جشنواره فیلم فجر، مسوولان تلویزیون و سینما را پشت یک میز نشاند

  4031025107

نشست معاون سیما و رئیس سازمان سینمایی روز دوشنبه ـ ۲۴ دی ماه ـ در ساختمان سیما با محوریت موضوع چهل و سومین جشنواره فیلم فجر برگزار و پس از یک روز اطلاع رسانی شد.

جشنواره فیلم فجر، مسوولان تلویزیون و سینما را پشت یک میز نشاند

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، محسن برمهانی معاون سیما، این نشست را فرصتی خجسته دانست تا گام‌های بزرگی در راستای ارتقای رسانه و هنر کشور برداشته شود.

او حضور نمایندگان هر دو حوزه را نشان‌دهنده عزم جدی برای این همکاری دانست و ابراز امیدواری کرد این هم‌افزایی منجر به تحولات مثبت در عرصه رسانه و سینما شود.

برمهانی در ادامه با اشاره به اهمیت جشنواره فجر گفت: «جشنواره فجر از پربسامدترین رویدادهای فرهنگی کشور است که توجه بسیاری از رسانه‌ها، هنرمندان و مردم را به خود جلب می‌کند. هرچند نمایشگاه کتاب با سه میلیون مخاطب رویداد بزرگ‌تری به شمار می‌رود، اما از منظر رسانه‌ای، جشنواره فجر را می‌توان بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور دانست.»  

وی تأکید کرد: «این جشنواره برای هر دو مجموعه صداوسیما و سازمان سینمایی اهمیت ویژه‌ای دارد و گفت‌وگو پیرامون آن برای برنامه‌ریزی بهتر ضروری است.»    

معاون سیما همچنین پیشنهاد کرد که این جلسات به صورت منظم و با حضور کارشناسان دو حوزه ادامه یابد تا بستر لازم برای همکاری‌های عملیاتی فراهم شود. وی گفت: «ذهن همکاران ما اکنون آماده‌تر از گذشته است تا ایده‌ها و نظرات خود را برای ارتقای سینما و رسانه مطرح کنند.»   

جشنواره فیلم فجر، مسوولان تلویزیون و سینما را پشت یک میز نشاند

رائد فریدزاده، رئیس سازمان سینمایی هم با تأکید بر اهمیت جشنواره فیلم فجر گفت، «امسال شاهد استقبال کم‌نظیری از سوی هنرمندانی هستیم که در گذشته شاید فاصله گرفته بودند، اما اکنون با شور و حرارت به این رویداد پیوسته‌اند. این نشانه‌ای از وفاق و همگرایی بیشتر در جامعه هنری و فرهنگی کشور است.» 

او به هویت بصری جشنواره امسال اشاره کرد و گفت: «پوستر و تم جشنواره، با تأکید بر مفهوم مادر وطن طراحی شده است. این انتخاب یادآور فیلم‌های ماندگار زنده‌یاد علی حاتمی و شکوه فرهنگی ایران است. فیلم‌سازی که دین بزرگی بر گردن هنر این سرزمین دارد و آثار او همچنان الهام‌بخش هنرمندان است.» 

دبیر چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر در نشست با معاون سیما و رئیس سازمان سینمایی بر ضرورت همگرایی بین سینما و تلویزیون تأکید کرد و از آمادگی برای همکاری سازنده در پوشش جشنواره خبر داد. وی تعامل سازنده بین این دو حوزه را لازمه اعتلای فرهنگی کشور دانست. 

منوچهر شهسواری در آغاز سخنان خود، اهمیت ارتباط بین سینما و تلویزیون را مورد تأکید قرار داد و گفت: «هیچ کشوری بدون رسانه قدرتمند معنا پیدا نمی‌کند و هیچ رسانه‌ای نمی‌تواند بدون حمایت یک صنعت سینمای قوی موفق باشد. این دو حوزه مانند دانشنامه‌هایی هستند که می‌توانند از دانش و تجربه یکدیگر بهره ببرند.»  

شهسواری با اشاره به رویکرد جشنواره فجر برای ایجاد همگرایی گفت: «فضای مدیریتی حاکم بر جشنواره، تقابل با هر نوع اصطکاک و تلاش برای گسترش همکاری‌ها است. ما آماده‌ایم با همه گروه‌های برنامه‌ساز، فنی و اجرایی در صدا و سیما همکاری کنیم تا پوشش این رویداد به بهترین شکل ممکن انجام شود.»  

