به گزارش ایرنا، همایش «زنان حامی مسعود پزشکیان» با حضور جمعی از زنان و دختران جوان، امروز جمعه - ۲۵ خرداد - در ستاد انتخاباتی این نامزد چهاردهمین دوره ریاست جمهوری آغاز شد.
پزشکیان در این مراسم با تاکید بر اینکه من شعار دادن بلد نیستم. من هیچ وقت برای گرفتن رای دروغ نگفتم و وعده دروغ ندادم، اظهار داشت: از اعتقادم دست برنخواهم داشت و به حق و عدالت معتقدم.
وی یادآورشد: حق زنان، نژادها و قومیت ها و هر جا حقی ضایع شود آن قدری که بتوانم از مظلوم دفاع خواهم کرد. چه زن و چه کُرد و بلوچ باشد.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد: حضرت علی(ع) می فرمایند کسی که عمیقاً میفهمد باید تصمیم بگیرد کاری که می کنند. نفع دارد یا ضرر؟ چهل سال است با مداخلات می خواهیم حجاب را درست کنیم. اما بدتر کردیم. این مداخله به اسم نور ما را به سمت سیاهی می کشد یا به سمت نور؟ این بررسی را انجام دهند.
پزشکیان عنوان کرد: ما جوانان را ضد دین می کنیم. وقتی بلد نیستیم هدایت کنیم چرا آنها را متنفر میکنیم؟ این ما هستیم که باید کتک بخوریم. این بچه ها در مدارس ما درس خواندند. ما چه کار کردیم؟ ما مقصریم. تقصیر ماست. باید روش و راه زندگی را به آنها آموزش میدادند.
وی اظهار داشت: زدن و گرفتن روش درستی نیست. من هر کاری از دستم بر بیاید در تغییر این وضعیت و به کرامت رساندن انسانها انجام میدهم. گردنم را هم گرو میگذارم. البته به این سادگی نیست. فردا با خیلی ها باید کلنجار بروم. ولی مدافع حقوق زنان خواهم بود.
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: کسانی که با صندوق رای قهر کردند بیایند میتوانیم جلوی تمامیت خواهی را بگیریم. در رابطه با حقوق مردم هر کاری بتوانم خواهم کرد. مردها اگر توانستند کاری کنند حتما یک زن قدرتمند کنارشان بوده است.
پزشکیان با تاکید بر اینکه زنها میتوانند آینده کشور ما را درست کنند، افزود: اگر به صحنه بیایید جلوی نگاه بسته میایستیم. من نمی گویم به قدرت برسم معجزه می کنم. اما در کنار هم از این وضعیت و این بحران میتوانیم بیرون بیاییم. باید با هم و با همسایههایمان حرف بزنیم. نباید با هم بجنگیم.
وی خاطرنشان کرد: حاکمیت باید صدای کسانی که پول و آشنا ندارند را بشنود. من با کسانی که دلشان برای ایران میتپد میتوانم کاری بکنم. تنهایی نمیتوانم کاری کنم.
شهیندخت ملاوردی معاون رئیس جمهور در دولت یازدهم با بیان اینکه ما عدالت جنسیتی در مدیریتها را به عنوان یک هدف اصلاحطلبانه دنبال میکنیم، گفت: مطالبهگری خودمان را برای تحقق این برنامه خواهیم داشت.
وی در این مراسم خطاب به پزشکیان اظهار داشت: شعاری که شما تحت محوریت عدالت انتخاب کردهاید، در حوزه زنان با عدالت جنسیتی تعریف میشود. عدالت جنسیتی در تمامی وجوهش باید بروز و ظهور داشته باشد.
معاون رئیس جمهور در دولت یازدهم اضافه کرد: اجرای این عدالت در بازار کار و مدیریتها بسیار اهمیت دارد. ما عدالت جنسیتی در مدیریتها را به عنوان یک هدف اصلاح طلبانه دنبال میکنیم. شاخص های عدالت جنسیتی در دولت یازدهم و دوازدهم مشخص، ولی در دولت سیزدهم روندش متوقف شد.
ملاوردی در ادامه بار دیگر خطاب به پزشکیان تصریح کرد: امید است این رویکرد در برنامه های شما حاکم شود. ما مطالبه گری خودمان را برای تحقق این برنامه خواهیم داشت.
در این مراسم، فاطمه هاشمی، صدراعظم نوری عضو شورای شهر در دوره پنجم، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در دولت های اصلاحات و تدبیر و امید، شهیندوخت ملاوردی معاون رئیس جمهور در دولت یازدهم، فاطمه راکعی عضو ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان، پروانه مافی نماینده ادوار مجلس و زهرا نژاد بهرام عضو پیشین شورای شهر تهران حضور داشند.
فاطمه راکعی نماینده ادوار مجلس در این مراسم با بیان اینکه فرصت کمی برای تبلیغات این مراسم داشتیم و حضور پرشور بانوان در این مراسم نشاندهنده اعتماد قوی به پزشکیان است، گفت: ایشان برای دمیدن روح امید دوباره به ایران عزیز آمدهاند.
وی ادامه داد: در حوزههای مختلف به خاطر ذخیره غنی از فعالیتهای زنان، طرحها و لوایح بسیاری ارائه شده و کارهای زیادی انجام شده است. البته برخی طرح ها و لوایح بعضا به تصویب نرسیده که امید است همه گونه تبعیض زدایی از زنان در همه عرصهها صورت گیرد.
این نماینده ادوار مجلس اظهار داشت: دکتر پزشکیان آمده است ایران را آباد و تبعیضها را برطرف کند. برای دختربچه ها برنامه ریزی داریم. نوید به نسل زد میدهم که آینده پرامید در انتظار همه ماست.
پروانه مافی نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی نیز از دیگر حاضران در این مراسم بود که در سخنانی با تاکید بر اینکه مشکلات زنان فراوان و انباشت شده است، گفت: رعایت شأن و حفظ کرامت زنان از همه چیز مهمتر است.
وی با اشاره به اینکه با ابرچالش نابرابری به ویژه در حوزه زنان مواجه هستیم، اظهار داشت: نارضایتی طیفی از زنان از برخوردهای تند باعث رویگردانی از حاکمیت شده است. این مسأله باید جزو اولویتهای دولت بعدی باشد. آشتی و بازسازی اعتماد عمومی، عدالت جنسیتی، حل مشکل اشتغال زنان و توجه به قوانین و مقررات بسیار مهم است.