پیشنهاد خوب ضرغامی / ادغام ستادها در سازمان تبلیغات

  4030827079 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

دبیر ستاد امر معروف پیشنهادها را غیر تخصصی خوانده اما کجای آن غیر تخصصی است؟ این که بودجه نهادهای غیر مولد را کم کنند و به جای کارهای موازی همه را ببرند ذیل سازمان تبلیغات، غیر تخصصی است؟ لابد ایده تأسیس کلینیک ترک بی‌‌حجابی خیلی تخصصی بوده که دست‌‌مایۀ طنز یا اعتراضات انجمن‌های تخصصی روان شناسی شده است

پیشنهاد خوب ضرغامی  / ادغام ستادها در سازمان تبلیغات

عصر ایران به قلم مهرداد خدیر نوشت : 

زودتر از آنچه تصور می‌شد دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر به پیشنهاد منطقی عزت‌الله ضرغامی رییس اسبق صدا وسیما ( ادغام این ستاد در سازمان تبلیغات) واکنش نشان داده است.

  البته قاعدتا از آقای ضرغامی باید با عنوان وزیر پیشین میراث فرهنگی و گردشگری یاد کنیم ولی شهرت اصلی او به خاطر آن 10 سالی است که رییس صدا وسیما بوده و قبل از آن هم سال‌ها معاون سازمان و در دولت مرحوم رییسی نتوانست خود را با دیگران سازگار کند چرا که خیلی از اعضای کابینه زمان ریاست او بر صدا و سیما جایگاه سیاسی قابل توجهی نداشتند.

 او پیشنهاد کرده ستاد‌های امر به معروف و نهی از منکر، اقامۀ نماز، امور مساجد، شورای هماهنگی تبلیغات و امثال آن در سازمان تبلیغات اسلامی ادغام شوند تا هم در بودجه صرفه جویی شود و هم سیاست‌گذاری واحد و اثر بخش صورت گیرد.

  البته این اولین بار نیست که آقای ضرغامی از ستاد امر به معروف انتقاد می‌کند. در پاییز 1401 و در اوج التهابات پسامهسا هم به صراحت گفته بود برخی از شیوه‌ها نه تنها امر به معروف و نهی ازمنکر نیست بلکه خود بالاترین منکر است.

 این بار اما خواستار ادغام شده که می‌تواند کلمه محترمانه‌تری برای انحلال این ستاد باشد و به نظر می‌رسد اعلام تأسیس کلینک ترک بدحجابی - که به طنز بیشتر می‌مانست- در صراحت وزیر سابق بی تأثیر نبوده باشد.

  محمد حسین طاهری آکردی(  دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر) پیشنهاد آقای ضرغامی را غیر تخصصی و تعجب‌آور خوانده و گفته گاهی ادغام به بهانه صرفه جویی کلید واژه‌ای برای به تعطیلی کشاندن دستگاه‌های مطالبه‌گر از مسؤولین است و از رییس اسبق صدا وسیما پرسیده آیا گسترش بی‌پشتوانۀ شبکه‌های تلویزیونی در زمان مدیریت ایشان در رسانۀ ملی مصداق اسراف بودجه نبود؟!

   در تأیید پیشنهاد چند نکته را می‌توان یادآور شد:

1. آقای طاهری آکردی آن را غیر تخصصی خوانده  اما کجای آن غیر تخصصی است؟ این که بودجه نهادهای غیر مولد را کم کنند و به جای کارهای موازی همه را ببرند ذیل سازمان تبلیغات، غیر تخصصی است؟ لابد ایده تأسیس کلینیک ترک بی‌‌حجابی خیلی تخصصی بوده که دست‌‌مایۀ طنز یا اعتراضات انجمن‌های تخصصی روان شناسی شده است!

 همچنین گفته‌اند تعجب‌آور است! اتفاقا تعجب‌آور بودجه‌های کم اثری است که صرف این ستادها می‌شود. آیا هزار‌و‌چند صد سال قبل از تشکیل ستاد اقامه نماز این ملت نماز نمی‌خوانده که حالا نیاز به بودجه  و اداره و ستاد باشد؟ نهج‌البلاغه را دکتر سید جعفر شهیدی به مردم شناساند که ریالی بابت ترجمه نگرفت یا بنیادهای مربوطه با بودجه‌های دولتی بعد از انقلاب؟


2. بله. در زمان ضرغامی شبکه‌های صدا و سیما گسترش یافت اما برای تأمین اوقات فراغت مردم و همین حالا هم آی‌فیلم و شبکه نمایش جور شبکه های کم بیننده را می‌کشند. تازه آگهی هم می‌گرفتند و درآمد‌زایی هم کردند. ستاد امر به معروف جز ناراضی تراشی چه هنری داشته است؟   جنبه‌های سیاسی به جای خود ولی واقعا اگر در دوران ضرغامی فکری به حال سرگرمی نشده بودهمین چهار تا مشتری باقی مانده هم پریده بود.

