به گزارش ایسنا، یکی از قانونگذاران برجسته جناح چپ آلمان در رسانههای اجتماعی نوشت: «این حکم بازداشت علیه "بنیامین نتانیاهو" و "یوآو گالانت"، نخست وزیر و وزیر جنگ سابق اسرائیل سیلی به صورت دولت اولاف شولتس، صدراعظم و آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان است.»
به نقل از خبرگزاری آناتولی، این قانونگذار آلمانی همچنین به برلین تاکید کرد تا فورا تحریمهای تسلیحاتی علیه رژیم صهیونیستی وضع کند.
وی در ادامه نوشت: «چه چیز دیگری لازم است تا دولت فدرال به حمایت خود از جنایات جنگی دولت نتانیاهو در غزه پایان دهد؟ اکنون تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل باید صورت گیرد!»
دولت آلمان حامی سرسخت اسرائیل بوده و شولتس بارها بر مسؤولیت ویژه آلمان در قبال امنیت اسرائیل تاکید کرده است.
«نیکول گولکه»، قانونگذار حزب چپ آلمان نیز به دولت تاکید کرد تا اقدامی فوری صورت دهد و گفت: «احکام بازداشت نتانیاهو و گالانت نشانههای مهمی است که نشان میدهد جنایات جنگی اسرائیل نیز عواقبی خواهد داشت. من انتظار دارم که دولت آلمان بالاخره از حمایت مهلک خود از جنایات جنگی دولت اسرائیل دست بردارد.»
«ایزابل کادمارتوری»، قانونگذار حزب سوسیال دموکرات آلمان نیز خواستار توقف ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی شد و گفت: «دولت آلمان باید فورا تحویل تسلیحات به جنایتکار جنگی یعنی نتانیاهو را که تحت یک حکم بازداشت بینالمللی تحت تعقیب است، متوقف کند.»
در این میان، وزیر امور خارجه آلمان نیز امروز (جمعه) اعلام کرد برلین در حال بررسی این است که چطور به تصمیم دیوان کیفری بینالملل برای دستگیری نخست وزیر اسرائیل پاسخ دهد.
وی به شبکه خبری ARD گفت: «ما اکنون در حال بررسی دقیق این موضوع هستیم که اجرای آن در آلمان به چه معنا است. اینکه آیا مقامات آلمان برای دستگیری نتانیاهو یا یوآو گالانت اقدام خواهند کرد یا نه، در حال حاضر یک تئوری است.»
این دیپلمات آلمانی همچنین افزود آلمان به عنوان کشوری که این دادگاه را به رسمیت میشناسد و به قوانین بینالمللی احترام میگذارد، «مقید» است.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.