هر بلاگری نباید تبلیغ چادر کند

  4030503021 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرعامل انجمن فعالان حجاب و متخصصین حوزه حجاب فقدان سکوی دائمی فروش کالای حجاب، عدم حمایت‌های مالی و کالای فرهنگی تلقی نشدن محصولات حجاب را از مهم‌ترین مشکلات تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان کالای حجاب خواند و خواستار رفع این چالش‌ها در دولت چهاردهم شد.

هر بلاگری نباید تبلیغ چادر کند

حمیدرضا امیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره مشکلات تولیدکنندگان کالای حجاب،‌ گفت: مهم‌ترین مشکل فعلی ما نبود سکوی فروش دائمی است که تولیدکنندگان بتوانند در یک راسته از بازار یا مجتمعی مشخص اقدام به فروش محصولات خود کنند. این موضوع بارها پیگیری شده است اما متاسفانه علی‌رغم وعده‌هایی که از طرف دولت داده شده بود به نتیجه مشخصی نرسیدیم. در واقع درحال رسیدن به یک نتایجی بودیم که با اتفاقات غیرمنتظره پایان دولت متاسفانه اتفاقی صورت نگرفت. امیدواریم در دولت آینده پیگیری راه‌اندازی سکوهای دائمی عرضه لباس متوقف نشود تا بالاخره کالای حجاب با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد.

سکوی دائمی پاساژ دلگشا کار خود تولیدکنندگان بود

وی درباره اخباری مبنی بر فروش کالای حجاب در سکوی دائمی پاساژ دلگشای بازار تهران، توضیح داد: سکوی دائمی فروش دلگشا هم کار و همت خود تولیدکنندگان است و نه بخش دولتی؛ در واقع حدود ۵۰ تولید کننده کنار یکدیگر جمع شدند و با هزینه شخصی در این پاساژ مغازه اجاره کردند. در زمینه امور مالیِ آغاز به کار این سکوی دائمیِ فروش، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نقشی نداشته است و تنها یک بار مسئولان کارگروه ساماندهی مد و لباس و دوربین‌های صداوسیما به آنجا رفتند و کاری که صورت گرفت به نوعی تبلیغ و معرفی این مرکز به مردم بود.

مدیرعامل انجمن فعالان حجاب و متخصصین حوزه حجاب با تاکید بر اینکه تنها یک سکوی دائمی فروش کالای حجاب پاسخگوی نیاز جامعه نیست، اظهار کرد: بر اساس آمارهایی که نمایشگاه‌های فصلی به ما نشان می‌دهد، مشخص است که نیاز بسیار فراتر از اینهاست.

بورسِ فروش کالای حجاب نداریم!

وی افزود: در واقع همانگونه که وقتی کسی در تهران می‌خواهد کفش بخرد به باغ سپهسالار به عنوان بورس فروش کفش و اولین گزینه فکر می‌کند، درمورد خرید کالای حجاب هم باید چند مرکز مشخص وجود داشته باشد که فردی که خواهان این محصولات است دچار سردرگمی نشود.

احتمال حذف شدن تولیدکنندگانِ شهرستانی 

وی درباره برطرف شدن مشکل عرضه کالای عفاف و حجاب در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک، بیان کرد: در این زمینه پیشنهاد ما به وزارت کشور این بود که بتوانیم با کمک استانداری‌ها مراکزی را انتخاب کنیم تا در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد. موضوع اجاره‌بها در شهرستان‌ها واقعا مهم است و اگر نتوانیم سکوی فروش دائمی با اجاره‌بهای مناسب دایر کنیم، این امکان وجود دارد که تولیدکنندگان کالای حجاب از این حوزه خارج شوند.

کالای حجاب ارزان می‌شود به شرط اینکه...

