امروزه و با توجه به پیشرفت های چشمگیر تکنولوژی بسیاری از کارهای روزمره بسیار آسان تر از گذشته صورت میپذیرند، در ابتدای ظهور سیستم های مدار بسته اصلا امکان انتقال تصویر به مسافت های دور با توجه به هزینه آن وجود نداشت اما با گذشت زمان و پیشرفت های تکنولوژیک تا چند سال پیش باید یک آی پی اختصاصی با هزینه نسبتا مناسب تهیه میشد تا امکان دیدن تصاویر دوربین مدار بسته از راه دور را داشته باشیم اما امروز با نصب دوربین مدار بسته تمامی دستگاه های ضبط تنها با یک خط اینترنت پر سرعت تصاویر دوربین مدار بسته را در هر جای دنیا بر روی موبایل شما نمایش خواهند داد.
انتقال تصویر دوربین مدار بسته میتواند با کمک گیری از یک یا چند دوربین مدار بسته انجام پذیرد و نتیجه در یک حافظه ضبط شود و یا بروی یک نمایشگر دیده شود. انتقال تصویر دوربین مدار بسته میتواند به کمک سیم و یا به شکل بیسیم انجام شود.
بنابراین دو نوع ارتباط در انتقال تصویر دوربین مدار بسته وجود دارد:
انتقال تصویر دوربین مدار بسته از طریق کابل ثابت:
در این روش دوربین بهوسیله کابل و سیم به نمایشگر و یا حافظهی ذخیرهسازی متصل میشود. کابلهای استفاده شده از نوع کواکسیال میباشند. طول این کابلها متفاوت است ولی با افزایش طول کابل، کیفیت سیگنالها کاهش پیدا میکند. از این رو برای مسافتهای بیشتر از ۱۰۰ یا ۲۰۰ فوت از نوع باکیفیتتر کابل کواکسیال یعنی RG59 و برای مسافتهای بیشتر از ۶۰۰ و کمتر از ۲۰۰۰ فوت از کابلهای CAT5، استفاده میشود.
انتقال تصویر دوربین مدار بسته از طریق اتصال بیسیم:
اغلب دوربینهای مدار بسته بیسیم از فرکانسی باقدرت ۲٫۴ گیگا هرتز برای انتقال تصویر دوربین مدار بسته بر روی نمایشگر یا DVR استفاده میکنند. در انتقال تصویر دوربین مدار بسته به شکل بی سیم موانع مشکل ساز نمیشوند ولی در هر صورت محدودیت هایی هم وجود دارد. اغلب برای مساحت ۲۰۰ فوت خوب عمل میکنند ولی موانع کمتر بر سر راه این دوربینها برد آنها را بیشتر میکند.
بدیهی است که استفاده از روش انتقال تصویر دوربین مدار بسته بیسیم، دست شما را برای انتخاب مکان قرار گیری دوربین مدار بسته باز میگذارد. بعضی این دوربینهای بیسیم برای دریافت انرژی برق به سیم احتیاج پیدا میکنند و برخی دیگر مدلها نیز از باطری استفاده میکنند.
ضبط تصاویر انتقالیافته:
دو راه اصلی برای ضبط تصاویر ویدیویی که از سمت دوربین مدار بسته ارسال میشود، وجود دارد. ضبط به روش آنالوگ و ضبط دیجیتالی ویدیو (DVR).
اغلب ضبط کنندههای آنالوگ، از VCR استفاده میکنند. VCR میتواند تصاویر دریافتی از دوربین مدار بسته را به شکل سیاه و سفید یا رنگی به مدت ۹۶۰ ساعت یعنی ۴۰ روز کامل را در خود ضبط کند. این زمان به کیفیت انتخابی برای ضبط اطلاعات نیز بستگی دارد. بهطورکلی VCR ها بسیار کاربردی، قابل اعتماد و مقرون به صرفه هستند.
دو نوع ضبط کننده دیجیتال یا DVR وجود دارد. آنها میتوانند یک دستگاه مجزا و یا سخت افزار متصل به کامپیوتر باشند. کارکرد DVR ها تا حد زیادی مشابه VCR است با این تفاوت که تصویر دریافتی آنها از سمت دوربین مدار بسته، دیجیتالی است. حجم تصاویر ضبط شده توسط DVR ها به عوامل زیادی بستگی دارد؛ تعداد فریم در هر ثانیه، تعداد دوربینهای متصل به دستگاه، کیفیت ویدیوهای ذخیره شده و روش فشرده سازی که استفاده شده است. برای مثال برای ۴ دوربین مدار بسته با ضبط ۳۰ فریم در هر ثانیه و کیفیت تصویر ۳۲۰*۲۴۰ و روش فشردهسازی MPEG4، با حافظهی معادل با ۲۰ الی ۲۵ گیگا بایت، ۸۰ ساعت ویدیو را برای شما ضبط میکند.
شرکت دیدافزا با سابقه طولانی در حوزه فروش دوربین مدار بسته و بروزترین تکنولوژی ها و ارائه جدیدترین دوربین های مدار بسته سعی در برآورده کردن این نیاز مدیران را دارد لذا جهت خرید و یا مشاوره با تیم فروش ما تماس حاصل فرمایید . شماره تماس : 021-91077088