قاضی‌زاده هاشمی: نگاه ما به حوزه فرهنگ نگاه تمدنی است

  4030325060

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: نگاه ما به حوزه فرهنگ نگاه تمدنی است

قاضی‌زاده هاشمی: نگاه ما به حوزه فرهنگ نگاه تمدنی است

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه میزگرد فرهنگی صداوسیما با حضور امیر حسین قاضی زاده هاشمی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد.

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در ابتدای این نشست گفت: نگاه ما به حوزه فرهنگ نگاه تمدنی است. در فرهنگ غرب مبنا فرد است و پاسخ به خواست افراد است.

وی افزود: به همین خاطر در فرهنگ غربی انسان بسیار خودخواه می‌شود و میزان فداکاری او کم می‌شود اما فرهنگ اسلامی ایرانی یک فرهنگ جمع‌گراست.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: تبلور این فرهنگ در خانواده است. قانون اساسی هم خانواده را به عنوان زیرساخت اصلی جامعه ایرانی اسلامی ذکر کرده است به همین خاطر بنده توجه ویژه‌ای به موضوع خانواده داشتم و اسم دولت را دولت مردم و خانواده انتخاب کردم.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: زنان فرصتی هستند که با کمک آن‌ها همۀ مسائل سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی را می‌توانیم حل کنیم.

وی افزود: چون طراحی‌های ما کاملاً مردانه است آمدم با زنان هم مانند مردان برخورد کردیم. ما در «دولت مردم و خانواده» نظامات اجتماعی و اداری را برای زنان مجزا طراحی کردیم.

قاضی زاده تاکید کرد: عدالت اجتماعی اقتضا می‌کرد با توجه به اینکه ۵۰ درصد جامعه ما بانوان هستند و اقتضائات روحی و روانی آنها تفاوت دارد به طور کلی نظامات اجتماعی و اداری را برای زنان مجزا تعریف کنیم. اقتضائات تعلیم و تربیت در حوزه بانوان با اقتضائات در حوزه اشتغال و غیر تفاوت دارد.

کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: ما معتقدیم اداره تمام مساجد، مدرسه‌ها، امام‌زاده‌ها و کتابخانه‌های عمومی باید به دست مردم باشد. همانطور که می‌گوئیم شرکت‌های اقتصادی باید به مردم واگذار شوند، در عرصۀ فرهنگ، تعلیم و تربیت هم باید اصل مالکیت یا مدیریت بنا به اقتضاهای حقوقی و فقهی به مردم واگذار شود.

وی افزود: عملکرد وزارت فرهنگ در دولت شهید رئیسی یک عملکرد گسترده و عظیم بود اما از نظر رویکرد هنوز فاصله بسیار زیاد برای فعال کردن حلقه‌های مردمی وجود دارد.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: وزارت خانه‌ها درگیر حجم عظیمی از مسائل معیشتی کارمندان شده‌اند اما در حوزه سیاست‌های کلی نظام فاصله زیادی داریم.

خط مقدم خود مردم هستند کار دولت تسهیل‌گری و تنظیم گری است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری عنوان کرد: خط مقدم خود مردم هستند کار دولت تسهیل‌گری و تنظیم گری است که در این حوزه باید انجام شود.

قاضی زاده هاشمی گفت: واحد خانواده و محله باید پیوند بخورند. ما در دولت مردم معتقدیم اداره همه آنها به دست مردم باشد. هیئت امنایی از مردم منطقه شکل بگیرند در راستای تعالی خانواده برنامه‌ریزی و اداره کنند.

وی افزود: در عرصه تعلیم و تربیت یا اصل مالکیت یا مدیریت بنا به اقتضایی که وجود دارد باید در اختیار مردم باشد مبتنی بر این تفکر کلان انجام شود. باید با مردمی‌سازی بخش‌های مختلف مرتبط با فرهنگ باعث یک جامعه باسعادت و کمال شویم.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به سوال حسین انتظامی یکی از کارشناسان میزگرد فرهنگی مبنی بر اینکه شایعه شده که قرار است از ادامه رقابت‌ها انصراف دهید، گفت: من جزو آدم‌های بد سابقه در انصراف هستم، یک دفعه کاندیدا بودم و سابقه روشن دارم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه عناصر خانواده در حال فداکاری برای هم هستند، افزود: عنصر کانونی فرهنگ ایرانی ایثار است ولی آدم برای هرچیزی ایثار نمی‌کند، آدم برای مکتب خود ایثار می‌کند. گاهی وظیفه در ماندن است گاهی هم در رفتن؛ نیامدم که بروم به هیچ عنوان قصد کنار کشیدن ندارم اما آماده فداکاری برای جامعه هستم.

