اگر ترامپ پیروز شود به این دلایل است

  4030816031

بر اساس نظرسنجی «ABC/Ipsos» که صبح ۳ نوامبر منتشر شد، ۷۴ درصد شرکت‌کنندگان بر این نظر بودند که کشور در مسیر اشتباهی قرار دارد.

اگر ترامپ پیروز شود به این دلایل است
هنگامی‌که دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۲۰ از جو بایدن شکست خورد، به نظر می‌رسید که ناقوس مرگ سیاسی او به صدا درآمده است اما او بار دیگر خود را برای انتخابات پیش روی این کشور آماده کرد.
 
به گزارش یورو نیوز؛ او در حالی وارد رقابت انتخاباتی شد که علاوه بر داشتن حامیان پرشور، با چالش‌های متعددی نیز مواجه بود. محکومیت‌های کیفری ترامپ باعث شده بود که بسیاری از رأی‌دهندگان آمریکایی نظر منفی نسبت به او داشته باشند.
اما ترامپ با عبور از این چالش‌ها و با تمرکز بر نارضایتی‌های عمومی از وضعیت موجود، خود را به‌عنوان گزینه‌ای برای تغییر وضع موجود معرفی کرد.
 
در آخریت ساعات باقی‌مانده تا پایان انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، برخی از تحلیلگران از احتمال پیروزی او سخن می‌گویند.

یک فضای ناخوشایند

بر اساس نظرسنجی «ABC/Ipsos» که صبح ۳ نوامبر منتشر شد، ۷۴ درصد شرکت‌کنندگان بر این نظر بودند که کشور در مسیر اشتباهی قرار دارد.
 
از سال ۱۹۸۰ تاکنون، هرگاه درصد زیادی از رأی‌دهندگان احساس کرده‌اند که کشور در مسیر اشتباه در حرکت است، این نارضایتی عمومی نشانه‌ای قوی بوده که حزب حاکم در انتخابات شکست می‌خورد و قدرت را از دست خواهد داد.
 
اگر ترامپ در نشان دادن خانم هریس به‌عنوان یکی از مسئولان ارشد مشکلات دوران ریاست جمهوری بایدن موفق شده باشد می‌تواند در انتخابات پیش رو پیروز شود. او همچنین با ارائه یک تصویر مثبت از دوران ریاست جمهوری‌ خود تلاش کرده است نظر رأی‌دهندگان را جلب کند.
 
قیمت‌ها در آمریکا در ماه سپتامبر نسبت به سال گذشته تنها ۲.۱ درصد افزایش یافت و اقتصاد در سه ماهه گذشته با رشد ۲.۸ درصدی مواجه بوده است. اما ۷۵ درصد از رأی‌دهندگان در یک نظرسنجی که توسط نیویورک تایمز و کالج سی‌نا در ماه اکتبر انجام شد، گفتند که وضعیت اقتصادی بد است.
 
پس از انتشار گزارشی که حکایت از رشد پایین اشتغال در آمریکا داشت، ترامپ از این موقعیت استفاده کرد تا به انتقاد از مدیریت اقتصادی دولت بایدن بپردازد و خود را به عنوان گزینه‌ای قوی‌تر برای بهبود وضعیت معرفی کند.
 

مهاجرت

ترامپ در انتخابات سال ۲۰۲۴ بر موضوعی دست گذاشت که نماد سیاسی او بوده است. مهاجرت غیرقانونی و مشکلات مرتبط با آن یکی از محورهای اصلی کارزار انتخاباتی ترامپ برای جلب حمایت رأی‌دهندگان بوده است.
 
تبلیغات او شامل ارائه تصاویر سیاه و سفیدی بود که مهاجران را در حال عبور سریع از مرز یا حمله به خیابان‌های شهر نشان می‌داد. او خواستار مجازات اعدام برای مهاجرانی شد که به ماموران قانون آسیب می‌زنند.
 