مسعود نجفی، مشاور رئیس سازمان سینمایی و مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی، در نشست مشترک با معاون سیما با بیان گزارشی از برنامه‌های رسانه ملی برای جشنواره فیلم فجر گفت: «برای امسال، برنامه‌های مختلفی از سوی شبکه‌های تلویزیونی در نظر گرفته شده است. شبکه دو و سه هرکدام دو عنوان برنامه اختصاصی درخواست کرده‌اند. همچنین شبکه نمایش هفت برنامه اختصاصی خواهد داشت که مطابق با روند سال گذشته، برنامه‌های خود را از استودیوی برج میلاد پخش خواهد کرد.»  

وی ادامه داد: «شبکه امید با برنامه "امید سیما"، شبکه تهران با برنامه "سینما ملت"، شبکه سلامت با برنامه "پنجره باز"، و شبکه نسیم با برنامه "سینما بانو" از دیگر شبکه‌هایی هستند که در جشنواره حضور خواهند داشت. شبکه سه نیز با برنامه "گزارش روز" و شبکه دو با برنامه‌های صبحگاهی مانند "سلام صبح بخیر" و "صبحانه ایرانی" پوشش گسترده‌ای ارائه خواهند کرد.»  

بهروز شعیبی به عنوان مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در این نشست گفت: همیشه این نگاه ویژه از طرف سازمان سینمای بوده که فیلم کوتاه را در بدنه جشنواره حفظ کنند و امیدوارم همان طورکه صداوسیما اهمیت ویژه ای برای فیلم های بلند به لحاظ شمار مخاطبان قائل است اما نباید این نکته را فراموش کرد فیلم کوتاه و مستند برای جوانان خیلی اهمیت دارد و امیدواریم امسال مانور دست اندرکاران جشنواره فجر بیش تر از دوره های قبل به فیلم های کوتاه و مستند باشد.

شعیبی خاطرنشان کرد: همان طور انجمن سینمای جوان خود را از بدنه فیلم کوتاه می بیند و در واقع به نوعی همکاری ویژه با مرکز گسترش می داند امیدواریم بتوانیم در جشنواره فجر با عرضه و دیده شدن فیلم های کوتاه حضور داشته باشیم.

جشنواره فیلم فجر، مسوولان تلویزیون و سینما را پشت یک میز نشاند

محمد حمیدی مقدم، رئیس مرکز سینمایی هنر و تجربه در آغاز سخنان خود ضمن قدردانی از همراهی و همکاری معاونت سیما با جشنواره حقیقت گفت: برای نخستین بار بازتاب اخبار سینما حقیقت در رسانه ملی به ویژه از آنتن شبکه چهار صورت گرفت که اتفاق خوبی بود.

وی ادامه داد: از آن جایی که پخش فیلم ها بعد از اتمام کار هر جشنواره مهم است؛ جا دارد که صداوسیما فیلم های مستند جشنواره را خریداری کند تا علاقه مندان به راحتی بتوانند از تلویزیون فیلم های مستند را تماشا کنند.

وی تاکید کرد: بعد از برگزاری جشنواره حقیقت، اتفاق خوبی که افتاد، تولید برنامه «در جستجوی حقیقت» به شکل هفتگی با رویکرد سینمای مستند با استفاده از گنجینه ای که مرکز گسترش در اختیار دارد که نمایش فیلم ها به طور کامل انجام شود.

امکانات واحد سیار رسانه ملی سال گذشته خیلی خوب بود و امیدواریم این همراهی در جشنواره امسال هم همچون سال های گذشته انجام شود.

حبیب ایل‌بیگی، معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی هم جشنواره فیلم فجر را مهمترین رویداد فرهنگی توصیف کرد که در دهه پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می شود که هیچ بدیلی هم ندارد و نیاز به مراقبت دارد.

وی پیشنهاد داد: از آن جا که جشنواره فیلم فجر زمان اکران فیلم هاست، بهتر است در برنامه های تخصصی نقد و بررسی تلویزیون در دوران جشنواره، کارشناسان فقط به معرفی و اطلاع رسانی فیلم ها بپردازند تا علاقه مندان به سینما راحت تر فیلم های مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

محمدعلی غلامرضایی مدیر شبکه نمایش و تماشا در این نشست گفت: برنامه افتتاحیه و اختتامیه جشنواره فیلم فجر امسال به صورت زنده و مستقیم از شبکه نمایش پخش می شود.