وی افزود: یک‌بار نامزد بودم و سابقه‌ام روشن است. گاهی وظیفه در ماندن است و گاهی وظیفه در رفتن است. آمادۀ فداکاری برای مردم هستم.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: با سازوکارهای گام اول انقلاب ما دیگر نمی‌توانیم گام دوم انقلاب را ادامه دهیم. آغاز آن از نظام تعلیم و تربیت است. با این نظام آموزش که داریم انسان شبیه به هم تربیت می‌کند و استعداد پایه نیست.

وی افزود: نظام تعلیم و تربیت عمومی ما شامل این ۱۲ سال تحصیل در آموزش و پرورش نباشد. بیشترین تربیت‌پذیری فرزندان ما بین ۳ تا ۸ سالگی است که دنیا به این سمت رفته است.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: کسی که بالغ می‌شود سواد داشته باشد. مهارت شغلی موثر داشته باشد که بتواند زندگی خود را تامین کند.

وی افزود: آموزش ما در دوره ۱۱ تا ۱۵ سالگی به سمت مهارت برود. بنابراین اساساً این مسیر تغییر پیدا کند که برنامه دراز مدتی را می‌طلبد. قوی‌ترین وزیر باید وزیر آموزش و پرورش باشد و بیشترین یعنی ۳۰ درصد بودجه کشور باید به آموزش و پرورش داده شود.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: بهترین قضات برای حفظ سلامت مجازی مردم هستند و در دنیا مردم این کار را انجام می‌دهند. پدر خانواده می‌تواند کد بدهد و برخی سایت‌ها را به روی فرزندان خود ببندد.

وی افزود: نمایندگان دولت در کنترل فضای مجازی باید آزادی به مردم بر اساس نوع نیاز و سطح استفاده آنها بدهیم. در دنیا پهنای باند تولید می‌کنند. ما صنعت فضایی و مخابرات داریم و می‌توانیم به آن قله برسیم و می‌توانیم جزو تولیدکننده‌های اینترنت جهانی باشیم.

قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: دولت باید منابع در اختیار مسئولان مربوطه قرار دهد و این وعده بیخودی نیست. الان دانش فنی آن را داریم. سازوکارها باید اصلاح شود ما به هر حال به یک اینترنت سریع و آسان و در دسترسی نیاز داریم و ملاک ما در فضای مجازی است.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  2. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  3. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  4. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  5. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  6. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  7. ژاله علو درگذشت

  8. هیچ قدرتی در زمین، دریا و هوا یارای غلبه بر سپاه را ندارد

  9. سرلشکر سلامی: هیچ قدرتی در عالم، یارای غلبه بر سپاه را ندارد

  10. تندروها از دولت انتقاد نمی‌کنند، انتقام می‌گیرند

  11. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  12. خشم سلطنت طلبان از مقایسه فرح پهلوی و اسماء اسد در بی بی سی فارسی به روایت رسانه اصولگرا/ موج فحاشی به راه افتاده است

  13. گزافه گویی نتانیاهو درباره ایران

  14. تازه‌ترين تأملات نظامي

  15. عارف: مچ گیری هنر نیست/ حق نداریم در زندگی مردم تجسس کنیم

  16. هشدار عباس عبدی: پزشکیان آخرین فرصت است/ مقاومت مقابل رفع فیلترینگ و اصرار بر اجرای مصوبه حجاب چیزی جز نقض پیمان است؟

  17. وکالتی نمی‌جنگیم، مستقیم می زنیم؛ آیا ایران به تنهایی از پس کار خود برمی‌آید؟

  18. افشای اسرار پیجرها ؛ مواد منفجره دقیقا کجا جاسازی شده بود؟ | مأمور موساد: ۱۰ سال آن‌ها را غیرفعال نگه داشتیم

پربحث‌های هفته

  1. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  2. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  5. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  6. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  7. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  8. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  9. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  10. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  11. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  12. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  13. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  14. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  15. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  16. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  17. امان از این یاغی!..

  18. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  20. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  21. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  22. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  23.  کاسبان تسلیم و شلیک به اصلِ مذاکره در رسانه‌های اصلاح‌طلب

  24. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  25. توجه به زبان بدن در فضای بین المللی/ سقوط آزاد مهدی نصیری/ جهانگیری: اژه‌ای پای کار رفع حصر است

آخرین عناوین