تحول بزرگ هوش مصنوعی برای فیلم‌نامه‌نویسی

  4030716004

یک شرکت نرافزاری آمریکایی می‌خواهد نرم‌افزارهای فیلم‌نامه‌نویسی را با کمک هوش مصنوعی تغییر دهد.

تحول بزرگ هوش مصنوعی برای فیلم‌نامه‌نویسی

به گزارش ایسنا، بسیاری از فیلم‌نامه‌نویسان از فناوری‌های جدید روی فایل‌های PDF سنتی استفاده کرده‌اند تا شخصیت‌های فیلم یا برنامه‌های تلویزیونی خود را بسازند. شرکت نرافزاری «سوکریت»(SoCreate) که جدیدترین شرکت‌کننده در عرصه نرم‌افزارهای فیلم‌نامه‌نویسی است، با روش جدید خود در نوشتن قصد دارد نرم‌افزارهای مطرحی مانند «فاینال درفت»(Final Draft) و «سلتکس»(Celtx) را به چالش بکشد.

به نقل از تک‌ کرانچ، سوکریت بسیاری از همان ویژگی‌هایی را ارائه می‌دهد که بیشتر نرم‌افزارهای فیلم‌نامه‌نویسی دارند. از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به قالب‌هایی برای ایجاد آسان یک فیلم‌نامه استاندارد با قالب‌بندی درست اشاره کرد. با وجود این، «جاستین کوتو»(Justin Couto) بنیان‌گذار و مدیرعامل سوکریت معتقد است که پلتفرم‌های محبوب به ویژه فناوری‌های بصری و خلاق هنوز وجود ندارند.

به عقیده سوکریت، یکی از مهم‌ترین نکات، فناوری آپلود تصویر برای فیلم‌نامه‌نویسان است تا مفاهیم بصری را از جمله شخصیت‌ها، تنظیمات و لحظات اتفاق افتاده را در فیلم‌نامه‌های خود بگنجانند. کاربران می‌توانند تصاویر مورد نظر خود را آپلود کنند یا آنها را از گالری تصاویر سوکریت بردارند.

کاربران به زودی می‌توانند از یک تولیدکننده تصویر مبتنی بر هوش مصنوعی برای ایجاد تصاویر استفاده کنند که ترکیبی از مدل‌هایی را مانند «اوپن‌ای‌آی»(OpenAI)، «استیبل دیفیوژن»(Stable Diffusion) و موارد دیگر به کار می‌گیرد. توجه به این نکته مهم است که سوکریت هیچ برنامه‌ای را برای ارائه فناوری‌های نوشتاری تولیدشده توسط هوش مصنوعی ندارد. مولد تصویر صرفا برای الهام بخشیدن به کاربران هنگام نوشتن و کاهش روند یکنواخت آن است.

سوکریت در ماه مه گذشته راه‌اندازی شد و تاکنون بیش از ۱۲۰۰ مشترک را به دست آورده است. این شرکت خاطرنشان کرد که در میان کاربران آن، نویسندگانی هستند که برای «آمازون»(Amazon)، «دیزنی»(Disney)، «مارول»(Marvel) و «نتفلیکس»(Netflix) کار کرده‌اند. همچنین این شرکت، برنامه‌های آزمایشی را با همکاری دبیرستان‌های منتخب کالیفرنیا و ایلینوی اجرا می‌کند.

پلتفرم این شرکت برای همه کاربران رایگان است اما اگر آنها بخواهند به نرم‌افزار تصویرسازی سفارشی و آمار بازبینی دسترسی داشته باشند، باید ۱۰ دلار در ماه برای اشتراک حرفه‌ای هزینه کنند. همچنین، یک بخش شخصی با قیمت پنج دلار در ماه وجود دارد که شامل پروژه‌های نامحدود و دسترسی به گالری تصاویر سوکریت است.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  4. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  5. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  6. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  7. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  8. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  9. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  10. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  11. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  12. درد بیمار و ناز طبیبان !

  13. بدهکاران، طلبکار شدند!

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  23. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

  24. واکنش تند روزنامه جمهوری اسلامی به کلینیک بی حجابی

  25. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: اول قدرت بازدارنده همتراز، سپس مذاکره با آمریکا/ اقدام اروپا، نشان‌دهنده فعال‌شدن مکانیسم ماشه است

آخرین عناوین