توسعه ناوگان سیاست اصلی است/ اگر تولید داخل نبود، باید از ظرفیت واردات استفاده شود

  4021227043 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه ناوگان سیاست اصلی ماست، گفت: اگر تولید داخل کافی نبود، باید واردات بدون معطلی انجام شود

توسعه ناوگان سیاست اصلی است/ اگر تولید داخل نبود، باید از ظرفیت واردات استفاده شود

به گزارش ایسنا، مهرداد بذرپاش در مراسم سراسری آغاز اجرایی پویش «چشم‌به‌راهیم» گفت: مقارن شدن بهار و ماه رمضان باید توام با یک تحول باشد اگر تغییری حاصل نشود، کمترین انتفاع را از این شرایط برده‌ایم. راضی شدن به وضع موجود، نقطه ایستایی است. ما در مجموعه وزارت راه و شهرسازی به‌خصوص سازمان راهداری که کارهای زیرساختی، مدیریت نرم‌افزاری و جابه جایی کالا و مسافر در آن انجام می‌شود، باید سوانح را به حداقل برسانیم.

وی ادامه داد: در سالی که گذشت بخش زیادی از هدف‌گذاری‌های ما محقق شد. برای مثال در احداث راه‌های روستایی بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر که هدف‌گذاری شده بود صورت گرفت. رشد ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل خوب است اما کافی نیست و باید افزایش پیدا کند. همچنین در حوزه مسکن روستایی از عدد ۴۷۰ هزار هم عبور کردیم؛ در زمینه راه و مسکن روستایی باید اقدامات خوبی در ۱۴۰۳ انجام شود و رضایت مردم را افزایش دهد.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: توجه به مسکن، راه و زمین جزو مولفه‌های اصلی ما در روستا است و می‌تواند مردم را در روستاها ماندگار کند. اگر دسترسی روستاهای ما به نقاط شهری فراهم باشد، مردم در روستا می‌مانند. توسعه روستا یعنی توسعه کل کشور. اینکه ما ناچار به واردات برخی از کالاهای کشاورزی رو می‌آوریم به این دلیل است که تعداد زیادی از روستاییان به شهرها مهاجرت کرده‌اند یا به‌دنبال کمبود زمین، دیگر کشت نمی‌کنند.

۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز اصلاح شد

بذرپاش با اشاره به اصلاح نقاط پرتصادف گفت: سال جاری ۷۲۵ نقطه حادثه‌خیز اصلاح شد که یک رکورد محسوب می‌شود. امیدواریم این موضوع در کاهش تصادفات نقش داشته باشد. البته بیش از ۸۰ درصد سوانح به عوامل انسانی برمی‌گردد که اقدامات فرهنگی می‌طلبد. سرنشینان هم می‌توانند در سلامت سفر اثر زیادی داشته باشند که باید به این موضوع توجه شود.

وی‌ ادامه داد: تا پایان دولت برای ۸۸۷ نقطه هدف‌گذاری کردیم که برای امسال برنامه ما اصلاح ۴۰۰ نقطه بود که ۴۱۲ نقطه محقق شد و به برنامه رسیدیم و مابقی را برای ۱۴۰۳ مرتفع خواهیم کرد. البته قرار بود برای این هدف، منابعی از صندوق خسارت‌های بدنی تامین شود اما تاکنون ریالی تامین نشده و همه اینها از سازمان راهداری هزینه شده است که این موضوع را در جلسه دولت مطرح خواهم کرد. همه این منابع برای نجات جان انسان‌ها صرف شده و جزو تاکیدات دولت است و تا سال آینده مشکلات باید رفع شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۱۷ میلیون مسافر نوروزی امسال از روش‌های مختلف حمل‌ونقل‌ استفاده می‌کنند، گفت: بخش زیادی از این سفرها جاده‌ای است که از حمل‌ونقل عمومی استفاده می‌کنند یا از خودروهای شخصی. توسعه ناوگان سیاست اصلی ماست و هر سیاست فرعی در مقابل آن قرار دارد و نباید مانع آن باشد. اگر  تولید داخل جوابگو نباشد، باید واردات بدون معطلی انجام شود.

واردات اتوبوس، گرفتار بروکراسی است 

بذرپاش ادامه داد: البته قدری گرفتار بروکراسی‌ها هستیم که رفع خواهد شد و بخشی هم تامین منابع است که باید تجهیز بهتری برای سال بعد داشته باشیم، بخشی هم کمک‌های تسهیلاتی و مکمل است برای اینکه بخش خصوصی انگیزه بیشتری داشته باشد. امیدواریم سال آینده رشد خوبی در توسعه ناوگان داشته باشیم که مشکلات امسال کاهش پیدا کند.

وی اظهار کرد: همچنین ماشین‌هایی که به‌عنوان حمل‌ونقل عمومی در ناوگان بودند و اکنون از مدار حمل‌ونقل عمومی خارج شدند، باید برگردند. بخشی از این ماشین‌ها به بخش‌های دیگر از جمله شرکت‌ها جذب شوند، درحالی که اصل کار اتوبوس‌ها باید در حمل‌ونقل عمومی باشد؛ در غیر این صورت ظرفیت ما در حمل و نقل عمومی دچار مشکل می‌شود.

وزیر راه و شهرسازی در پایان بیان کرد: البته در سازمان راهداری هم باید اقداماتی انجام می‌دادیم که به نقطه مطلوب نرسیدیم، اما همکاران راهداری تلاش‌ زیادی می‌کنند. سیاست ما ایمنی و آسایش در سفرها است، هیچ اولویتی بالاتر از ایمنی نیست، پس از آن آسایش و آرامش است. در همه بخش های حمل و نقلی هم این موضوع را پیگیری می‌کنیم. تعداد جان‌باختگان به حداقل برسد و کمتر از نوروز قبل باشد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۴۲۶۱۹۹۱۶:۲۸:۵۵ ۱۴۰۲/۱۲/۲۷
خسته نباشید. با هزار مکافات یه بلیط برای شهرستان گیر آوردم
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

    2. باز هم در باغ سبز !

    3. جابجایی مرزهای وقاحت!

    4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

    5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

    6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

    7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

    8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

    9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

    10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

    11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

    12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

    13. درد بیمار و ناز طبیبان !

    14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

    15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

    16. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

    17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

    18. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

    19. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

    20. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

    21. یارانه‌ها واریز شد

    22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

    23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

    24. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

    25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

    آخرین عناوین