به گزارش الف؛ نخستین جلسه دادگاه اعضا و سرکرده های گروهک تروریستی منافقین در روز سه شنبه(21 آذرماه 1402)، در دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد. دادگاهی که در قالب آن به جنایات 104 عضوِ این گروهک از جمله مسعود و مریم رجوی پرداخته می شود و البته که یک شخصیت حقوقی(سازمان مجاهدین خلق) نیز هدف محاکمه قرار خواهد گرفت.
در دادگاه مذکور، خانواده های شماری از شهدایی که به دست اعضای گروهک منافقین به شهادت رسیدهاند، از جمله فرزندان شهدایی همچون شهید صیاد شیرازی و شهید لاجوردی نیز حضور داشتند. در این دادگاه، کیفرخواستی علیه اعضا و کلیت سازمان مجاهدین خلق (گروهک منافقین) قرائت شد و البته شماری از اعضای خانواده های افرادی که از طرف عوامل گروهک مذکور به شهادت رسیده اند نیز به طرح دیدگاه های خود پرداختند و برخی از مستندات جنایات گروهک منافقین و اعضای آنها نیز ارائه شد.
اقدامی دیر اما خوب ...
بر کسی پوشیده نیست که گروهک منافقین و اعضا و نیروهای آن، جنایات فراوانی را علیه ملت ایران انجام دادهاند و بر اساس آمارهای رسمی، دستشان به خون بیش از 17 هزار نفر از مردم کشورمان آغشته است. از این رو، برگزاری دادگاه محاکمه اعضای گروهک مذکور، اگرچه می توانست بسیار زودتر انجام شود با این حال، انجام آن در برهه زمانی کنونی نیز حرکت بسیار خوب و معناداری است.
موضوعی که مخصوصا با توجه به حجم گسترده جنایات این سازمان و اعضایش علیه مردم کشورمان، از ابعاد جدیتری نیز برخوردار می شود. بدون تردید در چهارچوب دادگاه محاکمه اعضای گروهک منافقین، به جنایات آن ها رسیدگی دقیق خواهد شد و علیهشان احکام غیابی صادر می گردد. احکامی که برای همیشه برقرار هستند و می توانند هزینه های سنگینی را روی دست منافقین بگذارند و راه را برای مجازات نهایی و اجرای عدالت در موردشان نیز هموار کنند.
پرهزینهکردن همکاری با منافقین در محیط بینالمللی
محاکمه و صدور حکم علیه اعضای گروهک منافقین و کلیت این سازمان به عنوان یک سازمان تروریستی که از هیچ جنایتی علیه مردم کشورمان دریغ نکرده، در نوع خود می تواند همکاری های دیگر کشورها و دولت ها و کنشگران بین المللی با این گروهگِ بدنام را به گزاره ای پرهزینه برای آن ها تبدیل کند.
تردیدی نیست که گروهک مذکور و اعضای رده بالای آن مجرم هستند و صدور حکم قضایی علیه آن ها در محاکم کشورمان، با پیگردهای حقوقی بین المللی نیز همراه می شود و کنشگران بین المللی که به صراحت با منافقین ارتباط می گیرند و در جلسات آن ها شرکت کرده و می کنند، بایستی جدی تر از قبل، پاسخگوی چراییِ ارتباط خود با اعضای یک گروه جنایتکار باشند.
برجسته شدن بیش از پیش ماهیت ضدانسانی منافقین
در نهایت باید گفت که برگزاری دادگاه جهت رسیدگی به جنایات اعضای گروهک منافقین علیه مردم کشورمان و پیگیری در پیگرد قضایی آن ها، در نوع خود می تواند آگاهی افکار عمومی بین المللی در مورد ماهیت سیاه و پلید گروه تروریستی منافقین را در محیط بین المللی نیز افزایش دهد. سال هاست که کنشگران غربی و بینالمللی، از بی اطلاعی افکار عمومی خود در مورد جنایات ضدبشری منافقین علیه مردم کشورمان سواستفاده می کنند و به صراحت و آشکارا در جلسات این گروه تروریستی شرکت می کنند و رسانه هایشان نیز منافقین را به شیوه ای نادرست و غیرواقعی نزد افکار عمومی بین المللی معرفی می کنند.
حال برگزاری دادگاه علیه این جانیان و پیگرد قضایی آن ها، این سوال را در ذهن شمار قابل توجهی از افکارعمومی بین المللی ایجاد می کند که چرا مسوولان و سیاستمدارانشان باید در جلسات گروهی شرکت کنند که دستشان به خون هزاران ایرانی بیگناه آغشته است؟ اقدامی که جدای از افشای ماهیت حقیقی منافقین، چهره واقعی این سیاستمداران را نیز به مردم کشورهایشان نشان می دهد.