بگویید «شیرینی» دادم تا «رشوه» محسوب نشود !

  4030802074 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

جریمه اندک علیرضا بیرانوند به دلیل اتهام سنگینی که به اعضای هیئت مدیره پرسپولیس وارد کرده بود دستمایه طنز قرار گرفته است.

بگویید «شیرینی» دادم تا «رشوه» محسوب نشود !

به گزارش الف ، همشهری‌آنلاین این حکم بیرانوند را شگفت‌انگیزترین اتفاقات چند وقت اخیر فوتبال ایران خواند و نوشت: 
«درحالی‌که خیلی‌ها سخنان دروازه‌بان تراکتور را مصداق اتهام ارتشا دانستند، این بازیکن در نهایت یک جلسه و آن هم به شکل تعلیقی محروم شد و تازه این در حالی است که قبلا هم محرومیت تعلیقی دیگری در کارنامه بیرو وجود داشته است.

وقتی از رئیس کمیته انضباطی در مورد چرایی این جریمه ناچیز سؤال شد، ابوالفضل حسن‌زاده گفت:  آقای بیرانوند گفتند که به یکی از اعضای هیأت‌مدیره پرسپولیس شیرینی دادم و نگفتند رشوه دادم، اگر می‌گفت رشوه دادم از نظر ما افترا یا تهمت بود!» خب دوستانی که از این به بعد رشوه می‌دهند، لطفا به صراحت اعلام کنند رشوه داده‌اند تا با آنها برخورد صورت بگیرد. در غیراین صورت استفاده از کلماتی مثل شیرینی، پول چای و... به درد نمی‌خورد!   »

