وطن امروز نوشت: انتشار تصویری از آنالنا بربوک، وزیر خارجه آلمان که ظاهرا با عصبانیت به اولاف شولتس، صدراعظم این کشور پشت کرده است و در حال ترک یک جلسه است، در رسانههای اجتماعی آلمان خبرساز شد. طبق اخبار منتشرشده به نظر میرسد مساله جنگ اوکراین و بحرانهای حاصله از آن در اتحادیه اروپایی تمامی ندارد و در آخرین مورد منجر به قهر وزیر خارجه آلمان از صدراعظم این کشور و ترک جلسه از سوی وی شده است؛ اقدامی که منجر به انتشار عکسی جنجالی از این اتفاق شد.
اولاف شولتس، صدراعظم آلمان که در این روزها وضعیت خوبی را سپری نمیکند با تصمیم جدید خود مبنی بر مسدود کردن کمکهای نظامی میلیاردی به اوکراین شرایط را برای خود پیچیده کرده است؛ اقدامی که منجر به واکنش شدید و احساسی وزیر خارجه آلمان شد. نشریه خبری اشپیگل پیشتر در گزارشی عنوان کرده بود شولتس در حال حاضر بسته کمکهای اضطراری 3 میلیارد یورویی معادل 3.1 میلیارد دلار برای کییف را که بائربوک و بوریس پیستوریوس، وزیر دفاع آلمان ماهها وقت برای آن صرف کرده بودند را مسدود کرده است. اقدام شولتس برای مسدود کردن این بسته کمکهای نظامی پس از آن انجام گرفت که وی در اظهاراتی عنوان کرد کییف در شرایط فعلی بودجه کافی برای استفاده در جنگ با روسیه را به واسطه کمکهای نظامی برلین در اختیار دارد و تایید بسته جدید برای ارسال به این کشور اقدامی غیرضروری است. اقدام شولتس با واکنش منفی بائربوک مواجه شد به طوری که وی صدراعظم آلمان را به نادیده گرفتن مسؤولیت خود برای تامین صلح در اروپا متهم کرد. در همین راستا روزنامه آلمانی بیلد با انتشار عکسی از ۲ مقام سیاسی ارشد آلمان نشان داد گویا بائربوک دست شولتس برای ماندن در جلسهای را پس میزند و بیتوجه به وی در حال ترک جلسه است.
در روزنامه بیلد در اشاره به عکس منتشر شده مطلبی تحت این عنوان درج شده است که آیا وزیر خارجه آلمان عمدا دست صدراعظم این کشور را پس زده است؟ عکس مورد نظر بلافاصله در شبکههای اجتماعی منتشر و دست به دست شد و بسیاری از کاربران در این شبکهها عنوان کردند تمام چیزهایی که باید درباره وضعیت سیاسی فعلی آلمان دانست در این عکس بخوبی مشخص شده است. به نظر میرسد بحرانزایی اوکراین برای اروپاییها تمامی ندارد و این وضعیت در حالی رخ داده است که هنوز دونالد ترامپ در کاخ سفید بر مسند قدرت تکیه نزده است و در صورت حضور وی در کاخ سفید و پیگیری سیاستهای اعلامشده از سوی او و تیم وزارت خارجه وی در قبال جنگ اوکراین، شرایط برای مقامات اروپایی بدتر از گذشته میشود. بویژه مقاماتی که بر استمرار کمکهای نظامی و غیرنظامی به اوکراین پافشاری میکنند. از سوی دیگر دخالتهای اخیر برخی شخصیتهای نزدیک به دونالد ترامپ مانند ایلان ماسک و حمایتهای آنها از احزاب اپوزیسیون دولتهای بریتانیا و آلمان به چالشی جدی برای دولت این کشورها تبدیل شده است. برخی مقامات اروپایی مانند صدراعظم آلمان اقدامات ماسک و شخصیتهای نزدیک به دولت ترامپ را دخالت در امور داخلی کشورهای خود و روند دموکراسی در این کشورها معرفی کرده و خواستار توقف آن شدهاند؛ اقداماتی که به نظر میرسد در راستای دولتسازی در این کشورها از سوی دولت آتی آمریکا انجام میشود.
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.