وی همچنین پیشنهاد داد: امسال ظرفیت خوبی است که فیلم های فجر در برخی سالن های سینما با رابط ناشنوایان پخش شود.

این اتفاق برای نمایش فیلم «باغ کیانوش» در باغ کتاب با رابط ناشنوایان صورت گرفت و در برنامه «هفت» هم پوشش داده شد.

غلامرضایی گفت: برنامه افتتاحیه و اختتامیه جشنواره فیلم فجر امسال به صورت زنده و مستقیم از شبکه نمایش پخش می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال ظرفیت خوبی است که فیلم های فجر در برخی سالن های سینما با رابط ناشنوایان پخش شود. 

وی همچنین درباره خرید فیلم های مستند هم اعلام آمادگی کرد که رسانه ملی این ظرفیت را دارد.

جشنواره فیلم فجر، مسوولان تلویزیون و سینما را پشت یک میز نشاند

در این نشست رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری دبیر چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، بهروز شعیبی به عنوان مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران، حبیب ایل‌بیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی،حمیدی مقدم، رئیس مرکز سینمایی هنر و تجربه، مسعود نجفی مدیر روابط عمومی چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر و سید سلیم غفوری قائم مقام معاون سیما، مهدی نقویان رئیس مرکز سیمافیلم، مجید اکبرشاهی رئیس مرکز سیمرغ، غلامرضایی مدیر شبکه های نمایش و تماشا، حاجی سیدرضی رئیس مرکز تولید و فنی سیما، سلطانی مشاور اجرایی و مدیر دفتر معاون سیما و حامد فاتحی مدیر روابط عمومی و رسانه های نوین معاونت سیما در این نشست حضور داشتند و نقطه نظرات خود را در خصوص همکاری رسانه ملی با سازمان سینمایی کشور برای پوشش اخبار جشنواره فیلم فجر عنوان کردند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  2. احساسی کردن فضا علیه FATF/ پوردهقان: اعضای مجمع مسئولان ما هستند نه آمریکایی یا اسرائیلی/ زارع: تصویب FATF به نفع کشور است

  3. امام علی(ع) و امانت حکومت

  4. آمار نگران کننده استاندار تهران از مهاجران افغان و پاکستانی در پایتخت  

  5. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  6. همتی: مهمترین دغدغه کشور باید ثبات‌بخشی به اقتصاد باشد

  7. عامل اصلی وضعیت کنونی آلودگی هوا در کشور چیست؟

  8. گوش بری با میوه‌های لاکچری/ هر کیلو ۱.۴ میلیون تومان!

  9. ترامپ: اوکراین در حال نابودی است/ آتش‌بس غزه در دسترس است  

  10. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  11. بررسی FATF در مجمع تشخیص مصلحت امیدوارکننده است/منافع ملی اقتضا می‌کند از سد FATF عبور کنیم

  12. فلاحت‌پیشه: لوایح «پارلرمو» و «CFT» را با ۱۵ «حق شرط» تصویب کرده بودیم

  13. افزایش خشونت علیه کادر درمان/ دو عامل مهم شروع دعوا: کمبود تخت و تعداد بالای همراه بیمار

  14. پیام مهم پزشکیان فردا از شبکه NBC پخش می‌شود  

پربحث‌های هفته

  1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. بیانیه دفتر «عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح

  4. لایحه عفاف و حجاب در مجلس حاشیه ساز شد

  5. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  6. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  7. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  8. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  9. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  10. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

  11. پادگان شهری به نام اسرائیل

  12. کجا با این عجله؟!

  13. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  14. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  15. رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها درباره ایران غالبا دچار خطای محاسباتی شدند

  16. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  17. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

  18. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  19. یمن: ناوهواپیمابر آمریکا و تل‌آویو را هدف قرار دادیم

  20. ۵۰ ورزشگاهی که بعد از انقلاب اسلامی ساخته شد

  21. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  22. کیهان: آتش لُس‌آنجلس، آهِ کودکان غزه است

  23. انتقادها‌ به یکجانبه‌شدن وفاق / چه کسانی از پشت به مردم خنجر می‌زنند؟/ خطای باکو

  24. عراقچی اولین قربانی بی‌اخلاقی‌ها نیست/ شورش مهران مدیری/ آقای پزشکیان؛ تضمین مکتوب بگیرید!

  25. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

آخرین عناوین