سخنگوی دولت: رشد اقتصادی را در میز مذاکره جستجو نکردیم

  4021116060 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۷ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی دولت گفت: ما رشد اقتصادی را به جای اینکه پای میز مذاکره جست‌وجو کنیم، درون کارخانه نیمه‌فعال و تعطیل جست‌وجو کردیم که باید فعال می‌شدند.

سخنگوی دولت: رشد اقتصادی را در میز مذاکره جستجو نکردیم

به گزارش ایسنا: علی بهادری جهرمی در دومین «همایش ملی انقلاب اسلامی و افق تمدنی آینده» که صبح دوشنبه ۱۶ بهمن در حوزه هنری برگزار شد با تقدیر از برگزاری این همایش، گفت: در شرایط فعلی این اقدام که به بیان بخشی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف می‌پردازد، یک اقدام خوب است. در نگاه دولت سیزدهم تلاش شده که دید تمدنی وجود داشته باشد و گفتمان در تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی و اقدام، عمل کند؛ چه در تصمیمات اقتصادی که در زمانی دولت را تحویل گرفتیم کشور در بحبوحه وضعیت اقتصادی بود و چه در مسائل دیگر.

وی با بیان اینکه دولت همیشه در نظر دارد تعامل با مردم، ممتد و در کنارش اولویت در این زمینه هم مناطق محروم باشد، بیان کرد: مثلاً سفر‌های رئیس‌جمهور به استان‌های خوزستان و هرمزگان و اساساً استان‌های حاشیه‌ای بیشتر و متفاوت بوده است و یا پروژه‌هایی برای حوزه‌های پیشران مثل انرژی وجود داشته است که در استان‌هایی که کمتر به آن‌ها توجه می‌شده بیشتر بوده است؛ این‌ها برخی از مصادیق عدالت جغرافیایی است.

بهادری جهرمی تصریح کرد: توجه به دهک‌های پایین و طبقات مستضعف جامعه نیز از سایر اقدامات دولت است، اگر قرار بر افزایش حقوق است، حداقلی‌بگیران ۵۰ تا ۶۰ درصد افزایش حقوق داشته باشند و سایر طبقات حقوق‌بگیر شاید ضرورت کمتری در این میزان افزایش حقوق با توجه به سقف منابع موجود داشته باشند. 
وی ادامه داد: نگاه دولت این بوده که اگر کسی سرباز یا زن سرپرست خانوار است و یا تحت پوشش نهاد‌های حمایتی است باید نگاه به او متفاوت باشد و در عمل و حرف این مسیر را در پیش گرفته‌ایم.

دبیر هیئت دولت یادآور شد: در سایر تصمیم‌گیری‌های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی هم همین بوده است. در دوره این دولت در تمام استان‌ها و در تمام شهر‌های کشور فیلم‌های جشنواره فیلم فجر اکران می‌شود. اولویت اول ما در مدرسه‌سازی استان سیستان و بلوچستان بوده است.

بهادری جهرمی با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی هم بازگشت به گفتمان انقلاب رخ داده است، تاکید کرد: این برای ما گفتمانی پیش‌رو بوده است. ما در جریان انقلاب گفتمان‌های موفق با سوابق تاریخی موفقی را داریم. بازگشت به این‌ها را داشته‌ایم به جای اینکه در جهان مدرن حذف شویم، تقلا کنیم و از شاه‌کلید‌هایی که آن‌سوی مرزهاست نام ببریم و کلید حل مشکلاتمان را آن‌ها بدانیم. ما کلید حل مشکلات را درون ظرفیت و اعتقاد مردم این مرز و بوم جست‌وجو کردیم.

وی با بیان اینکه رشد اقتصادی را به جای اینکه پای میز مذاکره جست‌وجو کنیم، درون کارخانه نیمه‌فعال و تعطیل جست‌وجو کردیم که باید فعال می‌شدند، تصریح کرد: در این دو سال و نیم بیش از ۶۵۰۰ کارخانه فعال شد تا رشد اقتصادی رقم بخورد. اگر هم معطل غرب و شرق برای توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی ماندیم که بیش از ۱۰ سال ما را معطل کردند، امروز ذهن شکوفا و توانمند جوان ایرانی با بازگشت به نگاه و گفتمان تمدن‌سازی خودمان آن را محقق کرده است.

دبیر هیئت دولت گفت: این ظرفیت تمدن‌سازی اسلام از بعثت پیامبر تا طوفان الأقصی غزه خود را نشان می‌دهد. به همین دلیل است که کسانی که طراح دنیای گذشته بودند که آخرین نفس‌های خود را می‌کشد، مجبور هستند به دلیل نگاه تمدن‌ساز رقیب خود که اسلام است و از آن می‌هراسند و راهکاری جز جنگ یا ایجاد اغتشاشات داخلی و امثال آنچه در ایران رخ داد نداشته باشند.

بهادری جهرمی گفت: برخی تصور می‌کردند جنگ‌افروزی غرب از سر قدرت است، اما اینگونه نیست، اتفاقاً عین ضعف است. غرب وقتی به جنگ و اغتشاش و شورش دست می‌زند در اوج ضعف است.

