به گزارش الف؛ قدرت های غربی چندین دهه است که با تفوقِ امکانات مادی و نظامی و البته ارائه یک گفتمان خاص فکری و ایدئولوژیک در عرصه بین المللی، خود و جهان بینیهایشان را به مثابه نقطه اوج مدنیت به جهانیان معرفی کرده و می کنند. در این راستا، اساسا خوب یا بد بودن و یا اینکه یک کشور مستحق پاداش و یا مجازات باشد، گزاره ای است که قدرت های غربی به واسطه ارزیابی نسبتِ یک کشور با ارزش ها و اصول مطلوب ادعایی خود، آن را می سنجند.
در این راستا، به تازگی پرده ای جدید از تبعیض آمیز بودن و به طور خاص شعاری بودنِ ادعاهای غرب در مورد مفهوم ازادی بیان و رسانه، خود را نمایان ساخته است. ماجرا از این قرار است که شبکه اجتماعی ایکس به تازگی در حرکتی به حذف تیک آبی و طلایی برخی رسانه های برون مرزی کشورمان نظیر پرس تی وی، هیسپان تی وی، شبکه العالم و البته شماری از وب سایت های خبری ایرانی اقدام کرده و استدلال اصلی خود در این رابطه را نیز این مساله تعریف کرده که مراودات شبکه احتماعی ایکس با رسانه های ایرانی به عنوان کشوری که تحت تحریم های آمریکا است، نقض قوانین و مقررات محسوب می شود و باید از آن جلوگیری شود.
این حرکت نشان داد که تا چه اندازه ادعاهای دور و دراز غرب در رابطه با تعهد به آزادی بیان و دموکراسی، دروغ و ریاکارانه است و آنچه غرب حقیقتا به آن معتقد است، چیزی جز استانداردهای دوگانه و فرصت طلبی نیست. البته که در سال های اخیر و در قالب مسائل و نمونه های مختلف، شاهد این رویکرد منافقانه جهان غرب و جریان های همراه و متحدِ سیاسی و رسانه ای آن بوده ایم با این حال، آنچه اخیرا شبکه اجتماعی ایکس علیه رسانه های کشورمان انجام داده، نمودهای عینی از این موضوع را به نمایش گذاشته است.
برخورد قهری شبکه اجتماعی ایکس با رسانه های ایرانی و حذف تیک آبی و طلایی آن ها، در نوع خود نشانه ای عینی از عمق تاثیرگذاری قابل توجه این رسانه ها را به نمایش می گذارد که به طور خاص جریان های رسانه ای و فکری رژیم اشغالگر قدس و دولت آمریکا را در بحبوحه جنگ غزه(به واسطه روشنگری رسانه های ایرانی در مورد جنگ غزه) به شدت آشفته و نگران کرده است.
از این منظر، اگر این رسانه ها از قدرت تاثیرگذاری برخوردار نبودند، اساسا چه دلیل داشت که لابی های صهیونیستی و آمریکا با اعمال فشار بر شبکه اجتماعی ایکس، به دنبال انجام برخوردهای قهری با رسانه های ایرانی باشند؟
اقدام اخیر شبکه اجتماعی ایکس در برخورد با رسانه های ایرانی، نمودی عینی از این مساله را به نمایش گذاشت که تا چه اندازه رسانه های اجتماعی و عمومی در غرب، از ماهیت مستقل، عاری هستند. موضوعی که کاملا در تضاد با ادعاهای دور و دراز آن ها در زمینه استقلال شان قرار دارد و این طیف از رسانه ها همواره از تعهد خود بر به اصطلاح جریان آزادِ اطلاعات سخن گفته اند.
به بیان ساده تر، آپارتاید رسانه ای غرب در جریان اقدام اخیر شبکه اجتماعی ایکس و البته جریان های پشت پرده سیاسی علیه رسانه های ایرانی، بیش از هر زمان دیگری جلوه های عینی خود را به نمایش گذاشته است.