3. آقای دبیر خود را در جایگاه مطالبه‌گر از مسؤولان نشانده‌اند. بله باید مطالبه کرد. اما کی از کی مطالبه کند؟ جامعه مدنی و رسانه‌ها باید این کار را انجام دهند نه ستادی که معلوم نیست ذیل کدام قوه فعالیت می‌کند؟ همین لحن نشان می‌دهد که پیشنهاد ضرغامی چقدر درست است. خیلی سال پیش ستاد امر به معروف از نشریات هم شکایت می کرد و این کار را در راستای وظایف خود می‌دانست. تعریف گَل و گشادی از امر به معروف و نهی از منکر درست کرده‌اند و بابت آن بودجه می‌ گیرند و دم و دستگاه دارند و ضرغامی گفته اگر قصد تبلیغ دارید همه‌تان یک‌جا جمع شوید. البته که اگر برچیده شود بهتر است ولی عجالتاً همین ادغام.

منتها معلوم است مخالفت می‌کنند. چون هر کدام ساختمان و بودجه و دبیر جداگانه دارد و معلوم است که حاضر نیستند زیر بلیت یک‌جا مثلا سازمان تبلیغات بروند.

4.واضح است که این ستادها راه به جایی نمی برند. چون اگر کار تبلیغی می‌خواهند بکنند سازمان تبلیغات هست. اگر می‌خواهند به زور متوسل شوند نیروی انتظامی و تازه پلیس هم به قدر کافی از اعتراضات مهسا لطمه خورده و در صدد ترمیم است. می ماند این که پیشنهادهای عجیب و غریب  کلینیک ترک بی حجابی را مطرح کنند و البته مشکل اصلی شان این است که در دولت مرحوم رییسی به اینها بها می دادند و اکنون نه شخص پزشکیان و نه مدیران او مگر از روی رو در بایستی باوری به این شیوه‌ها ندارند و راز تجلیل از آقای شیخ حسین انصاریان هم تأکید بررفتار شخص به جای ستاد و بودجه بود و رییس جمهورهم به صراحت اشاره کرد.

تفاوت ضرغامی با دیگر مدیران اصول‌گرا این است که کار رسانه‌ای کرده و با اهل فرهنگ و هنر نشست و برخاست دارد و مدتی هم جلساتی با چهره های بیرون از قدرت داشت که البته حمل بر تمایل او به کاندیداتوری ریاست جمهوری شد ولی در این سه سال وزارت احتمالا بیش از پیش پی برده که چه ظرفیت‌های عظیم فرهنگی و قابلیت‌هایی  مغفول مانده و درگیر چه موضوعاتی هستیم.



 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۶۴۵۹۶۱۵:۲۵:۲۹ ۱۴۰۳/۸/۲۷
پیشنهاد آقای ضرغامی کاملا درست است
ناشناس۳۶۶۴۶۸۲۱۶:۲۲:۴۷ ۱۴۰۳/۸/۲۷
کل سیاست های فرهنگی و چیدمان دستگاه های مجری و از همه روش و برنامه کار آنها باید تغییر اساسی کند برخی از این سازمان ها فعلا تنها سودی که دارند برای روسای آنهاست که بی حسب و کتاب مبالغ عظیمی از بودجه کل کشور را هدر می دهند چرا باید این سازمان ها از هم جدا باشند پیشبرد فرهنگ یک تعریف واحد دارد اگر این سازمان ها ادغام شوند و هم افزایی صورت گیرد و مخصوصا ستاد امر به معروف و نهی از منکر از شکل فعلی آن خارج شود و به صورت واقعی سعی کند با شفافیت های کاملا مشخص از همه دستگاه ها کاستی هایشان را دریبابد و انتقاد کند و پیگیری کند آن وقت می شود امید داشت که این ها کار واقعی خودشان را انجام می دهند آخه چرا باید شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی یک سازمان جدا باشد؟ چرا باید بنیاد فلان و فلان سازمانی جدا باشند؟ چرا باید فلان شخص یک موسسه فرهنگی دولتی داشته باشد؟ چرا باید اداره لغت نامه جدا باشد؟ و هزار چرای دیگر
ناشناس۳۶۶۴۶۸۳۱۶:۲۳:۵۹ ۱۴۰۳/۸/۲۷
در اغلب محلات مساجد بسیار بزرگ و شیک ساخته شده که همیشه بسته است ولی در اغلب محلات علیرغم خانه های کوچک و بی امکانات سالن مطالعه و کتابخانه نیست که جوانان در هنگام امتحان و کنکور استفاده کنند من با شهرداری تماس گرفتم و گفتم از سه مسجد بزرگ محل که همیشه بسته است به این منظور استفاده کنید ولی گفتند مساجد تحت کنترل ما نیست و خودمان نیز بودجه نداریم که سالن مطالعه بسازیم اگر این ادارات ادغام شوند شاید با مدیریت متمرکز از مساجد استفاده بهینه شود
ناشناس۳۶۶۴۶۹۴۱۶:۳۱:۳۶ ۱۴۰۳/۸/۲۷
کاملا موافقم
ناشناس۳۶۶۴۷۲۷۱۷:۰۰:۲۰ ۱۴۰۳/۸/۲۷
ای کاش مسئولان این قبیل نهادها و موسسات و بنیادها مدام در رسانه حضور یابند و از عملکرد و دستاوردها و نحوه هزینه کرد بودجه گزارش بدهند. چرا هیچ نظارتی روی آنها نیست؟
ناشناس۳۶۶۴۷۳۴۱۷:۱۱:۵۷ ۱۴۰۳/۸/۲۷
چه لزومی داشت دستگاه های عریض و طویلی با کارهایی های مشابه با کارنامه هایی مردود و در ضمن حساب پس نده ادامه کار بدن و بودجه دریافت کنند که حالا بخواهید تجمیعشون کنید ؟
مانا۳۶۶۴۹۵۴۲۱:۳۴:۱۷ ۱۴۰۳/۸/۲۷
مدتی هست که آقای ضرغامی حرفهای درست و خوبي میزنه ،این نتیجه تجربه و دیدن و پذیرفتن واقعیت‌ هاست .
yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  2. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  3. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  4. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  5. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  6. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  7. ژاله علو درگذشت