در آخرین نظرسنجی نیویورک تایمز و کالج سی‌نا، ۱۵ درصد از پاسخ‌دهندگان از مهاجرت به‌عنوان مهم‌ترین موضوع در تصمیم‌گیری‌شان برای رأی‌ دادن نام بردند. اقتصاد مهم‌ترین موضوع بود که توسط ۲۷ درصد از پاسخ‌دهندگان مطرح شد.
 

نامزد

پیروزی ترامپ گواهی بر حمایت و علاقه بخش بزرگی از رأی‌دهندگان آمریکایی به او است. کارزار انتخاباتی او هیچ‌گونه اشتباهی نداشت.
 
ترامپ با وجود چالش‌ها و مشکلاتی که ممکن است برای دیگر نامزدها به شکست منجر شود، توانسته است به پیش برود و همچنان در صحنه سیاسی باقی بماند. از جمله این موارد می‌توان به باخت او در مناظره با خانم هریس اشاره کرد.
 
ترامپ گاهی اوقات به راهنمایی‌های مشاورانش بی‌توجهی نشان می‌دهد و به جای آن‌ها، موضوعات مورد علاقه‌اش به‌ویژه مسائل جنجالی را مورد بحث قرار می‌دهد.
 
این موضوع اگر مشاوران او را ناامید کرده اما به وضوح موجب خوشحالی و سرگرمی حامیانش شده است.
 

جنسیت

در صورت پیروزی ترامپ، این دومین باری خواهد بود که او در انتخابات ریاست جمهوری یک زن را شکست می‌دهد. این موضوع می‌تواند نشان دهد بسیاری از رأی‌دهندگان آمریکایی همچنان با انتخاب یک زن به عنوان رئیس‌جمهور کنار نیامده‌اند. یا چنین دیدگاهی را نمی‌پذیرند.
 
اثبات این موضوع که خانم هریس به‌طور مشخص به دلیل تبعیض جنسیتی شکست خورده، دشوار است. با وجود این جنسیت نقش مهمی در نحوه رأی‌دهی آمریکایی‌ها در انتخابات ۲۰۲۴ ایفا می‌کند.
 
آخرین نظرسنجی نیویورک تایمز و کالج سی‌نا که در پایان اکتبر انجام شد، نشان داد که میزان آرای ترامپ در میان مردان بالاتر از خانم هریس است. بر اساس این نظرسنجی، این رقم برای او ۵۵ درصد در مقابل ۴۱ درصد بوده است.
 

تراجنسیتی‌ها

ترامپ در طول دوران سیاسی خود از خشم و نارضایتی مردم بهره‌برداری کرده است.
 
این رویکرد به‌ویژه در سال ۲۰۲۴ مؤثر بود، زیرا حتی در میان بسیاری از دموکرات‌ها این تصور شکل گرفته بود که این حزب در برخی مسائل فرهنگی بیش از حد به سمت چپ متمایل شده است. یکی از مهم‌ترین این مسائل، حقوق افراد تراجنسیتی بود.
 
ترامپ بارها به‌طور نادرست ادعا کرد که کودکان به مدرسه می‌روند و بدون آگاهی یا رضایت والدین‌شان با عمل جراحی، تغییر جنسیت می‌دهند.
 
بر اساس برخی گزارش‌ها، ترامپ و جمهوری‌خواهان یک ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حدود ۶۵ میلیون دلار برای تبلیغاتی با محوریت مسائل تراجنسیتی هزینه کردند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. حمید رسایی: توییتر منطقه جنگی است، عموم نباید وارد شوند !

  2. FATF؛ برجام دولت پزشکیان؟!

  3. حکم اعدام جمشید شارمهد آماده اجرا بود اما قبل از اجرای حکم فوت کرد ️

  4. از وعدهٔ دروغ، دلی شاد کن مرا !