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۳۸۹۸۰۱۳:۴۴:۵۷ ۱۴۰۳/۸/۲
شیرینی دادن زیاد را نمی دونم ولی شیرینی خوردن زیاد باعث دیابت می شه !
ناشناس۳۶۳۸۹۹۷۱۳:۵۹:۲۳ ۱۴۰۳/۸/۲
یادمه همین فوتبالیا وقتی بحث بررسی فسادشون بود میگفتن برید گوشت رو ارزون کنید چیکار به فوتبال دارید
ناشناس۳۶۳۹۰۱۰۱۴:۰۸:۳۱ ۱۴۰۳/۸/۲
مسئولین محترم خوابند یا خود را به خواب زده اند ...
سعید۳۶۳۹۰۱۵۱۴:۱۲:۱۸ ۱۴۰۳/۸/۲
چه کسی بساط این ماله کشیا رو تو کشور باب کرد؟
ناشناس۳۶۳۹۰۴۵۱۴:۴۲:۳۰ ۱۴۰۳/۸/۲
چه فرقی داره اسمش کلاه شرعی است که الان بانکداری ما انجام می دهد. از مشتریانی که وام می گیرند ربا با 25 درصد می گیرد آن هم با روشی که اول مثلا اگر 3 میلیون قسط می دهی 2 میلیونش بهره و یک میلیون باز پرداخت وام. اگر مثلا مدت وام سه ساله باشد و شما بخواهی بعد از یکسال تسویه کنی یعنی هر چه دادی ربا بوده نه بازپرداخت قرض. حالا با اسم ها بازی می کنید که رباخواری را توجیه کنید
ناشناس۳۶۳۹۰۹۴۱۵:۴۰:۰۳ ۱۴۰۳/۸/۲
یکسری راهها رو خود شرع اجازه داده برای گرفتار ربا نشدن طبق قانون هم اگه انجام بشه مشکلی نداره
ناشناس۳۶۳۹۰۷۴۱۵:۰۹:۳۵ ۱۴۰۳/۸/۲
همین افراد که بیشتر بها بدهی باعث فساد میشوند چون در حد و اندازه آن نیستند
ناشناس۳۶۳۹۰۸۴۱۵:۲۷:۳۴ ۱۴۰۳/۸/۲
اعتقاد من بر این است که شیرینی اگر پُرملات باشد با رشوه یکی است و تفاوتی ندارد، اما اگر فردی یک جعبه شیرینی یا مبلغی معادل ۵۰۰ هزار تومان تا ۱ و ۲ میلیون تومان پرداخت کند، تنها شیرینی محسوب می‌شود همانطور که شخصی به خانه کسی می‌رود و به اندازه بضاعت خود هدیه می‌دهد.اما اینکه افراد مبلغ‌های ۱۰۰ یا ۵۰۰ میلیون تومانی در ادارات رد و بدل می‌کنند، رشوه محسوب می‌شود.» این اظهارات که روز گذشته بازتاب گسترده ای در فضای مجازی داشت از سوی سید کاظم موسوی نماینده مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان شده است.
ناشناس۳۶۳۹۰۸۸۱۵:۳۰:۳۸ ۱۴۰۳/۸/۲
بر اساس ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری مصوب سال ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی که در سال ۱۳۶۷ در مجمع تشخیص مصلحت نظام مورد تایید و تصویب نهایی قرار گرفت، هر یک از مستخدمین و مأمورین دولتی اعم از قضایی و اداری یا شورا‌ها یا شهرداری‌ها یا نهاد‌های انقلابی و به طور کلی قوای سه‌گانه و همچنین نیرو‌های مسلح یا شرکت‌های دولتی یا سازمان‌های دولتی وابسته به دولت یا مأمورین به خدمات عمومی خواه رسمی یا غیر رسمی برای انجام دادنن یا انجام ندادن امری که مربوط به سازمان‌های مزبور است، وجه یا مال یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مالی را مستقیماً یا غیر مستقیم قبول کند، در حکم مرتشی است؛ اعم از اینکه امر مذکور مربوط به وظایف آن‌ها بوده یا آن که مربوط به مأمور دیگری در آنن سازمان باشد، خواه آن کار را انجام داده یا نداده و انجام آن بر طبق حقانیت و وظیفه بوده یا نبوده باشد یا آن که در انجام یا عدم انجام آن مؤثر بوده یا نبوده باشد، مجازات می‌شود....در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از ۲۰۰ هزار ریال تا یک میلیون ریال باشد مجازات مرتکب دو تا پنج سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال دائم از خدمات دولتی و تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود و چنانچه مرتکب در مرتبه پایین‌تر از مدیر کل یا همطراز آن باشد به جای انفصال دائم به انفصال موقت از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد. به گفته ناجی، در صورتی که قیمت مال یا وجه مأخوذ بیش از یک میلیون ریال باشد مجازات مرتکب پنج تا ۱۰ سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل قیمت مال یا وجه مأخوذ و انفصال دائم از خدمات دولتی و تا ۷۴ ضربه شلاق خواهد بود و چنانچه مرتکب در مرتبه پایین‌تر از مدیر کل یا همطراز آن باشد، به جای انفصال دائم به انفصال موقت از ۶ ماه تا سه سال محکوم خواهد شد....رشا و ارتشا جزو جرایم مطلق محسوب می‌شوند و تحقق این جرایم، منوط به تحقق نتیجه خاصی نیست‎، بنابراین‎ همانطور که در ماده ۳ قانون تشدید‎ مجازات مرتکبین ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری تصریح شده، تحقق این جرایم ارتباطی با اینکه مستخدم آن کار را انجام داده یا نداده است، ندارد‎. ...همانطور که در خصوص ماده ۳ قانون تشدید مجازات مرتکبین رشا و ارتشا اختلاس و کلاهبرداری اشاره شد، میزان مالی که داده یا گرفته می‌شود و سمت مرتکب از مواردی است که با توجه به آن می‌توان مجازات مرتکبان را تعیین کرد. وی بیان کرد: در ماده ۵۹۲ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ نیز آمده است که هرکس عالما و عامدا برای اقدام به امری یا امتناع از انجام امری که از وظایف اشخاص مذکور در ماده (۳) قانون تشدید مجازات مرتکبان ارتشا، اختلاس و کلاهبرداری مصوب ۱۳۶۷ مجمع تشخیص مصلحت نظام است، وجه یا مالی یا سند پرداخت وجه یا تسلیم مالی را مستقیم یا غیر مستقیم بدهد، در حکم راشی است و به عنوان مجازات علاوه بر ضبط مال، ناشی از ارتشا به حبس از ۶ ماه تا سه سال یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم می‌شود.
ناشناس۳۶۳۹۰۹۲۱۵:۳۴:۳۳ ۱۴۰۳/۸/۲
ماده ۲ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری:هر کس بنحوی از انحاء امتیازاتی را که به اشخاص خاص به جهت داشتن شرایط مخصوص تفویض می‌گردد نظیر جواز صادرات و واردات و آنچه عرفاً موافقت اصولی گفته می‌شود در معرض خرید و فروش قرار دهد یا از آن سوء استفاده نماید یا در توزیع کالاهائی که مقرر بوده طبق ضوابطی توزیع نماید مرتکب تقلب شود یا به‌طور کلی مالی یا وجهی تحصیل کند که طریق تحصیل آن فاقد مشروعیت قانونی بوده‌است مجرم محسوب و علاوه بر رد اصل مال به مجازات سه ماه تا دو سال حبس یا جریمه نقدی معادل دو برابر مال بدست آمده محکوم خواهد خواهد شد.
ناشناس۳۶۳۹۱۳۳۱۶:۳۷:۰۰ ۱۴۰۳/۸/۲
ترویج قانون گریزی عزل و مجازات شوند
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اقدامات متقابل ایران در مقابل قطعنامه احتمالی آژانس انرژی اتمی/ کیهان‌ستیزی زید‌آبادی به جاهای باریک کشید!/ توصیه جالب مطهری به نتانیاهو

