به گزارش الف؛ رژیم اشغالگر قدس در ماه های گذشته، کارزار مخوفی از قتل و نسل کشی را در نوار غزه علیه مردم بیگناه به راه انداخته است. در این راستا، آمارهای رسمی حاکی از این هستند که طی بیش از 9 ماه گذشته، بیش از 37 هزار غیرنظامی فلسطینی در نوار غزه توسط صهیونیست ها به شهادت رسیده اند و هزاران تن دیگر نیز مجروح و یا مفقود شده اند.
این موضوع سبب شده تا نهادهای وابسته به سازمان ملل متحد، رژیم صهیونیستی را به مثابه رژیمی کودککُش(به دلیل کشتار بیش از 15 هزار کودک در نوار غزه)، زن ستیز، و ارتش صهیونیست ها را در ردیف ارتش های مجرم و جانی جهان قرار دهند. دیوان بین المللی دادگستری نیز به پرونده ارتکاب به نسل کشی و پاکسازی قومیتی از سوی صهیونیست ها در نوار غزه رسیدگی می کند.
در این بحبوحه، مقاومت فلسطین و دیگر گروه های مقاومت در منطقه و البته کشورمان ایران، به نحوی فعال به حمایت از ملت فلسطین پرداخته اند و با کنش های میدانی خود تاکید کرده و می کنند که فرآیند جنایت علیه بشریت از سوی صهیونیستها در نوار غزه متوقف نشود، فشارهای آن ها به رژیم اشغالگر قدس نیز ادامه خواهد یافت. در این چهارچوب، به تازگی شاهد بوده ایم که مقام های ارشد سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی بر شدت لفاظی های خود با محوریت حمله قریب الوقوع به لبنان و جنگ با حزب الله لبنان افزوده اند.
حزب الله از ابتدای جنگ غزه تا به امروز، به نحو گسترده ای اقدام به انجام حملات موشکی و پهپادی به ویژه به مناطق شمالی فلسطین اشغالی کرده و می کند و تاکید کرده که تا جنگ افروزی صهیونیست ها علیه مردم بیگناه غزه خاتمه نیابد، حملات حزب الله لبنان نیز متوقف نخواهد شد.
با این حال، به تازگی کمال خرزی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان در گفتگو با نشریه فایننشیال تایمز تاکید کرده که در صورت حمله صهیونیست ها به لبنان، چاره ای جز حمایت همه جانبه ایران از حزب الله با تمامی امکانات در دسترس باقی نخواهد ماند. موضع گیری که بلافاصله با بازتاب های گسترده بین المللی همراه شده و تحلیل و تفسیرهای مختلفی را برانگیخته است. موضع گیری اخیر کمال خرازی، حامل دو نکته مهم و راهبردی است.
اولا، رژیم اشغالگر قدس در ماه های گذشته در قالب اقدامات جنایتکارانه خود، بر آن بوده با تکیه بر حمایتهای سیاسی و رسانه ای قدرت های غربی و متحدان بین المللی آن ها، هر آنچه می خواهد را علیه ملت های مظلوم منطقه انجام دهد. در این رابطه، قدرت های غربی حتی افکار عمومی خود و اعتراضات آن ها علیه جنایات صهیونیست ها در نوار غزه و همدستی جهان غرب با این جنایات را نیز به شدت سرکوب می کنند.
در این چهارچوب، ایران و محور مقاومت نشان داده اند که فضا و میدان مانور برای صهیونیستها چندان هم باز و آماده نیست و آن ها باید در قالب اقدامات خود در سطح منطقه محاسبات جدیدی را در دستورکار داشته باشند و الا با ضربات جدی و مهلک تری رو به رو خواهند شد. موضع گیری کمال خرازی علیه صهیونیست ها نیز بایستی در همین چهارچوب ارزیابی و تفسیر شود.
در حقیقت، در شرایطی که عمدتا ملت ها به حمایت از ملت فلسطین و دیگر ملت های مظلوم منطقه در برابر وحشی گری صهیونیست ها برخاسته اند، ایران با اقتدار کامل حمایت از مظلومان را وظیفه خود می داند و در این رابطه کاملا ثابت قدم و صریح است.
دوم اینکه بار دیگر این نکته آشکار شد که محور مقامت یک کلِ واحد است که در مواجهه با تهدیدات چند ماه اخیر در منطقه، به نحوی جدی و هماهنگ وارد میدان شده و در ادامه نیز با مهارت و قدرت، میدان های نبرد را مدیریت خواهد کرد. در این راستا شاهد بوده ایم که جدای از اعلام هشدار اخیر ایران، گروه های مقاومت عراقی و دیگر گروه های مقاومت در سطح منطقه نیز به صراحت تاکید کرده بودند که صورت تحقق سناریوی حمله رژیم اشغالگر قدس به لبنان، آمادگی کامل برای حمایت از حزب الله لبنان در میدان های جنگ را دارند و به نفع این جنبش وارد میدان نبرد خواهند شد.
به بیان ساده تر، موضع گیری اخیر رئیس شورای راهبردی روابط خارجی کشورمان و همچنین موضع گیری های دیگر گروه های مقاومت در سطح منطقه در اعلام هشدار به صهیونیست ها حاکی از این مساله است که جریان مقاومت روشن تر و واضح تر از هر زمان دیگری در حال نمایش قدرت عملیاتی خود بر پایه بنیان های تئوریک و نظری است که محور مقاومت بر آن ها استوار شده است. فراموش نکنیم که در جهان امروز این گفتمان ها هستند که قدرت ساز هستند و این مساله به خوبی در مورد محور مقاومت در منطقه خاورمیانه قابل مشاهده است.