادعا زمان زیادی لازم نیست منتظر بمانیم چند روز دیگر ایشان وزیرای پیشنهادی را اعلام می کنند و انجا مشخص خواهد شد که صحبت های ایشان چقدر با واقعیت سازگار است.
ناشناس۲۱۲۶۶۷۴۱۵:۵۰:۱۸ ۱۴۰۰/۵/۱۲
البته کارشناس با وزیر فرق داره ها!!!! وزیر باید همفکر رئیس جمهور باشه قطعا، اما در تصمیماتش می‌تونه نظر همه رو بپرسه.
ناشناس۲۱۲۶۳۷۲۱۲:۳۹:۵۸ ۱۴۰۰/۵/۱۲
شرط انصاف نیست که به پاسخ مثبت مردم پاسخ درست ومنطقی در رفع مشکلاتشان داده نشود
ناشناس۲۱۲۶۶۷۳۱۵:۴۸:۲۰ ۱۴۰۰/۵/۱۲
نمیدونم چرا حس میکنم جزو اونایی بودی که رای ندادی، الان هم داری زمینه رو برای ۴سال دیگه آماده میکنی!!! #صادق_باشیم
ناشناس۲۱۲۶۴۰۴۱۲:۵۳:۲۲ ۱۴۰۰/۵/۱۲
خوشبختانه دولت جدید مستقر شد و دولت قبل رفت عنایت فرمایید که انتظار ما اول کاهش نرخ دلار به زیر 15 هزار تومان و کاهش قیمتها است که باید حداکثر ظرف 3 ماه آینده محقق شود دوم هم انتظار معرفی یک کابینه جوان و پر انرژی را داریم سوم هم ریشه کن کردن کرونا تا دو سه ماه اینده مد نظر ما است. توسعه اینترنت رفع فیلترینگ ارزان شدن بیشتر اینترنت در دسترس قراردادن اینترنت برای همه اقشار جامعه حل بحران آب و توقف طرح های انتقال آب توالید بیشتر برق و ... مد نظر ما است . بالا بردن اعتبار پاسپورت ایران هم توقع دیگر مردم است و بحمد الله چشم انداز رفع مشکلات با یک دولت جوان و انقلابی از هم اکنون دیده می شود و رفع مشکلات پاسخ به کسانی خواهد بود که می گویند مشکلات ساختاری است و از رئیس جمهور نیست یا رئیس جمهور اختیاری ندارد و..که قطعا دولت جدید با رفع مشکلات پاسخ دندان شکنی به این افراد خواهد داد و این فرضیات را باطل خواهد کرد از خداوند متعال خواهان توفیق دولت هستیم یا علی
ناشناس۲۱۲۶۵۷۱۱۴:۴۱:۰۴ ۱۴۰۰/۵/۱۲
رهبرا جانم به قربانت. تا شما هستی غمی نداریم.
ناشناس۲۱۲۶۸۷۴۱۷:۴۱:۵۵ ۱۴۰۰/۵/۱۲
درست می‌فرمایید. جابجایی قدرت برای مردم امیدآفرین هست.
ناشناس۲۱۲۶۹۱۸۱۸:۱۶:۲۳ ۱۴۰۰/۵/۱۲
پاسخ مردم واقعا قاطع بود و 4 سال فرصت قطعی برای رئیسی
ناشناس۲۱۲۷۴۹۹۰۱:۴۴:۴۰ ۱۴۰۰/۵/۱۳
پس مسئولان مراقب باشند تصمیمات شان باید ایران را اگر بهشت نمیسازد به جهنم هم تبدیل نکند.
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  2. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  3. تاریخ ابلاغ قانون حجاب مشخص شد

  4. صحنه وحشتناک ۲ زورگیر که گوش یک مرد را می‌برند!

