قوه قضاییه: «سارا دلدار» ۸ ماه بعد از آزادی از زندان فوت کرده است

  4030620076 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

قوه قضاییه می‌گوید «سارا دلدار» در زمان ورود و خروج از زندان هیچ گونه مشکل پزشکی و جسمی نداشته و در طول دوران محکومیت نیز حتی یک بار به بهداری مستقر در زندان مراجعه نکرده و به دلیل مشکلات کبدی ۸ ماه بعد از آزادی از زندان از دنیا رفته است.

قوه قضاییه: «سارا دلدار» ۸ ماه بعد از آزادی از زندان فوت کرده است

به گزارش ایسنا، قوه قضاییه اعلام کرد:

رسانه‌های معاند طی روزهای اخیر با ایجاد خط خبری گسترده در مورد فردی به نام سارا دلدار سعی خود را برای ورود وی به فهرست بلند بالای کشته‌سازی‌ها به کار بسته‌اند. در این تلاش گسترده که با امکانات رسانه‌ای در حال انجام است ادعا شده خانم دلدار در جریان آشوب‌های سال ۱۴۰۱ مورد اصابت ساچمه قرار گرفته و اخیرا در نتیجه عفونت‌های ناشی از جراحت ساچمه فوت کرده است.

استفاده از سیاست کشته‌سازی در میان معاندان روش‌های متفاوتی دارد که یکی از این شیوه‌ها شناسایی افرادی است که سابقه محکومیت قضایی، حضور در زندان یا بازداشتگاه و حتی بازداشت برای مدت محدودی داشته‌اند.

این افراد همواره سوژه خوبی برای پیشبرد اهداف معاندان بوده‌اند مخصوصا اگر فرد بعد از مدتی از اتمام محکومیت یا بازداشت بنا به هر دلیل پزشکی فوت کند یا دچار بیماری و مشکلی شود.

این روش اخیرا نیز در مورد فردی به نام سارا دلدار که برای مدتی در زندان لاکان رشت دوران محکومیت خود را گذرانده اتفاق افتاده است.

مرحومه دلدار در مرداد سال ۱۴۰۲ و حدود یک سال بعد از اتفاقات سال ۱۴۰۱، برای گذران دوران مجازات خود وارد زندان لاکان رشت می‌شود و اتفاقا پس از مدتی با استفاده از ارفاقات قانونی از زندان آزاد می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد، وقتی خانم دلدار برای گذران دوران محکومیت خود به زندان لاکان رشت معرفی می‌شود. مطابق پروتکل همیشگی سازمان زندان‌ها برای ورود به زندان مورد معاینه دقیق بدنی قرار گرفته و برای او در بدو ورود پرونده پزشکی تشکیل شده است.

طبق صورتجلسه موجود در اداره کل زندان‌های استان گیلان خانم دلدار هنگام ورود به زندان لاکان رشت هیچگونه آسیب بدنی، جراحت و یا جای زخم‌های ساچمه روی بدن نداشته است و این مهم در صورتجلسه رسمی ثبت و ضبط شده است.

همچنین در هنگام ورود مرحومه دلدار به زندان لاکان رشت وی به هیچ سابقه بیماری و یا مصرف دارویی اشاره نمی‌کند.

دلدار در طول ۵ ماه حضور در زندان حتی یک بار هم به بهداری مراجعه نکرده بوده است

مرحومه دلدار در تمام مدت حضور ۵ ماهه خود در زندان لاکان هم هیچگونه مراجعه به بهداری و یا اعزام پزشکی به خارج از زندان نداشته است و در پرونده پزشکی وی هیچ موردی از نیاز او به رسیدگی پزشکی، چه بنا به درخواست خودش یا با نظر پزشک مقیم زندان ثبت نشده است

پس از اینکه دلدار شامل ارفاقات قانونی شده و موعد آزادی او فرا می‌رسد، اداره کل سازمان زندان‌های استان باز هم برای آزادی او از زندان صورتجلسه‌ای را تنظیم و ثبت می‌کند که در آن عنوان شده خانم دلدار بدون هیچ مشکل جسمانی و پزشکی زندان را ترک کرده است.

بررسی جزئیات ثبت شده در زمان ورود، حضور و آزادی مرحومه دلدار از زندان لاکان رشت در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد او در سلامت کامل جسمی به زندان وارد و از آن خارج شده است.

اما طی روزهای اخیر ضد انقلاب و معاندان در رسانه‌های خود مدعی شده‌اند خانم دلدار در نتیجه عفونت زخم‌های ناشی از اصابت ساچمه در آشوب‌های سال ۱۴۰۱ جان خود را از دست داده است!

نتیجه پیگیری‌های دقیق از مراجع مختلف، اما نشان می‌دهد مرحومه دلدار طی ماه‌های اخیر دچار بیماری کبدی شده بوده و در استان‌های رشت و تهران درمان خود را انجام می‌داده است.

یکی از نزدیکان مرحومه دلدار عنوان کرده وی در مدت اخیر دچار بیماری کبدی شده و حتی پزشکان به وی پیشنهاد اعزام به شیراز و پیگیری درمان در این شهر را داده بودند که با پیشرفت بیماری متاسفانه او فرصت حضور در شیراز برای ادامه روند درمان را پیدا نکرد.

بررسی پرونده مرحومه سارا دلدار حاکی از آن است یک بار دیگر برنامه‌ریزی کشته‌سازی معاندان برای ایجاد فضای ملتهب در جامعه با شکست مواجه شد تا این جریان باز هم مجبور باشد برای سوژه بعدی خود وقت گذاشته و نفر دیگری را برای ایجاد جو خبری جستجو کند.

خانم دلدار و کشته‌سازی از او اولین مورد نبوده و قطعا آخرین مورد هم نخواهد بود، اما اعتبار و کارکرد این پروژه تمام شده است.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  4. تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!

  5. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بدهکاران، طلبکار شدند!

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. نفوذی‌ها چه کسانی و در کجاها هستند؟

  12. آواز خواندن یک روحانی با تک نوازی ویولون

  13. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  14. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  15. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  16. درد بیمار و ناز طبیبان !

  17. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  20. یارانه‌ها واریز شد

  21. چند نکته درباره تعامل عبدالحمید با دولت/ آیا پزشکیان همه صداهای اطراف خود را می‌شنود؟/ اولین قطعنامه فصل مدارا

  22. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  23. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

  25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

آخرین عناوین