کاهش دانش‌آموزان المپیادی با ۳ ساله شدن امتحانات نهایی

  4030422022

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: با ۳ ساله شدن امتحانات نهایی، تعداد دانش‌آموزان المپیادی بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مصوبه کنکوری را اصلاح کند.

کاهش دانش‌آموزان المپیادی با ۳ ساله شدن امتحانات نهایی

به گزارش تسنیم؛ مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی و سه ساله شدن امتحانات نهایی در دوره متوسطه دوم در دیدار جمعی از مدال آوران المپیادهای علمی با رهبر انقلاب مطرح و از سوی یکی از دانش‌آموزان المپیادی که اکنون دانشجوی مهندسی کامپیوتر دانشگاه شریف است، مورد اعتراض قرار گرفت.

این دانشجو به رهبر انقلاب گفت: «قرار بود اثر کنکور با توزیع آن در سه سال دوره متوسطه دوم کاهش یابد اما هم اکنون اثر آن سه برابر شده است و از پایه دهم نمی‌توان کار تربیتی در مدارس  انجام داد و هر اقدام تربیتی با اعتراض شدید خانواده‌ها همراه می‌شود چون معتقدند که دانش‌آموزان امتحانات نهایی دارند. مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی به المپیادهای علمی نیز لطمه زده است و تعداد دانش‌آموزان حاضر در المپیادها کاهش چشمگیری داشته است.»

در همین ارتباط سید رضا حسینی؛ رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم گفت: با سه ساله شدن امتحانات نهایی در دوره متوسطه دوم شاهد بودیم که تعداد دانش‌‌‌آموزان المپیادی از 112 هزار نفر به 76 هزار نفر کاهش یافت.

وی افزود: آمادگی برای المپیادهای علمی، فرآیند سه تا چهار ساله است و دانش‌آموزی که می‌خواهد عضو تیم ملی المپیاد ایران شود مسیر دشوار در پیش دارد. دانش‌آموزی که موفق به حضور در المپیاد علمی و کسب مدال طلا شود از کنکور سراسری معاف شده و می‌تواند در رشته و دانشگاه مدنظر خود تحصیل کند.

 رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: در گذشته دانش‌آموز از پایه دهم مطالعه برای آمادگی عضویت در تیم ملی المپیاد ایران را آغاز می‌کرد و در پایان پایه یازدهم متوجه می‌شد، آیا می‌تواند در تیم ملی المپیاد عضو شود و آیا مدال طلا کسب می‌کند یا خیر.

حسینی با اشاره به اینکه هم‌اکنون دانش‌آموز پایه دهم نمی‌داند عضو تیم ملی المپیاد می‌شود یا اصلاً موفق به کسب مدال طلا خواهد شد، متذکر شد: هم‌اکنون دانش‌‌آموزان در پایه دهم و یازدهم امتحانات نهایی دارند که نمرات آن در ورود به دانشگاه سهم دارد اما در گذشته اینگونه نبود بنابراین دانش‌آموز در پایه دوازدهم به خوبی مطالعه می‌کرد و می‌توانست به دانشگاه وارد شود.

وی ادامه داد: هم‌اکنون اگر معدل پایه دهم و یازدهم به دلیل حضور در المپیادهای علمی کاهش یابد، رتبه کنکور دانش‌‌‌‌آموز به شدت تحت تأثیر قرار می‌گیرد بنابراین دانش‌آموزان حاضر به پذیرش ریسک شرکت در المپیادهای علمی نمی‌شوند.

حسینی در پایان هشدار داد: با سه سال شدن امتحانات نهایی، تعداد دانش آموزان المپیادی بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و شورای عالی انقلاب فرهنگی باید مصوبه کنکوری را اصلاح کند به عنوان مثال به جای تأثیر نمرات پایه دهم و یازدهم فقط نمرات پایه دوازدهم برای ورود به دانشگاه سهم داشته باشد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  8. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  9. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  12. درد بیمار و ناز طبیبان !

  13. بدهکاران، طلبکار شدند!

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  23. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  24. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

آخرین عناوین