امیدی با اشاره به اینکه بر اساس ماده ۶ لایحه عفاف و حجاب باید اقلام مرتبط با عفاف و حجاب و ملزومات آن کالای فرهنگی محسوب شود، گفت: این ماده از این جهت آورده شده است تا وزارتخانه‌های امور اقتصادی و دارایی، صنعت معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان صداوسیما و سازمان تبلیغات اسلامی موظف شوند در اعطای مجوزها، مشوق‌ها، تسهیلات و خدمات، وضع معافیت‌ها، تخفیف‌های تبلیغاتی، کاهش هزینه تأمین مواد اولیه تولید، کاهش هزینه‌های گمرکی و ایجاد فرصت‌های مناسب برای عرضه عمومی پوشاک به عنوان کالای فرهنگی تعرفه‌گذاری و حمایت کنند. نقطه روشن این ماده این است که روی قیمت تمام شده کالای حجاب اثر می‌گذارد و افراد می‌توانند با قیمت کمتری محصول موردنظر خود را تهیه کنند.

وی افزود: با وجود اینکه انجمن فعالان حجاب از سال ۱۳۹۳ پیگیر این موضوع و سپس لایحه بوده است، اما هنوز به مرحله اجرای کامل نرسیده است. به دنبال این بودیم که کلیه محصولات ذیلِ کالای حجاب، کالای فرهنگی محسوب شوند ولی اکنون تنها چادر، پارچه چادری و ملزومات حجاب (گیره روسری، ساق دست و...) به عنوان کالای فرهنگی محسوب می‌شوند و در صورت تصویب نهایی و ابلاغ لایحه، از مزایای ماده ۶ لایحه عفاف و حجاب بهره‌مند هستند.

کالای حجاب یعنی فقط چادر؟

مدیرعامل انجمن فعالان حجاب و متخصصین حوزه حجاب ادامه داد: این درحالی است که سایرین مانند تولیدکنندگان عبا، مانتوهای بلند و ... جزء مشمولین این معافیت‌ها نیستند. امیدواریم با پیگیری نهادهایی مانند کارگروه ساماندهی مد و لباس و وزارت فرهنگ در مجلس شورای اسلامی، این مشکل برطرف شود و گروه‌های بیشتری مشمول معافیت‌ها شوند.

وی با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته برای این موضوع،‌ بیان کرد: علی‌رغم پیگیری‌ها اما دوستان به این نتیجه رسیدند که اضافه شدن عبا، مانتوی بلند و ... به بند ۶ قانون مذکور بار مالی دارد و امکان اضافه شدن این موارد به بند مذکور به وجود نیامده است.

حمایت‌های مالی کافی نیست

امیدی با تاکید بر اهمیت حمایت‌های مالی از تولیدکنندگان کالای حجاب، اظهار کرد: تاکنون حمایت مالی ویژه‌ای اتفاق نیفتاده است و تنها از اسفندماه گذشته تاکنون حدود ۵۰ نفر تولیدکنندگان، وام‌های ۳۰۰ میلیون تومانی با سود ۴ درصد گرفتند. قرار بود این وام به سایر تولیدکنندگان هم تعلق گیرد که آن هم مسکوت مانده است. از طرفی نیازِ یک تولیدکننده برای راه‌اندازی خط تولید وام‌های میلیاردی و کلان است اما خب چنین اتفاقی نیفتاده است.