  5. از برق تا تخم‌مرغ؛ افزایش حداقل ۴۰ درصدی نرخ سبد معیشت

  6. درخواست عجیب کارشناس تلویزیون از مردم برای فرزندآوری

  7. راز تحرکات جدید صهیونیست‌ها در جبهه لبنان

  8. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  9. جزئیات تازه از ترور دانشمندان هسته‌ای/ وزیر پیشین اطلاعات: نیم‌ساعت قبل از آنکه برسیم، تروریست‌ها فرار می کردند

  10. گرد و خاک عارف علیه منتقدین دولت/ سه ماه قبل کجا بودید؟

  11. رهبر انقلاب: حکم اعدام نتانیاهو باید صادر شود/ بسیجی ایرانی یقین دارد روزی رژیم‌صهیونیستی را از بین خواهد برد

  12. خداحافظی با چادرخوابی خانواده‌های شهرستانی در اطراف بیمارستان‌ها

  13. با پول دناپلاس توربو چه خودروهایی می‌توان خرید؟

  14. رضا رشیدپور برای مذاکره با ایلان ماسک افتخار داد!

  15. پایتخت جدیدایران؛ شهری غیر از شهرهای مهم !

  16. دست هایی که بر سفره دراز نمی‌شود‌!

  17. تابعیت دوگانه جرم است؟

  18. روایت هولناک فردی که گوشش بریده شد | با کاتر گوشم را بریدند ... یکی از آنها فیلم می گرفت

  19. کارگران ۱۰۰ دلاری/ دستمزدهایی که ناگهان پودر می شود!

  20. رقم وحشتناک ارزش دارایی‌های ملکی بانک‌های ایران

  21. از انقلاب لشکر گرسنگان بترسید!

  22. پست‌گرفتن دختر پرحاشیه «صفدر حسینی» و ادامه انتصابات مورد سوال در دولت پزشکیان

  23. مردم نخورند و نپوشند تا جیب دولت پر شود؟!

  24. تصاویری از سوختن هولناک هواپیمای مسافری روس در فرودگاه

  25. بازی با مرگ؛ قلیان کشیدن جوان موتورسوار در اتوبان !

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  3. فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. فمینیسم ایرانی و عبور از سکولاریسم

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  11. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  12. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  13. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  14. درد بیمار و ناز طبیبان !

  15. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  16. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  17. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  18. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  19. یارانه‌ها واریز شد

  20. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  21. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  22. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  23. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  24. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  25. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

پربحث‌های هفته

  1. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  2. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. بازگشت روحانی به سیاست با پرواز در خواب/ نسخه‌ جدید لاریجانی/ ادعای تازه درباره تابعیت فرزندان ظریف

  5. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  6. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  7. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  8. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  9. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  10. دختر صفدر حسینی در دولت پست گرفت / فاطمه حسینی کیست؟

  11. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  12. امام جمعه اردبیل: امارات هیچ سندی بر مالکیت ۲ جزیره «آریانا» و «زرکوه» ندارد

  13. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

  14. کمالوندی: ظرفیت غنی‌سازی را افزایش دادیم  

  15. محمد مهاجری به عراقچی: قرار نیست مملکت را از این وضع نجات دهید؟ /حمله گازانبری علیه ما شروع شده است

  16. فضائلی: رهبری مخالف اصلاح قانون تابعیت‌های غیرقهری هستند

  17. حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط لاهه صادر شد

  18. پیشنهاد خواننده کیهان درباره‌ ‌حجاب در مترو

  19. تحلیل معاون پزشکیان از «کلینیک ترک بی حجابی»

  20. وزارت خارجه ازسرگیریِ مذاکرات از جمعه را تأیید کرد

  21. انتقال پایتخت وارد مرحله جدیدی شد

  22. چرا اروپا دنبال آغاز مجدد گفت‌وگوها با ایران است؟

  23. جزئیات تازه از ترور دانشمندان هسته‌ای/ وزیر پیشین اطلاعات: نیم‌ساعت قبل از آنکه برسیم، تروریست‌ها فرار می کردند

  24. سران سه‌قوه در خصوص لزوم رفع مسدودسازی اتفاق نظر دارند

  25. گرد و خاک عارف علیه منتقدین دولت/ سه ماه قبل کجا بودید؟

آخرین عناوین