وی افزود: غرب ده‌ها سال هزینه کرده که برای تمدن تهی خود آبروی جعلی ایجاد کند و از ادعای حقوق بشر، زن، کودک و کرامت انسانی بگوید که با یک طوفان الأقصی کل این آبرو یکباره بر باد می‌رود. این تمدنی که با همت یک جمع جوان در منطقه‌ای از دنیا که حدود ۲۰ سال کاملاً تحریم بوده است، اینگونه می‌تواند بی‌آبرو شود و حقیقتش عیان شود، بدیهی است که باید با آن نگاه تمدنی اسلامی سر جنگ داشته باشد.

به گزارش ایسنا در ادامه این مراسم آیت‌الله محسن اراکی _ عضو مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: از نگاه اسلام فرمان از آن خداوند است و هیچ‌کس حق ندارد دیگران را به کاری فرمان دهد و الزام کند؛ این اساس تمدن اسلامی است. اساس تمدن این است؛ فرمان از آن خدا است. انسان‌هایی که تحت این فرمان قرار می‌گیرند بینشان یک پیوند عرضی برقرار می‌شود و همه از یک سنخ می‌شوند.

او تاکید کرد: یکی از اصول مهم جامعه‌شناسی اسلامی همین است که آنچه هویت جامعه را می‌سازد از چه فرمانی پیروی می‌کند؟ چه فرمانی اراده انسان را هدایت می‌کند؟ فرمان خدا یا هوای نفس.

اراکی با اشاره به آیاتی از قرآن، یادآور شد: این دوگانه بار‌ها در قرآن تکرار شده است که فرمان یا فرمان خداست یا فرمان هوای نفس است و انسان در رفتار‌های اجتماعی خودش از یکی از دو فرمان پیروی می‌کند.

وی با بیان اینکه تبعیت از این فرمان هویت‌ساز است، ادامه داد: یعنی چیستی ما را این تعیین می‌کند که از چه کسی فرمان می‌بریم. 
این استاد حوزه علمیه قم، تاکید کرد: رفتار مثل خشتی است که در ساختار وجود انسانی به کار گرفته می‌شود و وقتی این خشت‌ها روی هم انباشته شد، وجودی به نام انسان شکل می‌گیرد. هویت اجتماعی انسان هم همینطور شکل می‌گیرد. اگر این رفتار از فرمان خدا نشات بگیرد شخصیت انسان شخصیت الهی می‌شود و میان شخصیت‌های الهی سنخیت و همگونی برقرار است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۷۹۷۵۲۱۴:۵۲:۴۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
سرکوب ارزی هم نکنید تا این به رشد منفی نشود
ناشناس۳۳۷۹۹۰۹۱۷:۳۲:۵۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
شاید منظور ایشان رشد اقتصادی و درآمدی دولت بود
رشد۳۳۷۹۷۵۳۱۴:۵۳:۰۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
اگر رشد اقتصادی داشتین دلار باید زیر ۳۵ هزار تومان میومد نه اینکه بدتر بره بالا پنجاه تومن اقای سخنگو یک کودک دوم دبستانی که جدول ضرب بلد باشه هم میفهمه که به هیچ عنوان امار و ارقام اعلامی با واقعیت نمیخونه
ناشناس۳۳۷۹۷۹۷۱۵:۳۸:۲۸ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
عزیزم رشد اقتصادی همیشه ربطی به دلار ندارد که بالا برود یا نه
رشد۳۳۷۹۹۴۹۱۸:۲۴:۲۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
از اصول اولیه اقتصادی این هست که رشد اقتصادی باعث افزایش توان خرید و افزایش قدرت پول ملی میشه و همین هم باعث افزایش قدرت پول ملی در مقابل ارزهای دیگر میشه ایا تاثیر این رشید اقتصادی که دولت میگه در کف جامعه و سفره مردم دیده میشه ایا تاثیر در افزایش قدرت پول ملی داشته؟
ناشناس۳۳۷۹۷۷۱۱۵:۰۶:۲۳ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
مشکل اینه که جز در حرف و نمودارهای دولت ،در جای دیگر هم این رشد اقتصادی دیده نمی شود.
ناشناس۳۳۷۹۸۱۳۱۵:۵۴:۴۹ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
در سفره مردم بخصوص دستمزد، حقوق بگیران و بازنشستگان جستجو کنید.
امید یاوری دارانی۳۳۷۹۸۶۴۱۶:۳۶:۵۲ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
حقیقت را مردم در سر سفره های خود می بینند. امار دولتی فقط به درد دولت مردان می خورد. مردم فقر و گرانی روز افزون را می بینند . انچه که مردم می بینند حقیقت است و انچه دولتمردان می گویند امال است . البته که بین حقیقت و آمال فاصله بسیار است.
ناشناس۳۳۷۹۹۱۱۱۷:۳۴:۴۴ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
مهم این است که شما رشد اقتصادی ایجاد کنید تا بتوان با بازتوزیع منابع ناشی از آن رشد، مردم زندگی آبرومندی داشته باشند. مذاکره و غیر مذاکره و هر راه دیگری که می روید به خودتان مربوط است.
ناشناس۳۳۷۹۹۱۲۱۷:۳۵:۱۷ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
شما رشد اقتصادیت منفی 30 درصد باشد ولی تورم تک رقمی باشد مردم خوشحالند مردم با امار زندگی نمی کنند
ناشناس۳۳۷۹۹۶۰۱۸:۴۱:۰۶ ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
نتیجه را هم دیدیم
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

آخرین عناوین