شگرد عجیب مگس‌ سرکه برای راهبری و رسیدن به هدف

  4030614033

محققان یک موسسه پزشکی با تحقیقاتی درباره مگس‌ سرکه به نتایج جدیدی در خصوص شیوه راهبری در این حشرات رسیده‌اند که نشان می‌دهد این مگس‌ها در زمان تجربه یک محیط جدید نقشه‌ای از محیط تهیه کرده و هدف‌ها را با نقشه مرتبط می‌کنند.

شگرد عجیب مگس‌ سرکه برای راهبری و رسیدن به هدف

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی فیز، مشخص شده رفتار حیوانات بر تبدیل اطلاعات حسی به دستورات حرکتی استوار است که اغلب تحت تاثیر نیازهای داخلی حیوان قرار دارد. در حالی که این فرایند در پستانداران و سایر حیوانات بزرگ تحت حمایت فرایندهای پیچیده مغزی است، اما نسخه‌های ساده‌تری از آن راهنمایی کننده رفتار ارگانیسم‌های زنده کوچک‌تر از جمله حشرات است.

برخی حیوانات برای برنامه‌ریزی اقدامات خود در زمانی که سرنخ‌های حسی در دسترس نیست، طوری تکامل یافته‌اند که بر نمودهای داخلی از رابطه خود با محیط پیرامونی اتکا کنند. این نمودها می‌تواند شامل اطلاعات مربوط به جهت سر آنها یا اطلاعات جمع آوری شده توسط سلول‌های عصبی در هیپوکامپ باشد که نقشه‌های داخلی از محیط اطراف را شکل می‌دهند.

محققان موسسه پزشکی هاوارد هیوز به‌تازگی در این زمینه تحقیق کردند که مگس‌های میوه چطور همزمان محیط‌های جدید را نقشه برداری و از این نمودهای داخلی برای شناختن اینکه چه هدفی را دنبال کنند استفاده می‌کنند. این مقاله منتشر شده در نشریه نورون اطلاعات و دانش تازه‌ای در این زمینه فراهم کرده که نمودهای داخلی چگونه می‌توانند رفتارهای معطوف به هدف را در حیوانات راهنمایی کنند.

چانتائو دان، براد ک. هالس و همکاران آنها در این مقاله نوشته‌اند: الحاق اهداف به بازنمایی‌های فضایی، مسیریابی انعطاف پذیر را ممکن می کند، اما در محیط های جدید که هر دو بازنمایی باید همزمان به دست آیند، چالش برانگیز است. ما چارچوبی را پیشنهاد می‌کنیم که توضیح می‌دهد مگس سرکه چطور از نمایش‌های داخلی سلول‌های نوروری جهت سر (HD) برای ساختن نمایش‌های هدف بر اساس تقویت حرارتی انتخابی استفاده می کند.

رفتار این مگس‌ها با استفاده از گرما شرطی و این گرما با موارد مختلفی از الگوهای بصری تکرار شونده مرتبط شد. یافته‌های این تحقیق بینش تازه‌ای درباره این مساله فراهم می‌کند که چگونه حشرات در زمان تجربه اولیه یک محیط جدید، همزمان نقشه‌ای از محیط پیرامونی خود تهیه‌ و هدف‌های داخلی را به نقشه‌های ایجاد شده مرتبط می‌کنند.

مطالعات آینده با استفاده از روش‌های ژنتیکی می‌تواند نور بیشتری بر سلول‌هایی میانجی فرایند یادگیری معطوف به هدف بتاباند یا می‌تواند به شناسایی فرایندهای آنالوگ در سایر حیوانات یاری برساند.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. تهدید بورل به اقدام علیه ایران در پی اعدام سرکرده تروریست‌ها

  2. بستن تنگه هرمز؛ چگونه؟

  3. درز صحبت‌های محرمانه نتانیاهو: از پهپادها می‌ترسم

  4. واقعا عقب نشینی کردیم؟!

  5. حمله اسرائیل به ایران/ عملیات موفق پدافند هوایی تهران/اطلاعیه قرارگاه پدافند هوایی کشور درباره فعالیت پدافندی بامداد امروز

  6. گوشه‌ای از مجاهدت دلاورمردان پدافندی ایران اسلامی

  7. سردار رادان: طرد اتباع غیرمجاز بر کاهش جرم تأثیر دارد

  8. صهیونیست ها به دنبال آزادی عمل در آسمان ایران

  9. درخواست شریعتمداری برای حمله رعدآسا به اسرائیل/ سکوت احمدی‌نژاد/ هنرمندان ایرانی که در ارتش اسرائیل فعالیت می‌کنند

  10. واقعیت های یک حمله 

  11. صندلی خالی برخی رشته‌های تخصصی پزشکی/ حال درس خواندن نیست یا درس خواندن نمی صرفد؟!

  12. هويت جديد ايران

  13. ادعای عجیب زیدآبادی در خصوص واکنش ایران به اسرائیل/ آسمان به ریسمان بافتن برای گران‌کردن بنزین/ کلنجار اصلاح‌طلبان با دولت پزشکیان

  14. ما و این رویای عادی بودن!

  15. شروین حاجی‌پور و ذهنیت استعماری

  16. در انتظار روشن‌شدن موتور تورم

  17. رهبر انقلاب: شرارت رژیم صهیونیستی نه باید بزرگنمایی شود و نه کوچک‌انگاری/کیفیتِ فهماندنِ قدرت و اراده ملت ایران به رژیم صهیونیستی را باید مسئولان تشخیص دهند

  18. درخواست رئیس جمهور از وزیر دادگستری برای دو مجرم امنیتی

  19. احمدی‌نژاد کجاست؟ حقیقت سوزی در «هولوکاست سکوت»!

  20. کوه اسراییل موش زایید!

  21. نظرات برگزیده مخاطبان الف: بستن تنگه هرمز مثل سابق مهم نیست/ با حمله پیش‌دستانه به اسرائیل بازدارندگی ایجاد کنیم/ بنزین ارزان اما حقوق‌ها بسیار پایین است

  22. جنگ پنهان علیه مردم در جاده ها/ فرغون‌هایی که جان می ستانند!

  23.  خرازی: احتمال تغییر دکترین‌ نظامی در بخش هسته‌ای وجود دارد

  24. صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دیوان کیفری بین‌المللی ۵ ماه به تعویق افتاد

  25. شهادت دو رزمنده ارتش در دفاع از حریم امنیت ایران

آخرین عناوین