  2. باز هم در باغ سبز !

  3. جابجایی مرزهای وقاحت!

  4. جمعیت اتباع افغانستانی مقیم ایران بیش از ۶ میلیون نفر است

  5. قانون عفاف و حجاب کجاست؟/ وقتی گرانی خودرو را هم به علم‌الهدی ربط می‌دهند!/ جای درست لاریجانی؟

  6. چرا مردم با کادردرمان درگیر می شوند؟!/ سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت توضیح می دهد

  7. اتحادیه اروپا از جان ایران چه می خواهد؟!

  8. بازگشت لاریجانی‌ها/ توضیحاتی درباره کلینیک ترک بی‌حجابی/ نسخه شفابخش یا مرگبار برای اقتصاد ایران؟

  9. آن تجربه تلخ را تکرار نکنید

  10. وقت مقابله‌ به‌ مثل با اروپا نرسیده؟

  11. اعتماد به ترامپ خطاست/ عراقچی علیه ساده‌سازی اصلاح‌طلبان/ شمشیر وفاق زیر گلوی مجلس

  12. با "مرد دیوانه" چگونه باید رفتار کرد؟!

  13. درد بیمار و ناز طبیبان !

  14. فرزندان ظریف کجا هستند؟

  15. انتقاد تند محمد مهاجری به پایداری‌‌چی‌ها و جلیلی

  16. یارانه‌ها واریز شد

  17. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: ظریف تازه متوجه قدرت قانون اقدام‌ راهبردی شده/ سلاح اتمی؛ راه پایان تحریم و تهدید

  18. ادعاهای غير واقعی درباره اقتصاد ایران

  19. دیگر چه اتفاقی باید بیفتد؟!

  20. راه‌اندازی کلینیک‌ ترک رانت‌خواری ضروری‌تر نیست؟!

  21. واکنش شریعتمداری به ملاقات مخفی سفیر ایران با مشاور ترامپ

  22.  نماز خواندن خلبان پرواز زنجان-مشهد سوژه فضای مجازی شد

  23. آدرس غلط روی تابلوی پاستور/ ظریف نباشد چه کسی جواب ترامپ را بدهد؟!/ پیامک‌هایی با مضمون خیانت که به نمایندگان مجلس ارسال می‌شود!

  24. تنها فرمولی که دولت های ما بلدند!

  25. شبیخون دلاری به صنعت خودرو !

آخرین عناوین