به گزارش تسنیم، مسعود پزشکیان رئیسجمهور در گردهمایی سراسری مسئولین بسیج دانشجویی و طلاب بسیجی که صبح امروز در حرم امام خمینی (ره) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: اوایل انقلاب ما دانشجو بودیم و آنچه به خاطر میآید از آن دوران، تمام فکر و ذکر ما این بود که کشوری را باید بسازیم که توام با عزت، سربلندی، عدالت و به دور از تبعیض باشد و الگویی برای کشورهای منطقه باشیم و به دیگر بگوییم که اعتقاد و مسیر ما بهترین راه است.
وی افزود: در ابتدای انقلاب که جنگ به ایران تحمیل شد، ما با پول تو جیبی خودمان به مناطق محروم و صعبالعبور میرفتیم و هر کاری از دستمان بر میآمد برای رفع محرومیت از این مناطق انجام میدادیم و فکرمان این بود که بیهیچ ادعایی باید مملکت را بسازیم.
رئیسجمهور گفت: در دانشگاه بر مبنای آنچه که نیازمان بود، باورمان این بود که باید تخصصی داشته باشیم که بتوانیم نیازمند جامعه باشیم. آن زمان سپاه و سایر بخشها هنوز ساختار پزشکی و درمانی سازمانیافتهای نداشتند و دانشگاهها بودند که نیاز بهداشت و درمان را پشتیبانی میکردند و لشکر عاشورا هیچ عملیاتی را نکرد مگر اینکه در آن عملیاتها دانشجوها پشتیبان بهداشت و درمان مجروحان جنگی بودند.
پزشکیان با بیان اینکه نگاه دانشگاه و دانشجو در دوران جنگ تحمیلی مستقل از اینکه چپاند یا راستاند این بود که از مملکت دفاع کنند، خاطرنشان کرد: جبهه را دانشجویان اداره کردند و تا آن زمان که نیروهای مسلح به سازماندهی قابل قبولی برسند، این دانشگاه و دانشجویان بودند که پشتیبان جنگ بودند. بعد از جنگ همان بچههایی که جبهه رفته بودند، نهایت تلاش خود را به کار بستند تا در مسیر آبادانی و پیشرفت کشور حرکت کنند. من تصور میکنم که الان در دولت هم باید همان راه بسیج در دوران دفاع مقدس را پیش بگیریم.
وی تاکید کرد: امروز به جز نگاه بسیجی برای حل مشکلات، هیچ راهی برای ساختن مملکت و از بین بردن بیعدالتی و خدمت وجود ندارد. ما به شرطی که در عمل خودمان را نشان دهیم، بهترین هستیم.
رئیسجمهور گفت: ما امروز با انواع و اقسام مشکلات مواجه هستیم و ناترازیهایی زیادی در آب، برق، گاز و محیط زیست داریم و باید بتوانیم این ناترازیها را حل کنیم و پاسخگویی مردم باشیم که با روند دولتی و اداری امکان پذیر نیست. ما برای حل مشکل مردم جز با نگاهی که در ابتدای انقلاب همه دست به دست هم دادند و به میدان آمدند، راهی دیگری نداریم.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.