  8. هیچ قدرتی در زمین، دریا و هوا یارای غلبه بر سپاه را ندارد

  9. سرلشکر سلامی: هیچ قدرتی در عالم، یارای غلبه بر سپاه را ندارد

  10. تندروها از دولت انتقاد نمی‌کنند، انتقام می‌گیرند

  11. کالبدشکافی شایعه استعفای پزشکیان/ ماموریت چینی برای لاریجانی؟

  12. خشم سلطنت طلبان از مقایسه فرح پهلوی و اسماء اسد در بی بی سی فارسی به روایت رسانه اصولگرا/ موج فحاشی به راه افتاده است

  13. گزافه گویی نتانیاهو درباره ایران

  14. تازه‌ترين تأملات نظامي

  15. عارف: مچ گیری هنر نیست/ حق نداریم در زندگی مردم تجسس کنیم

  16. هشدار عباس عبدی: پزشکیان آخرین فرصت است/ مقاومت مقابل رفع فیلترینگ و اصرار بر اجرای مصوبه حجاب چیزی جز نقض پیمان است؟

  17. وکالتی نمی‌جنگیم، مستقیم می زنیم؛ آیا ایران به تنهایی از پس کار خود برمی‌آید؟

  18. افشای اسرار پیجرها ؛ مواد منفجره دقیقا کجا جاسازی شده بود؟ | مأمور موساد: ۱۰ سال آن‌ها را غیرفعال نگه داشتیم

پربحث‌های هفته

  1. تیر خوردن که چیزی نیست، تکه تکه هم شده اند! اما...

  2. چرا مذاکره با آمریکا مشکلی را حل نمی کند؟!

  3. آقایان، وقت کردید به مشکلات مردم هم فکر کنید!

  4. سردار فدوی: عملیات وعده صادق ۳ ‌حتماً اجرایی خواهد شد

  5. چرا به مردم نمی گوئیم! 

  6. چه کسی ماجرای قطعی برق را درست روایت می‌کند؟!

  7. عصبانیت شدید علم الهدی از عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب/دولت برای راضی کردن مردم در بحث ناترازی ها، بی حجابی را آزاد کرد!

  8. واشنگتن پست: رفتار امریکا و اسرائیل ایران را به سمت سلاح هسته ای سوق می دهد

  9. توهین جنجالی حمید رسایی به پزشکیان بعد از بغض کردن برای همسر مرحومش

  10. مخاطبان‌مان را فراری ندهیم !

  11. توضیح فرزند پزشکیان درباره نقش خود در عزل و نصب‌ها

  12. نظر روحانی نسبت به جلیلی/ اگر از دغدغه فیلترینگ فارغ شدید، برای ارزش پول ملی هم فکری کنید!/ پاسخ فواد ایزدی به حاشیه‌های یک مصاحبه

  13. استقبال از موضع اخیر قالیباف/ سهم‌خواهی‌ها صدای پسر رئیس‌جمهور را درآورد

  14. نشاطی که نباید از دانشگاه دریغ شود

  15. نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف

  16. تخریب قبور شهدای مدافع حرم در جنب حرم حضرت زینب(س)

  17. امان از این یاغی!..

  18. همسایه جدید اموی - صهیونی اردوغان!

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: تیم اقتصادی آقای پزشکیان حتی الفبای اقتصاد را هم بلد نیست/ مسئله حجاب برجسته می‌‎شود تا مردم سراغ مطالبات مهم نروند

  20. خداحافظی مردم با گوشت؟!

  21. مردم دو درجه کمتر، دولت ۱۰ درجه!

  22. رهبر انقلاب: ریاکاری روش همیشگی استعمارگران و سرمایه‌داران غربی است

  23.  کاسبان تسلیم و شلیک به اصلِ مذاکره در رسانه‌های اصلاح‌طلب

  24. اسد در سوریه؛ نه دولت_ ملت سازی، نه رفاه!

  25. توجه به زبان بدن در فضای بین المللی/ سقوط آزاد مهدی نصیری/ جهانگیری: اژه‌ای پای کار رفع حصر است

آخرین عناوین