مقام صهیونیست: به رفح حمله می‌کنیم حتی به قیمت اختلاف با آمریکا  

  4030102083

یک مقام ارشد رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه گفت تل‌آویو کنترل رفح را به دست خواهد گرفت، حتی اگر این امر باعث اختلاف با ایالات متحده شود.

به گزارش ایسنا، دورنمای یورش تانک‌ها و سربازان رژیم صهیونیستی به رفح، در ظاهر مایه دل‌نگرانی آمریکای مدعی حقوق بشر شده است، آن هم در شرایطی که برنامه‌ای برای جابجایی بیش از یک میلیون فلسطینی که از زمان آواره شدن در مناطق دیگر نوار غزه در طول جنگ پنج ماهه به آنجا پناه آورده‌اند، وجود ندارد.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که با یورش‌های زمینی و هوایی از هفتم اکتبر جان بیش از ۳۱ هزار فلسطینی را گرفته است، وعده داده از تخلیه غیرنظامیان و کمک‌های بشردوستانه در رفح اطمینان حاصل کند؛ اقداماتی که مقامات ارشد تل‌آویو قرار است در روزهای آینده در کاخ سفید به دستور «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا درباره آن‌ها بحث کنند.

یکی از این نمایندگان رژیم صهیونیستی، «ران درمر» وزیر امور استراتژیک است که در اظهاراتی گفت: «ما کاملا مطمئن هستیم که می‌توانیم این کار را به گونه‌ای انجام دهیم که موثر باشد؛ نه تنها از نظر نظامی، بلکه در بعد بشردوستانه و آن‌ها اعتماد کمتری دارند که ما بتوانیم این کار را انجام دهیم».

درمر، سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده گفت تل‌آویو ایده‌های آمریکا را در مورد رفح خواهد شنید، اما این شهر واقع در مرز غزه با مصر، خواه متحدان به توافق برسند یا نرسند، گرفته خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، ران درمر گفت: «حتی اگر اسرائیل مجبور شود به تنهایی بجنگد، این اتفاق خواهد افتاد. حتی اگر تمام دنیا از جمله ایالات متحده علیه اسرائیل شوند، ما تا پیروزی در نبرد خواهیم جنگید».

درمر گفت باقی‌ماندن حماس باعث «حملات بی‌پایان» علیه رژیم صهیونیستی از سراسر منطقه می‌شود و «به همین دلیل است که عزم برای بیرون راندن آن‌ها بسیار قوی است، حتی اگر منجر به شکاف احتمالی در روابط با ایالات متحده شود».

این مقام صهیونیست همچنین گفت چهار گردان دست‌نخورده حماس در رفح وجود دارد که توسط عواملی که از دیگر مناطق غزه عقب‌نشینی کرده بودند، تقویت شدند و این ۲۵ درصد از قدرت این گروه قبل از جنگ را تشکیل می‌دهد.

سفیر پیشین رژیم صهیونیستی همچنین گفت: «قصد نداریم اجازه دهیم یک‌چهارم آنها اینجا بمانند. ما به رفح می‌رویم چون مجبوریم... و فکر می‌کنم آنچه مردم درک نمی‌کنند این است که هفتم اکتبر یک لحظه وجودی برای اسرائیل است».

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. بدهکاران، طلبکار شدند!

  8. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  9. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  10. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  11. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  12. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  13. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  14. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  15. درد بیمار و ناز طبیبان !

  16. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  17. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  18. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  19. یارانه‌ها واریز شد

  20. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  21. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  22. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  24. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  25. روایت عجیب حسن روحانی از نامزدی اش در انتخابات/ خواب سیدمحمد خاتمی را دیدم!/ خاتمی را زیر بالم گرفتم و به آسمان بردم!

آخرین عناوین