هر بلاگری نباید تبلیغ چادر کند

او همچنین در بخش پایانی صحبت‌های خود با اشاره به اینکه نمی‌توان منکر تاثیرگذاری تبلیغات بلاگرهای حجاب در زمینه فروش محصولات شد، تصریح کرد: این روزها فضای مجازی تاثیرگذاری بسیار زیادی دارد اما پیشنهاد خود ما هم این بود که این افراد در چارچوب قانون فعالیت کنند. هر بلاگری نباید تبلیغ چادر کند. وزارت ارشاد باید آیین‌نامه‌ای تدوین کند و بلاگرها بر اساس همان آیین‌نامه تبلیغ کالای حجاب کنند. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۵۶۴۱۰۶۱۰:۴۲:۰۳ ۱۴۰۳/۵/۳
خانم های بی حجاب در ترکیه را ببینید. نه به حکومت وصلند و نه چنین تفکراتی در جامعه وجود دارد.
ناشناس۳۵۶۴۳۳۳۱۴:۳۰:۴۳ ۱۴۰۳/۵/۳
چادری که با تبلیغ یک بلاگر خریده بشه با تبلیغ بلاگر دیگر جایش رو می‌ده به مد روز بعدی!
امیر۳۵۶۴۴۵۲۱۶:۳۶:۵۸ ۱۴۰۳/۵/۳
ببخشید برای کالاها و خدمات دیگر سکوی دائمی داریم؟ مثلا سکوی دائمی فروش لوازم خانگی، سکوی دائمی فروش فرش و ...؟ وظیفه دولت هست که بیاد هم هم تبلیغ کنه هم سوبسید بده هم جا و مکان برای فروش بده و ...؟ خوب پس دیگه چه نیازی به دوستان هست خود دولت تولید کنه تبلیغ کنه بفروشه پولش رو هم بذاره جیبش!
ناشناس۳۵۶۴۵۵۶۱۹:۱۵:۵۵ ۱۴۰۳/۵/۳
چادر هم یک نوع پوشش است هر کس بخواند از بازار تهیه می کند یه طوری رفتار می کنید که انگار چادر نیاز به معرفی و تبلیغ دارد ! مردم ما از زمان صفویه چادر را می شناسد عجب !
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. توصیه به روسها درباره زنگزور:این دالان موهوم ایجاد نخواهد شد

  2. فهرست بلندبالای «غیر منطقی» ها

  3. نکته‌ای برای دارندگان شناسنامه قدیمی | مدارک لازم برای تعویض شناسنامه

  4. نامه احمد توکلی به رئیس جمهور درباره موضوع تاثیر قطعی معدل در کنکور

  5. وقتی آمریکا جا می ماند

  6. انتقاد کیهان از دستور پزشکیان/ واکنش‌های مختلف به حضور پسر عارف در جلسات دولتی/ نگرانی پیرامون سخنگوی دولت چهاردهم

  7. ۲ نکته درباره یک آمار نگران‌کننده

  8.  ماجرای وام ۲.۷ میلیارد تومانی با نرخ ۴ درصد به مجید عشقی چیست؟

  9. بازوی اطلاعاتی وزیر راه و شهرسازی را قطع نکنید

  10. چرا از یک سوراخ چند بار گزیده می‌شویم؟!

  11. نمایش «ثروت» را به دین ربط ندهید!

  12. نظرات برگزیده مخاطبان الف: چرا هزینه تعویض شناسنامه را باید مردم بپردازند؟/ ایران نباید به روسیه اعتماد کند

  13. واکنش سلیمی به وام‌های میلیاردی در بورس/ گفته بودم که بورس را «عشقی» اداره می‌کند

  14. شرط پزشکیان برای جراحی اقتصادی/ انتقاد قالیباف از برخی مخالفان دولت/ علت حمله برخی اصلاح‌طلبان به عارف چیست؟

  15. علت اصلی سقوط بالگرد شهید رئیسی اعلام شد

  16. یک اولویت مهم اما مغفول در حکمرانی ایرانی

  17. سپاه: ۱۲ تبعه افغان در پارسیان که قصد ربودن تعدادی کودک و نوجوان را داشتند، دستگیر شدند

  18. چرا عراقچی از مرگ برجام سخن گفت؟/ توصیه مشفقانه روزنامه اصولگرا به همتی

  19. دولت «دیده بان» یا دولت «آتش نشان»؟!

  20. رئیس‌جمهور در اولین گفت‌وگوی تلویزیونی؛ برخورد با مردم ربطی به تحریم ندارد

  21. اعتراض شدید آیت الله اعرافی به اقدام وقیحانه سفیر استرالیا 

  22. موافقت رهبر انقلاب با پیشنهاد پزشکیان درباره سهم صندوق توسعه ملی

  23. نظر همتی درباره گرانی بنزین و حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی

  24. اطلاعیه شماره ۳ پلیس درمورد حادثه لاهیجان/ فرمانده انتظامی لاهیجان عزل شد  

  25. سال ۱۳۱۰؛ جاده چالوس

آخرین عناوین