  5. ساخت خانه در جزیره «بوموسی» آغاز شد

  6. هشدار لاریجانی بابت کوچک‌نمایی تعرض اسرائیل به ایران / آشفتگی‌های اصلاح‌طلبانه موسوی‌‌لاری

  7. مرثیه‌ای بر وجدان‌های خفته 

  8. سخنگوی دولت : نگاه دولت به موضوع دختر علوم و تحقیقات امنیتی اجتماعی است، نه امنیتی / هنوز پرونده قضایی تشکیل نشده

  9. درخواست تازه آمریکا از ایران

  10. چند نکته درباره روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

  11. خوانندگی سفیر کره‌ جنوبی به فارسی / ترسون لرزون اومدم در خونتون !

  12. رهبر کره شمالی نظاره‌گر آزمایش قدرتمندترین سلاح راهبردی جهان

  13. زاکانی: تعهدی در شروع ساخت مسکن نداشتیم

  14. نتانیاهو، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی را برکنار کرد

  15. روایت شنیدنی صادق زیباکلام از دیکتاتوری و مزدور بودن محمدرضاشاه پهلوی

  16. روابط بسیار خوبی بین صداوسیما و دولت چهاردهم برقرار است

پربحث‌های هفته

  1. شروین حاجی‌پور و ذهنیت استعماری

  2. اظهارات قابل تامل مولوی عبدالحمید در معارفه استاندار سیستان و بلوچستان

  3. عملیات انتحاری ۱۸ تبعه تاجیک ـ افغان در قالب سوخت‌بر

  4. نمایشی تازه از مدعیان شعار زن، زندگی، آزادی/ برهنگی یک دانشجو در دانشگاه!

  5. با کمک سپاه، محله «هرندی» ساماندهی می‌شود

  6. رامبد جوان: از تلویزیون دلخورم/ نهادهای امنیتی هم درباره خندوانه نظر می دادند!/ سال ۹۸به اجبار «خندوانه» را ســاختم/ می خواستم بدانم «شریعتمداری» چگونه شادی می کند؟

  7. سنجه ای که رئیس‌جمهور به آن نیازمند است

  8. توضیح روابط عمومی دانشگاه آزاد در پی اقدام منافی عفت یک دانشجو

  9. هويت جديد ايران

  10. انتقاد تند و تیز کیهان از مرعشی/ سلبریتی‌هایی که برای برهنگی بسیج شدند/ وقتی آخوندی نگران سخنان سردار کوثری می‌شود

  11. لاریجانی یا هاشمی‌شاهرودی؛ روایت درست درباره جلیلی و موسوی چیست؟

  12. در انتظار روشن‌شدن موتور تورم

  13. موج سواری سیاسی یا سلامت روان دانشجویان؟

  14. حمید رسایی: توییتر منطقه جنگی است، عموم نباید وارد شوند !

  15. درخواست رئیس جمهور از وزیر دادگستری برای دو مجرم امنیتی

  16. نظرات برگزیده مخاطبان الف: بستن تنگه هرمز مثل سابق مهم نیست/ با حمله پیش‌دستانه به اسرائیل بازدارندگی ایجاد کنیم/ بنزین ارزان اما حقوق‌ها بسیار پایین است

  17. FATF؛ برجام دولت پزشکیان؟!

  18.  خرازی: احتمال تغییر دکترین‌ نظامی در بخش هسته‌ای وجود دارد

  19. حکم اعدام جمشید شارمهد آماده اجرا بود اما قبل از اجرای حکم فوت کرد ️

  20. ماموریت ایجاد تورم در پوشش حمایت از دولت/ روایت لاریجانی پیرامون رد صلاحیت خود در انتخابات

  21. مهم واردات آیفون بود که شکر خدا حل شد!

  22. روایتی جدید از ماجرای دختر دانشگاه علوم و تحقیقات    

  23. نفوذ ایران تا بیخ گوش نتانیاهو/ انتقاد از هزینه‌تراشی ظریف برای کشور/ نگاهی متفاوت به غائله برهنگی در دانشگاه علوم‌تحقیقات

  24. جنگ پنهان علیه مردم در جاده ها/ فرغون‌هایی که جان می ستانند!

  25. پیغام فوری آمریکا به ایران درباره حمله اسرائیل

آخرین عناوین